- 27 Şubat 2013
- 14.792
- 42.256
- 798
Alma konusunda benim eşim de öyle malesef. Benimleyken Ela sınırlı alıyor ısrarcı olmuyor. Ama babası varken oooo. Bir de ısrar ediyor.Aslinda benden ziyade babasına daha cok yapiyor.
Ben onu alirsan digerini bırakıcaz ama diyorum tercih yapmak durumunda bırakıyorum.
Babası tmm kizim, al kızım, onuda mı? Tmm kızım
Eve gelincede şuna 35tl verdirdi ya diyor mesela.
Ee al kızım tmm kizim deme diyorum
Arsız yapan sensin.
Yüz bulunca anında şımarıyor
Cok enteresan ki esim boyle cocuklari seviyor
Yaramaz olcak cocuk diyor
Yani bunun şımarıklığı onun hosuna gidiyor
Güle güle kullansınlarBu gün kahvaltıyla güne başlamadan önce eşim yogurt yapmak için açık süt almaya gitti (3 kilo) semt pazarı var patateste almış 5 kilo, fırından da 4 tane simit almış. Ne kadar harcadı bilmiyorum, artık sormak da gelmiyor içimden, dün de yürüyüş yaptıktan sonra markete uğradık avakado, bir tane kefir, 2 koli yumurta aldık, geçtiğimiz çarşamba günü hem bir koli marketten yumurta almıştık bir tanıdığımız da organik yumurta satan bir tavuk çiftliğinden yumurta getirtiyormuş oradan da 30 tane aldık evde en çok tüketilen yumurta kahvaltıda en az 4 tane ama tavaya kırılacaksa 6 tane kırıyoruz çünkü eşim ben doymuyorum diyor. Bu ara çok harcanıyor özellikle gıdaya. Kızlarıma yaklaşan doğum gününleri için hediyleler aldım, ben her ikisinin de doğum gününde ikisinede aynı hediyeleri alıyorum artı 300 tl de ellerine nakit para veriyoruz tabi ki bütün bu alış verişleri eşimle birlikte yapıyoruz. İkisine de blazer ceket, birine yeni beyaz gömlek almıştım diğerine beyaz gömlek doğum gününe de güzel deri bir çanta aldık. Masrafı yaptık ama değer diyoruz eşimle ikimizde, bizi üzen çocuklar olmadılar hiç. İnanır mısınız pazarda hani kendini yere atan çocuklar olur ya bir şey isteyip anne-baba almayınca benim başıma hiç böyle bir şey gelmedi.
Akşama tarhana çorbası, köfte-patates, salata, sütlaç var. Bu gün pazar var ama yagmur nasıl güzel yağıyor nasıl gideriz bilmiyorum. Hava akşam gibi karardı ama Rabbim rahmetini de esirgemiyor, bol bereketli yağmurlar olsun güzel ülkeme. Bazen kafanız şişiyordur kızlar çok uzun yazıyorum ama inanın içimden geliyor, kendimi durduramıyorum haklarınızı helal edin.
gecmis olsun citl ya umarim kisa surede zararsiz hallolurLelli çok iyi yapmıssın
Yakınlarda olsa bende yardım ederdim
Baby bereketli olsun
Bikaç gündür zaten moralim bozuk neden bende bilmiyorum ama
Bu sabah dehşet şekilde kalktık
Bizim arabaya vurmuşlar
Nasıl becerilere komsulae durdurmuş
Kaçacakmıstı
Elim ayağım boşaldı
Araba tam düzeldi derken arka pert baya sert vurmus
Çok moralim bozuldu bugün
Teşekkür ederim Yedirenkcim tüm iyi dileklerin için büyük kızım 22 mart küçük kızım 25 ekim. Ben de sizleri okurken çok mutlu oluyorum, iyi ki varsınız kızlar. Sizin de 28 martmış önemli günler unutulmamalı ben özen gösteririm unutmamak için sizlerinde yıl dönümünüz kutlu olsun iyi ki kızınla birbirinizi bulmuşsunuz. Öpüyorum o güzel Elanızı.Güle güle kullansınlarben çok mutlu oluyorum okurken.tam hayal ettiğim anne kız ilişkisi ❤ doğum günleri ne zaman bilmiyorum ama nice yaşlara şimdiden sağlıklı mutlu yüzleri hep gülsün
Çok geçmiş olsun canım.Allah beterinden korusun.Lelli çok iyi yapmıssın
Baby bereketli olsun
Bizim arabaya vurmuşlar
Kaçacakmıstı
Elim ayağım boşaldı
Saol cnm moralim yerle bir işede gittim benmi başkasımı çalıştı bilmiyorum eşimde öyle habire bir yerden çıkıyo diyogecmis olsun citl ya umarim kisa surede zararsiz hallolur
Saol amin bacım valla bu sıralar sürekli bir şeyler çıkıyor çok moralim kötüÇok geçmiş olsun canım.Allah beterinden korusun.
guzel sonuclari bekliyoruz insallah .ben eve sulu boya almiyorum ya evi b.k goturuyor zaten o eksik kalsin .Selaaamm kızlar,
Geldim bennn. Yorulmuş
Gittik hastaneye ilaçlı mr çekildi ama bu defa çok kısa sürdü. Makinayı yenilemişler ondanmış. Ama neredeyse uyuyacaktımerken bitmesi iyi oldu. Ela da kendine arkadaş bulmuş. Akvaryumdaki balıkları izleyip konuşuyorlardı.
Hastaneden çıktık oyun yerine gittik. Allahımm iki katlı ben de girdim. Pertim çıktı. Ama eğlendim
Büyük kayaktan bir kaç defa kayınca kalp atışım hızlandı bıraktım. İlaçtan olabilir.
