- 27 Şubat 2013
- 14.862
- 42.467
- 798
O müslini bana da çok söyleyen oldu çok işe yarıyor al diye. Ben almadım. Sonra annem gelirken kumaştan diktiği müslin gibi iki tane şey getirdi onları kullandım.Öyle oluyo ya bavulla gittik bizde hastaneye ,2 gecelik 2 kıza takım kullanıldı .
Mesela ben müslini bikac aydan sonra hic kullanamdım
Yaz bebegi alya,ekimden sonra kullanmadık.
Sonra kocaman oldu ,o cifter ciftr aldıgımız müslinler kaldı hep
Böyle bisürü gereksiz sey vardı,ben almadım ama kardesimden geldi.
3-4 tane anne bebk cantası var,koci kola asmalıyı seviyor
Ben hastannenin verdiğini
Bencede gerek kalkmicak cunku esimde cok sevdi.Ben hala bebekken aldığım arabayı kullanıyorum. Kendisi binmeyene kadar da kullanmayı düşünüyorum. Hiç baston arabaya ihtiyaç duymadım. Kullanırsın bence.
Almadim ben hatta alsam mi falan demistim ama arkadas pelus olanlardan vermisti bana 2 tane bi de koyun gibi olanlar var ya ondan vermistibiz de bu kisa mont aldik sozde.1 kere giydi bak mart geldi .almasan olmaz alsan bosa masraf
Sizin bebeler virüse denk geldi ya,hayırlı olsuna falan gel git olmıyor.biz de bu kisa mont aldik sozde.1 kere giydi bak mart geldi .almasan olmaz alsan bosa masraf
Ben de tam öyle istiyorum hem küçük olsun hem uygun bişey olsun internette bir kaç tane bulduk ama illa ürünü görüp dokunmam lazım internetten almaya cesaret edemiyorum böyle şeyleriGuzel gunlerde kullansin fistik
Evt canim kabin boy oluyo ama kraft chicco fln diil daha uygun bisi.
Yani fiyatinin fazlasini hak etti.
Puseti yoktu ama arkadasim puset vermisti bana onu icine oturttum oturuyordu tam bebekken oyle kullandik.
Tam yatiyor cift yön falan.
Bizde o da ayrı dertMuslinler bizim evin olmazsa olmasi 3 tane var ama sanirim 3 daha alicam cunku kizin uyku arkadasi oldu kendileri.
Ona sarilmadan uyumuyor.
Hep aynisini vermiyorum surekli aynisina alismasin diye.
Yikiyorum digerini yikiyorum digerini.
Uykuya gecisti kolay oluyor iyi mi ettik kotumu bilmiyorum ama onsuz uyumuyor.
Nereye gidersem cantama atacagim kesin.
bizim bebek arabasi ikiz bebek arabasi.yok boyle bir eziyet ondan kucaklayip tasiyoruz hep danalariAlmadim ben hatta alsam mi falan demistim ama arkadas pelus olanlardan vermisti bana 2 tane bi de koyun gibi olanlar var ya ondan vermisti
Dedim zaten asiya gidiyoruz, disari ciksak yagmurlugu kapayip, ruzgarligida fermuarliyorum diye almadim.
Seneye kisa artik.
Evet çok fena belim ağırmıştı benim de, mantıyı hiç denemedim, eşimin teyzesi yapıyor satın alıyoruzBana da o uğraşlı geliyor belim ağrıyor. Mantı yapmaktan üşenmem ondan üşenirim :))
ya dimi hangi motivasyonla yapti acaba ilk yapanlar.nerden akliniza geldi buBir kere dedim ki sarma sarayım dolaptaki yapraklar bitsin. İlk defa saracağım tek başıma. Öğlen başladım sarmaya hepsi bittiğinde akşam yemeği saati gelmişti, 2 kere iç hazırlamak zorunda kalmıştım. Dedim daha da sarma falan saramam tek başımaO gün baya sorguladım bu sarmayı kim buldu diye pilavın yanında asma yaprağı yesek olmuyor muydu acaba
iyidir iyi biz her ay kiyafete bi 300 400 lira,veriyoruz hic bir sey gelmedigi icinSizin bebeler virüse denk geldi ya,hayırlı olsuna falan gel git olmıyor.
Bizim 1-2-3 yas montu mevlütte geldi hediye:)
Bide kardesimin cocuklarınkiler var,ev caput carsısı
Bi hamile görünce yakasına yapısıyorm,sana esya vereyim diye
N.11 den aldim ben.Ben de tam öyle istiyorum hem küçük olsun hem uygun bişey olsun internette bir kaç tane bulduk ama illa ürünü görüp dokunmam lazım internetten almaya cesaret edemiyorum böyle şeyleri
Pandispanyayi hic denemedim cesaretimde yokGünaydın
Bizim kargo hala gelmedi ama dağıtıcıdaymış gelirse pandispanya yı yapcam bugün dinlenmesi gerekiyormuş
Yarın pasta işini halletmem lazım
Alsak baya tutuyo bebelere filan ufak çaplı yaparım kek kalıbı kocaman 10nyumurta pandispanya ya gerek yok hazırda hep para vermem aradan çıkar
Agiri cok fena ya.bizim bebek arabasi ikiz bebek arabasi.yok boyle bir eziyet ondan kucaklayip tasiyoruz hep danalari
benimkini tek kisi kullanamaz zaten baston araba alcaktim ama yazin da pandemi var bunla idare ediyim simdilik dedimAgiri cok fena ya.
Elti kizinin ki oyle agir bisi gozume kocaman geliyo
Bizim araba onun yaninda yavrusu
Çocuk doğduktan sonra zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bende , onla uğraşmak tüm günümü aliyo kalan zamanlarda da ev işleri bi bakıyorum akşam olmuş , hafta gecmis , ay bitmişAy kuzum bı bakmışsın yaşı için konuşuyoruz okadar çabuk geciyirki ben karnındayken doğsa 1 aylik olsa bakabilsek derdim ilk çocuk acemilik tabi 5 oldu bile dün gibi zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?