Veremiyorum malesef yemesemde gitmiyo biraz vermek istiyorumSizde kilo mu var asallah gayet iyi kilonuz yine de istediğiniz kiloya ulaşırsınız inşallah
İnşallah gonlunuzden geçen kiloya ulaşırsınız kızınız ayaklanirsa peşinde verirsiniz ya bu hamaratliga yine almıyorsunuz maşallahVeremiyorum malesef yemesemde gitmiyo biraz vermek istiyorum
İmm nefis görünüyor elinize sağlık bende bisküvili pasta yaptım bende baktım eşim lup lup götürdü vallahiEki Görüntüle 2789768
Ben yemeden sadece baktim sizde bakin birlikde bakalim
Hiç okula gönderesim yok hep aklım kalacak sanırım. Bugün bile pertim çıktı. Uyumadan önce ayaklarıma ağrılar girmişti. Uykum geldi deyince bir an sevindim. Çünkü tepemden inmiyordu. Resmen yastıkları üzerims koyup tepemde o derece.Ayyy buyuyolar anaokuluna baslayinca ben kendimi cok boslukda hissetmistim. Napcami sasirmistim. Birakip eve geliyosun ev sessiz sakin. Zaten okuldan geliyor yoruluyorlar.
Ben de bu yıl mont almadım. Kardeşim 1 tane arkadaş 2 tane. Burada sitedeki arkadaş da 1 tane verdi 4 tane montu oldu. Ben dışarıya çıkmıyıruz diye almamıştım. Kardeşimin verdiği yeter demiştim. Ama 4 ledik :)Almadim ben hatta alsam mi falan demistim ama arkadas pelus olanlardan vermisti bana 2 tane bi de koyun gibi olanlar var ya ondan vermisti
Dedim zaten asiya gidiyoruz, disari ciksak yagmurlugu kapayip, ruzgarligida fermuarliyorum diye almadim.
Seneye kisa artik.
Başınız sağolsun..Herkese iyi akşamlar kızlar.. Bugünnsabah kayınvaldemin vefat haberini aldık.. Hemen hastaneye koştuk.
Rabbim mekanını cennet eylesin.. 20 gündür yoğun bakımda idi.. Zaten böyle bir haber bekliyorduk.. Rabbim çektiklerini günahlarına kefaret saysın inşallah.. Duadan başka artık yapabileceğimiz bişey yok maalesef..
Yaşlı idi.. Hayırlısı artık.. Çok yorucu yıpratıcı birgün geçirdik..
Bizim de evin çok yeri mendil doluMuslinler bizim evin olmazsa olmasi 3 tane var ama sanirim 3 daha alicam cunku kizin uyku arkadasi oldu kendileri.
Ona sarilmadan uyumuyor.
Hep aynisini vermiyorum surekli aynisina alismasin diye.
Yikiyorum digerini yikiyorum digerini.
Uykuya gecisti kolay oluyor iyi mi ettik kotumu bilmiyorum ama onsuz uyumuyor.
Nereye gidersem cantama atacagim kesin.
Benimki özbek mantısıEvet çok fena belim ağırmıştı benim de, mantıyı hiç denemedim, eşimin teyzesi yapıyor satın alıyoruz
Canım tam netmi yoksa senin tahmininmi ? İnşallah net birşey yokturyedirenk79 benim kizim da yasitlari gibi normallesir mu acaba.icimde yara resmen otizm konusu
Yani çok haklısın. Çocuğu boşverip sürekli temizlik bana göre de değil. Bu günler en güzel günlerimiz. Ben hala iş yaparken yarıda kalıyorum. Yok yetişmiyor. Dün kAç defa işin bittimi anne dedi. Akşam onunla oynayarak geçirdim. Sonra da uyumuşuz. Kendimw bile vakit ayıramadum olsun. Bazen yetişemiyorum diye canım sıkılıyor ama temizlik onlar büyüyünce hep yaparız. Önemli olan bu günlerimizi dolu dolu geçirmekEve yetisememe hepimizde var.
Ben bide pasaklı damgası yiyorm
Dün dardanel tonun skandal videosunu ,teyzeler grubundan atma gafletinde bulundum
Annem kızım cok titizdir,cok dikkat eder böyle seylere dedi.
Benim suan temizlikten daha önemli görevlerim var,cocugumla zaman gecirmek gibi.
Annem titizlik hastası oldugundan ona göre ben pasaklıyım.
Kardesim de benden bi tık iyimis ama yine yeterli değilmis.
Kücük cocuklarımız var,napalım yani?
Tv karsına oturtayım temizlik mi yapayım aksama kadar?
Annen gelirse süper olur,ama kendini strese sokma.
2 cocukla bütün gün kosturuyorsun.
İllaki biyerler dagılıyor,bi yerler batıyor.
Su an önemli olan cocuklar.
Üzme canını bacım.
Ben de sevmiyorum delilik boyutunda temizliği. Ne gerek var kendini yırtsan yine aynı. Abartı geliyor bana. Mesela geçen arkadaşa gittik ya yemeğe. Yemekten sonra masanın orayı sildi. Mutfağı toparladı komple. Sildi falan. Üstelik bebeğiyle ilgilendim sonra da çay faslında gittim yardım ettim.Eşlerle birlikte iki oturamadık. Birisi varken o kadar yapmam. He bir de balık yapmayı sevmiyormuş evde ben de onu balığa çağırmıştımSenin annen aşırı titiz canım sen gayet iyi yapıyorsun bende delilik boyutunda temizlik sevmiyorum kayınvalidem öyle halada söylüyor şöyle yapiyodum gençken böyle diye ddim iyi mi yaptım 9 kez fıtık ameliyatı oldu kollamadi kendini daha cesaret edemedi doktor en son gitti korse kullan ddi adam
Ben de öyleyim. En güzeli bence.Aynen katılıyorum
Benimde evim çok iyi durumda değil
Oğlumla yapabildiklerime şükür ediyorum
Oğlumun yemeği ve ihtiyaçlarını giderdikten sonra çok mutlu oluyorum
O uyunca ben mesela yatmıyorum temizlik ve yemek yapıyorum
Vicdan azabı çekerim tv açıp temizlik yaparsam
Şimdi uyandı mesela ben hamur yoğrucaktım pizza yapmak için beraber unla oynayarak yapacağız
Her yer un olacak ama oldunyeter ki prensim mutlu olsun
Aynen zaten yarım gün kayıp,kalan yarım günü de temizlik yaparak gecirmek istemiyorm.Aman en iyisini yapıyorsunuz evladinizla geçen zaman daha değerli bir daha bu yaşları gelmeyecek
Böyle ölmeyizz füze atEki Görüntüle 2789768
Ben yemeden sadece baktim sizde bakin birlikde bakalim
Alya bile cözmüs eline bez alıp anaane diyip siliyorYani çok haklısın. Çocuğu boşverip sürekli temizlik bana göre de değil. Bu günler en güzel günlerimiz. Ben hala iş yaparken yarıda kalıyorum. Yok yetişmiyor. Dün kAç defa işin bittimi anne dedi. Akşam onunla oynayarak geçirdim. Sonra da uyumuşuz. Kendimw bile vakit ayıramadum olsun. Bazen yetişemiyorum diye canım sıkılıyor ama temizlik onlar büyüyünce hep yaparız. Önemli olan bu günlerimizi dolu dolu geçirmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?