Kusurlarımı kabullenemiyorum, acı çekiyorum

Az once proje mudurumuzde sohbetin tam ortasinda "sen ne yap biliyormusun, sarimsak suyu kullan" dedi :)

Yardim amacli.

24 saat depresyon bekliyor beni karsida.

Not: sonra ozur diledi ama ne fayda.

Eğer siz saçlarınızdan memnunsanız, yani aynaya baktığınızda görüntünüzü beğeniyorsanız, sırf insanların laflarına takıp da kendinize küsmeyin sakın! Size bir şey derlerse, "ben böyle mutluyum" deyin ve geçin.

He eğer siz de bu durumdan şikayetçiyseniz; yani başkası dediği için değil de, gerçekten beğenmediğiniz için kusur olarak görüyorsanız bence peruk kullanabilirsiniz. Şimdi ismini hatırlayamadım ancak Adını Feriha Koydum dizisindeki bir oyuncu kanser hastasıydı, saçları olmadığı için peruk kullanıyordu ve çok doğal duruyordu. Peruk rahatsız eder derseniz de renkli bandanalar ya da kalın saç bantları kullanabilirsiniz. Kafanız ve saçlarınız daha hareketli gözükecektir. Bu fikri de bir düşünün derim ben.

Ama hep dedim yine diyorum, herkese kulağınızı tıkadığınızda, eğer siz kendi halinizden memnunsanız bence takıntı yapıp üzülecek bir şey yok.. insanlar hep konuşur nihayetinde. Saçınızı yapsanız bu sefer başka bi bahane bulurlar.. Bu böyledir yani.

Az once proje mudurumuzde sohbetin tam ortasinda "sen ne yap biliyormusun, sarimsak suyu kullan" dedi :)

Yardim amacli.

24 saat depresyon bekliyor beni karsida.

Not: sonra ozur diledi ama ne fayda.

Yani ne diyeyim insanlar cok densiz
Sac dokulmesi nedeni belli olmayan bir durum ve son yillarda iyice gorulen bir durum. Kadin arkadaslarimin %90inda var yanisebepsiz yere hem de.
Elinizde olmayan bir durum, sizin de hosunuza gitmeyen bir durum belli ki; eee ustunuze gelip ille de yaranizi desmenin alemi nedir??
Sacmalik gercekten
Bazen insanlara sana ne kardesim diye haykirasim geliyor!

Genetikliğede çözümü var mıdır bilmem ama revoxun at kuyruğu şampuanını deneyebilirsiniz saçı dökülen herkese iyi geldi çevremde. Onun dışında siz her halinizle güzelsiniz millete kulak asmayın ve kendinizi sevin. Çok sevin

benimde saçlarım cansız ve azdır. Bunu pek dert etmiyorum .
Fakat sizin yerinizde olsam bi kuaföre giderdim. Keratin bakımı vs ile saç düzeltilebilir belki veya mikro kaynak vs uygulanarak çok güzel bi görünüme kavuşabilirsiniz. Hatta peruk alıp kullanabilirdim de.

Bence bunu kafanıza takmanız kabullenememeniz mantıklı değil çünkü çaresi var.
En olmadı saçınızı toplayıp görünen seyrek bölgeleri toppik gibi ürünlerle kapatabilir topuzunuza takma saç takabilirsiniz.
Böyle sadece psikolojiniz bozulur. Diğer türlü özgüveni yüksek bi insan hâline gelebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…