Küçük Düşün Büyük Olsun!

Allah belasını versin insallahhhh
Ayyh bunalrı okudukça çocuk yapmaya diretmesem mi diyırmmm

Cok geçmiş olsun canım.
Devlete mi gittin?Özele mi?Ben devlette ağrı kesici iğne bile ne vuruyorlar belli değil diye düsünüyorm artk
Tmm özellerin de bi numarası yok ama en azından ilgileniyorlar.

Heryerdeler canim.
otobuste, okulda, isyerinde , metroda
Hayat zorlasiyor gitgide.
Gecen tv de vardı,adam resmen kızı otobüste elle taciz etti defalarcaNasıl bir açlık,nasıl bir hayvanlık bu ya!
El kadar bebelere sulanacak kadar ne yasadın sen?!AMa aileler suçlu.İnsan kocasnı ,cocugunu bilir.Harektlerinde bi farklılık seziyorsan acık acık konuş,yardım almasını sağla dimi!BAk öğretmen okumuş etmiş insan dersin,onun karısı falan farketmior mu ondaki sapıklığı?Bal gibi farketmistir ama susmuştur.Yazıklar olsn

Günaydın kızlarr
Babamla arayı bozdum bozacam az kaldı.
Daha önce anlatmıştım babama ufak ufak yardm ediyorz kardeşimle.Ama o markasına yemesine içmesine düşkündür.Hele bu sosyal medya kullanmaya başladıktan sonra (Allahtan sadece facebook kullanuyor)gösterisi sever oldu.H.sonları sırf foto atmak için sehir sehir geziyor Neyse alsın hevesini diyorz.
Şimdi bu ay arabasının kasko/trf iği var.Dün aradım dedim kasko yapcan mı(2017 model arabası,ama masus sordum.Hani gezmesin para ayırsın diye)Yapcaz tabi dedi.Dedim trafiği benim kartımdan geccez,kaskoyu kardeşimin.(Kardesimden para alınmasını falan istemiyor.Onun durumu iyi Allaha sükür.Damada mahcup olmak istemiyor)Neden kardeşinden geciyosn dedi e dedim baba 1000 tl trf benim kartımda limit yok ikisini geccek. Tmm geçme kartlardan ayarlarz dedi.
Aksm anneme gittik yemeeğe yedik içtik kalktık.Ben de sabah esimin yağmurluğu var küçük gelen onu giymiştim.Bu X n değil mi?Ne giydin adamın yağmurluğu dedi?Seviyorm dedim.(Yağmurlugum yok desem gider alır oyle de eli acıktır.Ama krediyi biz öderiz)Bi giyinmeyi öğrenemedin dedi bana
İcimden baba hem eve hem sana yetiscem diye alamamış olabilir miyim acaba dedim.Ona da hadi görüsürz iyi aksmlar dedim
Valla atıyo benim tepem yavaştan,bozcam az kaldıı

Annecikin ve babacikin çok şanslı

Annecikin ve babacikin çok şanslı
Biz de sanslıyız hic sikayet etmem.ALlah biliyor ama bizimkiler de su sıkıntı var,misal dükkan kirasını biz ödüyorz 3 gün sonra torba torba erzakla gelir.Ya madem ozman dükkan kiranı öde önce.Yada bizim ödedğimizi geri verki bidaha ki ay yine sıkışırsan yardım edelim.Yok o illa eve,bize bisey alır ama aldığını nakit ödeme alışkanlığı yok:)

Arkadaşım her evde bir orta bulucu vardır.. yani dengede tutan..cidden çok şanslısın.. ailene uzak olabilirdin..eşin bu duruma karşı çıkabilirdi.. rabbim büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin

Bende istiyorum valla depresyondayım kendimi oyalayabilmek için canım çıkıyor. Kitap alıcam dünya para. İkinci el de satılmıyor ki
Kitaplarımı hep ikinci el ..öğrenci arkadaslardan alirim..şuan kemal senan kitap serisini okuyorum.
Eski mısır ..ege ..akdeniz..içeriği.. mitooji aşk herşey var...4 kitaptayim..geriye 13 adet kaldi

Arkadaşım her evde bir orta bulucu vardır.. yani dengede tutan..cidden çok şanslısın.. ailene uzak olabilirdin..eşin bu duruma karşı çıkabilirdi.. rabbim büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin
Kız esim macır benimBilse bu derece yardım ediyorm izin vermez açıkçası:)Cünkü ben de 660 tl araç kredisi ve ev kirası ödüyorm.Ortalama maas alan insanlarız ikimizde 8-10bin maas girmiyor bizim eve deVe ortalama her ay 500 tl gibi birakam babamın kredisi,dükkan kirası gibi seylere yardm ediyırm.Acıkcası ben de sıkıldm artık.Daha cok benim ona yardım ettiğimi bilip,onun gibi marka almamama takılmasından sıkıldm.
Misal aksam Carrefourdan 4lü havlu kağıt aldm eve 7,90 tl gibi bi rakamdı.Annemlere alın bak cok ucuz dedim.Hemen markası ne dedi?Ya napcan markasını havlu kâğıt iste.

Cok geçmiş olsun canım.
Devlete mi gittin?Özele mi?Ben devlette ağrı kesici iğne bile ne vuruyorlar belli değil diye düsünüyorm artk
Tmm özellerin de bi numarası yok ama en azından ilgileniyorlar.

Ben devlet acilde igneden bayildim ve zorla disari cikarmislar 20 dk kdr ayilmamisim
Bir daha igne tedavisi kabul etmiyorum
Bu devletti ama ne ozel maceralarim var yazsam kitap olur

Ben devlet acilde igneden bayildim ve zorla disari cikarmislar 20 dk kdr ayilmamisim
Bir daha igne tedavisi kabul etmiyorum
Bu devletti ama ne ozel maceralarim var yazsam kitap olur
Sen demiştin evet hastane konusunda sanssızım diye
Cok geçmiş olsn yavrm..İns muadili iyi gelir ilacın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…