- 21 Ağustos 2015
- 32.164
- 97.649
- 798
- 38
Aynen kesinlikle çalışanlara şart siz işteyken salarsiniz ev topluysa siz gelene kadar süpürürAynen zaten yarım gün kayıp,kalan yarım günü de temizlik yaparak gecirmek istemiyorm.
Su robotu da alırsam ins,yüküm azalcak.
Kuzu naptın sen ellerine sağlıkEki Görüntüle 2789768
Ben yemeden sadece baktim sizde bakin birlikde bakalim
Yaaa kocası mı öldürmüş itiraf etti miSelam kızlar mugeye baktinizmi ay adam çıktı karısını öldürmüş zaten tahmin ediyordum bakamıyorum iki gündür bugün benimki evde bugün kahvaltı ettik ortalık toplayip klozet lavabo temizledim mutfak topladım hava serinledi çamaşır kurumuyor aksam toplarım akşama ne yapcam bilmiyorum henuz adam evde bakalım ne istiycekyeşilçay içiyorum az sonra namaz kılarım
Valla maşallah ama o enerjiyi nereden buluyor o yaşta. Ben bu yaşta yetişemiyor yoruluyorum.kız masumlar apartmanındaki gibi galiba :)Hayata temizlik yapmaya gelmiscesine hunharca yapıyor.
Kücüklükten kalan bi sprun bence.
Annesi yaptırırmıs begenmez bidaha yaptırırmıs.
Asla tatmin olmuyor o yüzden temiz olduguna
Maşallah 1 ayda 9 kilo mu. Ben şoktayım. Ben de gram gram gidiyor. Yürüyüş yapmadan gram gitmedi malesefSelamlar bir türlü yazamiyorum
Yılan hikayesine dönen peyniri eşim pazartesi günü getirdi tam bir hafta kargoda bekledi neyse ki hiç bir şey olmamış zaten salamura ve vakumlu geldi çokta lezzetli ben çok az tadına bakmak için yedim diyetteyim diye az yiyorum
Bu arada cuma günü 1 ay olacak diyete baslayali 9 kilo 200 gram verdim cumaya kadar 10 kiloyu bulur inşallah Allah'ın motivasyonum hiç düşmesin inşallah hiç kaçamak yapmadım iki öğün besleniyorum birde ara öğün yapıyorum ama tabakların baya baya dolu sağlıklı .
Zayifliyayim kendime çeşit çeşit kıyafet alicam inşallah hayallerim çok
Etmiş hatta gömdüğü yeride göstermiş polislere bulmuşlar cesedi çocuğa üzüldümYaaa kocası mı öldürmüş itiraf etti mi
Offffff Rabbim sabır versinEtmiş hatta gömdüğü yeride göstermiş polislere bulmuşlar cesedi çocuğa üzüldüm
Aynıııısı bende de var. Ekmek delisi. Ekmeği kaçırıyoruz ondanmı bilmem. Ama ekmek olunca yemeğin yüzüne bakmıyor. Zayıf da.Namaz kıldım o sırada oğlana çorba koydum corbayla bıraksam yarım ekmek yiycekti akşamda yersin ddim sakladım artık çok seviyorum diyoray anam bide görseniz kuru kermenez ekmek yiyor demessiniz sucu geldi 9 ona verdik az çöktum kenara 6 gibi baslarim hazirlamaya
başınız sağolsun canım. Mekanı cennet olsun.Herkese iyi akşamlar kızlar.. Bugünnsabah kayınvaldemin vefat haberini aldık.. Hemen hastaneye koştuk.
Rabbim mekanını cennet eylesin.. 20 gündür yoğun bakımda idi.. Zaten böyle bir haber bekliyorduk.. Rabbim çektiklerini günahlarına kefaret saysın inşallah.. Duadan başka artık yapabileceğimiz bişey yok maalesef..
Yaşlı idi.. Hayırlısı artık.. Çok yorucu yıpratıcı birgün geçirdik..
Ahhh başladı desene aksiyonlar. Kolay gelsinCocuklu evde mümkün degil temiz duramıyor ev.
Elimden geleni yapıyorm
Napıosn aksama kadr diyolar banada.
Ben öyle hamur isi vs ugrastırmalı yemeklerde yapmıyorm cünkü
Kızın pesindeyim hep valla.
Ögrenme kulesi alcm buay ,yemek yaparken bile sandalyede zaptetmeye calısıyorm
Pat cıkıyor tezgaha
Aman kiloluyum o yüzden böyle gidiyor ama Allah var hiç kaçamak yapmadım börekler,pizzalar yaptım ağzımı sürmedim gerçi benim kilom hep abur cuburdan sekerlemelerden falan onları kesip düzenli su içince verdim kiloyu yürüyüş yapamıyorum ama arada Leslie yapıyorumMaşallah 1 ayda 9 kilo mu. Ben şoktayım. Ben de gram gram gidiyor. Yürüyüş yapmadan gram gitmedi malesef
riskli diyeyim kuzu yoktur insallah bisi .Allah evlatla sinamasin kimseyiCanım tam netmi yoksa senin tahmininmi ? İnşallah net birşey yoktur
Valla okadr olmasa da bıraksalar okadr olurValla maşallah ama o enerjiyi nereden buluyor o yaşta. Ben bu yaşta yetişemiyor yoruluyorum.kız masumlar apartmanındaki gibi galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?