- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
bebekle çok zor.bırakabileceğim kimsemde yok burda benim.2 yaşında bir kızım var her yere hep onunla gittim ama şimdi bir aylıkta oğlum var ikisiyle en azından alışveriş zor.eşini şimdiden alıştırmaya bak indirimli şeyleri almaya :)Ayy evet bebek olunca ben de takip edemem arasıra bunu düşünüyorum. eşim gider hiç bakmaz alır ucuz pahalı.
neyse döneyim günlük hayata:) dün akşam dondurucudan karnıyarık için patlıcanlarımı çıkardım.. bugün akşama içini yapar atarım fırına.. yanına pilav ayran turşu.. çok şükür.. ha vişne- erik de çkardım dondurucudan akşam komposto yaptım o da var.. Allahın izniyle sıfır harcamayla kapatacam günümü inşallah..
bi de dün eşimi dolandırdılar.. bankadan arayıp.. yani normalde eşim çok uyanıktır, yani öyle herşeye kolay kolay inanmaz.. bi de son bi kaç haftadır sürekli ev için banka kredi falan çok uğraştı yaa bilir banka işlerini.. aramışlar bankadan diye kart ücreti iade edilecek falan.. telefondaki kişiler bütün bilgileri biliyor eşim o sebeble anlayamamış.. en son tam telefonu kapatmış içime bi kurt düştü dedi.. normalde kartın yıllık ücreti iadesi için banka bizi ugrastırırken bu sefer onların bunun için araması beni işkillendirdi diyip hemen aynı dk bankayı aradım böyle bi hizmetiniz var mı diye sordum dedi.. yok öyle birşey demişler eşim de hemen kartlarımı kapatın bloke edin falan dedi.. sonra bankaya gitmiş bakmış hesabında 1800 tlnin 1500 tl si çekilmiş. banka araştırmış İstanbul susurlukta bi atmden çekilmiş diye tespit ettiler. neyse savcılığa falan başvurdu bankadaki çalışan demiş atmden çekildiği için 3 ayda iade yaoılabilir yani yüksek ihtimal.. ayy sormayın kızlar eşim kendini çok kötü hissetti.. canım dedi ben nasıl düştüm buna normalde asla böyle dalgın olmam.. banka demiş neyseki hemen kartlarınızı kapattınız yoksa kredi kartınızın limiti kadar da çekilirdi..
Bir de esim zam aldi.
Yeniyil zammi.
500tl yakin bir zam.
İlac gibi gelir umarim.
Rabbim cok buyuk biz biriktirdikce bereketleniyor sukurler olsun
zaten markette ilk gittiğim nokta yumuşatıcı. Fakat artık az kullanıyorum. Geçen kıyafet aldığımız mağaza siyahlar için yumuşatıcı kullanmayın rengini solduruyor dedi. ondan buyana siyahlar için kullanmıyorum.
kızlar benim dünkü harcamam
14 ceviz ve çekirdek aldım çayın yanında çıtlatmaya :)
7,5 süt aldım
her harcamamdan kalan bozuk paraları biriktirsem mi acaba
cüzdanda kalan 4.15 kumbaraya gitti
cüzdanda kalan 4.15 kumbaraya gitti
ben geçen yaz ilk defa kışlık hazırlık yaptım.. dondurucu aldım.. patlıcanları yazdan karnıyarık için alacalı kesip kızarttım.. havlu peçetede yağı çekildikten ve soğuduktan sonra poşetleyip dondurucuya attım.. ama ondan sonra bazı bayanların yorumlarını gördüm aslında fırında çok az yağla da patlıcanlar karnıyarık için yapılabilirmiş..bu yaz kışlık hazırlığımı daha tecrubeli yaparım inşallah..karnıyarık için patlıcanı nasıl koyuyorsun canım dondurucuya hiç denemedim ama merak ediyorum.
