Tek çocuk olunca ne oluyosa sankiBenim kvdem 40 ucurmada demisti bana
40 günlük bebem 2.dogur ben bakarım dedi
Suan hayatta demez ama
Artık emin bakmak zorunda olacagından bence
Aynen katılıyorumEve yetisememe hepimizde var.
Ben bide pasaklı damgası yiyorm
Dün dardanel tonun skandal videosunu ,teyzeler grubundan atma gafletinde bulundum
Annem kızım cok titizdir,cok dikkat eder böyle seylere dedi.
Benim suan temizlikten daha önemli görevlerim var,cocugumla zaman gecirmek gibi.
Annem titizlik hastası oldugundan ona göre ben pasaklıyım.
Kardesim de benden bi tık iyimis ama yine yeterli değilmis.
Kücük cocuklarımız var,napalım yani?
Tv karsına oturtayım temizlik mi yapayım aksama kadar?
Annen gelirse süper olur,ama kendini strese sokma.
2 cocukla bütün gün kosturuyorsun.
İllaki biyerler dagılıyor,bi yerler batıyor.
Su an önemli olan cocuklar.
Üzme canını bacım.
Dut pekmezi iyi gelir diyorlar onu aldım içmedim kusacaktıEczanede karadut özü vardı galiba aft Lara iyi geliyor diyolardi sorsan eczaneye canım yada doğal biseler denesen
Hayata temizlik yapmaya gelmiscesine hunharca yapıyor.Senin annen aşırı titiz canım sen gayet iyi yapıyorsun bende delilik boyutunda temizlik sevmiyorum kayınvalidem öyle halada söylüyor şöyle yapiyodum gençken böyle diye ddim iyi mi yaptım 9 kez fıtık ameliyatı oldu kollamadi kendini daha cesaret edemedi doktor en son gitti korse kullan ddi adam
ben eskiden temizlik sirketi aliyordum.basindaki adam obsesifti Allahim bu kadar mu guzel temizlik yapilir .hayran hayran bakardim o temizlige.tavsiyem bi temizlik sirketi acin para kirarsinizHayata temizlik yapmaya gelmiscesine hunharca yapıyor.
Kücüklükten kalan bi sprun bence.
Annesi yaptırırmıs begenmez bidaha yaptırırmıs.
Asla tatmin olmuyor o yüzden temiz olduguna
Maşallah canım motivasyon düsmesin ne güzel vermişsin benimde 10 kg fazlam var valla gitmiyo gıdım gıdım diyet yapamadım tam akşamı azalltim 1 kg gitti kaç haftadır birde kar soğuk olunca yürüyemez oldumSelamlar bir türlü yazamiyorum
Yılan hikayesine dönen peyniri eşim pazartesi günü getirdi tam bir hafta kargoda bekledi neyse ki hiç bir şey olmamış zaten salamura ve vakumlu geldi çokta lezzetli ben çok az tadına bakmak için yedim diyetteyim diye az yiyorum
Bu arada cuma günü 1 ay olacak diyete baslayali 9 kilo 200 gram verdim cumaya kadar 10 kiloyu bulur inşallah Allah'ın motivasyonum hiç düşmesin inşallah hiç kaçamak yapmadım iki öğün besleniyorum birde ara öğün yapıyorum ama tabakların baya baya dolu sağlıklı .
