Bende hic sallama yesilcay icmemyeşilçayı severim hatta tomorcuk yeşil çayım bilem var tamam yarından itibaren başlıyorum buda milat bunuda buraya yazıyorum yazzzdımmm
eskiden çok istikrarlıydım ve istediğim zaman istediğim kiloyu verebiliyordum ama artık o kadar istikrarlı ve inatçı değilim ama yarın gerçekten başlıcam tayinimiz çıkıcak yeni işe kilolu başlamak istemiyorum mis gibi elbiselerle başlamak istiyorum ben. Yarın görüşürüz kızlar ablalar dostlar... çıkıyorum ben kendinize iyi bakınBende hic sallama yesilcay icmem
Aktardan alip kendim demliyorum en guzeli o
O da fena ödem atiyor ama wc tasin dur :)
Bence olur bu vereceksin
ayy kızlar ben burada tasarruf etmeye çalışırken. eşimin kart dökümüne baktım. araba kredisini ödemek için kredi kartından para çekmiş. 50 lira masraf yazılmış.maaştan kalan parasını eksi hesaba yatırmış. bir de 300 usd vardı onu biriktirmişti benden heveslenerek.o da nasıl olduysa şaşkınım. ben kızdığım için hiç bahsetmedi bile. ay gel de sinirlenme.. ev parasına dokunmayacağız dedim kesin ondan yapmıştır. keşke iki tarafta tasarruflu olsa ama maalesef öyle olmuyor
Canım yarın mesaj at hatırlat bakayım olur mu
Buzlukta köy tavuğu vardı biraz fazla,2 ayrı poşette.
Annem tavuklu çorba yapacaktı.
Düdüklüde tavuk haşlayacaktım. Tasarruf politikası adına ocağı yakmışken bütün tavukları haşladım.
Çorba için kullandık birazını. Kalanını da yarın değerlendircem
Afiyet olsunBuzlukta köy tavuğu vardı biraz fazla,2 ayrı poşette.
Annem tavuklu çorba yapacaktı.
Düdüklüde tavuk haşlayacaktım. Tasarruf politikası adına ocağı yakmışken bütün tavukları haşladım.
Çorba için kullandık birazını. Kalanını da yarın değerlendircem
benim mantığıma göre de belli olan ödemenin, kredi kartına yüklenmesi. hesabını bilen, parasını doğru yöneten veya yönetmeye çalışan herkes böyle düşünür. canım senin geçinmeye niyetin varsa, elini üzerinden çekemezsin. çekersen hepiniz birden zararını görürsünüz. madem parayı idare etmekte zorlanıyor, idareyi tamamen sen üzerine alsan? yani ödemeleri sen halletsen, alınacaklara sen karar versen, eşine de harçlık versen? kabul eder mi bunu? insanız, farklı konularda zaaflarımız vardır. eşin bu zaafını kabul etmiyor mu? anlayabileceği dili sen daha iyi bilirsin, anlatsan ona? bir de böyle denesek desen? keşke hayatın bu yönüne de aynı pencereden bakabilseniz ama olmuyorsa olmuyor. farklı yollar arayıp bulmak, sonra da icraate geçirmek gerek.Dün yakıt aydat parasını ödedim 400 lira eşimin kredi kartından.
Bende para yoktu. Ama 400 lira ayırmıştık bunun için. Eşim de aynı gün kredi kartına aktaracaktı parayı.
Bir dahaki aya yatıracağını söyledi biraz önce. Ben de dedim ki madem ayırdın bunun parasını hesapta duracağına yatır kredi kartına. Kızdı celallendi.
Eşimle bu konuda hiç anlaşamıyoruz sürekli tartışıyoruz. Adam sürekli gelen borcun birazını öderiz kafasında. Daha önce hep ben kendi maaşımdan biriktirdiğim para ve altınlarla kapattım borcu kaç kere.
Ama bıktım artık.
Şimdi bundan sonra ben hiç karışmasam kredi kartına, ne halin varsa gör desem, zaten kredi kartını kendim için kullanmıyorum. Biriktirdiğim altınları da söylemesem hiç.
Çok mu ayıp ederim. Ben karışmasam biliyorum ki bi kaç aya icralık olur. Ben eşi olduğum için etkilenir miyim bundan?
Ben hiç babamdan böyle görmedim. Babam hayatında kredi kartı kullanmış adam değil. Benim de hiç kredi kartım olmadı
hoşgeldinİyi geceler bende katılabilirmiyim sohbetimizin çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?