Yaşından sonra uyku saati olmadıkça bastona koydum benimki eskiydi arkaya yatmiyordu ama yatan model alırsan onunla rahat oluyo tek elle katla kaldır yapıyordumÇocuk biraz büyüse daha hafif bir araba alcam
Kanguru hiç denemedim doğrudur canim
Bizde hala öyle hep bı daginiklik Birde yatak odasının yatağa taşıyor kendi odasina yatırınca 15 dakka etraf topluyorum sabah yine aynı seneye anarım bu günleri virüs şeysi biterse anaokulku olcak insallagMozik pastayi dilimledim uzerini erittigim cikolataya batirip susledim cupcake kagitlarina koydum.
Yarisini yediler 1 dilim de ben yedim.
Visne niye herseye bukadar yakisiyor yaw.
Kizi uyuttu esim dizi izlicez.
Mutfagi biraktim valla tum gun oturmuyorum yoruluyorum yine daginik.
Esim gelince dediki salona bakip cingene cadiri gibi dedi guldu.
Salonun ortasinda havuz kiz oynadi biraz toplari alip savuruyor iste oynadigida o.
Salon kiz uyuyunca toplanıyor ancak.
Kız benim kaynana öyle sarma sarar orduya sarar gibi oturuyi başına hem dizi bakiyo hem sariyo saolsun oğlusun mevlutune aşure tenceresiyle sarmıştı 50 kişi vardık herkese 5 6 tane koymuştuk kalmistidaBende biri gelince sarmiyorum okadar ugrasipda kimseye yediremem valla
Kendimize gore sarip yiyoruz
Şuan yasi deyince uzak bi gelecekten bahsediyormuşuz gibime geliyor , büyüyecek mi gerçekten bu uykusuz geceler nasıl geçecekYaşından sonra uyku saati olmadıkça bastona koydum benimki eskiydi arkaya yatmiyordu ama yatan model alırsan onunla rahat oluyo tek elle katla kaldır yapıyordum
Ay kuzum bı bakmışsın yaşı için konuşuyoruz okadar çabuk geciyirki ben karnındayken doğsa 1 aylik olsa bakabilsek derdim ilk çocuk acemilik tabi 5 oldu bile dün gibi zamanŞuan yasi deyince uzak bi gelecekten bahsediyormuşuz gibime geliyor , büyüyecek mi gerçekten bu uykusuz geceler nasıl geçecek
Darısı başına inşallah canımYa maşallah yerim ben onu ne kadar akıllı Allah bağışlasın
Ben hala bebekken aldığım arabayı kullanıyorum. Kendisi binmeyene kadar da kullanmayı düşünüyorum. Hiç baston arabaya ihtiyaç duymadım. Kullanırsın bence.Nasil bir araba aldin ki.
Aiy kiza aldigim seylerden tek pismanligim oyun halisiydi onuda sattim dolap uyg. Yatmadi biraz piyanosuyla oynadi okadar.. Araba gzl cikti bizim.
Hafif ve canta gibi oluyor.
Gecen elti kizina gidince kapiyi tuttu biri tek elimle katladim ufaldi ya kapiyi tutan abla diyor ki o ne guzel oldu oyle diyo
Tabi ileride baston lazim olur mu bilmem ama cok memnunum ben.
Gerek olmazsa almicam bunu seviyorum.
Puset cidden hic kullanılmayan biseySelam kızlarrrr
Akşamları yemek yedikten sonra bir ağırlık çöküyor elime iş değmiyor ne yazıkki
Aslında dik süpürgeyle akşam üstten geçiyim diyodum sabah ama akşama eser kalmadı o düşünceden
tr_lelli kabin tarzı dedikleri arabadan mı seninki benim de katlanınca küçük bişey olan arabadan almam lazım bagaj küçük bizim
Dün letgo dan bebişe puset aldık satan kadın aldık ama hiç kullanmadık demişti gerçektende ürün sıfır hiç kullanılmamış internetten baktık sıfırı 600lira biz 100 liraya aldık kızçem güzel günlerde kullansın inşallah
Allahım laflara bakİyi akşamlar kızlar,
Kız uyanana kadar balık ( istavrit ve mırlan) temizledim hazırladım. Yanına meze hazırladım. ( yoğurtlu kereviz, salçalı soğan salatası, roka salatası,karides salatası)
Kız uyandı eşim geldi. Balıkları pişirdim o da güveçte karides yaptı. Oturuyoruz masaya sen Ela demezmi mumu yakalım aldı mumu koydu tabakların arasına.bir de şarkı açacakmışız öyle diyor. romantik bir akşam yemeği. Eşim ekmek verirmisin dedi. Hayır baba ekmek verirmisin hayatım diyeceksin dedi. Koptuk ya.
