- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
Canim hicbiseye yetişememeekte çok haklısın. Biz tek çocukla zorlanıyoruz yeri geliyormoralim cok bozuk kizlar.evde ikizlerle hic bir ise yetisemiyorum.koca eve gelince de ona catiyorum dun uzuldum sonra tartisrik biraz.annemi aradim asinin ilk dozunu olmustu annem.ikinci dozu da olunca biraz gelirmisin dedim kirmadi sagolsun
18 saat yaptım yani öyle gelişti 10.30,16.30 arası yedim geri kalanı aclikharikasın
16 saat mi? yaptın
Valla benimde adımı pise çıkardılar daha hamileyken taiyormonlar hariç herkes anlayış gösteriyorEve yetisememe hepimizde var.
Ben bide pasaklı damgası yiyorm
Dün dardanel tonun skandal videosunu ,teyzeler grubundan atma gafletinde bulundum
Annem kızım cok titizdir,cok dikkat eder böyle seylere dedi.
Benim suan temizlikten daha önemli görevlerim var,cocugumla zaman gecirmek gibi.
Annem titizlik hastası oldugundan ona göre ben pasaklıyım.
Kardesim de benden bi tık iyimis ama yine yeterli değilmis.
Kücük cocuklarımız var,napalım yani?
Tv karsına oturtayım temizlik mi yapayım aksama kadar?
Annen gelirse süper olur,ama kendini strese sokma.
2 cocukla bütün gün kosturuyorsun.
İllaki biyerler dagılıyor,bi yerler batıyor.
Su an önemli olan cocuklar.
Üzme canını bacım.
O gün bir kısmın sarıp buzluğa atmıştım. Başka bir gün için pratik oldu. Ama artık annem gelince sarıyorum sadece ya da kayınvalideme gönderiyorum o yapıp yolluyor
Ayyy bayıldım çok güzel yaaaBugün balık karides yapmayı düşünüyorum.
biraz oturdum banyo wc temizleyip koltukları çekip altlarını temizleyeceğim. Birdaha altı kapalı koltuk ve shaggy halı almam. Tövbebaza için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Çünkü çok şeyi topluyor.
Bir çamaşır attım astım birazını da kurutmaya attım. Şimdi katlayacağım.
kızın ayakkabıyı da eşime veririm kargo ile gönderir. İstediğim numara kalmamış
Öyle de heveslenmişti ışıklı ayakkabım diye
BEn eve temizlikci kadiri cagırmayı düsünüyorm igdakiben eskiden temizlik sirketi aliyordum.basindaki adam obsesifti Allahim bu kadar mu guzel temizlik yapilir .hayran hayran bakardim o temizlige.tavsiyem bi temizlik sirketi acin para kirarsiniz
1 ayda 9 kg ohh masallahhSelamlar bir türlü yazamiyorum
Yılan hikayesine dönen peyniri eşim pazartesi günü getirdi tam bir hafta kargoda bekledi neyse ki hiç bir şey olmamış zaten salamura ve vakumlu geldi çokta lezzetli ben çok az tadına bakmak için yedim diyetteyim diye az yiyorum
Bu arada cuma günü 1 ay olacak diyete baslayali 9 kilo 200 gram verdim cumaya kadar 10 kiloyu bulur inşallah Allah'ın motivasyonum hiç düşmesin inşallah hiç kaçamak yapmadım iki öğün besleniyorum birde ara öğün yapıyorum ama tabakların baya baya dolu sağlıklı .
Zayifliyayim kendime çeşit çeşit kıyafet alicam inşallah hayallerim çok
Allah kabul etsinNamaz kıldım o sırada oğlana çorba koydum corbayla bıraksam yarım ekmek yiycekti akşamda yersin ddim sakladım artık çok seviyorum diyoray anam bide görseniz kuru kermenez ekmek yiyor demessiniz sucu geldi 9 ona verdik az çöktum kenara 6 gibi baslarim hazirlamaya
Basınız saolsun cnmHerkese iyi akşamlar kızlar.. Bugünnsabah kayınvaldemin vefat haberini aldık.. Hemen hastaneye koştuk.
