Kızlar sokum soktayim
Yani saskinim.
Oglum gecen yil okul degisti burada yazmistim.
Mecburi oldu adrese dayali.
Onceki okulunda 6.sinifdayken yani dinkulturu(ozellikle altini ciziyorum) "Din külturu ve Ahlak bilgisi" hatta böyle yazim ogretmeni sinif ogretmenimizdi.
Adam kız cocuguna tacizden görevden alınmıs. !
Ayyy cok kötu oldum.
Kiza gecenin 2sinde mesaj atmis.
Elle taciz varmis.
Ayrica kiz cocuklari beden dersi icin soyunduklarinda kapidan izliyormus.
Beni öpersen notunu yukseltirim
beni öperseniz sizi yanyana oturturum.
Bana sarilirsan yerini degisebilirsin diyormus.
Notunu yukseltirim öpersen diyormus.
Yine sinif ogretmeniymis hatta o sinifin..
Gezi olmus okulda ankaraya kiz erkek ayri otobus kizlarin oldugu otobuste gitmek istemis.
Bayan ogretmenler musade etmemisler.
Bi kiza ozellikle devam etmis bu tacizi(mesaj attigi kiz) kizin arkadaslarini yanindan uzaklastirip kizla yalniz kalmaya calisiyormus.
Mesela tenefus saati kizin arkadaslarina siz cikin biz onunla bisi konusucaz diyormus.
Bugun 3 veli arkadasimla konustum.
3ü de dogruladi. (su an o okulda degil oglum ben yeni duydum)
ve isin en ilginci sozde din ogretmeni bu ileri boyuttaki (tek kiza odaklanan mesajli tacizleri olan) kiza bunlari ramazan ayinda yapmis.
Bir de oruc ayi.
serefsiz adi.
Bu adam dayak yedi o bi donem
tv cikti.
int. dustu belkide yedigi dayagin altindaki sebep ortaya atilan degildi.!
Yine birine bulasti.
Bize baylockdan bana sorusturma acildi demisti toplantida(ne sebeple bize soyluyorsa)
Belkide kendini aklama politikasiydi.
Hani dava acildi diye duyarsak baylockdanmis evet diyelim diye
Belki hep yapiyordu.
Oglum hic boyle bisi gormemis.
Hatta arkadasimin ogluna tokat atmisti o donem bu manyak.
Arkadasim cok uzulmus aglamis gidip tartismisti.
Sonra cocuga takmisti.
Erkek cocuklarina sertti vuruyordu.
Demek kiz cocuklarina sapik bu.
Ayyy biz kime guvenelim soyleyin?
Hemen esime anlaticam gelince.
Heryerdeler canim.Allah belasını versin insallahhhh
Ayyh bunalrı okudukça çocuk yapmaya diretmesem mi diyırmmm
Cok geçmiş olsun canım.Ya benim hastahane cilem nedir
Niye hep basima is geliyor
Neden neden
Bugun adamin yuzune kahkaha attim film karakteri gibiydi ama pazartesi cimere yazicam
Simdi; en basa donecek olursak 10 gundur hastayim bir posta ilac kullandim bi ise yaramadi ise gitmeye calistim 1gun gidemedim diger gunler mecburdum elimi bsye surmedim dikkat cekti suremedim
Hic bir ilac ise yaramadi, ama bal limon zencefil, annemin ev sirkesi, duzgun yemek yemek iyi geliyordu kahvalti iyi yaparsam iyiydim.
Yillar once annem 3 gun basimi beklemis, o zmnlar ozel hastahanede yok ozel muayne icin gezip durmus meger tukruk bezleri_ dalaga yerlesen 1 virus gelmis 15 gun yatirmis beni, ates sis bogaz halsizlik. Bir cocuk dr dahiliyeci esine gondermis o ansiklopedilerden bulmus. Ilaci yok, kosmak agir tasimak yasak dalak sisiyor vucut yoruluyor. Dr ucuk gibi bu ara ara yoklar korkmayin demis.
Annem bundan korkuyordu, yalvardi gitme diye madalya verceklerya gittim.
Artik bugun gozum dondu..
Dr a gittim, bana teshis koyan emekli olmus karisinin calistigi hastahaneyi aradim karisiyla gorustum olabilir dedi mutlaka dahiliyeye git.
Gittigim yerde sevdigim 1 dr a sira aldim, ayni yerdeki kbb de gorsun dedi. Tahlil istedi ama kbb de ister tek seferde kan ver dedi.
Kbb beni hic dinlemedi duymadi bile.
Seker varmi dedi, akdeniz atesi dedi, akdeniz anemisi dedi bsy dicem lafi tepiyo. Akdeniz anemisine evlenirken bakildi biz pilot bolgeyiz bsy yok
Neyse ciktim kan verdim, eve geri geldim sonuc saati tekrar gittim.
Once ilk gittigim dr a gittim,onun istedikleri temiz cikti, kbbye git goruselim dedi.
Veee kbb tahlile istek yapmamis yapilmamis
Karsimda kivirdilar donupte sekretere bsy demedi. Senin sinirin bozulmus biseyin yok dedi asaaabiyeye git dedi uzatarakay yine bi gulme geldi
Kahkaha attim. Dua etsin hastaydim o odaya herkesi toplamayi bilirdim
Ciktim arkamdan bsy diyodu, sizin isiniz cok kolay gelsin dedim cikarkende bekleyen hastalara allah yardimciniz olsun dedim
Ilk dr a geri dondum, anlattim kipkirmizi oldu. Kendini kotu hissettigin an acile kos dedi tahlil listesi verdi ptesi de 3 gun rapor vericek dahiliye ve kbb ye git dedi.
