Gonlunuzden gecen olsun umarım.Aminnn insalh şükür u hiç bırakmam ağzımdan zaten demekki her şeyin bı zamani var hani zararın neresinden donulse kardir bir şeyler bir şeylere vesile oluyor bana da burası vesile olacak belki de
Öğrenirsiniz inşallah insanın içinden geldikten sonra yapamayacağı şey yokBenimde eksigim arapca bilmiyorum onuda ogrenicem insAllah.
Turkce haliyle okuyorum
Yemek kısmı hariç aynı durum bende de var . İşten ayrıldıktan sonra böyle bi his geldi içime sanki bazen zaman boşuna geçiyormuş gibime geliyorKızlar benimde içimde bir boşluk var.
Tatmin olmuyor bir türlü ne yapsam
Kendimi geliştirecek ruhumu rahatlatacak şeyler arıyorum
Ama yapmiyorumda
Içimde bir üşengeçlik var ve bu üşengeçlik yenmek isteyen farklı şeylerle uğraşıp dini vazifelerini yerine getiren iç huzuru isteyen bir yanım da var.
Bunalıyorum bu istegimi de yemek yiyerek bastırıyorum kilo alicam ama yemek yemek ye huzur vermiyor ki
Kaç aylık acaba oğlunuz bende üşuturum diye korkuyorum 29 aylık benimkideSelammmlar yemeği yaptım yedik bileee bugün oğluma çişeğitimine başladık anammm bu saate kadar 6 defa üstüne yaptı bıcırık oturmuyor lazımlığa fenalardayım bir defa yapsaydı bari lazımlığa ama yok inatttt
Saolasın cnmAmin canim.
Gecmis olsun
Valla bakanada zor yatana zor Allah dusurmesin kimsenin eline.
Ben yarın icin bezelye ve taze fasulye yaptım..2-3 gün idare edr bizi o:))Selamlar
Bıktım menü düşünmekten yahu ne pişirilen hiç bilmiyorum evde de bişi yok doğru düzgün biraz bulgur pilavım var onun yanına ne yapsam acaba
Sizlerin menüler ne kızlar fikir olur belki bu ara cokkk elimiz dar ay sonuna kadar eşimde 30 bende 25 TL var onuda yarın pazara gidicem orada harcarim Allah'tan yarın kart kesiliyor
Afiyetle yiyin inşallah bende türlü yaptım yanında vişne suyu var yazın konsentre yapmıştım yazın birde bulgur pilaviBen yarın icin bezelye ve taze fasulye yaptım..2-3 gün idare edr bizi o:))
Geçmiş olsun baby şimdi okudum benSaolasın cnm
Aynen
Albüm işi bence güzel fikir bunu değerlendirKizlar iyi aksamlar..
Allah o drdan razi olsun beni ayaga dikti
Haftasonu evlilik yildonumu
Gecen yil otel hediye cicek esim herseyi yapmisti ama ben bu yil hepsini istemiyorum eve saksi cicegi ve otel istedim istediklerimiz dolu bir kismi 2 bin civari cok geldi..
Kararsiz kaldik ne yapsak..
Ahmet serif izgoreni cok severim bundan 4 5 yil once 2 ay icinde denk geldim ve cok etkilenmistim. Hatta duygusal yonude vardi imzali kitap isteyip elde edememistim eski maillerimden buldum. Gecen gun salca aldigim yer ile baglantisini ogrendim ve brz sohbet ettik. Imzali kitap bu hafta gelicek esim icin istedim. Bu yil yemek yapmaya masaya vaktim yok cuma geldiginde yetisemem. Baska ne yapsamki.. sonradan elimde kalcak ivir zivir da istemedim magnet foto gibi. Acaba albummu cikarsam son 1 yildan.
Eger kitap gelirse cok etkilenicem resmen mucize olcak benim icin herseyin zamani var derler ya aynen oyle
33 aylık oldu bin şükür üstünü ıslattıkça değiştiriyorum hemen inş üşütmez...aslında çocuk 20 aylıkken falan yapmadan önce çiş kaka diyordu birkaç defa lazımlığa falan yaptı ben daha küçük diye çıkarmamıştım bezi aslında o zaman bırakırdı diyorum en azından oturuyorduKaç aylık acaba oğlunuz bende üşuturum diye korkuyorum 29 aylık benimkide
Albüm işi bence güzel fikir bunu değerlendir
Aman o zaman başka birşey bulmanız lazım bebişim her sene her sene olacak iş miBir bakip cikartayim
Ama gecen yilda album bastirmistim
Bide isimli cakmak almistim su meshur markadanD
Aman o zaman başka birşey bulmanız lazım bebişim her sene her sene olacak iş mi
Albüm işini salla sevmedim aynı şey olmasın . Kitap ve kocaman bir öpücüğe ne dersinEvet sekli degisik olur
Imzali kitap var istee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?