nasıl yani hamurda mı koyuyorsun,
Ben ekmek ve kurabiye hamurunun fazlasını buzluğa koyuyorum. Çıkarıp da buzu çözülünce ver şekli, sonra fırına
Ben fazla yapip buzluga atiyorumtarif alalım :) valla o kilolar varya çok fena çooook. ne yapacağız bilmem. 60 oldum yine.ve karar verdim. yazlık kıyafetleri 36 beden kışlıkları 38 beden alıcam. kış günü diyet yapamıyorum. yaz günü yapıyorum.
Hayir oda sicakligina gelse kafi
Ayy nasil ozledim eminonunuvalla yine harcama yaptım. öğlen arası eminönüne doğru gittim. 22 lira harcadım. peynir falan aldım. neyse akşama yemek yapmayacağım. kahvaltı hazırlayacağım.bugünkü yemek malzemesi harcamam olsun :)
Olursun insAllah yaza 5ay daha varKesşke bnde 38 beden olsam keşke
Yakalayalım hemenMassallH kizlar birikim yalabiliyosunuz bende surumlar hic ic acici degil ipin ucu bir kacti daha yakalayamiyorum
Evet hamuru mayalayip koyabilirsinnasıl yani hamurda mı koyuyorsun,
BENDE BU BOĞAZ VARKEN VE 46 BEDENE MERDİVEN DAYAMIŞKEN BENDEN BİRŞEY OLMAZ OFFF ŞUAN ÇOK MORALİM BOZULDUOlursun insAllah yaza 5ay daha var
Yakalayalım hemen
Umarım toparlarsiniz hepimizde dönem dönem oluyor
Goruntu harika yanina da cay ohh misBen daha fazla bekletmedim yeteri kadar poncik oldular zaten
Birlikde kilo alsak ya gelin
Eki Görüntüle 1951022
Yaa moral bozmayalimBENDE BU BOĞAZ VARKEN VE 46 BEDENE MERDİVEN DAYAMIŞKEN BENDEN BİRŞEY OLMAZ OFFF ŞUAN ÇOK MORALİM BOZULDU
Sogusunda buzluga aticam suan cok tehlikeli kokusu,goruntusu fazlaca yenir buGoruntu harika yanina da cay ohh mis
Ooo bebekde var yani yakin zamanda dogum yaptiniz sayilir.insülin direnci var hap kullanıcaktım ama doktor emzirdğim için o dönem veremedi sonra benim sıpa emmeyi bıraktı aslında kilo verdim ama işe başlayınca yeniden aldım maalesef tekrar doktora gitmem lazımtr_lelli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?