- 23 Ocak 2018
- 454
- 565
- 18
- Konu Sahibi violetworld
-
Ya bu yorumun iyi niyeti kötü niyeti yok bence. Ne amacla soylenirse soylensin bi elestiri ve sinir bozucu. Bunu senelerdir tanidigin ailen yerine koydugun insanlar soyleyebilir ben o zaman tavir almam -onlar bile sık dile getirse yine sinirlenirim-Ama beni 2 aydir taniyan insan bu yorumu yapsa sinirlenirim. Insanin farkinda oldugu kusurun baskasi tarafindan dile getirilmesi her turlu sinir bozucu. Hepte bahane var "senin iyiligin icin". Ulan ben senden azmi düşünüyorum kendi iyiligimi? Oram buram hala kusurluysa demekki bi cozume ulasamamisim senmi ulascan? Bende bi kac sene once biraz zayiftim ve tabiki bunun farkindaydim. Surekli herkesin aa ne kadar zayifsin biraz kilo alsana demesi cok itici gelirdi terslediklerimde oldu. Neymis efendim ben senin iyiligini düşündümmüş. Her goren iyiligini düşünüyorum mantigiyla ayni kusuru dile getirince iyilikmi kaliyo? Herkes fikrini kendine saklasin kardesim kusurum cozulebilcekse onu herkesten once ben dusunup cozerim zaten. AY SABAH SABAH NE YÜKSELDİM
Ay ne guzel soyledin bende hergun makyaj yapmam ve sari sac kullaniyorum surekli saclarini sari kullaniyosan makyaj yapman gerekiyo diye elestiri aliyorum. Ne munasebet canim demekki ben yuz guzelligime guveniyorum saci sari olan hergun makyaj yapmak zorunda diye biseymi var? Her gun usenmeden sabahin köründe dugun makyaji yapan adamda beni elestirmesin bi zahmet yaMaalesef insanlarımız çok karışıyor. Çok şekilciyiz. Yurtdışında kot pantolonla ana haber bülteni sunuyorlar. Başka değerlere önem veriyor insanlar. Kimse kimseye karışmıyor. Saçın dökülmüş olabilir. Traş da edebilirsin. Onlara ne? Hiç işimiz gücümüz yok. Milletin kaşı gözü. Sonra iyi niyetli uyarmış efendim de. Ay herkes kendine baksın. Ben mesela makyaj yapmıyorum. Eskiden yapıyordum artık sevmiyorum. Bunu insanlar bana sürekli söylüyorlar. Aklımın ermediğini falan düşünüyorlar oys ben kendimi böyle seviyorum. Ama kimseye anlatamıyorum. Boşver.
Şimdi buraya gelen herkes "onlar kendilerine baksın, onlara ne ?" gibi laflar edebilir ama aynı olay başıma geldiği için anlatmak istiyorum.
Çalıştığım iş yerinde bir kız vardı, biz 6 kişilik bir kız grubuyuz, içimizden bir tanesi aşırı paspal. Saçını babaanne gibi yapar, sihirbaz gibi upuzun yelekler giyerdi. Saçını yapmasını bilmez, yaptığı makyajlar banu berberoğluyla yarışır cinstendi.
Bi gün konuştuk, ben evden makyaj malzemesi, maşa filan getirdim, makyaj yapıp süslemiştik. Saçının kenarında boşluk vardı, dökülüyodu, bu yüzden toplamıyodu ama biz ikna edip toplattırmıştık, o kadar da dikkat çekmiyodu çünkü. Gayet de güzel olmuştu.
Biz çok iyi niyetle yapmıştık bunu ve biz de 2-3 aydır birlikte çalışıyoduk, hala da birlikteyiz ama bence bu tarz uyarılar, öneriler de veremeyeceksek nasıl arkadaş olunur bilmiyorum?
Ben arkadaşlarımın iyiliği için söylerim, mesele zevk meselesi değil. Şu an kendi de alışveriş filan yapıyor, spora başladı. Bazen art niyetli bakmazsanız kendinizi geliştirebilirsiniz, herkes kötü niyetli değil çünkü.
Ayrıca evet kimse kusursuz değil, kiminin saçı, kiminin kaşı, kiminin dişi, kiminiin burnu, kiminin bacakları, kiminin dudakları, kiminin kilosu, kiminin boyu... Var Allah var sayarsan. Saçların kusurluysa eğer napalım yani? Depresyona mı gireceksin bunun için? Ben de tırnaklarımı yiyorumEllerim güzel değil, herkes de söylüyo ama napalım yani, en acı derdimiz bu olsun amaan.. Yaşlanınca gidecek her şey için bu kadar tasalanmak boş. Kendini üzme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?