Bende bugün aldım baslıycam ama ben poset cay seklnde aldım kupa bardagına mı yapıcam? Bıde gunde kac defa ne zamanlar ıcıcem nasıl kullanıcagımı bılmıyorumselam canlar yesil kahve mi aldim yavsiye ederim yeme istegini kesiyor;
Valla şuanda çok güzel her şey aynen bende sabah kalkar kalkmaz yürüyüşümü yaptım sonra hafif bi kahvaltı daha da birşey yemedim de benim problemim aksam yemeklerinde zaten çok zor frenliyorum kendimi aksamlar uzun olunca bide illa bir şey istiyor canımyeşil kahveyi denemedin pek de tavsiye etmediler en iyisi yeşil çay ama tadı biraz kötübugüün saat 7:30 ve 9 arası yürüyüş yaptım sabah kalktığımda ılk suya limon içtim tabi geldiğimde nestle nesfit i yarım yağlı sütle bir kase yedit öğlen de buğday ekmeğiyle yapılmış tost yumurta salatalık ve yeşil çay içtim bugün bi kaçamak yapabilirim sizin nasıl gidiyor diyetlerr??
aynen bana da yaramadı tatlım baş ağrısı mide bulantısı cok yaptı bende
ben bir kez yesil kahve ictim o aksam yemek yiyemedim ictigim cafe den aldim gunde 1 kez deneyeyim migren aciga cikarsa birakirimAcaba kaziklandik mi orijinal diye sahtesini mi aldık yoksa bizde ters mi tepti ?
Çok tatlısın yaaa uykuyla kandırıyorsun kendini yani çok güldüm valla.ama unutma açlık hissini yatıştırmazsan vücut yağ depolamaya başlıyor var olanı yakmak yerine depolama işlemi yapıyor.acıkırsan yoğurt ye ve meyva ye galeta ye canım benimfazla dikkat edemiyorum bende, çok iradesiz biriyim, aksama kadar her sey guzl gıdıyo sonra aksam saldırıyorum yemeklere ama dıkkat edıyorum artık cok acıkırsamda uyuyorum açlıgımı unutmk ıcın
Canım hoş geldin aramıza ben senin 1 sene sonraki halinim yani hamile kalmış bebeği kucağına almış ve şimdi o kiloları vermeye çalışan bir anneyim inşallah gidecek bu kilolar benimde işe başlamadan önce vermem gerekiyor 18 kiloyu ve sonunda 50 hedefi tamamlamam gerekmerabalar kızlarrr..ben de size katılmak istiyorumm kendimden azcık bahsedeyim 23 yasında 170 boyunda 1 hafta öncesine kadar 74 kg ( 1 haaftadır diyetle 72.2)1 senelik evli bi bayanım ve iki senede 63 kg dan 74 kg a cıktım baktım devamı gelio bi dur diyim dedim:) hedefim 60 insallah kurbana kadar kaç kg verebilirsem artıkkk vericem sonrasında 60 olana kadar devam insallah peşine de bi bebek kısmetse ve gelsin yine kilolar :)
yaptıklarımdan da bahsedeyim sabah 7.30 uyanıp hemen sıcak su 8limonlu) pesine light sütle bi kase nesfit saat 10 gibi is yerinde oıluyorum kahvaltı (galeta ile light peynir zeytin maydonoz domates ) aralarım oluyo ya eksi elma ya kayısı ya yoğurt yeşil çay öğlen ne varsa ekmeksiz yiyorum az bi porsiyon sonrasında aksam 7.00 de evde ne varsa yemek ve ekmeksiz tabi sonra cay ve su dan baska hiçbisi yok :) ekmek cok canım isterse kepekli istemessem eğer galetayı ekmek niyetine yiyorum yemeklerle bu sekildee ,,
Canım hoş geldin aramıza ben senin 1 sene sonraki halinim yani hamile kalmış bebeği kucağına almış ve şimdi o kiloları vermeye çalışan bir anneyim inşallah gidecek bu kilolar benimde işe başlamadan önce vermem gerekiyor 18 kiloyu ve sonunda 50 hedefi tamamlamam gerek
Kızlar 54 buçuk kiloyum hedefim 48 olmak.. 170 boyundayım bu arada.. Umarım birlikte veririz! Bir de aranızda karbonatlı su içen var mıdır zayıflamak için?? Ben her gün içiyorum yeni başladım
Bunu araştırmıştım fakat olumsuz yanından çok olumlu yanlarıyla karşılaştım ve bu yüzden içmeye başladım ama içime yine kurt düştü bir tekrar araştırmakta fayda varBen bi gün içmeye çalıştım tadına alışamadım ama sonradan öğrendım kı karbonatlı su ıcmek mideye zararlıymış ne derece dogrudur bilmem ama bi arastırın isterseniz, zayıflıyım derken saglıgınızdan olmayın derim
Bunu araştırmıştım fakat olumsuz yanından çok olumlu yanlarıyla karşılaştım ve bu yüzden içmeye başladım ama içime yine kurt düştü bir tekrar araştırmakta fayda var
Yeşil kahveyi duymamıştım ben de bir araştırayım.. Nereden alabiliriz? Ben de her gün 1 saat tempolu yürüyorum koşu bandında 3 litre su içiyorum karbonatlı kilo vermeden önce 59 geliyordum şu an 54 buçuk işe yarıyor gibi böyle umarım ben de hızlıca kilo veririm...aynen öyle, aslında tadını begenmıs olsaydım bende riskleri göze alıp devam edıcektım ama bıraktım, bugunde yesıl kahve aldım ona basladım bununla zayıflıycagımı umuyorum cunku cok zayıflayan var yesıl kahveyle, tabi diyet ve sporla desteklenınce, inşallah kilo verebilirim 160 boyunda 60 kiloyum, 50 olmam lazım
Yeşil kahveyi duymamıştım ben de bir araştırayım.. Nereden alabiliriz? Ben de her gün 1 saat tempolu yürüyorum koşu bandında 3 litre su içiyorum karbonatlı kilo vermeden önce 59 geliyordum şu an 54 buçuk işe yarıyor gibi böyle umarım ben de hızlıca kilo veririm...
Maşallah! Afiyet olsun, inşallah istediğin hedefe ulaşırsınben aktardan aldım 40 lı süzen poşet şeklinde aldım, %80 i yesıl kahve ıcerıyo geri kalan kısmındada yesıl cay, sinemaki, barut agacı vs. yıne zayıflatıcı bıtkıler var tadınıda çok begendım aktardan aldım, yemekelrden yarım saat once ıcılcekmıs sabah aksam, bununla cok zayıflayanlar var ben umutluyum
Maşallah! Afiyet olsun, inşallah istediğin hedefe ulaşırsın
Haberleşiriz elbette birlikte destek oluruzinşallah sizde, burdan haberdar oluruz artık kaç kilo verdıgımızden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?