Bir kere dedim ki sarma sarayım dolaptaki yapraklar bitsin. İlk defa saracağım tek başıma. Öğlen başladım sarmaya hepsi bittiğinde akşam yemeği saati gelmişti, 2 kere iç hazırlamak zorunda kalmıştım. Dedim daha da sarma falan saramam tek başımaben sarma sararsam bir gun dunya tersine donmustur sanirim
Geliyor bazen ama hep işi var hep acelesi var kaçıp gitmeye yer arıyorCnm annen falan niye gelmiyor ya sana gündüz esin yokken gelsin
Sen de az uyusan dinlensen
Ahh ya yeni annelere tek tek sarılasım var.
Sen yat dinlen ben bakarım bebege diyesim var
Çocuk biraz büyüse daha hafif bir araba alcamKanguruyla yakın mesafe oluyo canım uzak zor beli ağrıyor insanın
Bizim anneler tırt.Cnm annen falan niye gelmiyor ya sana gündüz esin yokken gelsin
Sen de az uyusan dinlensen
Ahh ya yeni annelere tek tek sarılasım var.
Sen yat dinlen ben bakarım bebege diyesim var
Ic yetmezse kalani buzluga koyuyorum ya ben yapraginBir kere dedim ki sarma sarayım dolaptaki yapraklar bitsin. İlk defa saracağım tek başıma. Öğlen başladım sarmaya hepsi bittiğinde akşam yemeği saati gelmişti, 2 kere iç hazırlamak zorunda kalmıştım. Dedim daha da sarma falan saramam tek başımaO gün baya sorguladım bu sarmayı kim buldu diye pilavın yanında asma yaprağı yesek olmuyor muydu acaba
Ben de kavurmamıştım, o an bitireceğim diye inat ettim düşünemedim mi acabalar buzluğa geri atmayı bilmiyorum bir gaflet anıydı sanırımIc yetmezse kalani buzluga koyuyorum ya ben yapragin
Bir de icini kavurmuyorum cigden.
Ugrastirici ve lezzetli meret.
Nasil bir araba aldin ki.Çocuk biraz büyüse daha hafif bir araba alcam
Kanguru hiç denemedim doğrudur canim
Ici kavurmadan koyunca pirincleri eziliyoBen de kavurmamıştım, o an bitireceğim diye inat ettim düşünemedim mi acabalar buzluğa geri atmayı bilmiyorum bir gaflet anıydı sanırım
Ama evet çok lezzetli ben de çok seviyorum
Annem de hep çiğden yapar, yok ben artık sadece dolma yapma kararı aldım o günden sonraIci kavurmadan koyunca pirincleri eziliyo
Ama yapragi koyuyorum bisi olmuyo
Gozu korkuyor insanin cok olunca bende 2 sira sariyorum
Bende biri gelince sarmiyorum okadar ugrasipda kimseye yediremem vallaAnnem de hep çiğden yapar, yok ben artık sadece dolma yapma kararı aldım o günden sonra
4baby markası, toplanıyor benimki de aslında ama ağır geliyor bna gücüm yok hicNasil bir araba aldin ki.
Aiy kiza aldigim seylerden tek pismanligim oyun halisiydi onuda sattim dolap uyg. Yatmadi biraz piyanosuyla oynadi okadar.. Araba gzl cikti bizim.
Hafif ve canta gibi oluyor.
Gecen elti kizina gidince kapiyi tuttu biri tek elimle katladim ufaldi ya kapiyi tutan abla diyor ki o ne guzel oldu oyle diyo
Tabi ileride baston lazim olur mu bilmem ama cok memnunum ben.
Gerek olmazsa almicam bunu seviyorum.
Bana da o uğraşlı geliyor belim ağrıyor. Mantı yapmaktan üşenmem ondan üşenirim :))Bir kere dedim ki sarma sarayım dolaptaki yapraklar bitsin. İlk defa saracağım tek başıma. Öğlen başladım sarmaya hepsi bittiğinde akşam yemeği saati gelmişti, 2 kere iç hazırlamak zorunda kalmıştım. Dedim daha da sarma falan saramam tek başımaO gün baya sorguladım bu sarmayı kim buldu diye pilavın yanında asma yaprağı yesek olmuyor muydu acaba
Ya maşallah yerim ben onu ne kadar akıllı Allah bağışlasınİyi akşamlar kızlar,
Kız uyanana kadar balık ( istavrit ve mırlan) temizledim hazırladım. Yanına meze hazırladım. ( yoğurtlu kereviz, salçalı soğan salatası, roka salatası,karides salatası)
Kız uyandı eşim geldi. Balıkları pişirdim o da güveçte karides yaptı. Oturuyoruz masaya sen Ela demezmi mumu yakalım aldı mumu koydu tabakların arasına.bir de şarkı açacakmışız öyle diyor. romantik bir akşam yemeği. Eşim ekmek verirmisin dedi. Hayır baba ekmek verirmisin hayatım diyeceksin dedi. Koptuk ya.
Büyüyorlar :)
Ben az fazla yapıyorum genelde ya tam yeter yada az fazla kalırIc yetmezse kalani buzluga koyuyorum ya ben yapragin
Bir de icini kavurmuyorum cigden.
Ugrastirici ve lezzetli meret.
Okul açılmadan bi mantı mı yapsam bu sıralar canım neler istiyorBana da o uğraşlı geliyor belim ağrıyor. Mantı yapmaktan üşenmem ondan üşenirim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?