Kuzenim eltim oldu...

Sibel sen Allahhhhh diyorummm

diilsende en güzel cevabı vermişsin cnm

Allah korusun Sibel olsam çiğ çiğ yerdi beni burda konu sahibi.. Amaaaan evlerden ırak böyle elti..

Sibel olaydım burdada eltimi göreydim dayanamaz artık yoluverirdim yok yok mutluluğumu anlatır böyle cvp verirdim

Sibel Allahın sevgili kuluymuş vizesi çabuk gelmiş:))
Alamanyaya bir kez daha hayran kaldım mazallah ülkelerine girmen halinde
milli bir sorun yaratacak potansiyeli sende görüp 2008 den beri geri püskürtmüşler
Bu alamanya çok sağlamcı memleket derlerdide inanmazdım

Ya allahım bu nasıl bir konu böyle yaa gülmekten ölcem sandım

Allah sizin gibi eltiyi düşmanımın başına vermesin, sibel'ide (ki böyle bir hikaye gerçekten varsa) sizin gazabınızdan, şerrinizden korusun Allah...

Okudum ama çoğunu anlamadım , tek anladığım eltin kuzenin eee ne var bunda anlamadım
almanca belgeni alırken sanırım Türkçeni orada bırakmışşsın geçmiş olsun..

şuda geldi aklıma bu isimler gerçekmi rumuzmu acaba:) Kaynının söz için izin istemesine hala gülüyorum birde hiç üşenmeyip kuzeni ve kaynı yüzünden gitmiş boşanmış ya bravo eşide çok üzgünmüş dayanamamış barışmış ya bu eşte hiç akıl yokmu acaba bu hatunda ısrarcı.

bence en komıgı kek yapıp moda yapıcaz denmesı

moda yaparıza koptum ya çok güzelmiş

hadi bunu söyleyen "alamancı" ama konu sahibi almanyaya gitmeden alamancı olmuş

almanyadan yaşayan türk arkadaşlar yanlış anlamasın .. sadece türkçemizi kaybetmeyelim

şunu okudum ve dumur oldum

ben anladım ki görümceler istanbula gelince hani bi moda yaparız (semt olarak modaya gideriz anlamında) takılırız oralarda diyorlar sandım..

şimdi tek sazan ben miyim yani? :122:

moda yapmak ne Allah aşkına,sevabına açıklasın biri?

Modayı takip ederek alışveriş yapmak :)

allahtan kuzenin eltiniz olmuş bu kadar çekemeyip kıskandığınızı görende kumanız oldu zanneder biraz geniş olun ya sizene onların hayatında

kuzeniniz eltiniz olacak ama siz kuzen sıfatından çıkıp elti sıfatına bürüneceksiniz ve kuzene çektireceksiniz

çok güldüm

Sahiden nisanlin nasil oluyorda seni bir türlü getiremiyor 4 yilda:26:

Sen oturdugun yerde herseyi böyle kolay mi saniyorsun?

geleceksin almanyaya hersey güllük gülistanlik mi olacak?

birde anlamiyorum ne diye tanistirdin onlari,ne diye karisiyorsun islerine?

cocuklar mi onlar.

simdi almanyaya gelsen onlarin ayrilmasi icin mi cabaliyacaksin eger?

Sanmaki öyle hersey kolay,burada herseyi önüne sermiyecekler.

bende anlmanyada yasiyorum ama sana diyeyim hayat burdada zor ve burdada ekmek aslanin agzinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…