Biraz geç kalmışsınız sanki havalar sıcakken başlasaydınız bu mevsimde üşütmesin bu mevsim tam hastalık ayıSelammmlar yemeği yaptım yedik bileee bugün oğluma çişeğitimine başladık anammm bu saate kadar 6 defa üstüne yaptı bıcırık oturmuyor lazımlığa fenalardayım bir defa yapsaydı bari lazımlığa ama yok inatttt
Evet biraz geç oldu ama yazın ters giden aile mevzuları vardı hiç cesaret edemedim birde tuvalet eğitimineBiraz geç kalmışsınız sanki havalar sıcakken başlasaydınız bu mevsimde üşütmesin bu mevsim tam hastalık ayı
Evet biraz zor veyorucu iş sürekli peşinde gezme istiyor kolay gelsin canım saglıcakla büyüt yavrunuEvet biraz geç oldu ama yazın ters giden aile mevzuları vardı hiç cesaret edemedim birde tuvalet eğitimine
kolaylik versin ben de iki ay önce alıştırdim çok çok zorduSelammmlar yemeği yaptım yedik bileee bugün oğluma çişeğitimine başladık anammm bu saate kadar 6 defa üstüne yaptı bıcırık oturmuyor lazımlığa fenalardayım bir defa yapsaydı bari lazımlığa ama yok inatttt
kolaylik versin ben de iki ay önce alıştırdim çok çok zorduSelammmlar yemeği yaptım yedik bileee bugün oğluma çişeğitimine başladık anammm bu saate kadar 6 defa üstüne yaptı bıcırık oturmuyor lazımlığa fenalardayım bir defa yapsaydı bari lazımlığa ama yok inatttt
Saol cnm amin inşEvet biraz zor veyorucu iş sürekli peşinde gezme istiyor kolay gelsin canım saglıcakla büyüt yavrunu
Saol cnm ya inş oğlumda alışır hemen ne kadarlık şuan sizinallah
kolaylik versin ben de iki ay önce alıştırdim çok çok zordu
alışır annesi...benimde bir ay sonra üç yaşına girecek oğlumda geç alıştı üç dört gün sürdü alıştırmakSaol cnm ya inş oğlumda alışır hemen ne kadarlık şuan sizin
Aaaa 3 4 gün nedirki keşke öyle olsun 3 ay diyorlar bak şuan keyfim yerine geldialışır annesi...benimde bir ay sonra üç yaşına girecek oğlumda geç alıştı üç dört gün sürdü alıştırmak
inşallah senn de çabuk alışır canım üç gün inatla söylemedi dördüncü gün söyledi çok şükür geceleri dahi hiç yapmadıAaaa 3 4 gün nedirki keşke öyle olsun 3 ay diyorlar bak şuan keyfim yerine geldi
Gerçekten zor bütün gün hep üstüne yaptı akşam artık klozete oturdu...geç uyuyor zaten uyudu 20 dk sonra bir bakayım dedim baktım ıslak uyur uyumaz bırakmış vallaBende eylül başında 27 aylık kızıma tuvalet alıştırdım 2 gün çok kötüydü sürekli altına yaptı ama gece yapmamıştı şaşırmıştım 3 gün söylemeye başladı
Tabi şuan ara ara kaçırdığı oluyo geceleri akşam çok icecek içtiğinde falanda kaçırdığı oluyo kaldıramıyorum gece çünkü ama Allaha şükür öğrendi
Sizinkilerde öğrenir inş benim kısa olmasına rağmen zor bir süreçti
Öncesindede çok korkuyodum kızımdan daha çok ben endişeliydim
Bir anda karar verip öğlen başladım oldu şükür
Kızlar çok teşekkür ediyorum sizlere Allah razı olsun. Msj bi açtım yok geç saat oluncada görmezseniz diye ikinizi rahatsız ettim.Allah ne muradınız varsa versin inşaallah hayır ileLellim ben biraz önce attım
Ne demek canım Allah kabul etsin.Kızlar çok teşekkür ediyorum sizlere Allah razı olsun. Msj bi açtım yok geç saat oluncada görmezseniz diye ikinizi rahatsız ettim.Allah ne muradınız varsa versin inşaallah hayır ile
Aynen evde süt var diye almadım ben de ..biz de 2 kişiyiz eskiden aylık 250 tl filan yeterdi geçen sene
şimdi herşey ikiye katlandı ihtiyaca göre bazen 400 bazen 500 tutuyor
tabi ben stoklu gittiğim için belli olmuyor indirimler üst üste gelirse sapıtıp daha çok harcayabiliyorum ama sonraki aylar baya azalıyor harcamam
çok nüfuslu ailelere Allah kolaylık versin
ben de dün gittim sadece migrosun kendi markasının sütünü aldım sek üretiyor
diğerleri indirimle bile pahalıydı
Ya bisi diyimmi sizde kendimi gordum.
Ben defalarca basladim namaza sizin gibi regl falan derken biraktim.
Sonra yatsi namazi nefsime agir geldi.
Bakin farzlarini kilarak baslayabilirsiniz.
Ben farzlarini kildikca sunnetlerini isteyerek kilmaya basladim.
Hatta Rabbim kabul eylesin hacet namazi
teheccud namazi sifa namazina niyetleniyorum.
Hepside kildikca icimden geldiginden.
Yani bu vesveseler var ya imani olana daha cok gelirmis.
Esma icinde hani bugun 400cekmem lazim ya da bugun cekmedim tüh zaten hergunde cekemiyorum diye dusunmemek lazim.
Amac Rabbimizi anmak hatirlamak.
Nekadar sayi ve nezaman cekersek.
InsAllah hersey zamanla olur
Allahın ıznıyle bi kere tadını alınca bırakamazsınızAy ne güzel ya bende öyle olabilecek miyim acaba şöyle düzenli namazımi kıldan
Esmalara da bu gün başlıcaları 21 gün olana deil ama dediğiniz gibi günlük ceksem zikrettsem belki bende böyle sizin gibi olucam düzenim oturacak dua ederken ne olur aklınıza ben ve benim gibilerinden getirin rabbim bizlere de nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?