Küçük Düşün Büyük Olsun!

moralim cok bozuk kizlar.evde ikizlerle hic bir ise yetisemiyorum.koca eve gelince de ona catiyorum dun uzuldum sonra tartisrik biraz.annemi aradim asinin ilk dozunu olmustu annem.ikinci dozu da olunca biraz gelirmisin dedim kirmadi sagolsun
Canim hicbiseye yetişememeekte çok haklısın. Biz tek çocukla zorlanıyoruz yeri geliyor
Yardım alman çok iyi olur

Valla benimde adımı pise çıkardılar daha hamileyken taiyormonlar hariç herkes anlayış gösteriyor
Gostermeselerde ne yapalım olmusla olacağa çare yok bu evde sonuçta biz yaşıyoruz
Tek başına evde yaşayıp bozulmasın diye yere oturan ve durmadan milleti eleştirenlere üzülmüyorum aldırmıyorum varsjn biz pasaklı olalım .

En güzeli çok pratikk kesinlikle
yanında bir yoldaş oldu mu daha hızlı oluyor.

O gün bir kısmın sarıp buzluğa atmıştım. Başka bir gün için pratik oldu. Ama artık annem gelince sarıyorum sadece ya da kayınvalideme gönderiyorum o yapıp yolluyor

Ayyy bayıldım çok güzel yaaa

ben eskiden temizlik sirketi aliyordum.basindaki adam obsesifti Allahim bu kadar mu guzel temizlik yapilir .hayran hayran bakardim o temizlige.tavsiyem bi temizlik sirketi acin para kirarsiniz
BEn eve temizlikci kadiri cagırmayı düsünüyorm igdaki

1 ayda 9 kg ohh masallahh

Herkese iyi akşamlar kızlar.. Bugünnsabah kayınvaldemin vefat haberini aldık.. Hemen hastaneye koştuk.
Rabbim mekanını cennet eylesin.. 20 gündür yoğun bakımda idi.. Zaten böyle bir haber bekliyorduk.. Rabbim çektiklerini günahlarına kefaret saysın inşallah.. Duadan başka artık yapabileceğimiz bişey yok maalesef..
Yaşlı idi.. Hayırlısı artık.. Çok yorucu yıpratıcı birgün geçirdik..

Allah kabul etsin
Alyanın yediğini ben yemiyorm valla
Masallah birini yemek yerken görsün gidiyor dikiliyor basına
Ama anasına cekmis cocuum yediğini göstermiyor
Seninki de öyle demek bacım

Basınız saolsun cnm
Rabbim yerinde dinlendirsin

Allah rahmet eylesin size sabır versin

Allah kabul etsin
Alyanın yediğini ben yemiyorm valla
Masallah birini yemek yerken görsün gidiyor dikiliyor basına
Ama anasına cekmis cocuum yediğini göstermiyor
Seninki de öyle demek bacım
Öyle valla canım miyon tipli bizimki gostermiyir

Cocuklu evde mümkün degil temiz duramıyor ev.
Elimden geleni yapıyorm
Napıosn aksama kadr diyolar banada.
Ben öyle hamur isi vs ugrastırmalı yemeklerde yapmıyorm cünkü
Kızın pesindeyim hep valla.
Ögrenme kulesi alcm buay ,yemek yaparken bile sandalyede zaptetmeye calısıyorm
Pat cıkıyor tezgaha

Bizimkide hep masa tepelerinde cama çikar ocağı yakar dört sandalyem vardı ikisini kırdı
İki sandalye kaldı. Hep tetikte olmam lazim aksi mümkün değil

Valla seni en iyi senin gectigin yoldan yakın zmaanda geçen anlıyor gerisi fasa fisoo

Başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin inşallah

Ay o masaya cıkma delirtiyor beni
Aksam yemeginde 30 sn sandalyede oturuyor sonra hoop masaya

Aman en iyisini yapıyorsunuz evladinizla geçen zaman daha değerli bir daha bu yaşları gelmeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…