Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hayırlısıyla inşalla alırsınız evinizi bizde istiyoruz bakıyoruz burda 280 aşagı hiç yok allah hepimizin dualarını kabul eylesin
Aminnn inşallah hayali bile güzel en azından hedefim diyelim İstanbul'da uçuk ev fiyatları benim oturduğum semtte 300000 den aşağı ev yok ne yazikki rabbim herkese gönlünden ne geçiyorsa hayırlısı ile nasip etsin inşallah

Her şerde bir hayır varmış belkide çektiginiz sıkıntılar sizi daha güçlü yaptı

Amin kalbinizdeki gönlünüzdeki evi nasip etsin

Allah rahmet eylesin yinede.
Affina siginarak bisi sorucam.
size muhtac mi öldu ölurkende.
Böyle duyuyorum hep
Hani evladina esine eziyet eden iyiliklerini dusunmeyen insanlar hep onlarin eline muhtac oluyor diye.

Her şerde bir hayır varmış belkide çektiginiz sıkıntılar sizi daha güçlü yaptı
Sabir iste.
Rabbim öyle sinadi demek.
Hem yuzlerini gosterdi bana cunku emindim bana verir diyordum.
Hem de benim nefsimi sinadi belki.
isyan mi edicez sukurmu edicez.
Cunku vardi yok oldu.
Belki isyan etseydim hic olmayacakti.
Elimden geleni yapip esime moral verdim.
Esimin o donem bu stresten agladigini dahi hatirliyorum(issizdi bi de bir zaman bir donem)
Varken yokuda yasadim
Yokdan varda oldu.

Dimi yani işte eski zamanda olsa her zamanın kendine göre uyanıkları var bizimkiler ezilenler oluyor...
Halbuki madem çocuklara bakıyor ona da maaşının yarısını verselermiş uyanıklar işte birde onlara sorsan çok çektik hem çalıştık hem çocuk baktık derler

Ay maas vermeyi bırak yerlermiş içerlermiş isten gelince bide.Hepsi bir apartmanda oturduğundan.Kvdem ama kvdesinden korkusuna ses edememiş.Simdi kvdesine bakmıyor zorda kalmadıkça:)Kızıyla eltisi bakıor.Öyle alıyor oda hıncını demek diyorm:)

Bir çocuk doğurdum 3 yaşına geldi bin şükür bakacak bir kişi bile bulamadık etrafımızda ona yanarım

Bugün babaannem aşure yaptı beni de çağırdı Halam falan da geldi
oraya götürdü Halam beni arabasıyla
.malum Havalar soğuk .Normalde gitmeyecektim akşam gidecektim eşimle .ama Halam alacağım diyince eşime de sordum tamam dedi.
Orada oturduk babaannem birkaç komşu çağırmış Evde Kur'an okundu yine Halam beni bıraktı sağ olsun. vallahi bir kadının arabasının olması çok güzel bir şey. Babaannemden aşure ve pilav getirdim halama da Urfa'dan bir Magnet almıştım Onu verdim kişiye özel isimleri falan yazıyor

Ne güzel.
Bu esmalar icin her derdinizin bir esmasi var.
Rabbim dert verdikce o esmayi cekip deva buluyorsunuz Allahin ne guzel isimlerini buluyorsunuz arastiriyorsunuz bu da vesile diye okumustum.
Belki gercekden öyledir.

tr_lelli topikte ne var ne yok bisey yazılmış mı diye baktım.
Senin mesajın cıktı. Birikim tasarruf biriktirmek için neler yapıyoruz adlı yazı ve ekledigin bidondaki birikimler
Biram heveslendim ne güzel böyle hareketlenmeye heveslendirmeye sebep olcak bir yazi dedim ama
Bir baktım meğerse topigin ilk sayfasiymis ed

chericherilady nerelete kayboldun ki

@zynpzeynep123 sen de yoksun ki.

Ay canim burdayım yazdan sonra iş yoğunluğu vs derken araya hastalıklar girdi tam açıp okuyayım diyorum bişey çıkıyor takip edemez oldum sayfaları geride kaldım baya
Beni hatırlamana cok mutlu oldum ozledim hepinizi

Daha çok takip etmeye calısıcam kış geldi zaten yapacak çok bişey olmadığından daha fazla vakit ayirabilirim sanirim
Bu arada indirim takip etmeye ve ucuz buldukça stoklamaya devam

param yok lay lay lay
Valla metelige kursun aticam o da yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…