Hosgeldiniz
Aslinda ihtiyac mi? Gerekli mi? Bunu sorgulamak lazim.
Bir de almak istedigimiz seyleri ay'a bolerek alirsak hem istedigimizi almis, yemis, gezmis falan oluruz.
Mesela disaridan yemek yemiyoruz genelde ama oglum seviyor bazen degisiklik olsun diye dışarıdan aliyorum.
Ama ayda 1-2.
Ya da ay da 1 disarida yiyelim gibi.
Almak istediklerimi de bir anda diil yine bolerek aliyorum.
Misal bu ay kiyafet
Diger ay kozmetik
Diger ay ayakkabi gibi
Gerci epeydir kiyafet falan almadimda ornek vermek icin iste.
Yazin da gezdigimizde 1 hafta disarida yiyorsak diger hafta piknik tarzi yapıyordum evde hazirliyordum bisiler.
Bazen istekleri alip kendimizi simartmak, gezmek, tatil yapmak lazim.
Daha uyguna, daha hesapli halledersek daha tasarruflu olur bu da isimize gelir
Bende alıyorum aşırıya kaçmadan yada eşim alır gelirHosgeldiniz
Aslinda ihtiyac mi? Gerekli mi? Bunu sorgulamak lazim.
Bir de almak istedigimiz seyleri ay'a bolerek alirsak hem istedigimizi almis, yemis, gezmis falan oluruz.
Mesela disaridan yemek yemiyoruz genelde ama oglum seviyor bazen degisiklik olsun diye dışarıdan aliyorum.
Ama ayda 1-2.
Ya da ay da 1 disarida yiyelim gibi.
Almak istediklerimi de bir anda diil yine bolerek aliyorum.
Misal bu ay kiyafet
Diger ay kozmetik
Diger ay ayakkabi gibi
Gerci epeydir kiyafet falan almadimda ornek vermek icin iste.
Yazin da gezdigimizde 1 hafta disarida yiyorsak diger hafta piknik tarzi yapıyordum evde hazirliyordum bisiler.
Bazen istekleri alip kendimizi simartmak, gezmek, tatil yapmak lazim.
Daha uyguna, daha hesapli halledersek daha tasarruflu olur bu da isimize gelir
Kendileri gezer tozar heryere gider bizi görünceye kırkyıldw bi gözü pörtlüyo kendi gelini arabayla kızı geziyorBazen en yakınlarımızın bile iyiliğimizi istememesi çok üzücü bi durum hepimiz aynı dertten muzdaribiz sanırım
Benimde 300tl varBende alıyorum aşırıya kaçmadan yada eşim alır gelir
İpin ucunu kaçırırsan ilerde kimseden para isteyemiyosun bynalıyosun lelli bunu gördüm ben
Kocamdan gizli zula da 110 var acaba onu euromu yapsam diyorum
Bende kararsız kaldım şokta krem var 10 tlye düşmüş aldım gecen iyiki almamışımBenimde 300tl var
Tl de duruyo lazim falan olur evde dursun diyorum.
Parasiz kaliyorum ya bu ara
HOSgeldinizTeşekkür ederim
hayatımdan şu genç yaşımdan mı kısıyorum acaba yaptıgım normal değil mi diye sorgulamaya başladım .. bi tarafımda diyo ki şu genç yaşa bir daha gelmiyceksin dilediğin gibi yaşa aşırıya kaçmadan tabi
Öyle olur Hep malesefKendileri gezer tozar heryere gider bizi görünceye kırkyıldw bi gözü pörtlüyo kendi gelini arabayla kızı geziyor
HOSgeldiniz
Altın almaya baslayınca o da zevk veriyor
Ben ilk altın alısverisimi yapıp kalanla geciniyorm.
Birikimi gectm alısveris oldu benim icin
Kücük kücük alıyırm ama o bile mutlu ediyo
Hoşbuldum altın euro gümüş ne varsa açtım şu an gümüş hesabımı daha aktif kullanıyorum bu yıl ona takmış vaziyetteyim umarım zararlı çıkmamHOSgeldiniz
Altın almaya baslayınca o da zevk veriyor
Ben ilk altın alısverisimi yapıp kalanla geciniyorm.
Birikimi gectm alısveris oldu benim icin
Kücük kücük alıyırm ama o bile mutlu ediyor
Hoşgeldiniz,Hoşbuldum altın euro gümüş ne varsa açtım şu an gümüş hesabımı daha aktif kullanıyorum bu yıl ona takmış vaziyetteyim umarım zararlı çıkmam
Aynenn bende öyleyim.. Fiziki altın bana daha güven veriyor nedense..Hoşgeldiniz,
Altını fiziki almak daha güzel oluyor
Aldıkça heveslenip daha alasın geliyor (Benim oyle)daha tutumlu oluyor insan
Sıcaklık veriyo de ben takıyorum valla evlenirken takamadımAynenn bende öyleyim.. Fiziki altın bana daha güven veriyor nedense..
Sinir oluyorum.. Ay başında (maaş 15 inde aluyoruz ya) altın yerlerdeydi .. Şimdi çıktı gene.. Maai gününe kadar gene çıkar sonra düşer.. Sinir olmamak elde değil..
Koca evde saklayacak yer bulamadım herşey im ortada gibi aklıma biyer geelmediAynenn bende öyleyim.. Fiziki altın bana daha güven veriyor nedense..
Sinir oluyorum.. Ay başında (maaş 15 inde aluyoruz ya) altın yerlerdeydi .. Şimdi çıktı gene.. Maai gününe kadar gene çıkar sonra düşer.. Sinir olmamak elde değil..
İnşallah cnm. Niyetim inşallah 10 11 gr lık bir bilezik.. Tabi ekstra bişiler olmassa.Sıcaklık veriyo de ben takıyorum valla evlenirken takamadım
Bide binada madde kullanan var dedi eşim eve filan girer kim belli değil dedi çorap geciriyotum zaten altın nisandan sonra atıyo genelde alabilirsen iz alın derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?