Ben de yulaf kepeği kullanıyorum çok tok tutuyorEvet aynen oyle, ben de sirf buraya yazicam diye dikkat ettim bugun. Sabah kahvalti gevregi yedim, oglen bi dilim ekmek mercimek corbasi, aksam da bi dilim pizza ve yarim kase mercimek corbasi. O pizzayi yemeyeydim iyiydi. Neyse ben de onu eriteyim diye 2 mil leslie yaptim, daha iyi oldu.
Fast food aslinda cok nadir yerim, de bu ara nedense boyle ust uste geldi hep. Neyse spor yaparak 1260 kaloride kalamyi basardim. Ev yemegi yapinca sorun kalmiyor aslinda da, yapamadim bu ara.
Cok guzel tebrikler
Aslinda ekmek yemen iyi bir acidan, ama az bi miktarda yemek lazim tam bugday. Ben kendi ekmegimizi kendim yapiyorum, icine bir de dukancilarin kullandigi yulaf kepegi koyuyorum, hem daha doyurucu hem de besleyico oluyor.
Tartilma eger uzuleceksen tabi. Ben takmiyorum fazla, 1-2 kilo fark sabahtan aksama bile oluyor cunku. 69 tan 70 e cikmisim mesela, hemen toparlandim, 70 li kilo gormek istemiyorum artik, fenalik geldi senelerce. Ben heralde 2-3 kere tartiliyorumbagirsaklarim da tembel, surekli farkli cikmasina alistim :)
Menü de spor da bir harika tam gaz devam edip hedefe ulaşacağız Allahın izniyleDünkü iftar menüm:
1 kase çorba Bol salata 1 parça tavuk 4 kaşık sebze yemeği 1 küçük kurabiye
Sonra 6 km yürüdüm. Karın hareketleri yaptım. Bu sabah da uyanıp yürüyemedim. Akşama yürürüm yine 6km.
Ara:Meyve (3 porsiyon yemişimdir)
Sahur: 2 dilim ekmek 1 yumurta 2 kk peynir
Umarım hepimiz için süper bir gün olur
Gunaydiiin herkese , burda hala erken ben diyebilirimGünaydın kızlar. ..
GunaydiiinGünaydın canım
Ooo masallah ne guzel ne guzelSanırsam 1 buçuk ay oldu olmadi ama beenn 7 kilo vermisimmm, nicedir 63 u görmemiş ben 70 den 63 olmuşummmmmm ^_^ ♡♥♡♥♡♥♡♥♡♡
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet evet evetttt, yasasinnnnnnTebriklerr Gulcan! Hepimiz vericez bu kilolari, fit olucaz, saglikli, guzel ve mutlu olucaz inshaAllah.
Ben de yulaf kepeği kullanıyorum çok tok tutuyor
Menü de spor da bir harika tam gaz devam edip hedefe ulaşacağız Allahın izniyle
Fazla yememek lazim diyorlar ya, o yuzden az kullaniyorum. Keske fazlasi zararli olmasa, o kadar tok tutuyor ki gercekten. Sahurda yapsam nasi olir ki, gun cok uzun ya..
Fazla yememek lazim diyorlar ya, o yuzden az kullaniyorum. Keske fazlasi zararli olmasa, o kadar tok tutuyor ki gercekten. Sahurda yapsam nasi olir ki, gun cok uzun ya..
merhaba bende vermek istiyorum 10 kilo değil ama 15 kilo
Gel canm gel ... bizde vericez diye uğraşıyoruz burda.. beraber veririz inşallah. .. kac kilosun.. hedef kac
Inşallah düşersin canm bende 79 idim 68.50 kadar düşmüştü m iki gündür fena abartım yine 70 çıkarım kesin... benimde hedefim kurban bayramı na 60 olmak inşallah ... yarin yeniden başlıyorum. . Bu pis boğaz yemenin sonu yok.teşekkürler canım inşallah hep birlikte veririz 81 kiloyum hedefim şuan için 68 daha sonra 62 ye kadar düşmek
Inşallah düşersin canm bende 79 idim 68.50 kadar düşmüştü m iki gündür fena abartım yine 70 çıkarım kesin... benimde hedefim kurban bayramı na 60 olmak inşallah ... yarin yeniden başlıyorum. . Bu pis boğaz yemenin sonu yok.
