Küçük Düşün Büyük Olsun!

Canim basiniz sagolsun
Allah gunahlarini affetsin mekanini cennet etsin.

bana da fazla geliyor açıkçası. evi temizlemeyi de seviyorum. zaten temizlikçi bayanı da eşim bulmuştu pazar günleri evde temizlik istemiyormuş. Geldiğinde yaptığı camlar komple temizlik, mutfak dolabının dışını siliyor.ütü yapıyor

başınız sağolsun canım. mekanı cennet olsun

Tanidigim var temizlige giden ama o ayni eve haftada 1defa gidiyor
Her gidisi 150tl.
Oldumu boyle olmali tabi maddi gucu yetene.
Kadin kocasindan cok para kazaniyor
Baska gittigi 2ev daha var
Yani haftada 3eve gidiyor 450tl iyi para.

ayyy geçmiş olsun ben artık bankamatiklerden bile korkar oldum. ne yapacağız bilmem.

Aiyy benimde hobim ozaman
Hele o yumusatici, temizlik.malzemelerinin reyonu yokmu Allahimmm beni biraksinlar orda
Hepsini incelim ,koklim,bakim.

zaten markette ilk gittiğim nokta yumuşatıcı. Fakat artık az kullanıyorum. Geçen kıyafet aldığımız mağaza siyahlar için yumuşatıcı kullanmayın rengini solduruyor dedi. ondan buyana siyahlar için kullanmıyorum.

zelalke cnm o beninde esimin basina geldi.
Yani bazi bilgilerini sormuslar
Esimde iyi anlar banka islerinden ben pek cakmam
Esimde siz bankaysaniz bende sizin musterinizim sordugunuz bilgileri bilmeniz gerekiyor demis.
Sonra kapamislar telefonu.
Yani her an heryerden cikiyolar

Ben cok 000lı nolari ve bu 0212li nolari acmiyorum artik
Cunku ya anket icin ariyolar ya reklam ya banka bisiler

Birde bu ara surekli oglum icin ariyolar cok sıkıldim.
Ortaokula gidiyor ya teog hazirlik icin etut merkezlerinden ariyorlar.
Telf okul ne sebeple bunlara veriyor iznimiz olmadan anlamiyorum
Kuran kurslarindan dahi araniyorum.

Günaydın kızlar
@zelkale başın sağolsun
Ve eşin için gecmiş olsun
Beni de aramışlardı onay mesajı gelince anladım Bnde bankayı arayıp iptal ettirip çekmelerini engelledim ama cok dalgın zmna gelmişti bnmde
Dün hesap yaptık kızlar
Bu ay araba aldık ve memlekete gittik ve kv acil ameliyata alındı eşim oraya da gitti o yüzden coook harcama oldu bnm maaştan Bişi kalmayacak
Eşimin maaştan da 800 kalacak bu ay
Kenardaki paraya dokunmadan umarım atlatırız
Bi dahaki ay böyle olmaz bu ay beklenmedik seyler çıktı
Allah hayırlısını versin

zelalke başınız sağolsun ve geçmiş olsun bu kadarla kurtulmuşsunuz en azından
M maviduvar1 bereketli olsun
market pek gezemiyorum bebeklerden.eşimde markette çalıştığı için indirimli şeyleri sorup alıyor personel indirimi de oluyor bize.şok ve bim evime 2-3 dk uzaklıkta bazen ordan alıyorum uygun şeyleri.

kızlar benim dünkü harcamam

14 ceviz ve çekirdek aldım çayın yanında çıtlatmaya :)
7,5 süt aldım

her harcamamdan kalan bozuk paraları biriktirsem mi acaba

amin beklenmedik şeyler hep çıkıyor umarım dokunmazsınız kenardaki paraya
beni de komiserim diye aramışlardı eşimin noyu falan istediler komisersen bilirsin zaten dedim ama nasıl bağırarak beni korkutmaya çalışarak konuşuyor.ama kanmadım şükür

kızlar benim dünkü harcamam

14 ceviz ve çekirdek aldım çayın yanında çıtlatmaya :)
7,5 süt aldım

her harcamamdan kalan bozuk paraları biriktirsem mi acaba
ben kalan bozukları tutmuyorum cüzdanda.başka türlü birikmiyor benim.dün de eşimin cepte bozuk yoktu pek üzüldüm

teşekkürler kızlar.. ya herşey bi yana eşimdeki o mahçupiyet üzüyor beni.. ikide bir ya nasıl düşerim ben buna diye söyleniyor.. ben de olsun çok şükür geeçen hafta olmadı bak hesabımızda kredi çektiğimiz para duruyordu ya o zaman denk gelseydik. Allahın sevgili kuluyuz ve bu da bize çok şükür ders oldu.. ama diyo ben asla inanmam bunlara defalarca kapatmışım telefonları, ne bilim karşılaştığım şeyler ama o an nasıl düştüm hala aklım almıyo diyo.. ben de moral vermeye çalıştım ama atlatacak bi şekilde.. inanın parasını geçtim eşim takmasında artık.. yazık çok dert etti utandı..

neyse döneyim günlük hayata:) dün akşam dondurucudan karnıyarık için patlıcanlarımı çıkardım.. bugün akşama içini yapar atarım fırına.. yanına pilav ayran turşu.. çok şükür.. ha vişne- erik de çkardım dondurucudan akşam komposto yaptım o da var.. Allahın izniyle sıfır harcamayla kapatacam günümü inşallah..

kızlar birşey soracam.. dondrucudaki gıdaları en son ne zamana kadar bitirsek.. gerçi havalar daha soğuk şuan bunu sormam erken olabilir ama. dondurucuda kalanları o şekil bi dağılım yapacam.. az kaldıysa daha sık tüketir çok kaldıysa da yavaş yavaş tüketirim diye düşündüm.. siz ne diyorsunuz??

Ayy evet bebek olunca ben de takip edemem arasıra bunu düşünüyorum. eşim gider hiç bakmaz alır ucuz pahalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…