Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben yemedigim icin mi bu ?
Ben kafadan yedim banimi ve ileri gitmeden durdum.
Bende topigimde sözlu olarak yalancilikla itham edildim.
Merak etme yani ban almasamda almis kadar oldum.
Ne yalancılığı orayı kaçırdım

Mutlaka yazın çünkü kacirabiliyoruz aslında salavat falan getiriyorum ama Esma hiç çekmedim yalan soyleyemem namazı da kaç kere başladım bıraktım şeytan durtuyor tam başlıyorum araya regl girince bir daha devam edemiyorum çok üzülüyorum ya

Pazar günlerini oldum olası hiç sevmiyorum kendime iş çıkarıyorum vakit geçsin diye yok ben bugün çok üzülüyorum eşim yurt dışında çalışıyor yıllardır böyle bıktım yalnızlıktan ailemde uzak bıktım kendimi dinlemekten bakıyorum herkes eşiyle biyerlere gidiyor imreniyorum bir ev alalım umuduyla hep ayrı kaldık degermi diyorum bazen başkasına muhtaç olmayalım diye bizde zor günler geçirdik çocuklarda giti onlar varken okuldu dersti yemekti vakit geçiyodu sanki diger günler farklıymış gibi pazar günlerini sevmiyorum sizi keşfetim iyiki varsınız zamanım geçiyo bıktım tek başıma oturmaktan yarın iyi olurum inşallah içimi döktüm size kusura bakmayın

Birlerin devamlı olabilmesi için 40 gün aralıksız yapmak gerekiyormuş . Bayanlarda da böyle birşey olmadığı için bırakıyoruz aslında . Aynı şeyi bende yaşıyorum

Çok günaha giriyorum aslında ama düzen sasinca hoppp namaz falan gidiyor istikrarlı olmak lazım
Bende denedim birkaç kere fakat ne yazıkki başarılı olamadım . Planladığım yapmam gereken bir dolu şey var ama olmuyor . Düzenli namaz kılmak , kitap okumak, kuranı kerimin Arapçası öğrenmek , daha çok dua etmek gibi gibi bir dolu şey

Ya bisi diyimmi sizde kendimi gordum.
Ben defalarca basladim namaza sizin gibi regl falan derken biraktim.
Sonra yatsi namazi nefsime agir geldi.
Bakin farzlarini kilarak baslayabilirsiniz.
Ben farzlarini kildikca sunnetlerini isteyerek kilmaya basladim.
Hatta Rabbim kabul eylesin hacet namazi
teheccud namazi sifa namazina niyetleniyorum.
Hepside kildikca icimden geldiginden.

Yani bu vesveseler var ya imani olana daha cok gelirmis.
Esma icinde hani bugun 400cekmem lazim ya da bugun cekmedim tüh zaten hergunde cekemiyorum diye dusunmemek lazim.

Amac Rabbimizi anmak hatirlamak.
Nekadar sayi ve nezaman cekersek.
InsAllah hersey zamanla olur

Çok günaha giriyorum aslında ama düzen sasinca hoppp namaz falan gidiyor istikrarlı olmak lazım
Gunahlarimizin tovbesi var.
Mesela Tovbeestagfurullah cekerek baslayabilirsiniz.
Bunun farkinda olmak bile nefsinizi terbiye etmeye yeter cok sukur.

Aynı şey bende de var vesveseden hep bunlar ya kuran biliyorum düzenli olmasa da okuyorum ama namaz kılması katan sonra sadece kuran okumakta olmuyor işte

Aynı şey bende de var vesveseden hep bunlar ya kuran biliyorum düzenli olmasa da okuyorum ama namaz kılması katan sonra sadece kuran okumakta olmuyor işte
Keşke bende hemen öğrenebilsem oturup çalışmıyorum . Çalışsam yapacağım aslında annemde evde tek başına öğrendi hemde çok hastayken. Ama ben sürekli gündelik işlerle ilgileniyorum daha önemli şeyleri atlıyorum

Ay ne güzel ya bende öyle olabilecek miyim acaba şöyle düzenli namazımi kıldan

Esmalara da bu gün başlıcaları 21 gün olana deil ama dediğiniz gibi günlük ceksem zikrettsem belki bende böyle sizin gibi olucam düzenim oturacak dua ederken ne olur aklınıza ben ve benim gibilerinden getirin rabbim bizlere de nasip etsin inşallah

Bende çocukken yaz kurslarında ogrenmistim okuya okuya pekiştirdim mevlutleri mukabeleleri kacirmamaya çalışıyorum anlamlarını okuyorum bol bol

Ananem okuma yazma bilmez benim o bile kursuna gidip öğrendi işte inşallah öğrenirsiniz

Çalışsam öğrenirim fakülte mezunuyum bir ton şey öğrendim şimdiye kadar yabancı dil vs. Buna allah yardımcı olur daha kolay öğrenilir ama işte vesvese olmasa herşey gayet güzel gidecek

Gunahlarimizin tovbesi var.
Mesela Tovbeestagfurullah cekerek baslayabilirsiniz.
Bunun farkinda olmak bile nefsinizi terbiye etmeye yeter cok sukur.
Başlıcam ya inşallah bu gün çekmeye çok heveslendim aslında namaz içinde sabahları çoğu zaman ezan saatinde uyanıyorum ayaktayım .Bu sefer bırakmayac inşallah

Başlıcam ya inşallah bu gün çekmeye çok heveslendim aslında namaz içinde sabahları çoğu zaman ezan saatinde uyanıyorum ayaktayım .Bu sefer bırakmayac inşallah
Ben esmaları hergün çekiyorum ama namaz kılmıyorum. Bu yuzden içim hiç rahat değıl. Sanki içimde hep birşeyler eksik gibi.Dua esma okuyorum ama o eksiklik hiç gitmiyor
İnş. bizlerde namaz kilanlardan oluruz

Ben esmaları hergün çekiyorum ama namaz kılmıyorum. Bu yuzden içim hiç rahat değıl. Sanki içimde hep birşeyler eksik gibi.Dua esma okuyorum ama o eksiklik hiç gitmiyor
İnş. bizlerde namaz kilanlardan oluruz
O bile güzel bişi ama namazda kilsak daha çok gereğini yerine getirmiş olurum rabbim bize istikrar verişinde başlayalım insallahh

Allah size ve tum isteyenlere nasip etsin.
Bende pismanim keske zamaninda nefsime hukmedebilseydimde devam etseydim.
Demek zamani var.
Artik icimden gelerek zorlanmadan eda ediyorum sukur.

Bakin sukredin dua edin hep sukredecek sebeplerinizde cogalacak Allahin izniyle.

Aminnn insalh şükür u hiç bırakmam ağzımdan zaten demekki her şeyin bı zamani var hani zararın neresinden donulse kardir bir şeyler bir şeylere vesile oluyor bana da burası vesile olacak belki de

Benimde eksigim arapca bilmiyorum onuda ogrenicem insAllah.
Turkce haliyle okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…