Küçük Düşün Büyük Olsun!

Varsa firinda patates tavuk yemegi olur.
turlu olur.
patates yemegi olur
musakka olur
nohut olur evde ne varsa.

Bende hep 2 gunluk ve azicik azicik yapiyorum.
Hatta biri gelecekse yemege gelen haber versin ac kalir ben az yemek yapiyorum diyorum.
Malum yemek seciyorlar keyiflerine gore az az olsun diyorum.

Bugun corba ve palamut bugulama var bende
Yarina karniyarik pilav yapicam.
Sonraki 2 gunde kabak var evde birazini dolma birazini etli turlu seklinde yapabilirim.

Bu hafta gecen pazardan ne kaldiysa onlari degerlendiricem.
biterse kurufasulye yaparim joker

Dondurucularim dolu ama başlamak istemiyorum hemen çünkü kışın elimiz daha da dar olacak ziraat şimdiden başlarsam kışın ne yaparım bilmiyorum
Ben soslarima basladim.
Bir de manisadan almistim bu sene domatesi tadi mis ya.
kiyamiyorum kullanirken bitmesin diye.
Ama acayip lezzetli yemeklere öyle guzel aroma veriyorki
Keske yarim kasa daha alsaymisim pismanim.

Bakliyatim falan çok aslında dondurucuda fasulye ve nohut var haşlanmış vallahi hayranım ne güzel idare ediyorsunuz su yemek işini bazen daralıp kalıyorum

Tavuğu dün yaptım aslında türlü yapabilirim dün iki patlıcan iki kabak almıştım etimde var kavrulmuş evet evet en iyisi türlü yapayım fırında seviyoruz türluyu bi kabak bı patlıcan iki patates et soğan baya bir yemek olur bize

Çok teşekkür ederim

Ben soslarima basladim.
Bir de manisadan almistim bu sene domatesi tadi mis ya.
kiyamiyorum kullanirken bitmesin diye.
Ama acayip lezzetli yemeklere öyle guzel aroma veriyorki
Keske yarim kasa daha alsaymisim pismanim.
Tarla domatesidir büyük ihtimal bende memleketten getirdim böyle koku yok mis mis kabuk bile yok yani dondurucuya doğrayıp koymuştum ya geçen yıldan yaptıklarım dan var onları kullanıyorum bu seneki ne başlamadım henüz
Allah ağız tadıyla yemeyi nasip eylesin inşallah

Kizlar ne anlaticam size
zaten sayfayi takip eden biliyor su mucizeyasam sayfasinda dun sifalanma toplu enerji vardi.
saat 22:00 da karanlik sessiz bir odada sirtuzeri uzaniyorsun ellerin avuc kisimlari tavana bakacak 2 yana acik.
yarim saat o sekilde kalinacak(ben alarm kurdum)
Gercekden cok inanarak yapmadim ama hissettim.
Yani avuclarim once yandi sonra agirlik ve dalgalanma hissettim avucumda.
boyle parmaklarim dalgalandi resmen titresim gibi.
ayaklarim buz gibi oldu( uzerimde battaniye vardi) cok usudum.
sonra alarm caldi kalkip su icilecekti.
kalktim su ictim.
Sonra ayaklarim sicacik oldu hatta yuzume alev basti yanaklarim al al oldu.
Sonra yorumlara baktim.

karincalanma, usume, yanma, uyusma, bas agrisi, ellerde agirlik hissi dalgalanma oluyormus zaten.
Ben hic yapmamistim denk gelmemistim yani hesabi takip ettigimden beri
Denemek istedim ve hissettim o enerjiyi.

Yaaa ben de çok çok istedim ama malesef müsait olamadim. Esmalara da baslayamadim bı turlu şeytan hep oyaliyor boş durmuyor.. yorumlari ben de okudum şimdi sizden de okuyunca daha da pişman oldum kaçırdığıma bir daha yaparmı ki böyle bişey

Ben her turlu yemek yaparim degisik ama Esimde oglumda malesef yemek seciyorlar.
Bende dusunuyorum ne yapsam diye
Ama illa ortaya 2 cesit cikiyor.

Bazen tavada cok az suyla
Bazen firin posetinde
bazen tepside
Bazen sote seklinde
Bazen kizartma olarak degisik bisiler yapmaya calisiyorum.
yaninda tursu yogurt salata biri mutlaka oluyor.

