Küçük Düşün Büyük Olsun!

Maşallah ne güzel konuşuyor kızın

Ahh kuzu
Gecmis olsunn
Biizm de hala tam gecmeyen arpacıgımız var,10 gün oldu damlalar,merhemler ama hala olay oluyor damla damlatmak.
2 kere uykuda damlatıyorm ama gündüz 2 kere daha var,kıyamet kopuyo

benim cocuklar kabaga bayiliyor .elleriyle vicik vicik yiyorlar

Ahh kuzu
Gecmis olsunn
Biizm de hala tam gecmeyen arpacıgımız var,10 gün oldu damlalar,merhemler ama hala olay oluyor damla damlatmak.
2 kere uykuda damlatıyorm ama gündüz 2 kere daha var,kıyamet kopuyo
Teşekkür ederim canım benim
Bende geçmesini bekliyorum
O ağlayınca bende ağlıyorum dayanamıyorum artık

moralim cok bozuk kizlar.evde ikizlerle hic bir ise yetisemiyorum.koca eve gelince de ona catiyorum dun uzuldum sonra tartisrik biraz.annemi aradim asinin ilk dozunu olmustu annem.ikinci dozu da olunca biraz gelirmisin dedim kirmadi sagolsun
Eve yetisememe hepimizde var.
Ben bide pasaklı damgası yiyorm
Dün dardanel tonun skandal videosunu ,teyzeler grubundan atma gafletinde bulundum
Annem kızım cok titizdir,cok dikkat eder böyle seylere dedi.
Benim suan temizlikten daha önemli görevlerim var,cocugumla zaman gecirmek gibi.
Annem titizlik hastası oldugundan ona göre ben pasaklıyım.
Kardesim de benden bi tık iyimis ama yine yeterli değilmis.
Kücük cocuklarımız var,napalım yani?
Tv karsına oturtayım temizlik mi yapayım aksama kadar?
Annen gelirse süper olur,ama kendini strese sokma.
2 cocukla bütün gün kosturuyorsun.
İllaki biyerler dagılıyor,bi yerler batıyor.
Su an önemli olan cocuklar.
Üzme canını bacım.

benim evi gorse kalpten gider herhalde annen o kadar fena durumum

Ayyy buyuyolar anaokuluna baslayinca ben kendimi cok boslukda hissetmistim. Napcami sasirmistim. Birakip eve geliyosun ev sessiz sakin. Zaten okuldan geliyor yoruluyorlar.
Ah analık bende şimdiden alışırmi orda o yokken ev bomboş ama arkadaşları olcak biseyler öğrenecek böyle motive ediyorum kendimi

Benimkinin ayısı var her yere götürüyor dük benimdi gençlikte şimdi onu arada aliyo odasına yoksa kapının önüne koyuyo bı sure sonra birakiyolar

Eczanede karadut özü vardı galiba aft Lara iyi geliyor diyolardi sorsan eczaneye canım yada doğal biseler denesen

moralim cok bozuk kizlar.evde ikizlerle hic bir ise yetisemiyorum.koca eve gelince de ona catiyorum dun uzuldum sonra tartisrik biraz.annemi aradim asinin ilk dozunu olmustu annem.ikinci dozu da olunca biraz gelirmisin dedim kirmadi sagolsun
Bu tamamen yetememek vaktin olmuyor yorgun oluyorsun uyku düzeninde bozuk olunca moralsiz olman normal canım yardım gerekiyor sana annen gelince havan değişir biraz annene bırak arada çok dışarı hep evde olmakta kötü yapiyor

Günaydın kizlar esim 12 geçiyordu bugün çıktı oglusa yumurtalı ekmek istedi yaptim bı süredir yumurta hiç yemiyo ne yağda ne haşlama bari böyle yiyor diyorum bir makine bulaşık açtım geceden kalanları topladım beyazları attım bir makine peşine ortalık toplayıp elektrik tuttum az oturdum namaz kılıp cikcas esimin şarjı kayıptı evde bitane tablet şarj ettiğim vardı onuda sabah dusurttu kırıldı küçük yeri çıkıp alcam bı tane kablosundan Onur'a uğrarım eksik bitmiyo beyaz peynir az aldığım peynir indirimde ondan alırım ekmek alır geliriz orucluyum iftara kahvaltı gibi hazirliycam simit almış donuk ondan fırınlarim çay patates kızartması yeter inşallah

Senin annen aşırı titiz canım sen gayet iyi yapıyorsun bende delilik boyutunda temizlik sevmiyorum kayınvalidem öyle halada söylüyor şöyle yapiyodum gençken böyle diye ddim iyi mi yaptım 9 kez fıtık ameliyatı oldu kollamadi kendini daha cesaret edemedi doktor en son gitti korse kullan ddi adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…