Kurban a ıki ay kaldı... 2 ayda 10 kılo vermek ısteyenler ...ben burdayım

Canım benim çok teşekkür ederim aminnnn.inşallah vereceğim kiloları ama ben biraz aceleciyim galiba çünkü kilo hiiiiiç sevmiyor ben.sende sakın hamileliği kafana takma aksi halde hormonların ters çalışır ve gebeliği engeller.herşeyi akışına bırak emin ol olur.yarabbim isteyen herkese tattırsın çok güzel bir duygu.o kadar güzel ki prensesim anlatamam görmen gerek.inşallah sanada yaşatır yarabbim

Biri beni durdursun akşamları niye çok yiyesim geliyor benim yaa
Canım gün içerisinde kendini yememek için aç bırakırsan vücut mecburen yemeğe başladın mı daha çok ister.o yüzden arş öğünlerin olsun ve aç olmasan dahi ara öğünü yaparsan yemekleri de az yemiş olursun.
Mesala ben sabah 9 da kahvaltı 11 de ara öğün 1 de öğle yemeği 3 te ara öğün 5-6 gibi akşam yemeği ve sonrasında açıkırsam galeta soda yiyip içiyorum çokta rahat oluyorum.sende böyle yap

En iyisini yapıyosun aslında ya. Bende sabah bi gaza geliyorum acıktığımda bile bastırıyorum yok ya acıkmadım falan diye kendimi kandırıyorum Ama akşam olunca bir yerden patlak veriyor tabi dediğiniz gibi ara öğün şeklinde yemek daha iyi kesinlikle.

bende katılmak istiyorum ama nasıl yapıcazz

Öncelikle tanışalım isim? yaş? boy? kilo? kaç kiloya düşmek istediğin? Ben Nuran, 17 yaşındayım, 160 boy 60 kilodayım, 50 ye düşmem lazım, bugün yeşil kahveyi kullanmaya başladım yağ yakıyo vs. zayıflatıyo diye, ve bagrsaklarımı calıstırdıgını ilk günde farkettim, tavsıyedır, bunun dısında yeşil çay, kayısılı biberiyeli bitki çayı vs. kullanıyorum günde 3 litre su ıcıyorum, yarım saat egzersız yapıp yarım saat ayakta eliptik bisiklet sürüyorum, yememede dikkat ediyorum ama arada kaçamaklar oluyo tabi bakalım :/

ben Ceren 16 yaşındayım 172 boyunda 75 kiloyum 65 e düşmek istiyorum ideal kilom da zaten bu haftada 3 gün sporum var 45 dakika cardio 45 dakika da pilates yapıyoruz kaan yarım saatte de koşu bandı falan tabi fazla yorulmazsam dabahları 7 de kalkıp yürüyorum yememe dikkat etmeye çalışıyorum ama bazen tutamıyorum (

aminnn canım benimmm insallah hayırlısı tabii

Baenim ideal kilomda 52, boyum kısa oldugu ıcın bende arada kacamaklar yapıyorum ama 50yi gormeden rahatlıyamıycam artık, mesela bu sabah 2 dilim kepek ekmegı, az peynır, domates, salatalık yedım, sımdı ara ogun olarak bı tane siyah erik bi fıncan yesıl cay bı pakette dıyet bıskuvı yıyıyorum, bıskuvı toplam 120 kalorı fılan ben oglen yemeyı yemıyorum genelde gec uyandıgım ıcın 11 gıbı kahvaltı bu saatlerde boyle bı atıstrmaca aksam yemegıde 5 de fıln yıyıyorum, mesela bu aksam bı akse yesıl mercımek corbası, 2 tane tavuk baget haslama yıcem bır ıkı yemek ksıgıda bulgr pılavı yerım canım cektı tüm aile ben diyete gırdım dıye karsımda acımasız hunharca yemek yıyıyolar

Arkadaşlar ya ben dondurma çok sevıyorum, diyete gırmeden önce günde bir veya iki kez pandanın sen ben dondurmasını yiyiyodum, hatta bazen günde üç kez yedıgım oluyodu, dondurma kılo yapar mı ? mesela bugun bi tanecık yemek istiyorum, o dondurma kaç kaloridir ??

Ye canım ye 3 top dondurma 56 kalori ama hergün yeme hafta 2-3 kez ye.yasaklar tatlı gelir unutma o yüzden herşeyden ye ama az az ye

ben dondurma yiyorum ya çok kalorili olduğunu sanmam ama külahta olan dondurmalar daha kalorili çubukta olanlardan yesen daha iyi ben de seninle aynı durumdayım benim günde 4 kez dondurma yediğim bile oluyodu düşün ama haftada 2-3 e indirdim ve dondurma yersem o gün daha azşey yiyorum öyle dengeliyorum ailem de sırf bana inat her gün dondurma alıp önüme koyuyolar

aynen benimde öyle her gün iki kez karşımda yiyolar hatta üstüne ben yemiyorum diye bana ladıkları dondurmayıda karşımda yiyiyolar bende ıkı gundur yemedım ama bugun yıcem

diyet arkadaşım diye bir site var her şeyin kaç kalori olduğu yazıyor. oradan bakın mesela hamburger zincirlerinde satılan külah dondurmalar 141 kalori. mado' nun 1 top karışık meyveli dondurması 90 kalori.

diyet arkadaşım diye bir site var her şeyin kaç kalori olduğu yazıyor. oradan bakın mesela hamburger zincirlerinde satılan külah dondurmalar 141 kalori. mado' nun 1 top karışık meyveli dondurması 90 kalori.

aynen canım ben de o siteyi kullanıyorum yaptığın hareketlerde bile kaç kalori harcadığın var tavsiye ederim herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…