Canim basiniz sagolsunselam kızlar.. baya oldu gelmeyeli.. haftasonu daha doğrusu cuma gece eşimin babannesi vefat etti. aynı şehirde oturuyoruz. gece eşim gitti hastaneye, ölüm raporu falan uğraştı bütün gece. sonraki günler taziye için misafirler akın akın gelmeye başladı.. Allahtan taziye evi diye birşey var.. orda ağırladık misafirleri.. biz kızlar ve gelinler sürekli servis yapmakla, misafir karşılamakla ilgilendik.. çok zorlandık yorulduk, mekanı cennet olsun inşallah.. yazık baya yaşlıydı yatağa düşmüştü aylardır.. acı çekiyordu.. Rabbim günahlarına saysın affetsin, mekanı cennet olsun..
Kızlar ben hic temizlik icin birini almadim
Tabiki calisan bayanlar icin buyuk kolaylik.
Gerek evim cok buyuk degil gerek calismiyorum gerek duymadim.
Cat kapi gelende oldu evime nasil hep toplu oluyo diyende oldu.
Suan rahatsizim pek yapamiyorum ama elimden geldigince duzenli olmaya calisiyorum
Evi sık supurunce,silince,toz alinca okadar kirlenmiyor.
150tl iyi para
Ama sanirim cam,kapi,mutfak dolabi silmekle gecer o gun
Cok bilmiyorum.
selam kızlar.. baya oldu gelmeyeli.. haftasonu daha doğrusu cuma gece eşimin babannesi vefat etti. aynı şehirde oturuyoruz. gece eşim gitti hastaneye, ölüm raporu falan uğraştı bütün gece. sonraki günler taziye için misafirler akın akın gelmeye başladı.. Allahtan taziye evi diye birşey var.. orda ağırladık misafirleri.. biz kızlar ve gelinler sürekli servis yapmakla, misafir karşılamakla ilgilendik.. çok zorlandık yorulduk, mekanı cennet olsun inşallah.. yazık baya yaşlıydı yatağa düşmüştü aylardır.. acı çekiyordu.. Rabbim günahlarına saysın affetsin, mekanı cennet olsun..
Tanidigim var temizlige giden ama o ayni eve haftada 1defa gidiyorbana da fazla geliyor açıkçası. evi temizlemeyi de seviyorum. zaten temizlikçi bayanı da eşim bulmuştu pazar günleri evde temizlik istemiyormuş. Geldiğinde yaptığı camlar komple temizlik, mutfak dolabının dışını siliyor.ütü yapıyor
bi de dün eşimi dolandırdılar.. bankadan arayıp.. yani normalde eşim çok uyanıktır, yani öyle herşeye kolay kolay inanmaz.. bi de son bi kaç haftadır sürekli ev için banka kredi falan çok uğraştı yaa bilir banka işlerini.. aramışlar bankadan diye kart ücreti iade edilecek falan.. telefondaki kişiler bütün bilgileri biliyor eşim o sebeble anlayamamış.. en son tam telefonu kapatmış içime bi kurt düştü dedi.. normalde kartın yıllık ücreti iadesi için banka bizi ugrastırırken bu sefer onların bunun için araması beni işkillendirdi diyip hemen aynı dk bankayı aradım böyle bi hizmetiniz var mı diye sordum dedi.. yok öyle birşey demişler eşim de hemen kartlarımı kapatın bloke edin falan dedi.. sonra bankaya gitmiş bakmış hesabında 1800 tlnin 1500 tl si çekilmiş. banka araştırmış İstanbul susurlukta bi atmden çekilmiş diye tespit ettiler. neyse savcılığa falan başvurdu bankadaki çalışan demiş atmden çekildiği için 3 ayda iade yaoılabilir yani yüksek ihtimal.. ayy sormayın kızlar eşim kendini çok kötü hissetti.. canım dedi ben nasıl düştüm buna normalde asla böyle dalgın olmam.. banka demiş neyseki hemen kartlarınızı kapattınız yoksa kredi kartınızın limiti kadar da çekilirdi..
Aiyy benimde hobim ozaman
Hele o yumusatici, temizlik.malzemelerinin reyonu yokmu Allahimmm beni biraksinlar orda
Hepsini incelim ,koklim,bakim.
amin beklenmedik şeyler hep çıkıyor umarım dokunmazsınız kenardaki parayaGünaydın kızlar
@zelkale başın sağolsun
Ve eşin için gecmiş olsun
Beni de aramışlardı onay mesajı gelince anladım Bnde bankayı arayıp iptal ettirip çekmelerini engelledim ama cok dalgın zmna gelmişti bnmde
Dün hesap yaptık kızlar
Bu ay araba aldık ve memlekete gittik ve kv acil ameliyata alındı eşim oraya da gitti o yüzden coook harcama oldu bnm maaştan Bişi kalmayacak
Eşimin maaştan da 800 kalacak bu ay
Kenardaki paraya dokunmadan umarım atlatırız
Bi dahaki ay böyle olmaz bu ay beklenmedik seyler çıktı
Allah hayırlısını versin
ben kalan bozukları tutmuyorum cüzdanda.başka türlü birikmiyor benim.dün de eşimin cepte bozuk yoktu pek üzüldümkızlar benim dünkü harcamam
14 ceviz ve çekirdek aldım çayın yanında çıtlatmaya :)
7,5 süt aldım
her harcamamdan kalan bozuk paraları biriktirsem mi acaba
zelalke başınız sağolsun ve geçmiş olsun bu kadarla kurtulmuşsunuz en azından
M maviduvar1 bereketli olsun
market pek gezemiyorum bebeklerden.eşimde markette çalıştığı için indirimli şeyleri sorup alıyor personel indirimi de oluyor bize.şok ve bim evime 2-3 dk uzaklıkta bazen ordan alıyorum uygun şeyleri.
ben kalan bozukları tutmuyorum cüzdanda.başka türlü birikmiyor benim.dün de eşimin cepte bozuk yoktu pek üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?