evettttKızlar Cumartesi tartılıyor muyuz????
Canım benim çok teşekkür ederim aminnnn.inşallah vereceğim kiloları ama ben biraz aceleciyim galiba çünkü kilo hiiiiiç sevmiyor ben.sende sakın hamileliği kafana takma aksi halde hormonların ters çalışır ve gebeliği engeller.herşeyi akışına bırak emin ol olur.yarabbim isteyen herkese tattırsın çok güzel bir duygu.o kadar güzel ki prensesim anlatamam görmen gerek.inşallah sanada yaşatır yarabbimAllah bebeğini analı babalı sağlıkla büyüksün insallah benim 1 sene 2 aydır evliyim ve cocuk haberini daha alamadım korkuom biraz da stres yapıom olmuyo doktora da gitmek istemiom simdilik ama zayıflayım insallah kontrole gidicem insallah ben de anne olabilirim :) kilolar insallah verilir sen de verirsin hic merak etme tatlımm bebğinle bol bol oyna :):) tadını cıkarrr
Canım gün içerisinde kendini yememek için aç bırakırsan vücut mecburen yemeğe başladın mı daha çok ister.o yüzden arş öğünlerin olsun ve aç olmasan dahi ara öğünü yaparsan yemekleri de az yemiş olursun.Biri beni durdursun akşamları niye çok yiyesim geliyor benim yaa
O zaman Cumartesi dönüm noktamız olacak selincim deseneevetttt
Canım gün içerisinde kendini yememek için aç bırakırsan vücut mecburen yemeğe başladın mı daha çok ister.o yüzden arş öğünlerin olsun ve aç olmasan dahi ara öğünü yaparsan yemekleri de az yemiş olursun.
Mesala ben sabah 9 da kahvaltı 11 de ara öğün 1 de öğle yemeği 3 te ara öğün 5-6 gibi akşam yemeği ve sonrasında açıkırsam galeta soda yiyip içiyorum çokta rahat oluyorum.sende böyle yap
bende katılmak istiyorum ama nasıl yapıcazz
ben Ceren 16 yaşındayım 172 boyunda 75 kiloyum 65 e düşmek istiyorum ideal kilom da zaten bu haftada 3 gün sporum var 45 dakika cardio 45 dakika da pilates yapıyoruz kaan yarım saatte de koşu bandı falan tabi fazla yorulmazsam dabahları 7 de kalkıp yürüyorum yememe dikkat etmeye çalışıyorum ama bazen tutamıyorumÖncelikle tanışalımisim? yaş? boy? kilo? kaç kiloya düşmek istediğin? Ben Nuran, 17 yaşındayım, 160 boy 60 kilodayım, 50 ye düşmem lazım, bugün yeşil kahveyi kullanmaya başladım yağ yakıyo vs. zayıflatıyo diye, ve bagrsaklarımı calıstırdıgını ilk günde farkettim, tavsıyedır, bunun dısında yeşil çay, kayısılı biberiyeli bitki çayı vs. kullanıyorum günde 3 litre su ıcıyorum, yarım saat egzersız yapıp yarım saat ayakta eliptik bisiklet sürüyorum, yememede dikkat ediyorum ama arada kaçamaklar oluyo tabi bakalım :/
evetttt canim :)O zaman Cumartesi dönüm noktamız olacak selincim desene
aminnn canım benimmm insallah hayırlısı tabiiCanım benim çok teşekkür ederim aminnnn.inşallah vereceğim kiloları ama ben biraz aceleciyim galiba çünkü kilo hiiiiiç sevmiyor ben.sende sakın hamileliği kafana takma aksi halde hormonların ters çalışır ve gebeliği engeller.herşeyi akışına bırak emin ol olur.yarabbim isteyen herkese tattırsın çok güzel bir duygu.o kadar güzel ki prensesim anlatamam görmen gerek.inşallah sanada yaşatır yarabbim
Biri beni durdursun akşamları niye çok yiyesim geliyor benim yaa
ben Ceren 16 yaşındayım 172 boyunda 75 kiloyum 65 e düşmek istiyorum ideal kilom da zaten bu haftada 3 gün sporum var 45 dakika cardio 45 dakika da pilates yapıyoruz kaan yarım saatte de koşu bandı falan tabi fazla yorulmazsam dabahları 7 de kalkıp yürüyorum yememe dikkat etmeye çalışıyorum ama bazen tutamıyorum(
Arkadaşlar ya ben dondurma çok sevıyorum, diyete gırmeden önce günde bir veya iki kez pandanın sen ben dondurmasını yiyiyodum, hatta bazen günde üç kez yedıgım oluyodu, dondurma kılo yapar mı ? mesela bugun bi tanecık yemek istiyorum, o dondurma kaç kaloridir ??
Arkadaşlar ya ben dondurma çok sevıyorum, diyete gırmeden önce günde bir veya iki kez pandanın sen ben dondurmasını yiyiyodum, hatta bazen günde üç kez yedıgım oluyodu, dondurma kılo yapar mı ? mesela bugun bi tanecık yemek istiyorum, o dondurma kaç kaloridir ??
ben dondurma yiyorum ya çok kalorili olduğunu sanmam ama külahta olan dondurmalar daha kalorili çubukta olanlardan yesen daha iyi ben de seninle aynı durumdayım benim günde 4 kez dondurma yediğim bile oluyodu düşünama haftada 2-3 e indirdim ve dondurma yersem o gün daha azşey yiyorum öyle dengeliyorum ailem de sırf bana inat her gün dondurma alıp önüme koyuyolar
diyet arkadaşım diye bir site var her şeyin kaç kalori olduğu yazıyor. oradan bakın mesela hamburger zincirlerinde satılan külah dondurmalar 141 kalori. mado' nun 1 top karışık meyveli dondurması 90 kalori.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?