bizde ayın son günü alıyoruz elimizde pek bişi kalmıyor sonra karta yükleniyoruz bu kısır döngüden kurtulsak çok iyi olacak faturaları falan hep karttan öderizmaaşımıza da daha çok var yaa..1 inde alıyoruz eşim de ben de.. benim cebimde 400 tl eşimde sanırım 500 tl kalmış bakalım inşallah yetişir..
hergün bakıyorum cebine unuttuğum gün çok üzülüyorumben pantolonlarını yıkayacağım zaman cepten çıkanları zulo yaptığım çok olmuştur.
maddiyat elveriyorsa temizlikçi çağırmayı uygun buluyorum zira iki bebekle ben mesela şuan yetişemiyorum hiçbirşeye.kitap hediye etmeniz çok güzelKızlar
Bugün temizlik var. Ayda iki kere geliyor, 300 lira para veriyoruz aylık. Bir de ortaokula giden kızı var temizlikçi ablanın. Çalışkan, zeki, kitapsever bir kız. Arada bir kitap alıp gönderiyorum.
Markete gitmem lazım.
Bulaşık deterjanı, çamaşır deterjanı, peynir, zeytin almam lazım. Babama da patates siparişi vercem
bebekle çok zor.bırakabileceğim kimsemde yok burda benim.2 yaşında bir kızım var her yere hep onunla gittim ama şimdi bir aylıkta oğlum var ikisiyle en azından alışveriş zor.eşini şimdiden alıştırmaya bak indirimli şeyleri almaya :)
ev şeklinde kumbaram var ev için biriktiriyorumbenim de 3,5 tl ama kumbaram yok almam lazım benim bardağım var işyerinde. ama evde kumbara olsa eşimde atar bozukları :) tatil parası biriktireceğiz deyip onu heveslendireyim.
bizde ayın son günü alıyoruz elimizde pek bişi kalmıyor sonra karta yükleniyoruz bu kısır döngüden kurtulsak çok iyi olacak faturaları falan hep karttan öderiz
hergün bakıyorum cebine unuttuğum gün çok üzülüyorum
maddiyat elveriyorsa temizlikçi çağırmayı uygun buluyorum zira iki bebekle ben mesela şuan yetişemiyorum hiçbirşeye.kitap hediye etmeniz çok güzel
amin hepimiz inşallah4 lira. 4 binleri de gör inşallah
Temizlikçi kadının ihtiyacı var. O haliyle kredi çekip ev aldı. Şehir dışında üniversite de okuyan çocuğu var. Şükür gücümüz yetiyor temizlikçi çağırmaya. Ama ben biraz da yardım olsun ona diye çağırıyorum.
kimsen olmayınca çok zor ama alışıyorsun bir şekildeBiraz alıştı sayılır. eskiden markette fiyatını sorduğunu bile kasada bırakmıyordu ayıp olur diye. benim de kimsem yok burada. annem uzakta.
harcanıryorsa bu şekilde uygun olur bencekumbarayı patlatmıştık maaş gecikince dün 60 tl attım oraya
100 tl yapınca euro almak istiyorum
yoksa gidiyor ordan tek tek
her 100 tl de euro nasıl olur ?
bu düşünceyi seviyorum başkasına destek olmuş olmakTemizlikçi kadının ihtiyacı var. O haliyle kredi çekip ev aldı. Şehir dışında üniversite de okuyan çocuğu var. Şükür gücümüz yetiyor temizlikçi çağırmaya. Ama ben biraz da yardım olsun ona diye çağırıyorum.
açılmayan kumbara en iyisi herhalde tırtıklamamak içingeçen gün kumbarayı açtıktan sonra yeni kumbara almadım daha.. eşim tene olandan alacam sana açılmayandan.. ama her gün unutuyor. o sebeble geçen her gün kumbaramdan gidiyor diyip evdeki kefir kutusunu yıkadım ağzını bantladım kumbaramı yaptım.. bugün mesaaj atayım da eşime alsın o kumbarayı unutmasın..
Ben de severim aslında da bebek var artık zor oluyor... Yoksa ben hiç marketten almazdım hep pazara giderdim.market ve pazar gezmek benim hobilerime giriyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?