Hep bana suc verdiniz fesat kıskanç hırslı hiçmi sucları yok onların esim olcak kisi aşığım ama biraz pisirik ama cok yakisikli :) asigim abii 4 sene bekledim almancam süper kimin dost kimin dusman oldunu anladim cok agladim ben dilemesine dua ediyorum simdi siz bana kötü bisey yazdinizmi gece uyuyamiycam biliyorum sizde üzecek uyutsanız beni tuaf bisey oldum cok kafa takiyorum herseye herkezin dedini önemsiyorum dün gece bı kiz bana cok iyi birisin demişti sevinçle uyudum açamamı dedim iyimin galiba ya dedim Herkez beni sevsin istiyorum bas rolde ben olmak istiyorum bu bencillikmi bilmem ruhum böyle Mehmet'imi cok üzdüm cocuk iyi dayandı yerim ben onu ya cok tatli hee bu arada Sibel ve Hüseyin 2011yazın yutubede dügün vidiosu var bakın sonra bana söyleyin
bu da olabilir ama sibelin evlenmesi demek onların ikiniz arasında tercih yaptığı anlamına gelmiyor o kaynının eşi sense onların abilerinin eşi olcaksınEvet bihter iki yüzlüymüs ya sende iyi ol melek ol gemini yüzdürür diyor ailem bu durumu beğenmiyor ayrık zorlama diyo onlar tercihi yapti sen geri dönmekle hata yaptin diyor
Sevgi,
sanıırm tüm yorumları henüz okuyamadım
dün sana ben demiştim iyi birisin diye çünkü kötü olsan kıskançlığımı nasıl yenerim demezdin ben kıskanç değilim bi kere der umursamazdın bile...
ben kötü olduğuna inanmıyorum ama dediğin gibi herşeyi çok kafaya takıyorsun akışına bırak demiştim sana hatırlarsan
sen olumsuz yorumları da kafana takma sen kendini geliştir, hepimizin olumsuz yönleri var mükemmel değiliz ama sen önce kabahat arıyorsan kuzenin/eltinde ya da kaynında ya da kayınvalindende değil de eşinde ara
evet insan mutlu olmak için sevdiği insanla güzel bir yuva kurmak için evlenir senin gibi 4 yıl sabreder ama sadece sevgi yetmez, çaba da gerekir
inşallah gerekli çabayı nişanlın gösteriyordur
üzülme sadece sabret, onca zaman sabretmişsin biraz daha dişini sık, iyi düşün iyi olsun
Esim 28 ben 24 böyle iyimiz biz onunla cok konuştuk cok iyisin hos birisin çocuklu bıraksan varya tadından yenmiycek yavv dayak yersin benden çeneni kapatcan dedi bak sibele vursun kocası ilk dedim masus o yedi bile sevgi hüso sana laf söyletmiyor yengem diyo dedi neden vurdu araştırdım inşallah gelemez buraya mikrop demis kayinimda dayanamamış buna 5 aylık hamile kadına vurulurmu diye masus kızdım kayinvaldemle konusurken oda kocasına demis sevgide düzelme var demis ahh annem gercek olsa dedim keske içimde kaliyo duygularım
Esim 28 ben 24 böyle iyimiz biz onunla cok konuştuk cok iyisin hos birisin çocuklu bıraksan varya tadından yenmiycek yavv dayak yersin benden çeneni kapatcan dedi bak sibele vursun kocası ilk dedim masus o yedi bile sevgi hüso sana laf söyletmiyor yengem diyo dedi neden vurdu araştırdım inşallah gelemez buraya mikrop demis kayinimda dayanamamış buna 5 aylık hamile kadına vurulurmu diye masus kızdım kayinvaldemle konusurken oda kocasına demis sevgide düzelme var demis ahh annem gercek olsa dedim keske içimde kaliyo duygularım
Evet özcan Bulfun ha beğendinmi kizi
Evet özcan Bulfun ha beğendinmi kizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?