Küçük Düşün Büyük Olsun!

maşallah.Allah bereketini arttırsın. .

çok geçmiş olsun

Kızlar sokum soktayim
Yani saskinim.

Oglum gecen yil okul degisti burada yazmistim.
Mecburi oldu adrese dayali.
Onceki okulunda 6.sinifdayken yani dinkulturu(ozellikle altini ciziyorum) "Din külturu ve Ahlak bilgisi" hatta böyle yazim ogretmeni sinif ogretmenimizdi.

Adam kız cocuguna tacizden görevden alınmıs. !

Ayyy cok kötu oldum.
Kiza gecenin 2sinde mesaj atmis.
Elle taciz varmis.
Ayrica kiz cocuklari beden dersi icin soyunduklarinda kapidan izliyormus.

Beni öpersen notunu yukseltirim
beni öperseniz sizi yanyana oturturum.
Bana sarilirsan yerini degisebilirsin diyormus.
Notunu yukseltirim öpersen diyormus.
Yine sinif ogretmeniymis hatta o sinifin..

Gezi olmus okulda ankaraya kiz erkek ayri otobus kizlarin oldugu otobuste gitmek istemis.
Bayan ogretmenler musade etmemisler.

Bi kiza ozellikle devam etmis bu tacizi(mesaj attigi kiz) kizin arkadaslarini yanindan uzaklastirip kizla yalniz kalmaya calisiyormus.
Mesela tenefus saati kizin arkadaslarina siz cikin biz onunla bisi konusucaz diyormus.

Bugun 3 veli arkadasimla konustum.
3ü de dogruladi. (su an o okulda degil oglum ben yeni duydum)
ve isin en ilginci sozde din ogretmeni bu ileri boyuttaki (tek kiza odaklanan mesajli tacizleri olan) kiza bunlari ramazan ayinda yapmis.
Bir de oruc ayi.
serefsiz adi.

Bu adam dayak yedi o bi donem
tv cikti.
int. dustu belkide yedigi dayagin altindaki sebep ortaya atilan degildi.!
Yine birine bulasti.
Bize baylockdan bana sorusturma acildi demisti toplantida(ne sebeple bize soyluyorsa)
Belkide kendini aklama politikasiydi.
Hani dava acildi diye duyarsak baylockdanmis evet diyelim diye
Belki hep yapiyordu.

Oglum hic boyle bisi gormemis.

Hatta arkadasimin ogluna tokat atmisti o donem bu manyak.
Arkadasim cok uzulmus aglamis gidip tartismisti.
Sonra cocuga takmisti.

Erkek cocuklarina sertti vuruyordu.
Demek kiz cocuklarina sapik bu.

Ayyy biz kime guvenelim soyleyin?
Hemen esime anlaticam gelince.

Pis zihniyetli adam allah kahretsin böylelerini gücü küçüçük çocuklaramı yetmiş terbiyesiz ay nasıl sinirlen rabbim evlatlarımızı böyle sapık zihniyetlilerden korusun

tr_lelli ben ilkokuldayken igrenc suratli piskin biyikli sisman bi sinif ogretmeni vardi. Gelip gidip sarilirdi sene 93 98 arasi
Sadece bana degil ama tum sinifina ayniydi hatirliyorum. Bi gun gozum dondu siz niye boyle yapiyosunuz sarilmayin bana hic hoslanmiyorum dedim hosuma gidiyosun dikkatimi cekiyosun dedi. Dokunmayin bana hic hoslanmiyorum dedim. Sonra 99 da deprem oldu okul dagildi o ogretmen gitti ayagim gitmiyor aslinda gidip arastirmak istiyorum sikayet edicem. Ama adini bile hatirlamiyorum harf hatasi ile aklimda ayiramiyorum.

Çok geçmiş olsun

Ya bende hafizami zorluyorum kendi ogrencilik hayatim icin hic öyle hani bize dokunmaya calisan bi ogretmen hatrimda yok.
Duydugum olmustu ama.

Beni en sasirtan Lise sinif ogretmenimiz sinif arkadasimizla evlendi cok sasirmistim.
Adam bizim sinifla arkadas gibiydi.
Surekli sinifimizdaydi Bizim cocuklar saz gitar getirirdi calarlardi ogle paydosunda o da bizimle takilirdi sarkilar soylerdik.
Adaya piknige geldi bizimle defalarca
falan falan.
Ama hic oyle sarilim sirnasim gormedik.

Bu arkadasimiz bu hocaya saplantiliydi.
Yani bizim hocayla sohbetimizi bile kiskaniyordu.
Adadayken biz 3 kiz hocayla birazcik önden gidiyorduk hatta heybelideydik iste köskleri falan inceliyorduk tarihciydi bize tarihlerini anlatiyo falan kiz cok kiskanmis bizi yani kiz saplantiliydi hocanin aklini celdi bence.

O beni cok sasirtmisti sadece.

