Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam kızlar mugeye baktinizmi ay adam çıktı karısını öldürmüş zaten tahmin ediyordum bakamıyorum iki gündür bugün benimki evde bugün kahvaltı ettik ortalık toplayip klozet lavabo temizledim mutfak topladım hava serinledi çamaşır kurumuyor aksam toplarım akşama ne yapcam bilmiyorum henuz adam evde bakalım ne istiycekyeşilçay içiyorum az sonra namaz kılarım

Yaaa kocası mı öldürmüş itiraf etti mi

Selam kızlar,
Dün tam okurken okumam yarım kaldı. Gece boyunca giremedim kk ya.
sonra erken de uyumuşum. Kızın yanına sıkışıverdim. Eşim zaten yatmıştı. Sabah da arkadaş beni çağırdı kahvaltıyı birlikte yapalım dedi. Ben de sen gel dedim. Kargo gelecekti. Geldi kahvaltıya. Hava kapalıydı. Çocuklar evde oyalandı.sonra güneş açtı. Onlar gittiler. Ela uyuyacak gibi. Kargoyla pike ve Elaya bornoz aldım. Onlar geldi. Bornoz çok az büyük ama önemli değil kaç yıl giyer. Bebeklik bornozu artık çok kısa geliyırdu iyi oldu bu bornoz.
Akşama yemeğim var. Ela uyuyunca biraz iş yapar ( ütü var diğer wc banyo var temizlenecek. Yatak oda süpürülüp tozu alınacak daha geri dolap dağınıklıklarını saymıyorum ) az da kestirebilirim sanırım :)

Hayata temizlik yapmaya gelmiscesine hunharca yapıyor.
Kücüklükten kalan bi sprun bence.
Annesi yaptırırmıs begenmez bidaha yaptırırmıs.
Asla tatmin olmuyor o yüzden temiz olduguna
Valla maşallah ama o enerjiyi nereden buluyor o yaşta. Ben bu yaşta yetişemiyor yoruluyorum.kız masumlar apartmanındaki gibi galiba :)

Maşallah 1 ayda 9 kilo mu. Ben şoktayım. Ben de gram gram gidiyor. Yürüyüş yapmadan gram gitmedi malesef

Aynıııısı bende de var. Ekmek delisi. Ekmeği kaçırıyoruz ondanmı bilmem. Ama ekmek olunca yemeğin yüzüne bakmıyor. Zayıf da.

başınız sağolsun canım. Mekanı cennet olsun. Allah geride kalanlara sabırlar versin

Ahhh başladı desene aksiyonlar. Kolay gelsin

Maşallah 1 ayda 9 kilo mu. Ben şoktayım. Ben de gram gram gidiyor. Yürüyüş yapmadan gram gitmedi malesef
Aman kiloluyum o yüzden böyle gidiyor ama Allah var hiç kaçamak yapmadım börekler,pizzalar yaptım ağzımı sürmedim gerçi benim kilom hep abur cuburdan sekerlemelerden falan onları kesip düzenli su içince verdim kiloyu yürüyüş yapamıyorum ama arada Leslie yapıyorum

Akşam yemeği yapma ddi dışardan biseyler istiycem bende oğlusun dolabını düzenledim yatağına nevresim değiştim odasını topladım olmayanları çıkardım giysi kutusuna koyarım küçük gelenleri çıkardım bı posta çok dağıtıyor valla dolabını ayran yaptım gelsin diye bekliyorum yemek

Slm bacımlar
Benim kız bugun babannede anne diye aglamıs
Anlamadk biranda anne demeye basladı dedi koci
12.30 da cıkmıslar ordan o yüzden
Babasıyla önce bi starparka gitmissler ama kapalıymıs tabi
13.30 gibi yanıma geldiler süpriz yapıp
13.45 gibi cıktm bende,ofise yakın büyük bi park var ,ormanlık alan ,döner ekmek ayran aldık yoldan,Hem kız kosturdu parkda,hem biseyler yedik iyi oldu.
Koci eve bıraktı sonra ise gitti
Tarhana pisirdim kıza
Kısır yaptm kendime
Kargom vardı rossmandan onlar geldi.
Kıza corba icirdim,süpürge attım.
Kız uyuyunca da vileda atcm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…