Bugun icin verdigi raporu imzalatamak icin bashekime girdim o arada durumu anlattim cok ilgilendi. Yanlislikla dokundu sen yaniyosun dedi cok ilginc bi sekilde akcigerimde enfeksiyon bulgusu buldu cok ilerlemezse cikmaz sinsidir ama klinik seyri agir gecer ben sana ilac vericem ptesi gel rapor vereyim dedi insallah iyilesirsin dedi
Ciktim ilac yok yok yok muadilini aldim mecburen insallah iyi gelir
Kalbimi bozmicam o ilac iyi gelir Allah cikardi karsima o kadini cok ilgilendi
Gecen tv de vardı,adam resmen kızı otobüste elle taciz etti defalarcaHeryerdeler canim.
otobuste, okulda, isyerinde , metroda
Hayat zorlasiyor gitgide.
Günaydın kızlarr
Babamla arayı bozdum bozacam az kaldı.
Daha önce anlatmıştım babama ufak ufak yardm ediyorz kardeşimle.Ama o markasına yemesine içmesine düşkündür.Hele bu sosyal medya kullanmaya başladıktan sonra (Allahtan sadece facebook kullanuyor)gösterisi sever oldu.H.sonları sırf foto atmak için sehir sehir geziyorNeyse alsın hevesini diyorz.
Şimdi bu ay arabasının kasko/trf iği var.Dün aradım dedim kasko yapcan mı(2017 model arabası,ama masus sordum.Hani gezmesin para ayırsın diye)Yapcaz tabi dedi.Dedim trafiği benim kartımdan geccez,kaskoyu kardeşimin.(Kardesimden para alınmasını falan istemiyor.Onun durumu iyi Allaha sükür.Damada mahcup olmak istemiyor)Neden kardeşinden geciyosn dedi e dedim baba 1000 tl trf benim kartımda limit yok ikisini geccek. Tmm geçme kartlardan ayarlarz dedi.
Aksm anneme gittik yemeeğe yedik içtik kalktık.Ben de sabah esimin yağmurluğu var küçük gelen onu giymiştim.Bu X n değil mi?Ne giydin adamın yağmurluğu dedi?Seviyorm dedim.(Yağmurlugum yok desem gider alır oyle de eli acıktır.Ama krediyi biz öderiz)Bi giyinmeyi öğrenemedin dedi bana
İcimden baba hem eve hem sana yetiscem diye alamamış olabilir miyim acaba dedim.Ona da hadi görüsürz iyi aksmlar dedim
Valla atıyo benim tepem yavaştan,bozcam az kaldıı
Günaydın canım.Günaydın. Bir bakim dedim .
Biz de sanslıyız hic sikayet etmem.ALlah biliyor ama bizimkiler de su sıkıntı var,misal dükkan kirasını biz ödüyorz 3 gün sonra torba torba erzakla gelir.Ya madem ozman dükkan kiranı öde önce.Yada bizim ödedğimizi geri verki bidaha ki ay yine sıkışırsan yardım edelim.Yok o illa eve,bize bisey alır ama aldığını nakit ödeme alışkanlığı yok:)Annecikin ve babacikin çok şanslı
Arkadaşım her evde bir orta bulucu vardır.. yani dengede tutan..cidden çok şanslısın.. ailene uzak olabilirdin..eşin bu duruma karşı çıkabilirdi.. rabbim büyüklerimizi başımızdan eksik etmesinBiz de sanslıyız hic sikayet etmem.ALlah biliyor ama bizimkiler de su sıkıntı var,misal dükkan kirasını biz ödüyorz 3 gün sonra torba torba erzakla gelir.Ya madem ozman dükkan kiranı öde önce.Yada bizim ödedğimizi geri verki bidaha ki ay yine sıkışırsan yardım edelim.Yok o illa eve,bize bisey alır ama aldığını nakit ödeme alışkanlığı yok:)
Bende istiyorum valla depresyondayım kendimi oyalayabilmek için canım çıkıyor. Kitap alıcam dünya para. İkinci el de satılmıyor kiFilm önerisi olan var mi? Korku olmayacak
Kitaplarımı hep ikinci el ..öğrenci arkadaslardan alirim..şuan kemal senan kitap serisini okuyorum.Bende istiyorum valla depresyondayım kendimi oyalayabilmek için canım çıkıyor. Kitap alıcam dünya para. İkinci el de satılmıyor ki
Kız esim macır benimArkadaşım her evde bir orta bulucu vardır.. yani dengede tutan..cidden çok şanslısın.. ailene uzak olabilirdin..eşin bu duruma karşı çıkabilirdi.. rabbim büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin
Cok geçmiş olsun canım.
Devlete mi gittin?Özele mi?Ben devlette ağrı kesici iğne bile ne vuruyorlar belli değil diye düsünüyorm artk
Tmm özellerin de bi numarası yok ama en azından ilgileniyorlar.
Sen demiştin evet hastane konusunda sanssızım diyeBen devlet acilde igneden bayildim ve zorla disari cikarmislar 20 dk kdr ayilmamisim
Bir daha igne tedavisi kabul etmiyorum
Bu devletti ama ne ozel maceralarim var yazsam kitap olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?