Küçük Düşün Büyük Olsun!

çok haklısın canım zamana yaymayı deneyeyim birde çok teşekkür ederim

Bende alıyorum aşırıya kaçmadan yada eşim alır gelir
İpin ucunu kaçırırsan ilerde kimseden para isteyemiyosun bynalıyosun lelli bunu gördüm ben
Kocamdan gizli zula da 110 var acaba onu euromu yapsam diyorum

Bende alıyorum aşırıya kaçmadan yada eşim alır gelir
İpin ucunu kaçırırsan ilerde kimseden para isteyemiyosun bynalıyosun lelli bunu gördüm ben
Kocamdan gizli zula da 110 var acaba onu euromu yapsam diyorum
Benimde 300tl var
Tl de duruyo lazim falan olur evde dursun diyorum.
Parasiz kaliyorum ya bu ara

HOSgeldiniz
Altın almaya baslayınca o da zevk veriyor
Ben ilk altın alısverisimi yapıp kalanla geciniyorm.
Birikimi gectm alısveris oldu benim icin
Kücük kücük alıyırm ama o bile mutlu ediyor

İyi aksamlar kızlar
Dışarı çıktık oglusla yeni oyun parkı açılmıştı illa istiyordu gidelim çekine çekine gittik boştu baya şükür oynadı temiz yer dezenfekte de edilmiş baya oynadık ordan çıkışta Onur'a girdik hemen yan tarafı et wc kağıdı kaşar peynir indirimliydi pınarın ondan aldım süt ekmek sosis meyveli süt meyve pestili 140 bıraktık geldik oyun parkında şeker istedi 5 ona verdim pilav et salata yedik kahve yaptım iciyorum yarın kardeşime gitces annem kardesimde oraya gelcek d günü kardeşimin ariycam aksam kız çalışıyor ihtiyacı varsa bende bişe yapar götürürüm

HOSgeldiniz
Kücük kücük alıyırm ama o bile mutlu ediyo
HOSgeldiniz
Kücük kücük alıyırm ama o bile mutlu ediyor
Hoşbuldum altın euro gümüş ne varsa açtım şu an gümüş hesabımı daha aktif kullanıyorum bu yıl ona takmış vaziyetteyim umarım zararlı çıkmam

Selam kızlar
Öğlen evi süpürüp kızla dışarı ciktik
Anneme gittim çay yemek faslı
Pazara gitmişti bugün bana kadife tayt almış çok hoşuma gitti 15 tl ye almış aynısını mağazadan alsak 50 den aşağı vermezler pazarı seviyorum o yüzden
Akşam babama rica ettim markete götürdü beni kıza bez islak mendil eve bikac parca bisey aldım 260 tl tuttu herşey gitgide daha zamlaniyor
Eve gelip menemen yaptım hemen çay demledim yeter zaten konuşmuyoruz belki de yemez dün yemedi yemek

Hoşbuldum altın euro gümüş ne varsa açtım şu an gümüş hesabımı daha aktif kullanıyorum bu yıl ona takmış vaziyetteyim umarım zararlı çıkmam
Hoşgeldiniz,
Altını fiziki almak daha güzel oluyor
Aldıkça heveslenip daha alasın geliyor (Benim oyle) daha tutumlu oluyor insan

Herkese iyi akşamlar kızlar..
Çok şükür bir hafta sonuna eriştik yine
İşten geldim yemek yaptım..
Sonrada çöktüö koltuğa.. Bu aralar yorgunum.. Hem bedenen hem ruhen..
Şimdide çay içiyoruz.. Size yazayım bakayım dddim..
Birazdan namaz kılarım biraz daha oturur yatarım..
Yarın da dışarda işlerim var..Yasak olmayan ilk cumartesi bakalım..
Gerçi yasak varken de pek belli olmuyordu..
Bizim burada maşallah insanların umru değildi.. Şimdi ne olur bilmem.. Bende işlerimi halleder döberim inşallah hemen evcağzıma..
Pazarda güzel bir temizlik yapmam şart..
Hayırlısı inşallah.. Ramazan gelmeden tam tekmil bir temizlik yaparsam bende iyisi olmaz..
Çam kapı tül vs
. Derin bir temizlik yani.. Ben ramazanda çok koşturamıyorum.. Oruçtan halim kalmıyor.. Anca sofra yemek faslı, birazda ibadete ağırlık vermeye çalışıyorum.. Kuran teravih falan.. Zaten senede 1 ay.. İyi değerlendirmek istiyorum inşallah..
O yüzden ramazana girmeden şöyle gğzel vir temizlik yaparaam ne mutlu bana

