Canım süper gidiyor senin oooooben sabah ılık suya limon sıkıp içtim öğlene doğru bir yumurtalı ve yarım yağlı peynirle omlet yaptım 2 dilim tam buğday ekmeği yedim ve bir bardak şekersiz limonata içtim birazdan da meyveli yoğurt yicem akşam yemeğinde ton balıklı sandviç ve ya salata yemeyi düşünüyorum akşam 6-8 arası da plates ve cardio var ona gidicem
Hoş geldin canım hedefimiz aynı ancak benim kilo biraz fazla senden benim 68 kilom ...doğum sınradı kaldı 4 ay oldu Doğum yapalı ama az kaldı vericem .yaklaşık 1 aydır diyet ve sporla 4 kilo verdim.emzirince çok sıkı diyet yapamıyorum doktor olmaz dediArkadaşlar bende varım, 60 kiloyum hedefim 2 ayda 10 kilo verip 50 kiloya düşmek...
Süper olur .her Cumartesi tartılalım ne dersiniz kuzlaaaaar ...ne guzel arkadaslar hosgeldiniz aman yazmayi biraknayin motive. duser se bizde bittik isterseniz tarti gunu yapalim herkez versin
Hoşgeldin canım aramıza.anlaşılan sen işe biraz daha profesyonel yaklaşıyorsun.ben evde bebeğimle ilgilendiğim için işe başlamadan kiloları vermem lazım ve okadar sıkı diyetler ve sporlar uygulamam zor aksi halde sütüm gider...şimdilik ayda 4-5 kilo ile devam edeceğim ve spor olarakta koşu bandıMerhaba ben de katılmak istiyorumm :) ben ağustosta başında başladım 3 haftada 4 kilo verdim aslında iki haftada iki kilo veriyodum ama hastalandığım hafta kilo vermem durdu maalesef71 kiloyla başladım şuan 67 kiloyum hedef 58 boyun da 170 inşallah vericem 9 kiloyu da haftada 3 gün sporum var diğer günlerde de en az 1 saat tempolu yürüyüş zumba ve Jillian Michaels 30 days shred level 1 yapıyorum ve sabahları da ılık suyun içine limon sıkıp içiyorum hocamız söyledi çok faydalıymış
Hoş geldin canım hedefimiz aynı ancak benim kilo biraz fazla senden benim 68 kilom ...doğum sınradı kaldı 4 ay oldu Doğum yapalı ama az kaldı vericem .yaklaşık 1 aydır diyet ve sporla 4 kilo verdim.emzirince çok sıkı diyet yapamıyorum doktor olmaz dedi
Hoşgeldin canım aramıza.anlaşılan sen işe biraz daha profesyonel yaklaşıyorsun.ben evde bebeğimle ilgilendiğim için işe başlamadan kiloları vermem lazım ve okadar sıkı diyetler ve sporlar uygulamam zor aksi halde sütüm gider...şimdilik ayda 4-5 kilo ile devam edeceğim ve spor olarakta koşu bandı
merabalar kızlarrr..ben de size katılmak istiyorumm kendimden azcık bahsedeyim 23 yasında 170 boyunda 1 hafta öncesine kadar 74 kg ( 1 haaftadır diyetle 72.2)1 senelik evli bi bayanım ve iki senede 63 kg dan 74 kg a cıktım baktım devamı gelio bi dur diyim dedim:) hedefim 60 insallah kurbana kadar kaç kg verebilirsem artıkkk vericem sonrasında 60 olana kadar devam insallah peşine de bi bebek kısmetse ve gelsin yine kilolar :)
yaptıklarımdan da bahsedeyim sabah 7.30 uyanıp hemen sıcak su 8limonlu) pesine light sütle bi kase nesfit saat 10 gibi is yerinde oıluyorum kahvaltı (galeta ile light peynir zeytin maydonoz domates ) aralarım oluyo ya eksi elma ya kayısı ya yoğurt yeşil çay öğlen ne varsa ekmeksiz yiyorum az bi porsiyon sonrasında aksam 7.00 de evde ne varsa yemek ve ekmeksiz tabi sonra cay ve su dan baska hiçbisi yok :) ekmek cok canım isterse kepekli istemessem eğer galetayı ekmek niyetine yiyorum yemeklerle bu sekildee ,,
59.500 ile başladım bugün. Sabah 1 domates 1 salatalık şekersiz çay kibrit kutusu peynir ve 1 dilim kepekli ekmeğimi yedim. kahvaltıdan sonra Leslie ile 3 mil yürüyüşümü yaptım bayağı ter attım
Arada 1 incir yedim.
Şimdide akşam yemeği olarak bir kase çorba ve 2 kaşık bulgur pilavı yedim. ve yine leslie ile 2 mil yürüdüm.
İlerleyen saatlerdede kayısılı çayımı içip yatarımEee sizde durum nedir kızlar ?
bende de iyi gidiyo ama zor tutuyorum kendimi akşamları yememek içinbi de incir yerine başka bi meyve yesen daha iyi olur kalorisi en yüksek olan meyve incir sonuçta... ve leslie den önce muz yiyebilirsin muz yağ yakımını kolaylaştırıyomuş bu da benden bi tavsiye
:) canım gunduz ara ogun yapmaya calıs acıktın mı at agzına bi galeta falan tutar o seni aksama acıkmayı bırakma yani bn öle yapıom yogurt yiyom mesela lıght aldm yemekten once su ıcıyom tıkıom kendimi :):)hoşgeldiin aramıza ne kadar çok kişi olursak o kadar iyi ben gündüzleriçok sıkı gidiyorum diyette ama akşamları haram resmenyemek yememek için zor tutuyorum kendimi platesten saat 8 de çıkıyorum ve hocamız kesinlikle bir şey yemeyin diyo krize giriyorum motive edelim birbirimizi
:) canım gunduz ara ogun yapmaya calıs acıktın mı at agzına bi galeta falan tutar o seni aksama acıkmayı bırakma yani bn öle yapıom yogurt yiyom mesela lıght aldm yemekten once su ıcıyom tıkıom kendimi :):)
Rica ederimYa incir konusunda çok haklısın da kaç gündür gözümün içine bakıyorlar ye beni diye tutamadım kendimi bugünMuzu bilmiyordum bak teşekkürler tavsiye için
beş erkenmiş yaaa zorr o zaman tatlım ben yediden sonra bişi yemiom anca duruom :) Allah yardımcın olsun tutcaz tabi yapcak bişi yok ben iradeli olunca mutlu oluomhocamız saat 5 e kadar yemek işini bitirin bir daha bi şey yemiceksiniz tüm gece boyunca dedi ne kadar yersem yiyim insanın canı çekiyo oturduğu yerdedizinin karşısında bi şey yemek falan... ama zayıflamak istiyorum mecbur şu gırtlağı tutucaz
tatlım herkesin bünyesi farklıdır tabi ama ben bi ay kullandım yeşil kahve migrenimi tetiklediğini anlayınca bıraktım bilgi verim dedimtavsiye:)
selam canlar yesil kahve mi aldim yavsiye ederim yeme istegini kesiyor;
aynen bana da yaramadı tatlım baş ağrısı mide bulantısı cok yaptı bendeO şey bi bende ters tepti herhalde. Tuvalete çıkamıyordum ve mideme bildiğin kramplar giriyordu ama benim aldığım sahteydi herhalde ya hic yaramadı çünkü bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?