Küçük Düşün Büyük Olsun!

ben sarma sararsam bir gun dunya tersine donmustur sanirim
Bir kere dedim ki sarma sarayım dolaptaki yapraklar bitsin. İlk defa saracağım tek başıma. Öğlen başladım sarmaya hepsi bittiğinde akşam yemeği saati gelmişti, 2 kere iç hazırlamak zorunda kalmıştım. Dedim daha da sarma falan saramam tek başıma O gün baya sorguladım bu sarmayı kim buldu diye pilavın yanında asma yaprağı yesek olmuyor muydu acaba

Cnm annen falan niye gelmiyor ya sana gündüz esin yokken gelsin
Sen de az uyusan dinlensen
Ahh ya yeni annelere tek tek sarılasım var.
Sen yat dinlen ben bakarım bebege diyesim var
Geliyor bazen ama hep işi var hep acelesi var kaçıp gitmeye yer arıyor
Benimde tecrübeli bi arkadaşa çok ihtiyacım var beni anlayacak

Yemekler yendi pilav ve çorba azar azar kaldı benimki yemesse gece para almış 150 zulaya aldım hesaba atmış ordan çekerim 200 fln evdeki nakitte 150 kadar var direk zulaya onun için bişe demedim az kaldı demiştim bilmesin geçenlerde uyuz etmişti kendime harcamadim çok onun yerine sayiyorum

Ic yetmezse kalani buzluga koyuyorum ya ben yapragin
Bir de icini kavurmuyorum cigden.
Ugrastirici ve lezzetli meret.

Ben de kavurmamıştım, o an bitireceğim diye inat ettim düşünemedim mi acabalar buzluğa geri atmayı bilmiyorum bir gaflet anıydı sanırım
Ama evet çok lezzetli ben de çok seviyorum

Çocuk biraz büyüse daha hafif bir araba alcam
Kanguru hiç denemedim doğrudur canim
Nasil bir araba aldin ki.
Aiy kiza aldigim seylerden tek pismanligim oyun halisiydi onuda sattim dolap uyg. Yatmadi biraz piyanosuyla oynadi okadar.. Araba gzl cikti bizim.
Hafif ve canta gibi oluyor.
Gecen elti kizina gidince kapiyi tuttu biri tek elimle katladim ufaldi ya kapiyi tutan abla diyor ki o ne guzel oldu oyle diyo
Tabi ileride baston lazim olur mu bilmem ama cok memnunum ben.
Gerek olmazsa almicam bunu seviyorum.

Ben de kavurmamıştım, o an bitireceğim diye inat ettim düşünemedim mi acabalar buzluğa geri atmayı bilmiyorum bir gaflet anıydı sanırım
Ama evet çok lezzetli ben de çok seviyorum
Ici kavurmadan koyunca pirincleri eziliyo
Ama yapragi koyuyorum bisi olmuyo
Gozu korkuyor insanin cok olunca bende 2 sira sariyorum

Mozik pastayi dilimledim uzerini erittigim cikolataya batirip susledim cupcake kagitlarina koydum.
Yarisini yediler 1 dilim de ben yedim.
Visne niye herseye bukadar yakisiyor yaw.
Kizi uyuttu esim dizi izlicez.
Mutfagi biraktim valla tum gun oturmuyorum yoruluyorum yine daginik.
Esim gelince dediki salona bakip cingene cadiri gibi dedi guldu.
Salonun ortasinda havuz kiz oynadi biraz toplari alip savuruyor iste oynadigida o.
Salon kiz uyuyunca toplanıyor ancak.

4baby markası, toplanıyor benimki de aslında ama ağır geliyor bna gücüm yok hic

Selam kızlarrrr
Akşamları yemek yedikten sonra bir ağırlık çöküyor elime iş değmiyor ne yazıkki
Aslında dik süpürgeyle akşam üstten geçiyim diyodum sabah ama akşama eser kalmadı o düşünceden
tr_lelli kabin tarzı dedikleri arabadan mı seninki benim de katlanınca küçük bişey olan arabadan almam lazım bagaj küçük bizim
Dün letgo dan bebişe puset aldık satan kadın aldık ama hiç kullanmadık demişti gerçektende ürün sıfır hiç kullanılmamış internetten baktık sıfırı 600lira biz 100 liraya aldık kızçem güzel günlerde kullansın inşallah

İyi akşamlar kızlar,
Kız uyanana kadar balık ( istavrit ve mırlan) temizledim hazırladım. Yanına meze hazırladım. ( yoğurtlu kereviz, salçalı soğan salatası, roka salatası,karides salatası)
Kız uyandı eşim geldi. Balıkları pişirdim o da güveçte karides yaptı. Oturuyoruz masaya sen Ela demezmi mumu yakalım aldı mumu koydu tabakların arasına. bir de şarkı açacakmışız öyle diyor. romantik bir akşam yemeği. Eşim ekmek verirmisin dedi. Hayır baba ekmek verirmisin hayatım diyeceksin dedi. Koptuk ya.
Büyüyorlar :)

Bana da o uğraşlı geliyor belim ağrıyor. Mantı yapmaktan üşenmem ondan üşenirim :))

Ya maşallah yerim ben onu ne kadar akıllı Allah bağışlasın

Ben az fazla yapıyorum genelde ya tam yeter yada az fazla kalır
Kuru biber patlıcan dolmasınındoldururum hazır iç oluyor pişirririm içi çiğ sevmiyorum

Bana da o uğraşlı geliyor belim ağrıyor. Mantı yapmaktan üşenmem ondan üşenirim :))
Okul açılmadan bi mantı mı yapsam bu sıralar canım neler istiyor
Çiğ köfte az kaldı bitti sayılır
Güzel oluyo yetiyo bize hazır almam temiz yer yok buralarda
Öğlen başladım 4 kadar sürdü dolma sarmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…