Küçük Düşün Büyük Olsun!

nasıl başlanıyor anlatırmısı bende başlamak istiyorum sayıları nedir kaçtane çekmem lazım vb.

Bu gün başladım Allah'ın izniyle bismillah dedim rabbim devamını getirir inşallah banada dua edin ne olur devam ettireyim

Bu gün başladım Allah'ın izniyle bismillah dedim rabbim devamını getirir inşallah banada dua edin ne olur devam ettireyim
ınsAllahhh
bak soyle yapabılırsınız
ben de cüzümü okurken usenıyorum
ınternetten tablo cıktısı aldım okudukça tabloyu doldurdum fosforlu kalemle gozumun gordugu yere de astım cok motıve edıcı oldu
o sekılde yapabılırsınız

Canım tabloyu paylaşma şansın varmı

Gece bez taktım heryer battı kaldıramadım tuvalete uyanmak istemedi çaktırmadan taktım artık...beni dağ gibi çamaşırlar bekler

Sağolun inş benim çabuk geçer
Nacizane tavsiyem alışana kadar gece bez takabilirsiniz ben başlarda taktım kuru olunca çıkartmıştım şuandada alıştırma külotu giydiryorum ıslatınca oda geçiriyo ama az yaparsa çok geçmiyo
Başlarda kızımda kalkmıyodu bikaç gündür gece 2 gibi kaldırıyorum itiraz etmemeye başladı
Umarım tez zamanda atlatırsınız

Günaydın hanımlar
Kızımla uyandık kızıma kalan pilavdan yoğurt çorbası yaptım
Tavuk suyu ve yoğurt çorbası tarzı seviyo bizim kız
Bazende tarhana içer ama ev sevdiği tavuk suyu
Bu ay maaştan pek bişey kalmıyo bize ödemeler fazla bu ay ama bu ay taksitler bitiyo şükür
Bide eşimin okulundan sürekli çay şeker wc kağıdı havlu üstünede yemek yaptırdıkları için yemek parası çok masraflı oluyo ya
Bu konuda devlete çok kızıyorum hangi işyerinde yemeğin çayın tuvalet kağıdını kendin alıyosun yaa

Benim reglim yaklaşık 8-10 gün sürüyor.
Bu yüzden genelde regli sonrası kopuyorum namazdan. Allah affetsin...
Bunun için ettiğiniz bir dua vs varmi

Canım tabloyu paylaşma şansın varmı
tamam canım bulayım bılgısayarda da paylasırım

Benim reglim yaklaşık 8-10 gün sürüyor.
Bu yüzden genelde regli sonrası kopuyorum namazdan. Allah affetsin...
Bunun için ettiğiniz bir dua vs varmi
özellikle bunun için dua edıyorum ama ben soyle dusunuyorum ve bılıyorum önce namaz evvela namaz
ilk sorgulanacagımız ibadet namaz dıgerleri hep sonradan gelıyor bunu dusunerek hani ne kadar borcum az olursa o kadar guzel bılıncınde reglin pesıne biter bıtmek donmek lazm bnde rehavete dusuyorum ama kararlı olmamız gerek hepımız için gecerli canım Allah kalbıne gore versın ınsAllah tez zamanda istedgın gıbı yaparsın ıbadetlerini

Amin cnm teşekkür ederim

Ama benim o vakitler icin tarih tutmam gerekmiz mi tek tek?
Nasil yapicam nereden baksan kac senelerin borcu.
Kac vakite kac rekat kilmam gerek bu konularda malesef bilgim yok okuyup ogrenmem gerek.

Kizlar bu sayfayla ben sizi tanistirdim belki yanlis mi yaptim bilmiyorum.
Ama Allah icimi biliyor ben cok hevesle cekiyordum.
Yani bi esma sayfasi, bir dua hesabi.
Insanlarin yorumlari (zaten takip edenler biliyor )
Bir arkadasimin ruyasi vesilesiyle sayfayi takibi birakicam..

Sayfaya bakis acim hep esmalari zikretmek odakliydi mantigimla dusunmedim.
Ama esmalari paraylada satiyormus bunu ogrendim ve sogudum.

Allahin adini parayla satmak nedir?
Haşa sen kimsin parayla satiyorsun.
Ayrica bu enerji gonderimi icin arkadasim o kim ki enerji yolluyor ne vasifla?
Kim oldugunu bile bilmiyoruz.
Belki o enerji dedigi seyin altinda sacma seyler var diyip olaya imanimla degil mantigimla bakmami sagladi.

Ben takip etmicem artik.
Evet bende cektim yaptim yorumlar etkiledi beni.

Yine kendi bildigim yontemle sayisiz sinirsiz kendim istedigim bana iyi gelen nefsime iyi gelen zikirle devam edicem.
Allah cekerkende bizim niyetimizi biliyordu.
Biz icimizi bozmayalim yine ama ben cekmeye devam etmicem.

Kamuoyuna duyuru gibi oldu ama hakkinizi helal edin.

Bana iyi geldi diyorsaniz tabiki devam edin ama boyle dini icerikli seylerin icine para karisinca benim midem bulandi
bilmiyordum.

Ben orayla bir mucize yasamadim ayrica.
Cunku ben zaten kendi zikirlerimi surekli cekiyorum.
Yasin ve surelerimi okuyorum.
Namaz kiliyorumum
Bunu hep yaziyorum.

Kendi aklimin icimin inandigidir bana iyi gelen mucize benim zaten icimden gelenler.

Merhaba. Döviz bozdurmak için en kaarlı banka neresi acaba? Ya da döviz bürosu daha mantıklı. Burda bilenler vardir diye düşündüm

tr_lelli Allah Allah nasıl satiyomus anlamadım yani orda sayfada zaten paylaşıyor bugünün esmasi bu diye, ne şekilde para aliyomus?
ayrica kisiye ozel esma satiyormus.
Mail yoluyla sanirim.
ne icin istiyorsun soyluyormussun hâşa o da satiyormus.
Bunu yeni ogrendim sogudum.

Çok komik gerçekten ne demek Esma satmak enerji yollamak büyücülük işte bunun adı başka birşey değil . Diyanetin esmaül Hüsnü kitabı var her sayfaya bir Esma yerleşmiş . Anlamları açıklaması vs yazıyor . Onu aldım gayet güzel ihtiyacım olan şeye açıp bakıyorum okuyorum bu kadar yani. Öyle farklı birşeyler gerek yok insanların dini duygularını kullanmak başka birşey değil . Bir dileğim varsa ya latif esmasını okurum ailemde birlik huzur istiyorsam ya cami gibi gibi kimseye bu tarz konularda güvenmiyorum . 21 günlük Esma programını Buradan bi arkadaştan rica ettim yolladı saolsun. Ne olduğuna bakmak istedim merak ettim . Farklı birşey yoktu benim telefonumun not bölümüne kaydettiğim esmalardı çoğu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…