Ramazan demişken inşallah bu ramazan da teravih olur camide dicem ama sanmıyorum..
Galiba gene evde kılıcaz.. Mesafe ramazanda teravih de çokkk zorr..
Hay aklıma geldi üzüldüm şimdi bak.. Zaten geçen senede çok buruk bir ramazan ve bayram yaşadık.
Sanırsam bu senede böyle olacak gene.. Rabbim eskisi gibi coşkulu ramazanlar yaşamayı nasip etsin inşallah yeniden..

Hoşgeldiniz,
Altını fiziki almak daha güzel oluyor
Aldıkça heveslenip daha alasın geliyor (Benim oyle) daha tutumlu oluyor insan
Aynenn bende öyleyim.. Fiziki altın bana daha güven veriyor nedense..
Sinir oluyorum.. Ay başında (maaş 15 inde aluyoruz ya) altın yerlerdeydi.. Şimdi çıktı gene.. Maai gününe kadar gene çıkar sonra düşer.. Sinir olmamak elde değil..

Sıcaklık veriyo de ben takıyorum valla evlenirken takamadım
Bide binada madde kullanan var dedi eşim eve filan girer kim belli değil dedi çorap geciriyotum zaten altın nisandan sonra atıyo genelde alabilirsen iz alın derim

Koca evde saklayacak yer bulamadım herşey im ortada gibi aklıma biyer geelmedi

İyi akşamlar kızlar
Koca evde idi sabah oğlanı ona bıraktım
Tahlillerim vardı onu yaptırdım
Sonra eve geldim koca kahvaltı hazırlamış oğlanı doyurmuş bende sofrayı topladım
Oğlum anne nerede nerede demiş babasına
Montunu getirip kapıya gidiyormuş
Eve gelince annim annim diyor
Öğle uykusundan sonra parka götürdük nasıl mutlu oldu
Akşam da yemek yapmadım Koçi ciğer almış onu yedik
Şimdi uyuşa da bende uyusam diye gözlerine bakıyorum hiç uyku yok daha

İnşallah cnm. Niyetim inşallah 10 11 gr lık bir bilezik.. Tabi ekstra bişiler olmassa.
Bu ay biraz artırdım maaşdan.
Bu aykinidende eklersem inşallah alacağım bakalım.. Hayırlısı.. Haklısın evde saklamakda zor ve sakıncalj.. Benimkiler eşimin bankada kasa da.. O yüzden rahatım.. Evde olsa bende istemem korkarım bu zamanda..

Selam güzellikleer,
Bugün sabah kahvaltı sonrası evi toparladım. Kızın dolabını topladım. Kaç gün toplu kalır bilmem. Sonra balık temizlerken yanımda durdu ona da su doldurdum balık yüzdürdü :) eğlence oldu iyi oldu. Sonra hastaneye gittik. Kan aldırdım. Göz bölümüne gittik. Bana dinlendirici gözlük yazdı. Kızında gözünü kontrol etti. Çıktık geze geze yürüyerek
geldik eve. Giderken de yürüyerek gittim. Eşime söylemedim. Diyecek iki kuruşun hesabınımı yaptın. Oysa hesaptan değil. Yürüyüş yapamıyorum ondan yürüdüm. Gidiş 2.5 km dönüşte öyle 5 km yürüdüm kötümü :))
Geldik banyoya girdik. Akşam da komşu arkadaşa çaya gittik. Yine yedik tatlıyı. Neyse içim rahat etti yürüdüğü için.
Bugün farkettim büyümüş benim kızım ya,eskiden hastanede fırfır yerinde durmazdı arabandan inme dedim inmedi. Otur dedim oturdu. Nasıl sevindirik olsum büyüdüğünü görmek de ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…