Küçük Düşün Büyük Olsun!

Aynen kız lelli gecen kv diyoki bize gelmişti kızkardeşiyle yok habire para harcıyomusuum ben dedi ki vakti zamanında bi göz odada akşama ekmek alacak param olmuyordu bıraka alayım yokken millet neredeydi dedim

Valla rahat ve para batıyor adamlara doğru kanadı varsa kircaksin uçamassin

Kızlar merhabaa sizi sürekli okuyorum çok keyfi alıyorum sohbetinizi okurken aranıza bende katılmak istedim bende birikim yapmayı severim ama bu aralar çok abartıya gittiğmi düşünüyorum maaşımı alır almaz ödemeleri yapıp geri kalanı direk bankaya atıyorum döviz hesabına bu seferde ordaki paraya dokunmak istemiyorum ayı kısarak geçirmeye çalışıyorum bi nevi varlık içinde yokluk gibi yaptığım ama gelecek kaygısı çok etkiliyo normal mi bu durum sizce

İnşallah maaşın yatar kuzum ayın 5 i şöyle gerekirse

babyloading87 aklini severim onun cok akillilar cok.
Acaba bezi birakmaya mi hazir cikariyor falan ya.
Hani bu yaz deneseniz mi
Benimde aklıma öyle geldi yazın büyüdükçe pişik vs oluyo kg ve hareketten hem belli ediyo bırakmak isteyen çocuk

Sanırım şu sıra herkezde var öyle durum bazıları pandemiyle ileri kaygısı yaşıyor bazısı daha hesapsız bir psikolojide hoşgeldiniz bu arada

Sanırım şu sıra herkezde var öyle durum bazıları pandemiyle ileri kaygısı yaşıyor bazısı daha hesapsız bir psikolojide hoşgeldiniz bu arada
Teşekkür ederim

hayatımdan şu genç yaşımdan mı kısıyorum acaba yaptıgım normal değil mi diye sorgulamaya başladım .. bi tarafımda diyo ki şu genç yaşa bir daha gelmiyceksin dilediğin gibi yaşa aşırıya kaçmadan tabi

Hayırlı cumalar bu arada canlar
Oglusla kahvaltı ettik ortalık topla gece çok su içti 4 flndi geldi anne isemisim ddi üzgün üzgün kıyamadım yapmıyordu ne zamandır öpe koklaya değiştik üzerini alezi çarşafı söktüm yeni serdim bulaşık topladım makine açtım bulaşıklar için namaz kıldım şimdi yeşil çay oglusu az parka çıkarırım

Bazen en yakınlarımızın bile iyiliğimizi istememesi çok üzücü bi durum hepimiz aynı dertten muzdaribiz sanırım

Hayırlı cumalarrr

Bursa il saglık acıklama yapmıs .Sayılar artıyomus
Birden actılar heryeri 3 günde vakalar arttı
Artık esnaf bitti kapatamazlarda ,Allah sonumuzu hayır etsin
Ben 14gun sonrayı bekliyorum bakim nekadar artacak suan yayilma evresinde

Hosgeldiniz
Aslinda ihtiyac mi? Gerekli mi? Bunu sorgulamak lazim.
Bir de almak istedigimiz seyleri ay'a bolerek alirsak hem istedigimizi almis, yemis, gezmis falan oluruz.

Mesela disaridan yemek yemiyoruz genelde ama oglum seviyor bazen degisiklik olsun diye dışarıdan aliyorum.
Ama ayda 1-2.
Ya da ay da 1 disarida yiyelim gibi.

Almak istediklerimi de bir anda diil yine bolerek aliyorum.
Misal bu ay kiyafet
Diger ay kozmetik
Diger ay ayakkabi gibi

Gerci epeydir kiyafet falan almadimda ornek vermek icin iste.

Yazin da gezdigimizde 1 hafta disarida yiyorsak diger hafta piknik tarzi yapıyordum evde hazirliyordum bisiler.

Bazen istekleri alip kendimizi simartmak, gezmek, tatil yapmak lazim.
Daha uyguna, daha hesapli halledersek daha tasarruflu olur bu da isimize gelir

Yazin yine yaskalara takilmazsak ormanlara atarim ben kendimi.
Bir de ist. Yakin bir iki göl selale var aklimda
Kizda yururse isime gelir yurutur yorariz atariz arabaya uyur
Tatile gidemeyiz belki köye o da yasaklara ve vakalara bagli tabi..
Ama haftasonlari orman yesil bulup nefes almam lazim.
Bogaldum..

Kizi uyuttum kurabiye gzl oldu yedim 2 tane bana aksam yine yemek yok.
Ama bugun kahvalti yapmadim, oglen salata yedim sadece.
Ac da degilim

Lahana suyum etti 3
15gun devam.
Regl donemim yaklasiyo tartilmiyorum karnim asiri sis.
Saat 5 gibi yulaf yer kaparim gunu
Aksam dizi izlicem o ara cay kahve icerim.

Evi supurdum
Kusun kafesi temizledim.
Camasir astim.
Kizi oglani doyurdum.
Bi yemek uydursam direk devrilcem bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…