Büyüyorlar :)
Oo gececek,sonra 2. Diye tutturacaklar etraftan,sonra beben gecip karsına anne kardes diyecekŞuan yasi deyince uzak bi gelecekten bahsediyormuşuz gibime geliyor , büyüyecek mi gerçekten bu uykusuz geceler nasıl geçecek
Evet zaten uygun bişey alcaktık sonra bu denk geldi daha da uygun olduPuset cidden hic kullanılmayan bisey
1 -2 ay anca.
Bende 2 tane vardı birini sattım dolapta,birini de kardesimn kızındı zaten,onların elemana geri verdik.
Gecen annem diyo,kuaförü hamileymis sizde fazladan puset vardı duruyo mu o diye
Dedim hacı kacırdın
Yürütec mama sandalyesi var dedim
Tmm onları verelim ozman dedi
Kac cocuk büyüyor kullanılmadan esyalar
Öyle oluyo ya bavulla gittik bizde hastaneye ,2 gecelik 2 kıza takım kullanıldı .Evet zaten uygun bişey alcaktık sonra bu denk geldi daha da uygun oldu
Şunu fark ettim gereksiz harcamaların sebebi hep youtuber analar bir hastane çantası hazırlıyorlar ben şok daha önce doğurmadım tamam ama bazı şeylerin de lazım olacağı var olmucağı var yani onların aklına uyarsan işin içinden çıkamazsın valla
biz de bu kisa mont aldik sozde.1 kere giydi bak mart geldi .almasan olmaz alsan bosa masrafGünaydınlar
7 de kalktım kız da yarım saat sonra gibi kalktı.
Kahvaltı/bez değisim
Kahve bastım kendime
Alyanın cantasını hazırladım
Islak mendill dayanmıyor oraya gidince,prima pure kullanıyorz(kardesim koliyle almıstı)
1 paket 2 gün dayanmıyor
Yerleride mi siliyonuz ya dedim,e kac cocuk var diyo bana
Silsin anaları kendi mendili yok mu dedim(bazen de böyle cimriliğim tutuyor,kocamdan miras)
Koydum sleppy bunu kullanın orda dedim.
Bziimki biraz hava atmayı seviyo oraya gidince
Adidaslarını giydir,yok dün de bu montu giydi baska giydirseydin.
Hergüne ayrı mont kirletemem dedim
O da haklı hep onlar hava atıyolar(kvdem kücük görümcem igne alsın dag yaapr)
Ama cocukların yarısa sokulmasını sevmiyorm
Görüntülü konusmalarda Alya legosunu gösterdi gecen,görümcemin kız büyük de bide ilkokula gidiyor,bizimde var dedi kostu lego getirdi.
Ben hep Alya cok ayıp diyorm anlasınlar diye.
Ama benim adam daha anlamıyor
Kocamı da gömdüğüme göre gün baslasın
Guzel gunlerde kullansin fistikSelam kızlarrrr
Akşamları yemek yedikten sonra bir ağırlık çöküyor elime iş değmiyor ne yazıkki
Aslında dik süpürgeyle akşam üstten geçiyim diyodum sabah ama akşama eser kalmadı o düşünceden
tr_lelli kabin tarzı dedikleri arabadan mı seninki benim de katlanınca küçük bişey olan arabadan almam lazım bagaj küçük bizim
Dün letgo dan bebişe puset aldık satan kadın aldık ama hiç kullanmadık demişti gerçektende ürün sıfır hiç kullanılmamış internetten baktık sıfırı 600lira biz 100 liraya aldık kızçem güzel günlerde kullansın inşallah
Ayyy buyuyolar anaokuluna baslayinca ben kendimi cok boslukda hissetmistim. Napcami sasirmistim. Birakip eve geliyosun ev sessiz sakin. Zaten okuldan geliyor yoruluyorlar.Bizde hala öyle hep bı daginiklik Birde yatak odasının yatağa taşıyor kendi odasina yatırınca 15 dakka etraf topluyorum sabah yine aynı seneye anarım bu günleri virüs şeysi biterse anaokulku olcak insallag
Masallah valla insan sıkıliyo bir sureden sonraKız benim kaynana öyle sarma sarar orduya sarar gibi oturuyi başına hem dizi bakiyo hem sariyo saolsun oğlusun mevlutune aşure tenceresiyle sarmıştı 50 kişi vardık herkese 5 6 tane koymuştuk kalmistida
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?