Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızlar benimde içimde bir boşluk var.
Tatmin olmuyor bir türlü ne yapsam

Kendimi geliştirecek ruhumu rahatlatacak şeyler arıyorum
Ama yapmiyorumda
Içimde bir üşengeçlik var ve bu üşengeçlik yenmek isteyen farklı şeylerle uğraşıp dini vazifelerini yerine getiren iç huzuru isteyen bir yanım da var.

Bunalıyorum bu istegimi de yemek yiyerek bastırıyorum kilo alicam ama yemek yemek ye huzur vermiyor ki

Yemek kısmı hariç aynı durum bende de var . İşten ayrıldıktan sonra böyle bi his geldi içime sanki bazen zaman boşuna geçiyormuş gibime geliyor

Kaç aylık acaba oğlunuz bende üşuturum diye korkuyorum 29 aylık benimkide

Ben yarın icin bezelye ve taze fasulye yaptım..2-3 gün idare edr bizi o:))

Kizlar iyi aksamlar..
Allah o drdan razi olsun beni ayaga dikti
Haftasonu evlilik yildonumu
Gecen yil otel hediye cicek esim herseyi yapmisti ama ben bu yil hepsini istemiyorum eve saksi cicegi ve otel istedim istediklerimiz dolu bir kismi 2 bin civari cok geldi..
Kararsiz kaldik ne yapsak..
Ahmet serif izgoreni cok severim bundan 4 5 yil once 2 ay icinde denk geldim ve cok etkilenmistim. Hatta duygusal yonude vardi imzali kitap isteyip elde edememistim eski maillerimden buldum. Gecen gun salca aldigim yer ile baglantisini ogrendim ve brz sohbet ettik. Imzali kitap bu hafta gelicek esim icin istedim. Bu yil yemek yapmaya masaya vaktim yok cuma geldiginde yetisemem. Baska ne yapsamki.. sonradan elimde kalcak ivir zivir da istemedim magnet foto gibi. Acaba albummu cikarsam son 1 yildan.
Eger kitap gelirse cok etkilenicem resmen mucize olcak benim icin herseyin zamani var derler ya aynen oyle

Albüm işi bence güzel fikir bunu değerlendir

Kaç aylık acaba oğlunuz bende üşuturum diye korkuyorum 29 aylık benimkide
33 aylık oldu bin şükür üstünü ıslattıkça değiştiriyorum hemen inş üşütmez...aslında çocuk 20 aylıkken falan yapmadan önce çiş kaka diyordu birkaç defa lazımlığa falan yaptı ben daha küçük diye çıkarmamıştım bezi aslında o zaman bırakırdı diyorum en azından oturuyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…