Kuzenim eltim oldu...

Konu sahibi neredesin saklandinmi ??
Bi cevap versen ya, bak herkes istedigin gibi konuna cevap veriyor dimi ama

Alışveriş değil, moda yapmak

Sonra da ayırmaya çalışmış.
Çünkü aralarını kendisi yapınca bozmayı da kendine hak görmüş.

Sonra da eline ayağına dolanmış

hmm anladım tatlım sağol, o zaman eşinin yakasına yapışsın sen napıyosun orda diye

sen zaten icini dökmek icin konu acmıssın biz kendi kendimize sohbet ediyoruz sanıırm neyse

ya hu sen bile bile kötülügü ayagına cagırmışsın. kıskanclıgın dozu vardır ya onu da gecmişsin.
ve bu yaptıklarına ragmen sibel agznı acmamış sana

ayırmaya calısmşsın olmamıs.

vize alamamışsın ama Sibel'in her seyi yerinde şu an
keske 'neden' diye sorsaydın kendine emin ol sen de coktan evlenmiş olurdun.

ne insanlar yasıyor vallahi gördükce höhh diyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

Alman kanunları nasıl da insanına değer veriyor. İki göz odalarda 4-5 kişi istif gibi yaşamaya calısıyoruz biz de

Yeni bir milli eltimiz oldu
Sedeften sonra ''Sibel'':

Konu sahibi arkadaşım,
Kıskançlığınız etrafınızdan çok size zarar vermiş,
Hayatınızı eltinizi ekarte edicem diye mahvetmişsiniz

Son düzenleme:
sanırım arkadaş boyundan büyük işlere kalkışmış buradan anlaşılıyo ki bu konuda sibelin hiç bir suçu yok sen yapmışsın senin tek mağdur olduğun yer 4 senedir ne yaptınız siz yaa bende anlamış değilim.o nasıl olur gidebiliyo da sen gidemiyosun bence buna yor kafanı.

hmm anladım tatlım sağol, o zaman eşinin yakasına yapışsın sen napıyosun orda diye

iste bende onu diyorum, nisanlisiyla konusmasi lazim, bu adam napiyor 4 senedir,
calismiyorsa girsin bir ise, bukadar zor olmamali,
evleri yetmiyorsa kücükse, mecburen cikacak ozaman baska eve,
2 odali bir ev bulmakta okadarda zor degil herhalde

Alman kanunları nasıl da insanına değer veriyor. İki göz odalarda 4-5 kişi istif gibi yaşamaya calısıyoruz biz de

öyle canim, özelliklede türkiyeden aileni yada karini getirtmek istiyorsan bunlari özellikle sart kosuyorlar,

haklilarda bence

2. Sedef vakası

Konu sahibi hakikaten çok vicdanlısın. Hayran kaldım merhametine...
Evlenipte Almanya ya gidersen Allah kuzenine, kaynına hatta eşine ve ailesine sabır versin. Sürekli kıskançlık krizlerine girip kendini kuzeninle kıyaslayacak sürekli huzursuzluk çıkaracaksın... Ne diyeyim şimdiden Allah yardımcıları olsun...

bence sen bol bol dua et ALLAHIM KALPLERİMİZE FESATLIK VERME YA RABBİM diyesenin işin zor yanlış anlama sibelle değil kendinle

Tipik eltisiniz maşallah. Ona oldu bana olmadı, o şunu yaptı ben yapamadım vs. Bırakın ya insanlar ne güzel mutlular işte. Hem yabancı değiller biri kuzeniniz biri nişanlınızın kardeşi, mutsuz olsalar hoşunuza mı gidecek. Hem onlar işlerini daha kolay hallettiler diye suçlu mu oldular. kuma gemisi yürümüş elti gemisi yürümemiş. Ben de eltimden çekiyorum da hiç şaşırmadım o yüzden

Beni ayırmaya çalıştın ses çıkarmadım

Evime gelip ağzına geleni saydın ses çıkarmadım

Kıskançlığından nişanıma gelmedin ses çıkarmadım

Senden önce evlendik diye fesatlandın ses çıkarmadım

Kocan bile seni değil beni tuttu

Bebeğimi sorduğunu duyduğumda yaptığın herşeye, hakaretlerine rağmen mutlu oldum (vicdanlı olan benim!)

Ben sustum ama Allah büyüktür. Şimdi mutluluğa karşıdan bakıyorsun!

alman vatandasligi icin 3-5 yil orda yasamali dil okuluna gidip sinava girip b2 sertifikasi almaliki vatandaslik versinler dogru bukadar kisa sürede veremezler arti bide kuzenin bebegi var

sibeeeeel ! Senmi geldin kizzz

Alışveriş değil, moda yapmak

Hayır.. Sibel kocasıyla gezip tozup alışveriş yapıyormuş, arada Pınar da gidiyomuş..

Ama Bahar yok mu Bahar.. Hani şu iyi olan görümce.. Konu sahibini bekliyomuş.. Sen gel bi, en şık sen olcan, beraber moda yapcaz diyomuş bi kerem

Yani kuzenle ya da kayınla bi ilgisi yok daha önce de dediğimiz gibi.. Onlar mantıklı olanı düşünüp ayrı düzen kurmuşlar.. Aynı fikirdelermiş..

İş konu sahibinin eşinde.. Fikir ayrılıklarının yanı sıra sorumsuzlukta cabası..

Abisini örnek almak zorunda değil ki.. Olması gerekeni yapmış kaynı.. Elbette erken kalkan yol alır

Kaynınız eltiniz Sibel'i çok sevmiş, yanında olması için tüm imkanları sağlamış,
almış getirmiş. Siz bu durumda eltiniz olan kuzeninize içerleyeceğinize, sizin
hala yanında olabilmeniz için gereken ortamı yaratamamış eşinize kızın...
Yeteri kadar istese çoktan Almanya'da oturuyor olurdunuz...

Sibel sen Allahhhhh diyorummm

diilsende en güzel cevabı vermişsin cnm

sibeeeeel ! Senmi geldin kizzz

Sibel dayanamamış artık

Bu arada Sibel'i bağrıma basasım geldi. O ne iyi bir kız öyle. Saymış dökmüş ses çıkarmamış

Konu sahibi sabahtan beri elalemin konularında fink atıyordu, şimdi duman oldu. Sanırım Sibel'in çok iyi olduğunu bir kez de biz hatırlatınca nişanlısı ile kavga etmeye gitti

sevgi sabah sana söylediğim onca şey umrunda bile olmamış keşke hiç vakit ayırıp sana yorumlar yazmasaydım ama bilemedim tabi .. kıskançlığının sonu yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…