Maşallah ne güzel konuşuyor kızınİyi akşamlar kızlar,
Kız uyanana kadar balık ( istavrit ve mırlan) temizledim hazırladım. Yanına meze hazırladım. ( yoğurtlu kereviz, salçalı soğan salatası, roka salatası,karides salatası)
Kız uyandı eşim geldi. Balıkları pişirdim o da güveçte karides yaptı. Oturuyoruz masaya sen Ela demezmi mumu yakalım aldı mumu koydu tabakların arasına.bir de şarkı açacakmışız öyle diyor. romantik bir akşam yemeği. Eşim ekmek verirmisin dedi. Hayır baba ekmek verirmisin hayatım diyeceksin dedi. Koptuk ya.
Büyüyorlar :)
Ahh kuzuGünaydınlar
6 da kalktık oğlumla az da içeride gittik üzerimde uyumuş
Gece hiç uyumadık yine
Ağzında aft çıkmış iki gündür onla uğraşıyoruz
Hemen de geçmiyor geçmesini bekliyoruz
Sürekli ağzını gösteriyor açıyor diyor
Bi çocuk büyütmek ne kadar zor
Şimdiden diyolar canımOo gececek,sonra 2. Diye tutturacaklar etraftan,sonra beben gecip karsına anne kardes diyecek
Yürü git cocuum diyeceksin
Biz o leveldeyiz
benim cocuklar kabaga bayiliyor .elleriyle vicik vicik yiyorlarMilyonların aklındaki soru?Aksmaa ne yemek yapacaguuk:)
Haslanmıs nohut,kuru var evde ama onları haftasonuna saklıyorm:)
Alya yemez simdi bende bi tencere yemegi tek basıma yiyemem diye.
Dün ıspanak yaptık
Bugun muhtsem kısırımdan yapasım var gidince:)
Alya da yiyo benim kısır
Marulları cıkarıyor sadece,marulsuz yerinden yiyor:)
Pıraasa yada taze fasulye yapabilirim aksma da.
Ama bimden dondurulmus sogan almam lazım yine.
Biraz haftasonuna yatırım yapmam lazım,cumaları cok kalabalık oluyo bimin kasalar.
Zaten 1 mart son yasaklı haftasonu sanırım bu hafta
Kabak sevsinler de vıcık vıcık etsinler kız bosver:)benim cocuklar kabaga bayiliyor .elleriyle vicik vicik yiyorlar
Teşekkür ederim canım benimAhh kuzu
Gecmis olsunn
Biizm de hala tam gecmeyen arpacıgımız var,10 gün oldu damlalar,merhemler ama hala olay oluyor damla damlatmak.
2 kere uykuda damlatıyorm ama gündüz 2 kere daha var,kıyamet kopuyo
Eve yetisememe hepimizde var.moralim cok bozuk kizlar.evde ikizlerle hic bir ise yetisemiyorum.koca eve gelince de ona catiyorum dun uzuldum sonra tartisrik biraz.annemi aradim asinin ilk dozunu olmustu annem.ikinci dozu da olunca biraz gelirmisin dedim kirmadi sagolsun
Benim kvdem 40 ucurmada demisti banaŞimdiden diyolar canım
Bu biraz büyüsün hemen 2.yap beraber büyültürmüşüm
benim evi gorse kalpten gider herhalde annen o kadar fena durumumEve yetisememe hepimizde var.
Ben bide pasaklı damgası yiyorm
Dün dardanel tonun skandal videosunu ,teyzeler grubundan atma gafletinde bulundum
Annem kızım cok titizdir,cok dikkat eder böyle seylere dedi.
Benim suan temizlikten daha önemli görevlerim var,cocugumla zaman gecirmek gibi.
Annem titizlik hastası oldugundan ona göre ben pasaklıyım.
Kardesim de benden bi tık iyimis ama yine yeterli değilmis.
Kücük cocuklarımız var,napalım yani?
Tv karsına oturtayım temizlik mi yapayım aksama kadar?
Annen gelirse süper olur,ama kendini strese sokma.
2 cocukla bütün gün kosturuyorsun.
İllaki biyerler dagılıyor,bi yerler batıyor.
Su an önemli olan cocuklar.
Üzme canını bacım.
Annem sana mana buılmaz,cocuklarının basındasın:)benim evi gorse kalpten gider herhalde annen o kadar fena durumum
Ah analık bende şimdiden alışırmi orda o yokken ev bomboş ama arkadaşları olcak biseyler öğrenecek böyle motive ediyorum kendimiAyyy buyuyolar anaokuluna baslayinca ben kendimi cok boslukda hissetmistim. Napcami sasirmistim. Birakip eve geliyosun ev sessiz sakin. Zaten okuldan geliyor yoruluyorlar.
Benimkinin ayısı var her yere götürüyor dük benimdi gençlikteBizde o da ayrı dert
Örme battaniyeler uyku arkadası:S
Yazın napcaz bilmiyorm.
Anam alıstırmıs onu,elinde battaniye,emzik,bide oyuncak bebekle geliyo ee ee diye.
Yatak zaten jurasicc park,fil,battaniyeler,oyuncak bebek hep beraber yatıyorz.
Yakında beni atar bu ekip yataktan diyorm kociye
Eczanede karadut özü vardı galiba aft Lara iyi geliyor diyolardi sorsan eczaneye canım yada doğal biseler denesenGünaydınlar
6 da kalktık oğlumla az da içeride gittik üzerimde uyumuş
Gece hiç uyumadık yine
Ağzında aft çıkmış iki gündür onla uğraşıyoruz
Hemen de geçmiyor geçmesini bekliyoruz
Sürekli ağzını gösteriyor açıyor diyor
Bi çocuk büyütmek ne kadar zor
Bu tamamen yetememek vaktin olmuyor yorgun oluyorsun uyku düzeninde bozuk olunca moralsiz olman normal canım yardım gerekiyor sana annen gelince havan değişir biraz annene bırak arada çok dışarı hep evde olmakta kötü yapiyormoralim cok bozuk kizlar.evde ikizlerle hic bir ise yetisemiyorum.koca eve gelince de ona catiyorum dun uzuldum sonra tartisrik biraz.annemi aradim asinin ilk dozunu olmustu annem.ikinci dozu da olunca biraz gelirmisin dedim kirmadi sagolsun
Senin annen aşırı titiz canım sen gayet iyi yapıyorsun bende delilik boyutunda temizlik sevmiyorum kayınvalidem öyle halada söylüyor şöyle yapiyodum gençken böyle diye ddim iyi mi yaptım 9 kez fıtık ameliyatı oldu kollamadi kendini daha cesaret edemedi doktor en son gitti korse kullan ddi adamEve yetisememe hepimizde var.
Ben bide pasaklı damgası yiyorm
Dün dardanel tonun skandal videosunu ,teyzeler grubundan atma gafletinde bulundum
Annem kızım cok titizdir,cok dikkat eder böyle seylere dedi.
Benim suan temizlikten daha önemli görevlerim var,cocugumla zaman gecirmek gibi.
Annem titizlik hastası oldugundan ona göre ben pasaklıyım.
Kardesim de benden bi tık iyimis ama yine yeterli değilmis.
Kücük cocuklarımız var,napalım yani?
Tv karsına oturtayım temizlik mi yapayım aksama kadar?
Annen gelirse süper olur,ama kendini strese sokma.
2 cocukla bütün gün kosturuyorsun.
İllaki biyerler dagılıyor,bi yerler batıyor.
Su an önemli olan cocuklar.
Üzme canını bacım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?