Kurban a ıki ay kaldı... 2 ayda 10 kılo vermek ısteyenler ...ben burdayım

Ben de yulaf kepeği kullanıyorum çok tok tutuyor
Menü de spor da bir harika tam gaz devam edip hedefe ulaşacağız Allahın izniyle

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kızlar. ..
Gunaydiiin herkese , burda hala erken ben diyebilirim
Günaydın canım
Gunaydiiin
Ooo masallah ne guzel ne guzel
Tebriklerr Gulcan! Hepimiz vericez bu kilolari, fit olucaz, saglikli, guzel ve mutlu olucaz inshaAllah.
Evet evet evetttt, yasasinnnnnn

Ben de yulaf kepeği kullanıyorum çok tok tutuyor

Menü de spor da bir harika tam gaz devam edip hedefe ulaşacağız Allahın izniyle

Fazla yememek lazim diyorlar ya, o yuzden az kullaniyorum. Keske fazlasi zararli olmasa, o kadar tok tutuyor ki gercekten. Sahurda yapsam nasi olir ki, gun cok uzun ya..

Günde 2 yemek kaşığı yetiyor aslında yumurta süt veya yoğurtla ekmek yaparsan bereketli oluyor. Ben 1 haftalık falan yapıyorum dolapta saklayıp dilim dilim yiyorum.

Fazla yememek lazim diyorlar ya, o yuzden az kullaniyorum. Keske fazlasi zararli olmasa, o kadar tok tutuyor ki gercekten. Sahurda yapsam nasi olir ki, gun cok uzun ya..

Sahurda çok iyi olur yumurta da yersen çok tok tutar

merhaba bende vermek istiyorum 10 kilo değil ama 15 kilo

Ya kızlar bir iştahım açıldı ki sormayın. Ayy kafayı yicem .. yarin yeniden başlıyorum. Bugün gittim kendi ellerimle poğaça yaptım. Sözde oğluma yaptım üç tane yedim bugün bitanesini az önce yedim.. Midem bulanıyor çok fena ... üsuttum sanırım. Yarın sil baştan yeniden kaldığım yerden devam edicem ağlamaya sızlamaya gerek yok faydası da yok artk 😳
yarın tekrar başlıyorum inşallah. . Şu iki günü unutuyorum 😠

Gel canm gel ... bizde vericez diye uğraşıyoruz burda.. beraber veririz inşallah. .. kac kilosun.. hedef kac

teşekkürler canım inşallah hep birlikte veririz 81 kiloyum hedefim şuan için 68 daha sonra 62 ye kadar düşmek

teşekkürler canım inşallah hep birlikte veririz 81 kiloyum hedefim şuan için 68 daha sonra 62 ye kadar düşmek
Inşallah düşersin canm bende 79 idim 68.50 kadar düşmüştü m iki gündür fena abartım yine 70 çıkarım kesin... benimde hedefim kurban bayramı na 60 olmak inşallah ... yarin yeniden başlıyorum. . Bu pis boğaz yemenin sonu yok.

malesef bende öyleyim biraz dikkat ediyorum sonra verdiklerimi bi güzel geri alıyorum bende bayrama kadar 68 i hedefledim inşallah ulaşıırız hedeflerimize

Canm yulaf kepeginden mi bahsediyorsun
Evet evet, ben ekmek yaparken karistiriyorum una, ama az oluyo sanki bole.
Sahurda çok iyi olur yumurta da yersen çok tok tutar

Tamam canim, oyle yapacagim bu gece
Olsun arada olur ole, zaten haftada bir gun serbest gun olunca daha rahat geciyor bence. Ne yemek istersem o gun yiyorum ben. Ooh pogaca da mis hani, ellerine saglik, ben de yarin cocuklara yapayim iftardan sonra da biz yeriz. Ne oburum yaaa

Ben bugun cok guzel yedim, sabah gevrek, oglen yayla corbasi, ikindi peynirli sandvic ve de aksam yine yayla corbasi. Bi de yarim hurma. Toplamda 1000 kalori. Heeeyyyyyoooo

Ben bugun cok guzel yedim, sabah gevrek, oglen yayla corbasi, ikindi peynirli sandvic ve de aksam yine yayla corbasi. Bi de yarim hurma. Toplamda 1000 kalori. Heeeyyyyyoooo

Günaydın canm. .. ben bugun doğru düzgün uyumadim. Oğlum Ateşlendi yine çıktı şimdi surup verdim de basinda bekliyorum..bu arada beni dun yogurt zehirlrdi galiba emin degilim ama

Yemişsin artık boşver unut canım. Biraz hareketli ol yansın gitsin.

Günaydın canm. .. ben bugun doğru düzgün uyumadim. Oğlum Ateşlendi yine çıktı şimdi surup verdim de basinda bekliyorum..bu arada beni dun yogurt zehirlrdi galiba emin degilim ama
Geçmiş olsun. Yoğurt ekşir cnm pek zehirlemez ama başka bişey dokunmuş olabilir mi?

Merhaba kızlar dün kpss açıklandı ve kendimi iyi hissetmiyorum. İçimden hiçbir şey gelmiyo. Toparlanınca aranıza dönücem. Hepinize iyi akşamlar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canm kotu sonuç almışsin anlaşılan . Moralini bozma... bizi de bırakma .

Kızlar bugün yeniden başladım yapacak bişey yok.. kendimi bırakmam. Adet dönemim yaklaştı on gün önceden başlıyor bende iştah :) belki o yüzden ödem var ne bileyim ama kendimi salmicam inşallah pazartesi günü ne 69 50 falan olurum. . Artk devam

Cok gecmis olsun, iyilesti mi oglun? Ne zor ya anne olmak, ama bi gulumusemeleri dunyaya bedel.
Yogurt zehirlemez benim bildigim, usutmus olabilirmisin ki? Yani oyle kuflu kotu kokulu olsa yemezdin zaten. Toparlandin mi peki.

Merhaba,bende katılmak istiyorum aranıza. Boyum 170 58 kiloyum 50 olmak istiyorum
Gel gel hehehe, ben 168 boyumla 60 olayim diyodum, sen iyice yukseltmissin citayi. Hadi bakalim kim once ulascak hedefine ;-)
Bugun nasilsin, daha iyisindir umarim. Zamanla sakin kafayla dusun canim, cok uzme kendini, saglik olsun, en onemlisi o inan. Fazla bekletme bu arada :)

Istah oldumu zor oluyor hakkaten. Salma kendini, nasil olsa inecen o kiloya. Moralini bozma, ya zayiflicaz ya zayiflicaz.

Cok koca bi gobegim var ya, sinirime dokunuyo. 6 aylik hamile gibi. Gidecek o gobek, koydum kafaya.18 verdim, bi 10 daha veririm.

Bu arada dun sahurda 3 dilim ekmekle kahvalti yaptim, abarttim galiba dimi. Iftarda da 1 hurma, 1 kase tarhana corbasi, 1 tabaktan fazla taze fasulye diblesi , 2 kasik yogurt. Sonra bi kase dondurma yedim. Ama nasi yedysem tam 1200 kal tuttu cok mutluyum Allahtan fasulyenin fazla kalorisi yok, yoksa ucmustu kaloriler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…