Turlu evet biber domates soganda falanda ekleyin.
salca baharat yag koyun mesela.
harmanlayin bir kapda.
Sonra firin posetine koyup firinda pisirin.
guvec tadi gibi oluyor
tavsiye ederim.

Ben sasirdim bile hissettigime.
cunku inanarak yapmadim.
Esmalar tamam bana cok iyi geliyor cok sukur.
asla birakmam sifa buluyorum.
Ama enerji falan o ne ki ya dedim okuyunca cuma gunu
Hatta 3 defa okudum anlayamadim.
sonra aynen kadinin yazdiklariyla niyetlendim.
ve icimden surekli esma okudum.
ya safi ya ber ya Allah tövbeestagfurullah cektim icimden.

Hatta alarma yakin uyudum resmen gozumu cok zor actim gozlerim bile agirlasmisti ki hic uykum yoktu.
Hatta nasil yarim saat gececek boyle diyordum.

esmalar icinde nacizene fikrim zikirmatik kullanin.
her odada 1 tesbihiniz olsun(gozunuzun onunde)
tv mi izliyorsunuz alin elinize.
oturdunuz alin elinize.
aksam uzandiniz yan yatar vaziyette cekebilirsiniz.
kac tane cekebilirseniz inanin cektikce daha cok cekmek isteyeceksiniz.
Yani ben suan cekmesem 1 gun kendimi suclu eksik huzursuz hissediyorum

Ben de buna katılır sonra esmalara başlarım güzel bı baslangic olur hele bı de etkilenirsem esmalara hiç bırakmadan daha da inançla yaparım diyorum.. neyse nasip değilmiş esmalara bir an önce başlayıp bir dahaki sifalanmadan nasiplenirim insallah

Ne güzel ya bende başlayamadı mi esmalara neyazikki işten güçten yarım bırakırım diye
Bir daha ne zaman yapılır acaba bende yapmak istiyorum takipteyim inşallah

Üniversite zamanında çok çekerdim, kendim belirlemistim her akşam sayısına göre çeker huzur bulurdum baya da uzun süre yaptım ama sonra yine bıraktım. Düzenli bı hayatım var çok yoğun da değilim şeytani alt Edip baslamam lazım.artik çok teşekkür ederim

Allah'tan eşim yemek sevmiyor her şeyi yer taşı koy taşı da yer çok şükür

Çok teşekkürler tavsiye için bende direk harmanlayıp borcam tencerenin var ona koyuyorum poşetin var denicem bu gün eti çiğdem kiysam pişer mi acaba kavurayimmi

Ne güzel ya bende başlayamadı mi esmalara neyazikki işten güçten yarım bırakırım diye
Bir daha ne zaman yapılır acaba bende yapmak istiyorum takipteyim inşallah
surekli olmuyor bu enerji sifa gonderimi bende ilk defa denk geldim ama daha once yapmislar.
Yazarim burdan sizede.
Aslinda soyle mesela 21 gunluk olani hemen yapmak zorunda degilsiniz nezaman hazir hissedersiniz.
Ama gunluk esmalar cekebilirsiniz.

Mesela Ya Fettah nekadar cekersiniz
Ya Rahman
Ya Cami
Ya Berr gibi Allahin guzel isimlerinden bir kaciyla dilediginiz kadar baslayabilirsiniz.

InsAllah dilediginiz gibi olur hersey.
Ben tesekkur ederim

Ben hic cig denemedim.
Azicik kavuruyorum.

Herkese merhaba maşallah saçma sapan şey yüzünden banlandım. Bir daha millete karışmıcam bana neyse artık milletten . Ayrıca yemek yarışmasında yemeğim vardı orayı da takip edemedim adil şekilde ban verilmiyor orada olan herkesin ban yemesi lazımdı ama neyse

Ben yemedigim icin mi bu ?
Ben kafadan yedim banimi ve ileri gitmeden durdum.
Bende topigimde sözlu olarak yalancilikla itham edildim.
Merak etme yani ban almasamda almis kadar oldum.

Bu gece maaşımız yatacak hemen ödemelerimizi yapıp ardından 2 tane çeyrek altın almak istiyorum. Ayrıca da maaş hesabımız düğünden bir eksi de orayı da hesapta ayda 500 tl bırakarak bir an önce kapatma derdine düştüm. Zaten bu ay izne gidip geldim diye 1200 tl kesinti olacak. Bir sonraki ay daha fazla birikim yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…