Rabbim mekanını cennet eylesin.. 20 gündür yoğun bakımda idi.. Zaten böyle bir haber bekliyorduk.. Rabbim çektiklerini günahlarına kefaret saysın inşallah.. Duadan başka artık yapabileceğimiz bişey yok maalesef..
Yaşlı idi.. Hayırlısı artık.. Çok yorucu yıpratıcı birgün geçirdik..
Allah rahmet eylesin size sabır versinHerkese iyi akşamlar kızlar.. Bugünnsabah kayınvaldemin vefat haberini aldık.. Hemen hastaneye koştuk.
Rabbim mekanını cennet eylesin.. 20 gündür yoğun bakımda idi.. Zaten böyle bir haber bekliyorduk.. Rabbim çektiklerini günahlarına kefaret saysın inşallah.. Duadan başka artık yapabileceğimiz bişey yok maalesef..
Öyle valla canım miyon tipli bizimki gostermiyirAllah kabul etsin
Alyanın yediğini ben yemiyorm valla
Masallah birini yemek yerken görsün gidiyor dikiliyor basına
Ama anasına cekmis cocuum yediğini göstermiyor
Seninki de öyle demek bacım
Cocuklu evde mümkün degil temiz duramıyor ev.Valla benimde adımı pise çıkardılar daha hamileyken taiyormonlar hariç herkes anlayış gösteriyor
Gostermeselerde ne yapalım olmusla olacağa çare yok bu evde sonuçta biz yaşıyoruz
Tek başına evde yaşayıp bozulmasın diye yere oturan ve durmadan milleti eleştirenlere üzülmüyorum aldırmıyorum varsjn biz pasaklı olalım .
Bizimkide hep masa tepelerinde cama çikar ocağı yakar dört sandalyem vardı ikisini kırdıCocuklu evde mümkün degil temiz duramıyor ev.
Elimden geleni yapıyorm
Napıosn aksama kadr diyolar banada.
Ben öyle hamur isi vs ugrastırmalı yemeklerde yapmıyorm cünkü
Kızın pesindeyim hep valla.
Ögrenme kulesi alcm buay ,yemek yaparken bile sandalyede zaptetmeye calısıyorm
Pat cıkıyor tezgaha
Ya hızlı alıp hızlı veriyorum inşallah devamı gelir bu sefer çok motiveyim1 ayda 9 kg ohh masallahh
Başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin inşallahHerkese iyi akşamlar kızlar.. Bugünnsabah kayınvaldemin vefat haberini aldık.. Hemen hastaneye koştuk.
Ay o masaya cıkma delirtiyor beniBizimkide hep masa tepelerinde cama çikar ocağı yakar dört sandalyem vardı ikisini kırdı
İki sandalye kaldı. Hep tetikte olmam lazim aksi mümkün değil
Valla seni en iyi senin gectigin yoldan yakın zmaanda geçen anlıyor gerisi fasa fisoo
Aman en iyisini yapıyorsunuz evladinizla geçen zaman daha değerli bir daha bu yaşları gelmeyecekCocuklu evde mümkün degil temiz duramıyor ev.
Elimden geleni yapıyorm
Napıosn aksama kadr diyolar banada.
Ben öyle hamur isi vs ugrastırmalı yemeklerde yapmıyorm cünkü
Kızın pesindeyim hep valla.
Ögrenme kulesi alcm buay ,yemek yaparken bile sandalyede zaptetmeye calısıyorm
Pat cıkıyor tezgaha
Sizde kilo mu var asallah gayet iyi kilonuz yine de istediğiniz kiloya ulaşırsınız inşallahMaviskelebegimm cok guzel vermissin ya darisi basima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?