Pardonn satılırsa demissinHisseli yani ortaklı derken.
Satılırsa kvdem gööya payını bize vercekmis.
Benim pek umudum yokda
Aynen kız lelli gecen kv diyoki bize gelmişti kızkardeşiyle yok habire para harcıyomusuum ben dedi ki vakti zamanında bi göz odada akşama ekmek alacak param olmuyordu bıraka alayım yokken millet neredeydi dedimAman biz borc oderken kim yanimizdaydi.
Biz biseylerden kisarken, almazken kimse yok.
Ama durumun duzelir hemen nasil yapti nasil aldi olur.
Borc oderken benimlemi odemisler diyorum bende
Kiz deme oyle bizim evi biliyosun 40senelik imar sorunu vardi.
Biz cokdan vermistik simdiye kadar ama imara acilmadi hep tapusuzlar itiraz etti uzadi
Ama Rabbim ol dedi oldu valla
Hemde umudumuzh artik kestiğimiz zamanda.
Guzel dusunelim guzel olsun mubarek gun
Rabbim ev nasip etsin sana
Tarif bakiyorum bakiyorum muzlu pancakeyi sevmedi mesela.
Sade krep yaptim tam bugday unundan onu sevdi.
Normalde muz sever oysa
Değişik bu cocuklar
Valla rahat ve para batıyor adamlara doğru kanadı varsa kircaksin uçamassinGünaydınlarr
Hayırlı cumalar
Aksma yemeği olmayan bir baby bırakıyorm suaraya
Artık lütfen bugun maasımı yatırırlarsa giderken alcam biseyler.
Akugur var bizim burda,arada organic tavuk getiriyorlar oraya bulursam ordan tavuk alırım.
Babannemin bi lafı vardı,kocanın 2 kasıgı varsa 1ni kırcan derdi anneme
Hani bu igda bi kadın pazara cıkıyo demistim ya 2.el satıyo.
Kadın heryerden para kazanack bisey buluyo diye.
O kadını kocası aldatmıs
Ben takibi bırakmıstım,parassl durum hikayesinde paylasmıs sen cok güclüsün falan diye.
İste sen ev alayım diye didin,kendini parala.
Kocan gitsin baskalarıyla yesin
Üzüldüm ya,ne kdr abartı gelsede bazı seyleri kadın cok istiyordu ev almak.
İns alır da atar o evden kocayı.
Karın pazarlarda 2.el esya satsın biriktirmek icin,sen elin kadınlarına yedir.
Kendide buay gram aldım gerisini harcadım diye paylasmıs.
Dicektim harca kız bosver.
Ölümlü dünya:)
İnşallah maaşın yatar kuzum ayın 5 i şöyle gerekirseGünaydınlarr
Hayırlı cumalar
Aksma yemeği olmayan bir baby bırakıyorm suaraya
Artık lütfen bugun maasımı yatırırlarsa giderken alcam biseyler.
Akugur var bizim burda,arada organic tavuk getiriyorlar oraya bulursam ordan tavuk alırım.
Babannemin bi lafı vardı,kocanın 2 kasıgı varsa 1ni kırcan derdi anneme
Hani bu igda bi kadın pazara cıkıyo demistim ya 2.el satıyo.
Kadın heryerden para kazanack bisey buluyo diye.
O kadını kocası aldatmıs
Ben takibi bırakmıstım,parassl durum hikayesinde paylasmıs sen cok güclüsün falan diye.
İste sen ev alayım diye didin,kendini parala.
Kocan gitsin baskalarıyla yesin
Üzüldüm ya,ne kdr abartı gelsede bazı seyleri kadın cok istiyordu ev almak.
İns alır da atar o evden kocayı.
Karın pazarlarda 2.el esya satsın biriktirmek icin,sen elin kadınlarına yedir.
Kendide buay gram aldım gerisini harcadım diye paylasmıs.
Dicektim harca kız bosver.
Ölümlü dünya:)
Benimde aklıma öyle geldi yazın büyüdükçe pişik vs oluyo kg ve hareketten hem belli ediyo bırakmak isteyen çocukbabyloading87 aklini severim onun cok akillilar cok.
Acaba bezi birakmaya mi hazir cikariyor falan ya.
Hani bu yaz deneseniz mi
Sanırım şu sıra herkezde var öyle durum bazıları pandemiyle ileri kaygısı yaşıyor bazısı daha hesapsız bir psikolojide hoşgeldiniz bu aradaKızlar merhabaa sizi sürekli okuyorum çok keyfi alıyorum sohbetinizi okurken aranıza bende katılmak istedim bende birikim yapmayı severim ama bu aralar çok abartıya gittiğmi düşünüyorum maaşımı alır almaz ödemeleri yapıp geri kalanı direk bankaya atıyorum döviz hesabına bu seferde ordaki paraya dokunmak istemiyorum ayı kısarak geçirmeye çalışıyorum bi nevi varlık içinde yokluk gibi yaptığım ama gelecek kaygısı çok etkiliyo normal mi bu durum sizce
Teşekkür ederimSanırım şu sıra herkezde var öyle durum bazıları pandemiyle ileri kaygısı yaşıyor bazısı daha hesapsız bir psikolojide hoşgeldiniz bu arada
Bazen en yakınlarımızın bile iyiliğimizi istememesi çok üzücü bi durum hepimiz aynı dertten muzdaribiz sanırımMillet biraz durumu düzelince gözü bizde kalıyo eşşek gibi dedim çalışıyor gece gündüz herkes rahata cayını çekirdeğini yerken biz akşam yatana kadar iş yapıyor dedim kendileri gezerken hiç bişey yok dedim
Hayırlı cumalarrrHayırlı cumalar bu arada canlar
Oglusla kahvaltı ettik ortalık topla gece çok su içti 4 flndi geldi anne isemisim ddi üzgün üzgün kıyamadım yapmıyordu ne zamandır öpe koklaya değiştik üzerini alezi çarşafı söktüm yeni serdim bulaşık topladım makine açtım bulaşıklar için namaz kıldım şimdi yeşil çay oglusu az parka çıkarırım
Ben 14gun sonrayı bekliyorum bakim nekadar artacak suan yayilma evresindeBursa il saglık acıklama yapmıs .Sayılar artıyomus
Birden actılar heryeri 3 günde vakalar arttı
Artık esnaf bitti kapatamazlarda ,Allah sonumuzu hayır etsin
HosgeldinizKızlar merhabaa sizi sürekli okuyorum çok keyfi alıyorum sohbetinizi okurken aranıza bende katılmak istedim bende birikim yapmayı severim ama bu aralar çok abartıya gittiğmi düşünüyorum maaşımı alır almaz ödemeleri yapıp geri kalanı direk bankaya atıyorum döviz hesabına bu seferde ordaki paraya dokunmak istemiyorum ayı kısarak geçirmeye çalışıyorum bi nevi varlık içinde yokluk gibi yaptığım ama gelecek kaygısı çok etkiliyo normal mi bu durum sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?