He bir de oyun yerine girdik 10 dk geçmeden çişi geldi. Çıktım iki kat aşağı tuvalete götürdüm.
Oradan çıktık eve geldik. Yemek söyledi eşim. Yemek gelecek diye duşa girmiyordum. Gir boşver dedi. Girdim. Yemek yedik. Sonra sabahtan bu yana eşimin babası arıyordu dönemedim adama. Tam telefonda konuşacağım Ela sulu boyanın boyalı suyunu masaya dök onu eliyle dağıtıyortelefonda konuşmak kabus. Eşim de maç izliyor.
Sonra almış boyayı elini boyuyor. Şifonyeri boya. Güya masayı ve yere damlayanları sildim odası zaten hiç toplu kalmaz. Elinden damla damla sulu boya akıyor yıkamasını söyledim. Banyoya kadar yine boya damlamış. Üç defa bez yıkadam o derece. Yorgunken hele bayılacaktım silmekten.
Sonra bulaşık mk boşalttım yanımda durdu biraz muhabbet ettik vakit ayırmış oldum bir parça da olsa.
Öyle yorgun bir gündü. En yorgun yapanda az uyumam. Hiç tahammül edemediğim şey uykusuzluk. Allah uykusuz kalanlara yardım etsin
bazen boyle sinanir gibi arka arkaya geliyor cidden .dua edelim insallah bol bol guzel gunler gelsin baharla birlikteSaol cnm moralim yerle bir işede gittim benmi başkasımı çalıştı bilmiyorum eşimde öyle habire bir yerden çıkıyo diyo
Saol amin bacım valla bu sıralar sürekli bir şeyler çıkıyor çok moralim kötü
Ben de 160. Ama senin kilon az.guzel sonuclari bekliyoruz insallah .ben eve sulu boya almiyorum ya evi b.k goturuyor zaten o eksik kalsin .
boyum 1.57 yedirenkcim ama kisaligimin yaninda omuzlarim falan da kucuk .yapi olarak cok minyonum . is kiyafeti uyduramiyorum etek ceket takim ,kumas pantolon hic olmuyor .elbise giyiyorum o yuzden şık olunmasi gereken yerlerde
Cok gecmis olsun,tutanak tutulmadi mi?Karsi tarafin trafiginden alinir uzulme,guvenilir bi hukuk burosu bulur deger kaybi hasari da acarsiniz o da alinir trafikden.Lelli çok iyi yapmıssın
Baby bereketli olsun
Bizim arabaya vurmuşlar
Kaçacakmıstı
Elim ayağım boşaldı
ya boyle hayranlikla okudum .sadece pide yaptirip fazlasini buzluga attimHerkese selamlar
K kardespayi hadi yemekleri yap koy dolabaseni bozulacak korkusundan kurtaracağım
Ben tarhana çorbası ayvalı kerreviz , pazı yemeği ve mercimek yemeği yaptım. Sonra buzlukta kuru börülce bitmişti 2 paket haşlandım, yarınlık ayırıp gerisini dondurucuya koydum. Pilav ve makarnayı azaltmak için az bulgur pirinç koyup yaptığım yemeklerin yanına börülce, nohut, mercimek salatası gibi proteinli salatalar yapıyorım. Yarın tarhana çorbası pazı yemeği ve börülce salatası olacak mesela
O da güzel olmuş. Başta bana da zor geliyordu hattaya boyle hayranlikla okudum .sadece pide yaptirip fazlasini buzluga attim
Gercekten öyle kardeşpayı sanki bu sıralar kuyruga girmiş herşey peşpeşe geliyor çok kötü oldukbazen boyle sinanir gibi arka arkaya geliyor cidden .dua edelim insallah bol bol guzel gunler gelsin baharla birlikte
Tuttular canım onun trafiğinden alacaklarmış Kaçacakmıstı komsulae durdurmuş çok şükür çok Saol babyimCok gecmis olsun,tutanak tutulmadi mi?Karsi tarafin trafiginden alinir uzulme,guvenilir bi hukuk burosu bulur deger kaybi hasari da acarsiniz o da alinir trafikden.
Cok gecmis olsun cnm.
Aynen lelli inan çok üzüldüm zaten su sıralar masraf çıkartıp duruyor su yoklukta
Basınız sağolsunSelamm
Gece sarjim bitmis
Teyzem dayim fln beni aramis
Teyzemin kayinvalidesi yogunbakimdaydi yani bekliyorlardi dedim haber ver
Sabah vefat etmis
Esimi aradilar ordan aldik haberi esim annemle beni bıraktı o da bassagligi diledi soguk erkekler disarida hep dedim sen aksam alirsin bizi
Bizde biraz evde durduk sonra camiye gectik orda kuran okundu falan.
Ordan eve gelenlere çay verildi yemek verildi.
Insanlarin ne güzel cevreleri var kalabalıklar herkes yardım ediyor destek
Bizim kimsemiz yok 3-5 kisi olur ancak diyoruZ
Ama onlar 8 kardesler torunlar torunlarin cocuklari vs vs babamlar misal 2 kardes kimimiz olsun.
Sayımız belli zaten.
Allah rahmet eylesin çok eli acık bir teyzeydi cok severdim.
22.00 oldu eve dönmemiz
Yakın olsak 7gün gitmek isterdim yardım etmek isterdim ama uzak semtlerdeyiz.
Havada bugun nasil soguk enistem sey dedi annemde soğuğu hiç sevmezdi dedi
Rabbim hepimize acısın merhamet eylesin affetsin tövbemizi kabul eylesin.
kelimeyi tevhit cekiyorlar bende cekip sayi vericem bagislanacak.
Evi öyle bıraktım çıktım
Gelincede ancak birer nescafe ictik yapamam bisi basim agriyor uyucam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?