- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
Geliriniz oldukca iyi.kredi borclari biterse daha rahat edersiniz.Kızlar aylık gelirimiz 7500 lira
-1000 lira araba kredisi
-1000 lira öğrenim kredisi
-675 kira ve aydat
-75 lira internet faturası
-2000 yaklaşık kredi kartı
-100 elektrik faturası (arada bir elektrikli soba yakıyoruz,bebek için banyo öncesi sonrası falan)
-50 su (neden çok anlamıyorum,zam mı geldi?)
-100 telefon faturalarımız
-30 doğalgaz faturası
-300 temizlik parası
2170 kalıyor.
-200 bebek maması desek
-80 lira bez masrafı desek
+1890 kalıyor.
1890 liralık harcıyor muyuz?
Geliriniz oldukca iyi.kredi borclari biterse daha rahat edersiniz.
D.gaz dusukmus gayet iyi,su fazlaymis.
1890 tl ile kiyafet tatil icin olsa ucu ucuna denk gelir.hersey cok pahali
canım benm bn hamilelikte 25 ilo aldım 31 kilo geri verdim o aradaki 6 kiloyu yeniden aldım o moralimi bozuyor işte şirkette herkes zayıf bn 82 kiloyum bi 10 kilo versem tmm diyeceğim gerçi işten ayrılıcam artık yürürüm de inşallah veririm bnde leslie yaptım bir ara ma istikrarlı olamadım lesli ile ne kadar kilo verdinOoo bebekde var yani yakin zamanda dogum yaptiniz sayilir.
Ya verilir dogum kilolari önemli olan dikkat etmek.
Yurursunuz havalar isiniyor.
Ben evde leslie yapiyordum
Pilates topum var
Duzenli yaparsam veriyordum.
Dogumdan sonra 8kilo verdim 6-8ay iceriside.
-2200 araç kredisi
-2485 ihtiyaç kredisi
-170 kapıcı
-260 lojman
-510 yakıt
-350 tel faturaları
-1500-1800 arası kk
-100 elektrik
-60
kk kullanmadığım zaman elimde tam 1150 tl kalıyordu ve geçiniyordum ama karta dadandığımdan beri öde karttan ye kısır döngüdündeyiz.
Ayy nasil ozledim eminonunu
Kapali carsi,turk kahvesi,sarkhan
Okadar cok olduki gitmeyeli sanirim 3sene olmustur.
Ben daha fazla bekletmedim yeteri kadar poncik oldular zaten
Birlikde kilo alsak ya gelin
Eki Görüntüle 1951022
insülin direnci var hap kullanıcaktım ama doktor emzirdğim için o dönem veremedi sonra benim sıpa emmeyi bıraktı aslında kilo verdim ama işe başlayınca yeniden aldım maalesef tekrar doktora gitmem lazımtr_lelli
gülüm çok şükür ama işte kart kullanmadan ben 1150 tl ile geçiniyorum artırıyordum bile ama neyse 3 ayım kaldı inş.Maşallah geliriniz iyiymiş canım.
ah şu kredi kartları
bn doktora gitmiştim testlerimi yapıp diyetistene yönlendirdi o zaman çıkmıştı bende sonra daha doktora gidemedim.insülin direnci nasıl öğreniliyor. ben açlığa dayanamıyorum. o an hemen halsiz düşüyorum. acaba öyle bişey mi var diye düşündüm.
Ben her kis 58kg cikar her yaz 53-54e duserimcanım benm bn hamilelikte 25 ilo aldım 31 kilo geri verdim o aradaki 6 kiloyu yeniden aldım o moralimi bozuyor işte şirkette herkes zayıf bn 82 kiloyum bi 10 kilo versem tmm diyeceğim gerçi işten ayrılıcam artık yürürüm de inşallah veririm bnde leslie yaptım bir ara ma istikrarlı olamadım lesli ile ne kadar kilo verdin
Sekerden bakiyolardi saniriminsülin direnci nasıl öğreniliyor. ben açlığa dayanamıyorum. o an hemen halsiz düşüyorum. acaba öyle bişey mi var diye düşündüm.
bn doktora gitmiştim testlerimi yapıp diyetistene yönlendirdi o zaman çıkmıştı bende sonra daha doktora gidemedim.
Sizinde mebla olarak gelir gayet iyi-2200 araç kredisi
-2485 ihtiyaç kredisi
-170 kapıcı
-260 lojman
-510 yakıt
-350 tel faturaları
-1500-1800 arası kk
-100 elektrik
-60
kk kullanmadığım zaman elimde tam 1150 tl kalıyordu ve geçiniyordum ama karta dadandığımdan beri öde karttan ye kısır döngüdündeyiz.
Ben her kis 58kg cikar her yaz 53-54e duserim
Son 3-4yildir boyle
Ondan once hep 53kg idim.
Hamilelikde bende 23kg aldim.
8kg kalmisti hamilelikden sonra onuda 6-8 ay icinde vermistim.
(Problem gibi oldu yaw)
Aslinda gercekden karar verince ve istikrarli olunca gidiyor
Leslie sıkilastiriyor ayni zamanda.
Bir ara herkes kilo vermissin dedi bana
Yok yaw kilom ayni dedim o ara sıkılasmistim pantolonlarimdan anliyordum..
Yesilcay,tarcinli süt,yesil elma, kuru incir tuketmeye calis.
Hem meto hizlandiriyor hem istahi frenliyor.
Aksam 7den sonra bir sey yemeyince cok guzel kilo veriliyor ama sabredebilene.
dahiliye diyetisyene sevk ettihangi bölüme gittin ?
artık o kadar kalmıyor işte kart kullanmadığım zaman geçiniyordum kart kullanınca -400 içerdeyiz her ay olsun bunada şkür.Sizinde mebla olarak gelir gayet iyi
O elinizde kalan 1150tl ile hemen gidip altin alsaniz bir miktarinida harclik ayirsaniz bence cok guzel birikir
Misal 5gr altin
Yazin ozellikle o yanlar portlemiyormu insanin disari cikasi gelmiyoryarın başlıcam yeter be bende elbise giymek istiyorum
dahiliye diyetisyene sevk etti
artık o kadar kalmıyor işte kart kullanmadığım zaman geçiniyordum kart kullanınca -400 içerdeyiz her ay olsun bunada şkür.
yeşilçayı severim hatta tomorcuk yeşil çayım bilem var tamam yarından itibaren başlıyorum buda milat bunuda buraya yazıyorum yazzzdımmmYazin ozellikle o yanlar portlemiyormu insanin disari cikasi gelmiyor
Ya sen su 5 ay her gun 2kupa yesilcay icsen
Ara ogunlerde yesil elma ,kuru incir falan yesen.
Ekmege hamurisine yuklenmeyip aksamda bisiler yemeden uyusan ooo 10kilo gitti bile.
Ben bu isten artik anliyorum da kendime hayrim pek yok :)
Dirayetli degilim.
Azicik verince cosuyorum.
Ama isteyince cokda guzel veriyorum
Ozellikde yulaf ezmesini sutle pisirip yersen hem tok tutuyor hemde bagirsaklari calistiriyor buda dip not olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?