Küçük Düşün Büyük Olsun!

başınız sağ olsun canım. mekanı cennet olsun inşallah.

Arkadaşlar merhaba ben de sessiz takipçilerdenim aklıma bir şey takıldı onu söylemek için yazıyorum 135 li fairy 60 tl diyorsunuz ya ben 63lü bir paketi 17.5 tl ye aldım 2 paket alsam 126 tanesini 35 tl ye almış olucam daha hesaplı olmuyor mu

Beni aydınlatırsanız sevinirim bu konuda

Ya bişey dicem
Kağıt para kumbarası yapanlar.

Ben yeni başladım da, acaba her ay sonu kumbarayı açıp çıkan parayla altın mı alsam? Ne dersiniz? Aylık mı biriktirsem yoksa daha uzun mu?

Bence aylık alın
Çünkü altın genelde yükseliyor , şimdi 800 tl ye 5 gr alırsınız , yazın 800 tl ye 4 gr alabilirsiniz
Ytd

Ben söylüyorum gr karda da işçilik oluyor
O benim aldığım kesmelerde / külçe / has larda da oluyor ama en az kayıp benim aldıklarımda..
Onların gramında 0,50 kuruş alış satış farkı oluyor

Eşimin şirketi de bana ve çocuğumuza yaklaşık dediğiniz tutarda yapabiliyordu
Ben yıllardır istememiştim sizin gibi düşünüp
Geçen yıl apandisitten ameliyat oldum
Sonrasında kontrollere gittim , onlar neyse de
Bu eylülde 1 gün çok fena üşüdüm o gün hastalandım ve dikişlerim aynı ameliyat ağrısı gibi ağrıdı
Özele gittim bir sürü tahlil ultrason muayene 500 e yakın para gitti
Diğer ay da oğlum okuldan dolayı hastalandı , onu da götürünce tahlil ilaç vs derken 500 e yakın da o zaman verdik

Biz de bu yıl bana ve oğluma ocakta başlattık , eşimin maaşından bunun ücretini kesiyorlar
Bizimkinde yıllık 6 mıydı 8 miydi belli bir sayı muayene hakkı var , o muayenelerde istenen tüm tahliller ücretsiz ve dediğiniz gibi ameliyat ücretsiz
Yıl sonunda hiç hastaneye gitmemiş olabiliriz.
Allah sağlık sıhhat afiyet versin
Hastalanıp kullanmayalım yeter ki
Para boşa giderse gitsin

Şuanki al sat farkını sorarsanız daha net anlarsınız

Burmanın 100 gr lıkları güzel oluyor bence

Bu çekilişler nerede oluyor ?

Allah kardeşinize akıl fikir merhamet versin
Sizin evdeki kumbarayı anneniz nasıl patlatıyor ?

İşte buna hayat tecrübesi diyoruz
Ben de sizin gibiyim
Yıllar sonra ayırdık maaşları , böylesi çok daha iyi

Kur'an kursları niçin arıyor ?
Daha önce gittiğiniz kurs mu , farklı farklı kurs mu ?

Dediğinizi kabul etmez gibi geliyor ama bir deneyeceğim. Teşekkür ederim

Evet. Ben de öyle düşünüyorum. Farklı bişey mi diye bakmaya gitmiştim aslında a101 e. Başka markete de baktım hesapladım. Daha uygun buldum aldım

Bence aylık alın
Çünkü altın genelde yükseliyor , şimdi 800 tl ye 5 gr alırsınız , yazın 800 tl ye 4 gr alabilirsiniz
Ytd

Kesinlikle aynı fikirdeyim

Afiyetle yiyin
Ben kilosunu 17 den itimattan alıyorum. Sizinki Kaç kilo?

Kilosu 25 tl. Ev yapımı. Kendimiz yaptık gibi. Tanıdık evde yapıyor

Allah kardeşinize akıl fikir merhamet versin
Sizin evdeki kumbarayı anneniz nasıl patlatıyor ?

Annem bizim evde bebeğime bakıyordu o sıra

Günaydın kızlar dün benim için milattı bugünden itibaren daha düzenli besleneceğim havalar ısınana kadar evde lesli yapacağım sonra dışarda yürüyüş yaparım inşallah.
Eşlerin sorumsuzluğundan konuşulmuş bu durum tamamen eşin aile yapısından geliyor. Bekarken annem babamın hiç bir hesap kitabını bilmezdi babam hep kendi yönetirdi ve hep batakdaydı şuan abimde aynı babam gibi. Eşimin ailesinde ise parayı ve evi yöneten kaynanam olduğu için biizm evdede ben yönetiyorum yani adam alışkın hep kadınların yönetmesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…