Küçük Düşün Büyük Olsun!

O müslini bana da çok söyleyen oldu çok işe yarıyor al diye. Ben almadım. Sonra annem gelirken kumaştan diktiği müslin gibi iki tane şey getirdi onları kullandım.
kalın battaniyelerden aldım onu da ilk gün sarmıştım tabi soğuktu ondan sonra hiç gerek kalmadı. Penye battaniye de iki tane almıştım 3 tane de hediye geldi. Dağıttım şimdi.

Ben hala bebekken aldığım arabayı kullanıyorum. Kendisi binmeyene kadar da kullanmayı düşünüyorum. Hiç baston arabaya ihtiyaç duymadım. Kullanırsın bence.
Bencede gerek kalkmicak cunku esimde cok sevdi.
Arabada yer kaplamiyo falan ya

biz de bu kisa mont aldik sozde.1 kere giydi bak mart geldi .almasan olmaz alsan bosa masraf
Almadim ben hatta alsam mi falan demistim ama arkadas pelus olanlardan vermisti bana 2 tane bi de koyun gibi olanlar var ya ondan vermisti
Dedim zaten asiya gidiyoruz, disari ciksak yagmurlugu kapayip, ruzgarligida fermuarliyorum diye almadim.
Seneye kisa artik.

Muslinler bizim evin olmazsa olmasi 3 tane var ama sanirim 3 daha alicam cunku kizin uyku arkadasi oldu kendileri.
Ona sarilmadan uyumuyor.
Hep aynisini vermiyorum surekli aynisina alismasin diye.
Yikiyorum digerini yikiyorum digerini.
Uykuya gecisti kolay oluyor iyi mi ettik kotumu bilmiyorum ama onsuz uyumuyor.
Nereye gidersem cantama atacagim kesin.

biz de bu kisa mont aldik sozde.1 kere giydi bak mart geldi .almasan olmaz alsan bosa masraf
Sizin bebeler virüse denk geldi ya,hayırlı olsuna falan gel git olmıyor.
Bizim 1-2-3 yas montu mevlütte geldi hediye:)
Bide kardesimin cocuklarınkiler var,ev caput carsısı
Bi hamile görünce yakasına yapısıyorm,sana esya vereyim diye

Ben de tam öyle istiyorum hem küçük olsun hem uygun bişey olsun internette bir kaç tane bulduk ama illa ürünü görüp dokunmam lazım internetten almaya cesaret edemiyorum böyle şeyleri

Bizde o da ayrı dert
Örme battaniyeler uyku arkadası:S
Yazın napcaz bilmiyorm.
Anam alıstırmıs onu,elinde battaniye,emzik,bide oyuncak bebekle geliyo ee ee diye.
Yatak zaten jurasicc park,fil,battaniyeler,oyuncak bebek hep beraber yatıyorz.
Yakında beni atar bu ekip yataktan diyorm kociye

bizim bebek arabasi ikiz bebek arabasi.yok boyle bir eziyet ondan kucaklayip tasiyoruz hep danalari

Günaydın
Bizim kargo hala gelmedi ama dağıtıcıdaymış gelirse pandispanya yı yapcam bugün dinlenmesi gerekiyormuş
Yarın pasta işini halletmem lazım
Alsak baya tutuyo bebelere filan ufak çaplı yaparım kek kalıbı kocaman 10nyumurta pandispanya ya gerek yok hazırda hep para vermem aradan çıkar

ya dimi hangi motivasyonla yapti acaba ilk yapanlar.nerden akliniza geldi bu

iyidir iyi biz her ay kiyafete bi 300 400 lira,veriyoruz hic bir sey gelmedigi icin dun gelecek kisa mont aldim bak gitti 100 kusur yine .saglikli olsun bebislerim de canlari sagolsun tabi

Gönaydinsss
Hemen ruyamda giris yapim anlatmasam olmaz
Kizin dogumgunuymus bende pasta aliyormusum ama kendi aramizda kutlicaz kimse yok.
Hani diyorum ani olsun.
Giriyorum butik bir pastaneye bana pasta kaktiriyo kocaman sekerhamurlu falan (sevmem) hemen kartimdan da cekiyor tam 321tl
Bisi diyemiyorum ama icimden hesap ediyorum semtin iyi pastanesi var 4-6 kisilik pastalari 50tl 1 senelik pasta parami yatirdim suna kim yicek bukadari hem ben diyetteyim diyorum.
Kiz bi de 2gun icinde yiyin bozulur diyo.
Zalim 321tl pasta nerde gorsem tanirim artik onu
Itiraz edemeden uyandim
Pasta falan goresim yok.

Esime cay demledim utu yaptim
Kendime yulaf pişirdim uzerine visne (sonunu koydum bu beni uzer), hurma, ceviz koydum yedim.
Dunden birer tabaklik yemek var oglan mi yer esim mi bilmem yemek yapmam lazim.
Oglan hamburger isterse ona hamburger yaparim.
Gecen yaptigimi esim hazir sandi.
Hamburger almissiniz diyo.
Bi arada sosisli yaparim amerikan salatali falan.

Kiz kabizdi 2 gündür kayisi puresi yaptim ona suyunuda icirdim kahvaltisina falan kattim.
Kati yedirmedim muzu da kestim sabah rahatladi sukur.
Kivraniyodu artik o rahatladi ben rahatladim.

Pandispanyayi hic denemedim cesaretimde yok
Pasta tabani aliyorum bimden arasina doseyip uzerine krema guzel oluyo sutle islatinca

Ay kuzum bı bakmışsın yaşı için konuşuyoruz okadar çabuk geciyirki ben karnındayken doğsa 1 aylik olsa bakabilsek derdim ilk çocuk acemilik tabi 5 oldu bile dün gibi zaman
Çocuk doğduktan sonra zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bende , onla uğraşmak tüm günümü aliyo kalan zamanlarda da ev işleri bi bakıyorum akşam olmuş , hafta gecmis , ay bitmiş
Ama yaşi deyince bi duygulandim

Milyonların aklındaki soru?Aksmaa ne yemek yapacaguuk:)
Haslanmıs nohut,kuru var evde ama onları haftasonuna saklıyorm:)
Alya yemez simdi bende bi tencere yemegi tek basıma yiyemem diye.
Dün ıspanak yaptık
Bugun muhtsem kısırımdan yapasım var gidince:)
Alya da yiyo benim kısır
Marulları cıkarıyor sadece,marulsuz yerinden yiyor:)
Pıraasa yada taze fasulye yapabilirim aksma da.
Ama bimden dondurulmus sogan almam lazım yine.
Biraz haftasonuna yatırım yapmam lazım,cumaları cok kalabalık oluyo bimin kasalar.
Zaten 1 mart son yasaklı haftasonu sanırım bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…