İyi akşamlar kızlar. Sabah spora gittim. Sonra eve geldim. Yol parası haricinde bir harcamam olmadı.
Bu arada diyet meselesi konuşulmuş. Birbirimize destek versek güzel kilo verebiliriz belki. Burası birikim topiği ama nasılsa her konudan konuşuyoruz :)
Bu ay zaten birikime para atmıştım ama elime bi 100 tl daha geçecek. Onu da sanki yokmuş gibi düşünüp direkt birikime atacağım.
Hangi marketten aldınızArkadaşlar merhaba ben de sessiz takipçilerdenim aklıma bir şey takıldı onu söylemek için yazıyorum 135 li fairy 60 tl diyorsunuz ya ben 63lü bir paketi 17.5 tl ye aldım 2 paket alsam 126 tanesini 35 tl ye almış olucam daha hesaplı olmuyor mu
Alsan nolur arabayla gezdırırim seni hem
Siz birikiminizi nasıl değerlendiriyorsunuz ?
Hangi marketten aldınız
Alsan nolur arabayla gezdırırim seni hem
Aidin salih in kitabını okumanızı tavsiye ederim
Kaç yıllık evlisiniz
Günaydın kızlar dün benim için milattı bugünden itibaren daha düzenli besleneceğim havalar ısınana kadar evde lesli yapacağım sonra dışarda yürüyüş yaparım inşallah.
Eşlerin sorumsuzluğundan konuşulmuş bu durum tamamen eşin aile yapısından geliyor. Bekarken annem babamın hiç bir hesap kitabını bilmezdi babam hep kendi yönetirdi ve hep batakdaydı şuan abimde aynı babam gibi. Eşimin ailesinde ise parayı ve evi yöneten kaynanam olduğu için biizm evdede ben yönetiyorum yani adam alışkın hep kadınların yönetmesine
Cok tesekkur ederim daha iyiyim sukur kendimi yormamaya calisiyorumiyi akşamlar
tr_lelli nasıl oldun..merak ettim seni..
aslında yazmasamda okuyorum burayı
konular çok birikmiş müsait zamanda okuycam ama şimdi kestirmeden gideyim dedim:)
Tabiki hosgeldinizİyi geceler bende katılabilirmiyim sohbetimizin çok güzel
Hic kuran kursuna yollamadim.Kur'an kursları niçin arıyor ?
Daha önce gittiğiniz kurs mu , farklı farklı kurs mu ?
Öncelikle diyetin hayirli olsunGünaydın kızlar dün benim için milattı bugünden itibaren daha düzenli besleneceğim havalar ısınana kadar evde lesli yapacağım sonra dışarda yürüyüş yaparım inşallah.
Eşlerin sorumsuzluğundan konuşulmuş bu durum tamamen eşin aile yapısından geliyor. Bekarken annem babamın hiç bir hesap kitabını bilmezdi babam hep kendi yönetirdi ve hep batakdaydı şuan abimde aynı babam gibi. Eşimin ailesinde ise parayı ve evi yöneten kaynanam olduğu için biizm evdede ben yönetiyorum yani adam alışkın hep kadınların yönetmesine
İnsAllah verirsin sende.Günaydın kızlar
Hayırlı cumalar
bende 23 ocak itibari ile diyet yapıyorum
bayadır niyetlenmiştim ama başlayamıyordum
sonunda dur diyebildim
yaza kadar 15 kilo vereceğim inşallah
Kesinlikle katiliyorumkesinlikle aile yapısıyla çok alakalı. Mesela benim eşimin ailesinde kimsenin evi yok kenarda parası yok. çok kazanmışlar fakat en iyisini yiyeyim en iyisini giyeyim derken, ömür geçmiş. bizim evi de benim defalarca dil dökmemle aldırdım.Babası hep der sen olmadan ev alamazdı diye. Şimdi de evi büyütmek için dil döküyordum. üstelik 50 bin biriktirdim onun haberi yoktu. sonra ona söyledim. buna rağmen bir miktar kredi çekeceğiz diye evi büyütme konusuna girmiyordu. mecburen ikna oldu. çünkü evlat edineceğiz ya çocuğa ayrı oda şartı var. Ya kira ödeyecek ya da kredi.
Kesinlikle katiliyorum
Benim esimin babasinin sigortasi yokmus yani emekli olamamis
K.v cocuklarinin eline bakiyor yani.
Esimin abisi ve kardesininde sigortasi yok
Cunki sorumsuzlar.
Esimde öyleydi
Yani evlenirken ödicem dedi(ssk ödenmisti bir kac sene) sonra ödemedi.
Hastane olaylarinda ilacda cok sıkıntı cektik.
Nitekim is degisince cok baski yaptim ssk olacak dedim
Yeme icme öde.
Sonra sirket ssk yapti 6yildir duzenli odeniyor öncesinde de bi 4-5senelik var.
Suan keske zamaninda odesydim 6-7senem ziyan oldu diyor.
Abisinin falan hala sigortasi yok cunku odemiyorlar orda burda gunluk calisip gunluk yasiyolar.
Bazi seyler kadinda bitiyor ve aileden ne gorurlerse öyle devam ediyorlar.
Ben okadar dil dokmeseydim esim suan hala borc icindeydi.
İs degistirttim
Para biriktirmesine vesile oldum.
Ssk ödeniyor.
Onun kardeslerinin esleri gibi yapsaydim bende onlar gibi olurdum.
Cocuklari calisiyolar eve bakiyorlar.
İlaclarini onun bunun adina yazdirip aliyorlardi.
Eltim dislerini bile birini bulup kardesinin uzerinden yaptirmisti.
Hayatta en sevmedigim sey birinine minnet etmek.
Kardesimde olsa hic sevmem.
Acmalarimida alip geliyorum ozaman.kızlar günaydın bu arada, ancak bitirdim okumayı. akşamları pek giremiyorum. Zaten işyerimle ev çok uzak 7:30 8 gibi evde oluyorum. ondan sonra yemek yap ye çay falan uyku saati geliyor.
bugünkü kar, dün eşimin teyzesine gittik pide yapmış kahvaltı için yanıma koydu. bir de işyerindeki bir arkadaş sarma getirmiş. Günümüz var
Günaydın, bence de sgk çok önemli.
Bu arada kumbara birikimi yapamayan ben elime geçen 10-20 tl artık o an ne kadarsa gidip dolar yada euro alıyorum son bir aydır. Kumbaradan direk tırtıklıyorum
Öyle böyle derken 326 usd + 15 euro olmuş...
Bugünde 24 tl ile gidip dolar yada euro alacağım. Benim zulamda böyle olsun dedim
Maaşımdan da heray nasip olursa bilezik almaya başlayacağım.Allahım çok heyecanlıyım...
Herkese hayırlı bereketli huzurlu cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?