- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Aminnn inşallah hayali bile güzel en azından hedefim diyelim İstanbul'da uçuk ev fiyatları benim oturduğum semtte 300000 den aşağı ev yok ne yazikki rabbim herkese gönlünden ne geçiyorsa hayırlısı ile nasip etsin inşallahHayırlısıyla inşalla alırsınız evinizi bizde istiyoruz bakıyoruz burda 280 aşagı hiç yok allah hepimizin dualarını kabul eylesin
Her şerde bir hayır varmış belkide çektiginiz sıkıntılar sizi daha güçlü yaptıKesinlikle haklisin.
Neyim dememeli ne olucam denmeli.
Onu bende yasadim.
Anneannem en sikintili zamanimizda bize para vermedi.
Ve bankada parasi var ben biliyorum kendi anlatti gosterdi deft.ni
Ve bana bundan 7 sene once aaa benim nerden param olsun dedi.
aMa tuttu teyzemin eltisine verdi
Sonra ne oldu biliyomusun ben bazen aglayarak bazen gercekden sıkarak esime destek oldum 1 senede odedik o borcu.
tek oda petek yaktigimi biliyorum.
Hic kiyafet almadan 1 kis gecirdik.
Buzdolabimin saril saril su akitiyordu tamirci bu iflah olmaz atin dedi onu 1 sene oyle kullandim bez koya koya sıka sıka suyunu.
Kimselere anlatmadim.
Sonra Rabbim nasip etti altinlarimi aldim.
Sonra bu sigortadan para cikti.
Sonra arabayi degistik.
onun suanki parasinin 3 kati var benim elimde arabayla birlikde.
Rabbim cok buyuk.
Kimseye muhtac etmesin.
Ben gercekden samimi soyluyorum elaleme veririm yaparim kendi akrabalarima almak yapmak istemiyorum.
Cunku hak etmiyorlar.
Arkadasima gider hediye alirim kuzenime almam mesela.
Mesela elim bos kimseye gitmem.
Bu bir meyve suyi olur.
cocuklarin eline 1 cikolata olur
pasta olur.
Bu aliskanlik bende.
Ama az ama cok gönul almadir bu.
Nezakettir.
Illa pahali seyler alinmazki 5tl verir bir meyve suyu alirsin misal.
Amin kalbinizdeki gönlünüzdeki evi nasip etsinAminnn inşallah hayali bile güzel en azından hedefim diyelim İstanbul'da uçuk ev fiyatları benim oturduğum semtte 300000 den aşağı ev yok ne yazikki rabbim herkese gönlünden ne geçiyorsa hayırlısı ile nasip etsin inşallah
Sagolun allah razı olsunAllah rahmet eylesin...
Allah rahmet eylesin yinede.Allah kimseye muhtaç eylemesin ailende olsa çok zor benim babamda öyle derdi size hiç birşey bırakmam dedigini yaptı çok iyi degildi durumu zaten olanınıda satı rahmetli oldu yinede o lafları aklıma gelcikçe çok üzülüyorum anneme bir ev dahi bırakmadı yani
Sabir iste.Her şerde bir hayır varmış belkide çektiginiz sıkıntılar sizi daha güçlü yaptı
Dimi yani işte eski zamanda olsa her zamanın kendine göre uyanıkları var bizimkiler ezilenler oluyorEski insanlarda annelerin sesi çıkmıyormuş,benim kvdem eltisinin görümcesinin çocuklarını büyütmüş hep.İkisi de emekli olmuş.Kaç kat daireler yapmış.Bizimki devlet hastanesi kuyruğunda sıra bekliyır.Çünkü özele gidecek para yok.Dİyorm ben mesela hic niye ses çıkarmadın?Ben bu çocuklara bakıyorm niye demedin diye ne bilim denmezdi ozman diyır:)Sİmdi kpderimin yanında baktık büyüttük ama is içten geçti diyorBen suan kocama ben niye bakıyorm bu çocuklara derdim yani.Ben niye calısmıyrm derdim..
Ay maas vermeyi bırak yerlermiş içerlermiş isten gelince bide.Hepsi bir apartmanda oturduğundan.Kvdem ama kvdesinden korkusuna ses edememiş.Simdi kvdesine bakmıyor zorda kalmadıkça:)Kızıyla eltisi bakıor.Öyle alıyor oda hıncını demek diyorm:)Dimi yani işte eski zamanda olsa her zamanın kendine göre uyanıkları var bizimkiler ezilenler oluyor...
Halbuki madem çocuklara bakıyor ona da maaşının yarısını verselermiş uyanıklar işte birde onlara sorsan çok çektik hem çalıştık hem çocuk baktık derler
Bir çocuk doğurdum 3 yaşına geldi bin şükür bakacak bir kişi bile bulamadık etrafımızda ona yanarımAy maas vermeyi bırak yerlermiş içerlermiş isten gelince bide.Hepsi bir apartmanda oturduğundan.Kvdem ama kvdesinden korkusuna ses edememiş.Simdi kvdesine bakmıyor zorda kalmadıkça:)Kızıyla eltisi bakıor.Öyle alıyor oda hıncını demek diyorm:)
Cok zor ya..Hele ilk yas fenaBir çocuk doğurdum 3 yaşına geldi bin şükür bakacak bir kişi bile bulamadık etrafımızda ona yanarım
Saol zoru geçti şükür artık biraz daha uslu maşaAllahCok zor ya..Hele ilk yas fenaAllah kolaylık versin bacım
Ne güzel.Kızlar
Bende hafif şiddetli migren var,1 hatfadır vuruyor yine..bugun bisey farkettim Esmaları cekiyordm.YA GANİYY okurken basımın ağrısı gitti(1060 tane)baktım gerçekten tedavi edici özelliği varmış.Hastalar okusun derim
tr_lelli topikte ne var ne yok bisey yazılmış mı diye baktım.
Senin mesajın cıktı. Birikim tasarruf biriktirmek için neler yapıyoruz adlı yazı ve ekledigin bidondaki birikimler
Biram heveslendim ne güzel böyle hareketlenmeye heveslendirmeye sebep olcak bir yazi dedim ama
Bir baktım meğerse topigin ilk sayfasiymised
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?