Küçük Düşün Büyük Olsun!

bence her bulaşık makinasının iyi bulduğu bi deterjan vardır.. ve ben daha bana iyi geleni bulamadım.. bazılarına bim tableti çok iyi gelirken bazılarında bunu göremiyoruz. ne bilim fairy de öyle çoğu çok beğeniyor fairy en iyisi diye, ama makinasına iyi gelmeyen bir çok yoruma denk geldim.. o sebeble bence hangi marka makina kullandığımızı da paylaşsak.. benim samsung 3 programlı makina.. kullanan var mı kızlar?

benim eşimde söyleyince yardım eder cam siler mesela en azındane

bende arçelik bulaşık makinesi var bu ara güzel yıkamıyor temizliğinş falan da yaptım ama var bi sıkıntısı

Benim ariston hiç memnun değilim. hiç bir deterjan iyi gelmedi. bardaklar hep çiziliyordu. son çareyi karbonat limon tuzu sirkede buldum. bardaklarım artık çizilmiyor

benim eşimde söyleyince yardım eder cam siler mesela en azındane

bende arçelik bulaşık makinesi var bu ara güzel yıkamıyor temizliğinş falan da yaptım ama var bi sıkıntısı

benim de yardım eder ben evde yokken birkaç defa temizlemişliği vardır. genel yaptığı şey yemek olayıdır. yemek yapmayı çok sever.

kızlar yukarda eklediğim fritöz fotosuna bakar mısınız. bu fritözü almayı düşünüyorum.. baya araştırdım.. sizin fikrinizi de almak istiyorum..

zelalke başınız sağolsun, eşinin durumundan dolayı da geçmiş olsun
tr_lelli bende aktüel takip ediyorum çok yenen ve indirim olan ürünleri 2'şer tane aliyorum
Ama yine de market çok pahalandı
Bende karnıyarık ve musakka için patlıcan koydum buzluğa bence çok güzel oluyor
közlenmiş kırmızı biber de koymuştum
yaza yine yapacağım inşallah

ben de musakka için dondurucuya patlıcan koymadığıma çok pişman oldum. bu yıl hazırlıklarda inşallah hem musakka hem de başka başka şeyler koyacağım.. mesela daha fazla erik ve kiraz( komposto için). domates, biber.. inşallah daha da çeşitlendireceğim..

mornergis suanki domates,biber,patlicani yemekdense ohh mis gibi
Dun ekmegimin arasina domates soslarimdan surdum yedim domates tadi var ya kokusu var.
Yemeklere nasil lezzet veriyor
Yazin daha cok yapicam.

Yazin paslasalim kim ne koyuyor buzluga dolduralim buzluklari

Cnm firitoz hakkinda bilgim yok hic kullanmadim.
Ama bulasik mak 3program arcelik
2.senesi memnunum.
1 .programda yikiyorum gayet temiz cikiyor
Sirke,karbonat vs denemedim hic ama tabletleri sevemedim ben
Likit jel kullaniyorum.
Hem baya gidiyor hemde gayet temiz parlak cikiyor hersey.
Tuz koymuyorum sadece yani yetkili öyle demisti koymayin demisti.

Kızlar ben de taraklı saç düzleştirici almak istiyorum. fakat gerçekten yapar mı emin değilim. aranızda kullanan varmı. yazık boşuna para vermeyeyim. bilgisi olan varsa paylaşırmı

tr_lelli sabah seni burda okuyunca A101 in aktüeline baktım.bulaşık makinesi deterjanı alayım dedim öğle arası fairy uygundu fiyatı ama bitmiş..çalışan, abla sabahtan gelmen lazımdı dedi. haftaya da bebek bezi vardı indirimde,onu nasıl alıcam,sen bana ayır o zaman. abla istersen şimdi vereyim dedi o fiyattan :)) neyse aldım.ya dedim 1 tane daha alabilir miyim:) o da , abla rafta ki ürünleri gösterip şunlardan 1 tane alırsan veririm dedi:) bende elde bulaşık deterjanı aldım..teşekkür ederim bebek bezinde sayende kar ettim.bundan sonra da aynı elemanı bulup önceden alıcam malzemeleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…