Küçük Düşün Büyük Olsun!

Biraz geç kalmışsınız sanki havalar sıcakken başlasaydınız bu mevsimde üşütmesin bu mevsim tam hastalık ayı

allah
kolaylik versin ben de iki ay önce alıştırdim çok çok zordu

allah
kolaylik versin ben de iki ay önce alıştırdim çok çok zordu

Bende eylül başında 27 aylık kızıma tuvalet alıştırdım 2 gün çok kötüydü sürekli altına yaptı ama gece yapmamıştı şaşırmıştım 3 gün söylemeye başladı
Tabi şuan ara ara kaçırdığı oluyo geceleri akşam çok icecek içtiğinde falanda kaçırdığı oluyo kaldıramıyorum gece çünkü ama Allaha şükür öğrendi
Sizinkilerde öğrenir inş benim kısa olmasına rağmen zor bir süreçti
Öncesindede çok korkuyodum kızımdan daha çok ben endişeliydim
Bir anda karar verip öğlen başladım oldu şükür

Gerçekten zor bütün gün hep üstüne yaptı akşam artık klozete oturdu...geç uyuyor zaten uyudu 20 dk sonra bir bakayım dedim baktım ıslak uyur uyumaz bırakmış valla

Günaydın ödemelerin büyük çoğunluğunu yaptık
2300 ev kredisi
750 ev kirası
37 tl benim telefonumun
60 tl internet
15 tl tıvıbu
Birkaç alışveriş yapmam lazım. Eşimde bende grip yolundayız

Aynen evde süt var diye almadım ben de ..

lellicim akıl vermek gibi olmasında nacızane önerim var
nafile namaz kılmak istedıgınde en son kılamadıgım namazı kaza etmeye dıye nıyet edersen borclarından düşmüş olursun
ben kandıllerde nafile oruc tutuyordm yanı oyle nıyetlenıyodum bir büyüğüm nafile degılde oruc borcun varsa onlara nıyetlen bıtınce borcların o zaman nafile tutarsın demıstı
aklıma geldı soylemek ıstedm Allah kabul etsın

Allahın ıznıyle bi kere tadını alınca bırakamazsınız
bnde Allah kabul ederse kılıyorum yaklasık 7-8enedir ama kılmadıgım yokmu tabi var bi sürü Allah affetsin ,3gunden fazla kopmamısmdır cok sukur regl dısında tabiki,
hele sabah namazını, gercekten bi kılmaya baslayın nası guzel nasıl tatlı, cogu kısı uykuda bi sessizlik,
sanki sessizlikte sesin daha cok duyuluyomus gıbı gelıyo ınsana haşa tabiki Rabbim iç sesimizi bile duyuyor her zaman ama gercekten baska bi duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…