Evet evet, ben ekmek yaparken karistiriyorum una, ama az oluyo sanki bole.Canm yulaf kepeginden mi bahsediyorsun
Tamam canim, oyle yapacagim bu geceSahurda çok iyi olur yumurta da yersen çok tok tutar
Olsun arada olur ole, zaten haftada bir gun serbest gun olunca daha rahat geciyor bence. Ne yemek istersem o gun yiyorum ben. Ooh pogaca da mis hani, ellerine saglik, ben de yarin cocuklara yapayim iftardan sonra da biz yeriz. Ne oburum yaaaYa kızlar bir iştahım açıldı ki sormayın. Ayy kafayı yicem .. yarin yeniden başlıyorum. Bugün gittim kendi ellerimle poğaça yaptım. Sözde oğluma yaptım üç tane yedim bugün bitanesini az önce yedim.. Midem bulanıyor çok fena ... üsuttum sanırım. Yarın sil baştan yeniden kaldığım yerden devam edicem ağlamaya sızlamaya gerek yok faydası da yok artk 😳
yarın tekrar başlıyorum inşallah. . Şu iki günü unutuyorum 😠
Ben bugun cok guzel yedim, sabah gevrek, oglen yayla corbasi, ikindi peynirli sandvic ve de aksam yine yayla corbasi. Bi de yarim hurma. Toplamda 1000 kalori. Heeeyyyyyoooo
Yemişsin artık boşver unut canım. Biraz hareketli ol yansın gitsin.Ya kızlar bir iştahım açıldı ki sormayın. Ayy kafayı yicem .. yarin yeniden başlıyorum. Bugün gittim kendi ellerimle poğaça yaptım. Sözde oğluma yaptım üç tane yedim bugün bitanesini az önce yedim.. Midem bulanıyor çok fena ... üsuttum sanırım. Yarın sil baştan yeniden kaldığım yerden devam edicem ağlamaya sızlamaya gerek yok faydası da yok artk 😳
yarın tekrar başlıyorum inşallah. . Şu iki günü unutuyorum 😠
Geçmiş olsun. Yoğurt ekşir cnm pek zehirlemez ama başka bişey dokunmuş olabilir mi?Günaydın canm. .. ben bugun doğru düzgün uyumadim. Oğlum Ateşlendi yine çıktı şimdi surup verdim de basinda bekliyorum..bu arada beni dun yogurt zehirlrdi galiba emin degilim ama
Merhaba kızlar dün kpss açıklandı ve kendimi iyi hissetmiyorum. İçimden hiçbir şey gelmiyo. Toparlanınca aranıza dönücem. Hepinize iyi akşamlar.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cok gecmis olsun, iyilesti mi oglun? Ne zor ya anne olmak, ama bi gulumusemeleri dunyaya bedel.Günaydın canm. .. ben bugun doğru düzgün uyumadim. Oğlum Ateşlendi yine çıktı şimdi surup verdim de basinda bekliyorum..bu arada beni dun yogurt zehirlrdi galiba emin degilim ama
Gel gel hehehe, ben 168 boyumla 60 olayim diyodum, sen iyice yukseltmissin citayi. Hadi bakalim kim once ulascak hedefine ;-)Merhaba,bende katılmak istiyorum aranıza. Boyum 170 58 kiloyum 50 olmak istiyorum
Bugun nasilsin, daha iyisindir umarim. Zamanla sakin kafayla dusun canim, cok uzme kendini, saglik olsun, en onemlisi o inan. Fazla bekletme bu arada :)Merhaba kızlar dün kpss açıklandı ve kendimi iyi hissetmiyorum. İçimden hiçbir şey gelmiyo. Toparlanınca aranıza dönücem. Hepinize iyi akşamlar.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar bugün yeniden başladım yapacak bişey yok.. kendimi bırakmam. Adet dönemim yaklaştı on gün önceden başlıyor bende iştah :) belki o yüzden ödem var ne bileyim ama kendimi salmicam inşallah pazartesi günü ne 69 50 falan olurum. . Artk devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?