Küçük Düşün Büyük Olsun!

yeşilçayı severim hatta tomorcuk yeşil çayım bilem var tamam yarından itibaren başlıyorum buda milat bunuda buraya yazıyorum yazzzdımmm
Bende hic sallama yesilcay icmem
Aktardan alip kendim demliyorum en guzeli o
O da fena ödem atiyor ama wc tasin dur :)
Bence olur bu vereceksin

Bende hic sallama yesilcay icmem
Aktardan alip kendim demliyorum en guzeli o
O da fena ödem atiyor ama wc tasin dur :)
Bence olur bu vereceksin
eskiden çok istikrarlıydım ve istediğim zaman istediğim kiloyu verebiliyordum ama artık o kadar istikrarlı ve inatçı değilim ama yarın gerçekten başlıcam tayinimiz çıkıcak yeni işe kilolu başlamak istemiyorum mis gibi elbiselerle başlamak istiyorum ben. Yarın görüşürüz kızlar ablalar dostlar... çıkıyorum ben kendinize iyi bakın

ayy kızlar ben burada tasarruf etmeye çalışırken. eşimin kart dökümüne baktım. araba kredisini ödemek için kredi kartından para çekmiş. 50 lira masraf yazılmış.maaştan kalan parasını eksi hesaba yatırmış. bir de 300 usd vardı onu biriktirmişti benden heveslenerek.o da nasıl olduysa şaşkınım. ben kızdığım için hiç bahsetmedi bile. ay gel de sinirlenme.. ev parasına dokunmayacağız dedim kesin ondan yapmıştır. keşke iki tarafta tasarruflu olsa ama maalesef öyle olmuyor

Aynı durumdayız

bende hamilelikte 12 kilo aldım doğumda 3 kilo gitti sonrası 4 kilo daha gitti şu bir ayda.5 kilo ordan 5 kilo da önceki hamilelikten fazlam var 60 kiloyum 50 olmak istiyorum tek ümidim iki çocukla uğraşırken yemek yemeye fırsat bulamamak

İyi akşamlar kızlar. Sabah spora gittim. Sonra eve geldim. Yol parası haricinde bir harcamam olmadı.

Bu arada diyet meselesi konuşulmuş. Birbirimize destek versek güzel kilo verebiliriz belki. Burası birikim topiği ama nasılsa her konudan konuşuyoruz :)

Bu ay zaten birikime para atmıştım ama elime bi 100 tl daha geçecek. Onu da sanki yokmuş gibi düşünüp direkt birikime atacağım.

Buzlukta köy tavuğu vardı biraz fazla,2 ayrı poşette.
Annem tavuklu çorba yapacaktı.
Düdüklüde tavuk haşlayacaktım. Tasarruf politikası adına ocağı yakmışken bütün tavukları haşladım.
Çorba için kullandık birazını. Kalanını da yarın değerlendircem

Afiyet olsun

iyi akşamlar
tr_lelli nasıl oldun..merak ettim seni..
aslında yazmasamda okuyorum burayı
konular çok birikmiş müsait zamanda okuycam ama şimdi kestirmeden gideyim dedim:)

zelalke canım başınız sağ olsun
ayrıca geçmiş olsun
bazen insanın nutku tutuluyor diyorlar ya öyle oluyor sanırım

biz de yoğunuz gündüz okul akşam da taziyeye gelenler oluyor bir iki hafta daha böyle devam eder
hesap kitap hak getire bu aralar
kilo konusunda bende çok kötüyüm hep başlayacağım diyorum
ama şu geçsin bu geçsin derken iyice kilo aldım gitti

benim mantığıma göre de belli olan ödemenin, kredi kartına yüklenmesi. hesabını bilen, parasını doğru yöneten veya yönetmeye çalışan herkes böyle düşünür. canım senin geçinmeye niyetin varsa, elini üzerinden çekemezsin. çekersen hepiniz birden zararını görürsünüz. madem parayı idare etmekte zorlanıyor, idareyi tamamen sen üzerine alsan? yani ödemeleri sen halletsen, alınacaklara sen karar versen, eşine de harçlık versen? kabul eder mi bunu? insanız, farklı konularda zaaflarımız vardır. eşin bu zaafını kabul etmiyor mu? anlayabileceği dili sen daha iyi bilirsin, anlatsan ona? bir de böyle denesek desen? keşke hayatın bu yönüne de aynı pencereden bakabilseniz ama olmuyorsa olmuyor. farklı yollar arayıp bulmak, sonra da icraate geçirmek gerek.
eşinin böyle sorumsuz bir yanı varsa, kenarında mutlaka birikimin olmalı. ben ayrı gayrı birikime normalde karşıyım, ama normalde. sizde özel bir durum var. adam ben dağıtsam da, arkamı toparlayacak biri var diye düşünüp, onun rahatlığından sorumluluk duygusunu geliştiremiyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…