Bende de tek bu adam var ama tek olmadigimi hep ogrencilerin pesinde oldugunu hatirliyorum kimsede dikkat edip engel olmamis birde sinif ogretmeniydi 5 yil kimse nasil anlamaz
Lisede body lakapli beden ogretmeni vardi ayni hikaye sizin gibi, oda duskundu ama bi karizmasi vardi acikca bsy yaptigini gormedim bide evlenince birakmis galiba kizlar yanliz kalmaya korkardik

Kizlar bisi sorcam.
Firin posetinde tavuk patates yaptim ama ayri ayri posetledim.

Tavuklari sosladim yagladim posetledim
patatesleride ayni sekilde.
posetide unladim.
tavuk cok guzel oldu yapismadi posete.
Ama patates yapisti biraz bazilari.
Tadi cok guzel buharda hos bir tadi var sık yapmak isterim ama neden yapisti dersiniz?
Ben nerede yanlis yaptim

Neden siz mi ? Mune şuraya bir şeyler karalar mısın ? Yoksa burada üye kalmayacak...

Bu arada sayın tr_lelli sizinde kuzeninize(!) açtığınız hesapla yazdığınız günleri size hatırlatırım.

En azindan surekli nick degismesi yasaklanmalı.
Surekli ayni insan tarafindan kandirilmamiz mi dogru olan?
Neden buna bir cozum getirilmiyor?
Biraz empati.

Dileyen üye üyeliğini kapatıp sonra yeni bir üyelik ile gelebilir. Buna ait bir site kuralı yok. Bu kişi o diyorsanız kaale almazsınız olur biter. Gidip illa o kişi konusunu sabote etmenin anlamı yok.

Hemen yazayım, herhangi bir üye site yönetiminden onay alarak üyelik açıyorsa kimse o üyeyi topiğine gidip rahatsız etme hakkına sahip değildir.

Yönetim onay vermişse ve üye kurallara uyuyorsa burada kimsenin o kişiyi linç etme, siteden kaçırmaya çalışma, üyeliğinin iptali için yönetimi ve üyeyi zorlamaya da hakkı yoktur.

Size bu topikte dün bir uyarı yazısı yazdım, buna karşılık siz ne yaptınız?
Üyenin topiğine gidip güya nöbet tuttunuz, üyeye yönetime kafa tuttunuz, kişiyi görmezden gelmek zor olmasa gerek, siz görmezden gelmek yerine topik karıştırmaya çalışıyorsanız evet suçlusunuz.

Üye 2. üyelik değil ve yönetim izin verdiği, kurallara uyduğu sürece bu sitede varlığını sürdürecektir.

Topiğinizde bu topiği yedirmeyiz diye kafa tutarken bir başkasının açtığı topiğe gidip bezdirme politikası yapamazsınız.

Rica ediyorum bu son uyarımdır, üyeye yönelik tutumunuzdan vazgeçin ve kurallara uyun.

Buna bir itirazınız yoktur diye umuyorum.

Ben gelip kimseyi kandirmadim burada.
Evet 2.nick almistim evet kuzenim icin acmistim.
Bende girdim onun nickiyle yazdim.
(!) bu ne anlayamadim.
Ama kimseyi kandirmadim.
Eskileri acarak neyi aklamaya calisiyorsunuz bilemedim.

En iyi yontem budur zaten

Tekrar gelip tekrar kandirmaya calisirsa beni (sahsen)tabiki cevabini alacak.
Napicaz gormemezlikden gelicez öylemi?

Tekrar gelip tekrar kandirmaya calisirsa beni (sahsen)tabiki cevabini alacak.
Napicaz gormemezlikden gelicez öylemi?

Şu an sizi kandıran var mı? Sizinle tartışan bir üye var mı? Topiğinizi karıştırmaya çalışan var mı? Topiğinizde gelip nöbetteyiz diyen var mı? Hepsinin cevabı hayır yok, aksine size saldıracak hiçbir girişimde bulunmamış, buna karşılık siz ne yapıyorsunuz? İnsanların topiğine baskına gider gibi gidiyorsunuz, sizin kandırma işinize gelince Kazen bey şunu demek istemiş, kuzeniniz için aldığınızı söyleyip aslında kuzeniniz kullanmadı, topikte kuzenimin kullanıcı adıyla yazıyorum demeniz sizi aklamıyor, baştan beri kuzen değil siz kendiniz için açtınız, kuzen sizin evde mi yaşıyor ki nedense IP'ler hep aynı çıktı, bu da yönetimi kandırmaya çalışmaktır, ne yapsaydık yönetimi kandırmaya çalışmanızı görmezlikten mi gelseydik demek istemiş.

Konu kapanmıştır diye umuyorum, zira siz Kazen beyin, benim ne demek istediğimi anlıyorsunuz, bence topikdaşlarınız da anladı, topiğinizde birikim üzerine paylaşımlarınıza devam ediniz, yönetimin onayladığı üyelikler kurallara uydukları sürece yönetimi ilgilendirir.

O donem Benim netimi kullanarak actigi icin ipnolar ayni olmus olabilir mi? acaba
Zor degil bunu dusunmek.
Neyse Kolay gelsin.
Baska bisi bulabilirsiniz dokersiniz yine.
insanlari forumdan sogutmak adina herseyi yapiyorsunuz.
Rast gele.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…