Zayifliyayim kendime çeşit çeşit kıyafet alicam inşallah hayallerim çok
Teşekkür ederim ben kiloluyum ondan oyle hızlı gidiyor. akşam yemeğini erken yemek çok faydalı aslında ben bu saatten sonra hiç bir şey yemiyorum ama yemeğim baya baya bir tabak dolu oluyor,bende Leslie yapıyorum bazen yapamıyorum biraz daha havalar ısınsın yürüyüşe baslicam inşallahMaşallah canım motivasyon düsmesin ne güzel vermişsin benimde 10 kg fazlam var valla gitmiyo gıdım gıdım diyet yapamadım tam akşamı azalltim 1 kg gitti kaç haftadır birde kar soğuk olunca yürüyemez oldum
Halk ekmeğini bizde beğeniyoruz bize biraz uzak ama gittiğim zaman 5,6 tane alıyorum buzluğa koyup ordan tüketiyoruz iyi oluyorÇıktık geldik dışarı şarj aleti 20 Onur'a girdik yarım kg ekler bir kalıp peynir az çeri domates meyveli yoğurt 1 tane sosis aç bitirden az sivri biber küçük kaymak 62 tl ödedik halk ekmekçi baktık orda 2 tane ekmek 2 TL yarinada kalır benim adam bayılıyor halk ekmeğine kahvaltı gibi yapcas yenir oglus acıktım ddi tarhana çorbası istedi kemik sulu yapıyorum bende iftara yerim pişsin bekliyorum su istedim gelmedi daha şimdi namaza dururum çalar kapı
Evet baya alan oluyo biz isitmasini tostunu fln seviyoruz içi dolu baya kötü yanı yediriyor kendiniHalk ekmeğini bizde beğeniyoruz bize biraz uzak ama gittiğim zaman 5,6 tane alıyorum buzluğa koyup ordan tüketiyoruz iyi oluyor
bize de dua et kuzu Allah kabul etsin simdiden .benim de cok var oruc valla nasil tutulcak bilmiyorumNamaz kıldım o sırada oğlana çorba koydum corbayla bıraksam yarım ekmek yiycekti akşamda yersin ddim sakladım artık çok seviyorum diyoray anam bide görseniz kuru kermenez ekmek yiyor demessiniz sucu geldi 9 ona verdik az çöktum kenara 6 gibi baslarim hazirlamaya
Tutarsın canım inşallah benim gecen senenin 11 günü vardı bugün sondu bu sene Ramazan sonrası artık yavastan doğum emzirmede tutamadıklarimi tutarım insallahbize de dua et kuzu Allah kabul etsin simdiden .benim de cok var oruc valla nasil tutulcak bilmiyorum
Ederim tabiki Rabbim ikizlerini sağlık sıhhat versin testleri güzel çıksın sanada rabbim bakma gücü versinbize de dua et kuzu Allah kabul etsin simdiden .benim de cok var oruc valla nasil tutulcak bilmiyorum
harikasınSelamlar bir türlü yazamiyorum
Yılan hikayesine dönen peyniri eşim pazartesi günü getirdi tam bir hafta kargoda bekledi neyse ki hiç bir şey olmamış zaten salamura ve vakumlu geldi çokta lezzetli ben çok az tadına bakmak için yedim diyetteyim diye az yiyorum
Bu arada cuma günü 1 ay olacak diyete baslayali 9 kilo 200 gram verdim cumaya kadar 10 kiloyu bulur inşallah Allah'ın motivasyonum hiç düşmesin inşallah hiç kaçamak yapmadım iki öğün besleniyorum birde ara öğün yapıyorum ama tabakların baya baya dolu sağlıklı .
Zayifliyayim kendime çeşit çeşit kıyafet alicam inşallah hayallerim çok
Bir kere dedim ki sarma sarayım dolaptaki yapraklar bitsin. İlk defa saracağım tek başıma. Öğlen başladım sarmaya hepsi bittiğinde akşam yemeği saati gelmişti, 2 kere iç hazırlamak zorunda kalmıştım. Dedim daha da sarma falan saramam tek başımaO gün baya sorguladım bu sarmayı kim buldu diye pilavın yanında asma yaprağı yesek olmuyor muydu acaba
O gün bir kısmın sarıp buzluğa atmıştım. Başka bir gün için pratik oldu. Ama artık annem gelince sarıyorum sadece ya da kayınvalideme gönderiyorum o yapıp yolluyorBos kaldıkça yapsaydn keşke birden yapınca çok uzun sürer bir de tekmjssin
Ben bu sene sınava çalışıyorum diye kışlık bişey yapamadım. Geçen birkaç ay önce kv de sponsor oldu yaprağa. Hem akşam yemeğine hemde dolaba atmalik sarma sardık
O hayatta atmaz ama ben atıyorum içini hafif kavurup k aekilde bir poşet oldu istediğim kadar çıkardım pişirdim çok pratik olmuştu öneririm biriyle sarınca daha çabuk bitiylr çocuk varsa yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?