- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
tr_lelli sabah seni burda okuyunca A101 in aktüeline baktım.bulaşık makinesi deterjanı alayım dedim öğle arası fairy uygundu fiyatı ama bitmiş..çalışan, abla sabahtan gelmen lazımdı dedi. haftaya da bebek bezi vardı indirimde,onu nasıl alıcam,sen bana ayır o zaman. abla istersen şimdi vereyim dedi o fiyattan :)) neyse aldım.ya dedim 1 tane daha alabilir miyim:) o da , abla rafta ki ürünleri gösterip şunlardan 1 tane alırsan veririm dedi:) bende elde bulaşık deterjanı aldım..teşekkür ederim bebek bezinde sayende kar ettim.bundan sonra da aynı elemanı bulup önceden alıcam malzemeleri :)
likit jel hangisi canım nette göremedim markayı bilmiyorum tam adı ne??Cnm firitoz hakkinda bilgim yok hic kullanmadim.
Ama bulasik mak 3program arcelik
2.senesi memnunum.
1 .programda yikiyorum gayet temiz cikiyor
Sirke,karbonat vs denemedim hic ama tabletleri sevemedim ben
Likit jel kullaniyorum.
Hem baya gidiyor hemde gayet temiz parlak cikiyor hersey.
Tuz koymuyorum sadece yani yetkili öyle demisti koymayin demisti.
Ben sabah Euro aldım ya illa düşecek sonradan.
Ben de şans Yok anacım
Bundan cnmlikit jel hangisi canım nette göremedim markayı bilmiyorum tam adı ne??
Acma yaptik biz yine
Annem yogurdu ben masada seklini verdim
Aksama kadar kabarsin bakalim aksam pisiririm.
Buzluga aticam yine
Ay hep böyle oluyor. Euro'nun alış ortalamam 4.02. Zarardayım yani. Gerçi ben uzun zaman bozdurmayın düşünmüyorumO bende de öyle canım, aldım bozdurdum yükseldi. sonra yeniden aldım düştü. ne şanssızım ya.şimdilik kazandığımı kaybettim. sabırla bekleyeceğiz başka çare yok
ben sadece kırmızı erik ve kiraz ya da vişneydi (ikisini pek ayırt edemiyorum:) koydu. saplarını çıkardım yıkadım suyunu süzüp kuruttum sonra öylece vişneleri ayrı poşete erikleri ayrı poşete koyup dondurucuya attım. ama mesela bu yaz erikleri ikiye bölüp yapmayı düşünüyorum. ikiye bölüp çekirdeklerini çıkarmak daha iyi olacaktır. sonradan çekirdeleriyle uğraşmamak için. ama vişneyi yine çekirdekle koyarım kışın komposto yapınca çekirdeğini çıkarırım vişnenin.Bende kompostoluk malzeme koymadım hiçzelalke nasıl yapıyorsun
En guzeli benim oglumda esimde eskiden beri alisiklarellerinize sağlık
Bende karar aldım umarım yapabilirim
haftada 1 gün falan oğlum ve eşim yesin diye poğaca kek vs ev ürünleri yapacağım
fazla gelirse de buzluğa atacağım
son çıkana haberlerden sonra iyice uzaklaşmak istiyorum paketli ürünlerden
Acma yaptik biz yine
Annem yogurdu ben masada seklini verdim
Aksama kadar kabarsin bakalim aksam pisiririm.
Buzluga aticam yine
Benim yaptigim cok basit ve tarif guzel tutuyor yumusacik oluyorben de yapacağım bunu hoşuma gitti valla süper
En guzeli benim oglumda esimde eskiden beri alisiklar
Evde ya kek ya kurabiye ya pogaca bisi olur
Hele pogaca yap sogusun hemen buzluga koy cikar yumusacik oluyor.
Hamur mayalip koyuyoum cikarip pizza,lavas,gozleme yapiyorum
Kurabiyeleride saklama kabina koyup buzluga koyuyorum
Benim yaptigim cok basit ve tarif guzel tutuyor yumusacik oluyor
Yapin valla birlikde kilo alalim :)
Canım çok yoğunum ama işleri toparlayıp geleceğim en kısa zamanda...Sevgiler....bir yudum mutluluk göremedim gozum aradi iyisiniz umarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?