Küçük Düşün Büyük Olsun!

Sen demiştin evet hastane konusunda sanssızım diye
Cok geçmiş olsn yavrm..İns muadili iyi gelir ilacın

Aksam ictim gunde 1 tane ama o kdr midemi bulandirdiki yarim saat kivrandim
Sonra esim limon bal zencefil yapti iyi geldi

Bizde durum ileri seviyelere ulaşmaya başladı kızlar.Yani babam bize fazlaca güvenir oldu.Nasılsa öderler diye.Kardesim yazın anneme bilezik aldı dogumgununde ,takı bileziği yani taslı falan kelepçelerden.Ama 2000 tl gibi bi rakam vermiş kız.Gecen hafta anneme dükkan kirasını vereceğim o bileziği ver demiş.Yani onu bozsaan kaç para eder?Allah askına hediye sey istenir mi?İs başka boyutlara kaydığı için biz rahatsızız.Yoksa tabiki anamız babamız yardım etcez.Allah versin daha cok etsek keşke.Basımızda olsunlar yeter..

Sen demiştin evet hastane konusunda sanssızım diye
Cok geçmiş olsn yavrm..İns muadili iyi gelir ilacın

Esim diyorki niye hep bsy oluyor ne yapican sen boyle nereye kosucan?
Askim bu sefer olan sey aslinda bsy olmamasi bosver kotu bsy olmasindan iyidir dedim

Allah Allahdr a danışamazsın dimi haftasonu

Yok canim ama agir bir ilac bana normal geldi

Babanla iliskine bayildim bizim ailede boyledir esimin ailesi de para donmez borc kavrami yoktur ama hep fazlasi yapilir hele ki zordaysan. ben kendimi gordum sakin kalbini kirma babanin

babyloading87 napsan ki acaba?
Biraz kessen maddi yardimi nabiz yoklasan.
Esin nasil anlamiyor onu merak ettim ama.
Ozmanda içim el vermiyor.Üzülüyorm haline.
Esim bana maas sormaz.Ben kirayı öderim.Mutfağa alırım alçaklarımı.Kiramı ödedikten sonra farketmez yani.Ben kendimden kısıyorm genelde.kuaföre sık gitmiyorm,üst bas cok almıyorm.Alsamda marka değil trendyol falan alıyorm.

Hayırlı evlatları varmış Anne Baba gibi servet varmı ya keşke hepimiz bir şeyler yapabilsek

Yok canim ama agir bir ilac bana normal geldi

Babanla iliskine bayildim bizim ailede boyledir esimin ailesi de para donmez borc kavrami yoktur ama hep fazlasi yapilir hele ki zordaysan. ben kendimi gordum sakin kalbini kirma babanin
Dimi demiyim bisey.Beni onun bu hava atma halleri dellendiriyor aslında Ama iste herkesin var bir kusuru.Öyle kabul ettik onu da..

Dimi demiyim bisey.Beni onun bu hava atma halleri dellendiriyor aslında Ama iste herkesin var bir kusuru.Öyle kabul ettik onu da..

Deme deme o cok uzulur valla sonra uzulursun alismis hem duzelmezki ancak uzuntu olur

Selamlar
İşler bitmiyorduu
Bu gün evi dip bucak temizlicem inşallah camları silicem dolapları silicem kisliklari çıkartıcam yavaş yavaş petekler yanmaya başlar artık

Bundan sonra tek hedefim var ev peşinatı biriktirmek ufak ufakta olsa yapicm memlekette bı evim olsun istiyorum bizim oralar yeni yeni yapılaniyor çok güzel evler yapıyorlar koca koca 3+1 ler 160 metrekare fiyatları çok uygun İstanbul'a göre 120 bin 140 bin çok güzel evler var çok içimde uhde kendimizin evi olsun inşallah hayallerde kalmaz rabbim sen yardım et bize inşallah
Bizim ilçe ile köy arası 20 km ben köyde değilde ilçesinde oturmak istiyorum ama böyle koyumdede bağ bahçe işleriyle uğraşmak istiyorum fena mı olur ilçede evim olsa hafta sonları gidip bağ bahçeyle ugrassam eksen bicsem kazsam falan ben üretmeye bayılıyorum ya ah orada olsam her şeyimi kendim yaparım

Şimdi birikim konusunda herkesi örgütlüyorum kardeşlerimi falan birinin 5000 geliri var fazla gideri yok diyorum bir yere bağla paranı yatırım olarak bı ev olsun araba olsun al diyorum ama yok anacim evlenmeden dank etmiyor ne yazikki şimdiki aklım olsa neler yapardım olsun zararın neresinden donsek kardir az az da olsa hedef belli inşallah

Allah ins hayalindeki evi verir cnm

Ev fiyatlari cok iyiymis yalniz.
60-70 bin pesinatla gayet guzel alinir.
ist. yakin yerler genelde 200bin.
Ben bulamiyorum öyle 120bine falan.

Ya faizler çok uçuk çok moralim bozuluyor gördükçe 100 bin çekince 10 sene de 290 bin ödüyorsunuz resmen iki katı bir 2000 bin küsur lira ödeyeceksiniz her ay bilmiyorum ne olacak böyle

Her şeyi söylesek

İşin zor...konuşsan dicem...allah yardımcın olsun..sonuçta annen baban.

Ev fiyatlari cok iyiymis yalniz.
60-70 bin pesinatla gayet guzel alinir.
ist. yakin yerler genelde 200bin.
Ben bulamiyorum öyle 120bine falan.
Bence de çok iyi İstanbul'un evleri evmi dersin görünce gerçekten yazın bı akrabanın düğünü vardı oraya gittik evini geçen yıl 140 bine almış 3+1 3 tane balkonu var odalar koca koca ebeveyn banyosu falan var oturumu çok güzel ilçe ayağının altında hayran kaldım vallahi

Ya faizler çok uçuk çok moralim bozuluyor gördükçe 100 bin çekince 10 sene de 290 bin ödüyorsunuz resmen iki katı bir 2000 bin küsur lira ödeyeceksiniz her ay bilmiyorum ne olacak böyle
Malesef.
Bende bu sebeple yazlik fikrini ust raflara kaldirdim bir sure.
yazin gidip 1 ay kalacagim eve okadar faiz odemem ben dedim

Malesef.
Bende bu sebeple yazlik fikrini ust raflara kaldirdim bir sure.
yazin gidip 1 ay kalacagim eve okadar faiz odemem ben dedim
Çok mantikli bende diyorum acelem yok biriktirebildigim kadar biriktiricem zoruma gidiyor yahu bu nedir bu kadar faiz bakalım hayal işte inşallah rabbim gönlünüze göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…