Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızlar migrosa acayip uyuz oldum.Süt ürünlerinde indirim var yersen!5 tl yapmıs sütü,indirim var %50 diyo.Adam kandırıyor!Bir de bi kıyruk kasalarda sanki bedava.Alan oldukca bizi böyle keklemeye devam ederler iste.Almadan cıktım.Bim ve A101 yaptım 18 tl harcadım toplamda..
Peynirli börek aldım attım fırına aksm yemegine yalnızım esim calısıyor cayla yerim.
Bu aksm dizi var mı ya?:)

Eklentiler

• 5B646A67-9787-4767-A806-148801F6E9A4.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 81
benimkinde tık yok o konuda bilmiyorum nasıl oyreticem sizede kolay gelsin cok

3.25 kuruşluk süt o normalde . Geçen buraya da yazdım Migros hep böyle işte indirmiş gibi yapıyor aynı şeye denk getiriyor . Şampuanlarda da aynı şeyi yaptı yaklaşık diş macunu filan dışarıda başka marketten alsan daha uyguna geliyor işte . Ben Migros’tan et alıyorum öyle pek birşey almam

Manav bölümünde indirim vardı. 9 tl olan kapya biber 5 kusure inmişti mesela yüzde 25 indirim vardı. Karnıbahar kapya ananas muz aldim ben de...
Eşim fırında palamut yaptirdi yine 40 tl o
200 e çoktan tamamlandı.

200 tl harcamakta ne var ya çok kolay . Biz her akşam kuruyemiş tatlı birşeyler yiyoruz düzgün meyve tüketiyoruz. Süt içiyoruz ve tatlıları filan sağlıklı olması için evde yapıyorum haftada 3 gün tatlı birşey yeriz evde . Yoğurt peynir vs en önemlisi zeytinyağı mesela . Ben tatlılar hariç hiç sıvı yağ kullanmam bu durumda tabiki mutfak masrafım yüksek olur . Ama sağlık için önemli bu yoksa şimdi yada ileri de doktorlara ilaç parası veririz allah korusun. Bizim yaşadığımız şehirde Migros mm şeklinde . O yüzden manav bölümü çok kötü. Ben evimizin altında yerel marketten alıyorum meyve sebze şahane oluyor Pazartesi Çarşamba Cuma taze gelir adamlar yerleştirir bende öğleden sonra gider alırım. Öncedensabah giderdim bana abla sabah gelme güzel olmuyor dediler.

Birde gr. ve kilo hesaplarini incelemek gerekiyor.
oralarda bisiler yapiyolla o fiyatlara
misal ayni yag nasil biyerde 30 bi yerde 40tl oluyor.
ellerindeki stoklari suruyorlar ya da.

Yemekler bitti.
Balli limonlu ıhlamur verdim erbaslara.
azicik hapsuruyor ikiside.
firina kestane attim.
Oglumun arkasina banyoyu temizledim.
Namaz kildim.
tefriciye cekicem biraz hala ezberleyemedim.
Daha mutfagi toplicam meyve soyarim.
Yatana kadar is bitmiyor malesef.

biz de 2 kişiyiz eskiden aylık 250 tl filan yeterdi geçen sene
şimdi herşey ikiye katlandı ihtiyaca göre bazen 400 bazen 500 tutuyor
tabi ben stoklu gittiğim için belli olmuyor indirimler üst üste gelirse sapıtıp daha çok harcayabiliyorum ama sonraki aylar baya azalıyor harcamam
çok nüfuslu ailelere Allah kolaylık versin

ben de dün gittim sadece migrosun kendi markasının sütünü aldım sek üretiyor
diğerleri indirimle bile pahalıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…