Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben de A101 e uğradım fairy için bulamadım. Başka marketten aldım

Ama a101 de 135 li 60 liraydı
Ben 100 lüsünü 37 liraya aldım. Aynı ürün hem de. Sanki daha hesaplı oldu gibi.
İki farklı peynir ve fairy aldım 65-70 arası bi para verdim ama unuttum şimdi

likit jel hangisi canım nette göremedim markayı bilmiyorum tam adı ne??

Ben sabah Euro aldım ya illa düşecek sonradan.
Ben de şans Yok anacım

O bende de öyle canım, aldım bozdurdum yükseldi. sonra yeniden aldım düştü. ne şanssızım ya.şimdilik kazandığımı kaybettim. sabırla bekleyeceğiz başka çare yok

Acma yaptik biz yine
Annem yogurdu ben masada seklini verdim
Aksama kadar kabarsin bakalim aksam pisiririm.
Buzluga aticam yine

ellerinize sağlık
Bende karar aldım umarım yapabilirim
haftada 1 gün falan oğlum ve eşim yesin diye poğaca kek vs ev ürünleri yapacağım
fazla gelirse de buzluğa atacağım
son çıkana haberlerden sonra iyice uzaklaşmak istiyorum paketli ürünlerden

O bende de öyle canım, aldım bozdurdum yükseldi. sonra yeniden aldım düştü. ne şanssızım ya.şimdilik kazandığımı kaybettim. sabırla bekleyeceğiz başka çare yok
Ay hep böyle oluyor. Euro'nun alış ortalamam 4.02. Zarardayım yani. Gerçi ben uzun zaman bozdurmayın düşünmüyorum

Bende kompostoluk malzeme koymadım hiç zelalke nasıl yapıyorsun
ben sadece kırmızı erik ve kiraz ya da vişneydi (ikisini pek ayırt edemiyorum:) koydu. saplarını çıkardım yıkadım suyunu süzüp kuruttum sonra öylece vişneleri ayrı poşete erikleri ayrı poşete koyup dondurucuya attım. ama mesela bu yaz erikleri ikiye bölüp yapmayı düşünüyorum. ikiye bölüp çekirdeklerini çıkarmak daha iyi olacaktır. sonradan çekirdeleriyle uğraşmamak için. ama vişneyi yine çekirdekle koyarım kışın komposto yapınca çekirdeğini çıkarırım vişnenin.

En guzeli benim oglumda esimde eskiden beri alisiklar
Evde ya kek ya kurabiye ya pogaca bisi olur
Hele pogaca yap sogusun hemen buzluga koy cikar yumusacik oluyor.
Hamur mayalip koyuyoum cikarip pizza,lavas,gozleme yapiyorum
Kurabiyeleride saklama kabina koyup buzluga koyuyorum

nasıl yani hamurda mı koyuyorsun,

Benim yaptigim cok basit ve tarif guzel tutuyor yumusacik oluyor
Yapin valla birlikde kilo alalim :)

tarif alalım :) valla o kilolar varya çok fena çooook. ne yapacağız bilmem. 60 oldum yine.ve karar verdim. yazlık kıyafetleri 36 beden kışlıkları 38 beden alıcam. kış günü diyet yapamıyorum. yaz günü yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…