migros yikiliyomis evet bana yakin yokki semtimde.Hazır gelmisken indirim haberi vermeden gitmeyeyim
Migrosta 13- 14- 15- 16 ekimde
Tüm sütlerde 1 alana 2.si %50 indirimli
Tüm şampuan ve saç kremlerinde %40 indirim
Bisküvi kek gofrette 3 al 2 öde
param yok lay lay lay
Valla metelige kursun aticam o da yok.
Bana da çok yakın değil ama gittim senelik şampuan stoğu yaptım baya süt aldımmigros yikiliyomis evet bana yakin yokki semtimde.
amin canım Allah razı olsn işin kötüsü emekli olunca şekeri falan yoktu sımdı geldı 58yasına ah ah aman Allah selamet versın saglık versın elden ayaktan dusurmesnBizimki bu boyuta gelse ben derim.Yani kusura bakma ama evlat olan benim.Senin bana yardım etmen lazım derim.Tmm tabiki sahip cıkcaz anamıza babamıza.Ama faturasına kadar ödenen adama ben harçlık vermem.Herseyi karsılanıyr madem lüx ihtiyaçları için de bi zahmet calıssın.Şekeri varmış geçmiş olsn ..Ama seker suan ufacık çocuklarda dahi var maalesef.Onu bahane edip 45 yasında çalışmamak söz konusu olamaz bence.Saglıgı el verdiği müddetçe bırak calıssın.3 gün harçlıksız kalınca mecbur çalışacak bacım.
Allah yardımcın olsunn
bizimkide 56 yasinda.amin canım Allah razı olsn işin kötüsü emekli olunca şekeri falan yoktu sımdı geldı 58yasına ah ah aman Allah selamet versın saglık versın elden ayaktan dusurmesn
her pazar 50tl pazarda harciyorum gidersem tabi.
Bazen 60 oluyor
Ama patates sogan domates kabak patlican biber sebze falan 1 haftadan fazla yetecek kadar aliyorum.
(misal gecen pazardan patlican, biber, kabak var daha pisirmedim.)
yarin pazara cikmicam onlari bu hafta kullanicam.
bir patlican yemegi pilav (2 gunluk)
bi kabak yemegi corba( 2 gunluk)
bi kofteli yemek olur mesela yanina makarna(2 gunluk) pazarda balik seklinde.
Ben 1 saralle 1 recel alsam mesela 1 ay yiyoruz.
1 kalip peynir 2 hafta gidiyor(tabi peynir cesitleri aliyorum)
1 blok kasar bize 1 ay gidiyor.
1 kangal sucuk 1 ayda bitmiyor.
yogurt kucuk alirim bittikce.
süt 3 tane alirim cok kek falan yapmazsam o da 1 ay yeter.
1 teneke yagi 2 -2.5 ay rahat kullaniyorum.
7kg deterjan 2 ay yetiyor ancak (sık mak calisiyor)
bulasik mak jel aliyorum 2.5 ay yetiyor. (bazen elimde yikiyorum)
domestos, elde yikama bulasik detj, yuzey temizleyici desti aliyorum 2 ay gidiyor.
gibi gibi
Hersey cok pahalı maalesef. Kızımı dün alışverişe kantinimize götürdüm. Domates salatalik biber filan aldık. Bir de kızım . Kraker vb ıvır zıvır aldı. Buralar cildimizi çok kötü yapıyor bunun için krem filan da aldık biraz yedekli. Şampuan polar ceket evde giymek için esofman altı bir de coraplarimiz bitmiş ti bolca çorap ve pil aldık 300 tl tuttu. Gerçi bunlar stoktu çoğu sebzelerin dışında.Kizlar diger konuda sey konusuluyor 1haftada 200tl yani ayda 800tl sadece mutfak masrafi deniyor.
cok degil mi?
Banami cok geldiki sadece.
Ben daha az harciyorum.
800tl harcamiyorum yani
Tabi aile 5-6kisiden olusuyorsa bilememde biz 3 kisi baz alarak konusuyorum tabi.
Ben bütün yaz sebze almadım desem yeridir.Köyden geldi sürekli.Yediğimizi yedik yiyemediğimzi difrize attım dograyıp,Pazardann patates ,yesillik,brokoli faln alıyorm kısın.Kizlar diger konuda sey konusuluyor 1haftada 200tl yani ayda 800tl sadece mutfak masrafi deniyor.
cok degil mi?
Banami cok geldiki sadece.
Ben daha az harciyorum.
800tl harcamiyorum yani
Tabi aile 5-6kisiden olusuyorsa bilememde biz 3 kisi baz alarak konusuyorum tabi.
Amin canim.Kızlar sabah haber geldi esimin teyzesi rahatsızdı apar topar hastaneye gittik.
72 yasında kistleri varmıs agrısı cok.Bide devlette yengeleri filan basladı bagrınmaya.Güvenlikte kadın demesin mi sizin hic biriniz benim isime yaramazsınız suan:)Kendinizi zor tasıyonuz bu kadına genc biri lazım hooop beni secti sen gel dedi girdik acil müsadeye tut diyo bana dedim abla ben 40 kiloyum zaten nasıl tutayım.Bi bakıcı daha cagırdı erkek ttuttuk sedyede.Kendinde değil cünkü atıyor kendini sedyeden.BagıırıyorNeyse yatısını verdiler.Ben tabi yengeye falan tmm sakin olalım dedim.Dr sen kal bari gece yanında dedi.Sen serin kanlısın.Bunlarla ugrastırma dedi ama kvdem kalırım ben onlar ise gidiyo dedi.Az evvel geldik.Kahvaltıyı yeni yaptık.
Allahım kimseyi düsürmesin oralara
Almadim canim.tr_lelli
Senin mi paran yok:)
Hayır en fakfakir enn varoş benim bikere taam mı
Senin sade stokların yeter kuzummm.Hem fillanda vardı unutmadım:)
Bu arada Lellim aldın mı yağı A101den annem dün aldı. Bizim burda bazen hemen bitiyor da hatırlatıyım dedim
Amin çok geçmiş olsunKızlar sabah haber geldi esimin teyzesi rahatsızdı apar topar hastaneye gittik.
72 yasında kistleri varmıs agrısı cok.Bide devlette yengeleri filan basladı bagrınmaya.Güvenlikte kadın demesin mi sizin hic biriniz benim isime yaramazsınız suan:)Kendinizi zor tasıyonuz bu kadına genc biri lazım hooop beni secti sen gel dedi girdik acil müsadeye tut diyo bana dedim abla ben 40 kiloyum zaten nasıl tutayım.Bi bakıcı daha cagırdı erkek ttuttuk sedyede.Kendinde değil cünkü atıyor kendini sedyeden.BagıırıyorNeyse yatısını verdiler.Ben tabi yengeye falan tmm sakin olalım dedim.Dr sen kal bari gece yanında dedi.Sen serin kanlısın.Bunlarla ugrastırma dedi ama kvdem kalırım ben onlar ise gidiyo dedi.Az evvel geldik.Kahvaltıyı yeni yaptık.
Allahım kimseyi düsürmesin oralara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?