nasıl başlanıyor anlatırmısı bende başlamak istiyorum sayıları nedir kaçtane çekmem lazım vb.surekli olmuyor bu enerji sifa gonderimi bende ilk defa denk geldim ama daha once yapmislar.
Yazarim burdan sizede.
Aslinda soyle mesela 21 gunluk olani hemen yapmak zorunda degilsiniz nezaman hazir hissedersiniz.
Ama gunluk esmalar cekebilirsiniz.
Mesela Ya Fettah nekadar cekersiniz
Ya Rahman
Ya Cami
Ya Berr gibi Allahin guzel isimlerinden bir kaciyla dilediginiz kadar baslayabilirsiniz.
Bu gün başladım Allah'ın izniyle bismillah dedim rabbim devamını getirir inşallah banada dua edin ne olur devam ettireyimAllahın ıznıyle bi kere tadını alınca bırakamazsınız
bnde Allah kabul ederse kılıyorum yaklasık 7-8enedir ama kılmadıgım yokmu tabi var bi sürü Allah affetsin ,3gunden fazla kopmamısmdır cok sukur regl dısında tabiki,
hele sabah namazını, gercekten bi kılmaya baslayın nası guzel nasıl tatlı, cogu kısı uykuda bi sessizlik,
sanki sessizlikte sesin daha cok duyuluyomus gıbı gelıyo ınsana haşa tabiki Rabbim iç sesimizi bile duyuyor her zaman ama gercekten baska bi duygu
ınsAllahhhBu gün başladım Allah'ın izniyle bismillah dedim rabbim devamını getirir inşallah banada dua edin ne olur devam ettireyim
Gece bez taktım heryer battı kaldıramadım tuvalete uyanmak istemedi çaktırmadan taktım artık...beni dağ gibi çamaşırlar bekler
Canım tabloyu paylaşma şansın varmıınsAllahhh
bak soyle yapabılırsınız
ben de cüzümü okurken usenıyorum
ınternetten tablo cıktısı aldım okudukça tabloyu doldurdum fosforlu kalemle gozumun gordugu yere de astım cok motıve edıcı oldu
o sekılde yapabılırsınız
Nacizane tavsiyem alışana kadar gece bez takabilirsiniz ben başlarda taktım kuru olunca çıkartmıştım şuandada alıştırma külotu giydiryorum ıslatınca oda geçiriyo ama az yaparsa çok geçmiyoGece bez taktım heryer battı kaldıramadım tuvalete uyanmak istemedi çaktırmadan taktım artık...beni dağ gibi çamaşırlar bekler
Sağolun inş benim çabuk geçer
Benim reglim yaklaşık 8-10 gün sürüyor.Allahın ıznıyle bi kere tadını alınca bırakamazsınız
bnde Allah kabul ederse kılıyorum yaklasık 7-8enedir ama kılmadıgım yokmu tabi var bi sürü Allah affetsin ,3gunden fazla kopmamısmdır cok sukur regl dısında tabiki,
hele sabah namazını, gercekten bi kılmaya baslayın nası guzel nasıl tatlı, cogu kısı uykuda bi sessizlik,
sanki sessizlikte sesin daha cok duyuluyomus gıbı gelıyo ınsana haşa tabiki Rabbim iç sesimizi bile duyuyor her zaman ama gercekten baska bi duygu
Allah daim etsin insallahBu gün başladım Allah'ın izniyle bismillah dedim rabbim devamını getirir inşallah banada dua edin ne olur devam ettireyim
Teşekkürler aminnn inşallahAllah daim etsin insallah
Çok teşekkür ederim denicem inşallahınsAllahhh
bak soyle yapabılırsınız
ben de cüzümü okurken usenıyorum
ınternetten tablo cıktısı aldım okudukça tabloyu doldurdum fosforlu kalemle gozumun gordugu yere de astım cok motıve edıcı oldu
o sekılde yapabılırsınız
tamam canım bulayım bılgısayarda da paylasırımCanım tabloyu paylaşma şansın varmı
özellikle bunun için dua edıyorum ama ben soyle dusunuyorum ve bılıyorum önce namaz evvela namazBenim reglim yaklaşık 8-10 gün sürüyor.
Bu yüzden genelde regli sonrası kopuyorum namazdan. Allah affetsin...
Bunun için ettiğiniz bir dua vs varmi
Amin cnm teşekkür ederimtamam canım bulayım bılgısayarda da paylasırım
özellikle bunun için dua edıyorum ama ben soyle dusunuyorum ve bılıyorum önce namaz evvela namaz
ilk sorgulanacagımız ibadet namaz dıgerleri hep sonradan gelıyor bunu dusunerek hani ne kadar borcum az olursa o kadar guzel bılıncınde reglin pesıne biter bıtmek donmek lazm bnde rehavete dusuyorum ama kararlı olmamız gerek hepımız için gecerli canım Allah kalbıne gore versın ınsAllah tez zamanda istedgın gıbı yaparsın ıbadetlerini
Ama benim o vakitler icin tarih tutmam gerekmiz mi tek tek?lellicim akıl vermek gibi olmasında nacızane önerim var
nafile namaz kılmak istedıgınde en son kılamadıgım namazı kaza etmeye dıye nıyet edersen borclarından düşmüş olursun
ben kandıllerde nafile oruc tutuyordm yanı oyle nıyetlenıyodum bir büyüğüm nafile degılde oruc borcun varsa onlara nıyetlen bıtınce borcların o zaman nafile tutarsın demıstı
aklıma geldı soylemek ıstedm Allah kabul etsın
ayrica kisiye ozel esma satiyormus.tr_lelli Allah Allah nasıl satiyomus anlamadım yani orda sayfada zaten paylaşıyor bugünün esmasi bu diye, ne şekilde para aliyomus?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?