Küçük Düşün Büyük Olsun!

Babam geldi meyve falan almis aiy 4 de geldi esimle yemek yedi oyle gitti.
Kardeşimde geldi.
Pilav yapmistim buzlukda ciger vardi ciger kofte kizarttim bi de salata.
Disari ciktim sarj aleti aldim
Lcw degisecek bisi vardi onu degistim.
Markete girdim yine 100tl oldum.
Pofs

Selam beybiler,
İyi akşamlar.
bugün sabah eşim para bırakmış 300 tl. Telefonda söyledi diafona sıkıştırdım diye. Bugün kızla öğleden sonra marketleri gezdik.sitedeki onur marketten öncü salça 7.95 tl tikveşli krema iki kuru 4.95 kampanyalıydı. Eve krema dayandıramıyorum. Kız aburcubur aldı bir iki tane.
Sonra site dışındaki markete gittim. Domates biber muz havuç aldım 12 tl. Oradan bime geçtim kıza hellim peyniri aldım ya filenin ya biminkini yiyor küçük hanım.bimden beyaz peynir de aldım..kı meyveli yoğurt istedi. 40 civarı tuttu. Soğuktu daha da gezemedim. Bahçeye gelince biraz top oynadık. Eve geldik. Yemek yapmaya giriştim. Kıza sulu köfte yaptım. Özel siparişti :)
Bize de patlıcan musakka yaptım. Patlıcanlar çürüyecekti. Pirinç pilavı da yaptım. Yoğurtlu kereviz yaptım.
eşim dedi ben yemeyeceğim. Haay Allahım ya bilsem kıza yaptığımdan yerdim. Ne uğraştımki. Boşuna yemek yaptım. Neyse biz yedik. Eşim geldi. Güzel zam almış çok şükür. Zam konusunda sıkıntı olacağını düşünmüştüm şaşırdım. Eee kutlayalım artık dedim
Şu evin kredisi bitince arabayı değiştirmeyeceğim diyor. Biraz rahat para harcamayı özledim, birşey alamıyoruz dedi. Sonra bakarım araba işine dedi.

Ayyy buyuyolar anaokuluna baslayinca ben kendimi cok boslukda hissetmistim. Napcami sasirmistim. Birakip eve geliyosun ev sessiz sakin. Zaten okuldan geliyor yoruluyorlar.
Hiç okula gönderesim yok hep aklım kalacak sanırım. Bugün bile pertim çıktı. Uyumadan önce ayaklarıma ağrılar girmişti. Uykum geldi deyince bir an sevindim. Çünkü tepemden inmiyordu. Resmen yastıkları üzerims koyup tepemde o derece.
Ama sonra düşündüm. İlerde çok arayacağım dedim.

Ben de bu yıl mont almadım. Kardeşim 1 tane arkadaş 2 tane. Burada sitedeki arkadaş da 1 tane verdi 4 tane montu oldu. Ben dışarıya çıkmıyıruz diye almamıştım. Kardeşimin verdiği yeter demiştim. Ama 4 ledik :)

Başınız sağolsun..

Bizim de evin çok yeri mendil dolu Olsun müslinde ağır değil zor olmaz. Çoğunun bir uyku arkadaşı var

Evet çok fena belim ağırmıştı benim de, mantıyı hiç denemedim, eşimin teyzesi yapıyor satın alıyoruz
Benimki özbek mantısı
Nornal mantı da yapıyorum da bir yemelik kız da artık bizim türk mantısı yemiyor. Özbek mantısı yiyor. Ne yapsın çocuk onu gördü bildi tavsiye ederim

Yani çok haklısın. Çocuğu boşverip sürekli temizlik bana göre de değil. Bu günler en güzel günlerimiz. Ben hala iş yaparken yarıda kalıyorum. Yok yetişmiyor. Dün kAç defa işin bittimi anne dedi. Akşam onunla oynayarak geçirdim. Sonra da uyumuşuz. Kendimw bile vakit ayıramadum olsun. Bazen yetişemiyorum diye canım sıkılıyor ama temizlik onlar büyüyünce hep yaparız. Önemli olan bu günlerimizi dolu dolu geçirmek

Ben de sevmiyorum delilik boyutunda temizliği. Ne gerek var kendini yırtsan yine aynı. Abartı geliyor bana. Mesela geçen arkadaşa gittik ya yemeğe. Yemekten sonra masanın orayı sildi. Mutfağı toparladı komple. Sildi falan. Üstelik bebeğiyle ilgilendim sonra da çay faslında gittim yardım ettim.Eşlerle birlikte iki oturamadık. Birisi varken o kadar yapmam. He bir de balık yapmayı sevmiyormuş evde ben de onu balığa çağırmıştım ben de yapmayayım evde o zaman.
Bana diyor bundan sonra o kadar abartmayacağım biraz çocuklarıma vakit ayırayım. Abartma bence de dedim. İlerde zaten böyle zamanları bulamayacaksın diye de belirttim :)

Ben de öyleyim. En güzeli bence.

Alya bile cözmüs eline bez alıp anaane diyip siliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…