Kuzenim eltim oldu...

size insani bir tavsiyem var
allah aşkına yanlış anlamayın
ama siz mehmeti sibeli düğünü bırakın psikoloğa gidin
bu kıskançlık kötü niyet egoistlik hiç normal değil

Üşenmedim ve aradım..
Eğer kastettğin Sibel ve Hüseyin Özcan ise izledim..
Allah mutluluklarını daim etsin..

Nişanlına Allah sabır versin..
Sana da iç huzuru ve akıl-fikir versin..Ne diyeyim..

Başkaları ile niye kıyaslıyorsun ki kendini..
Sen kendi işine bak..Boşver..

Evet bihter iki yüzlüymüs ya sende iyi ol melek ol gemini yüzdürür diyor ailem bu durumu beğenmiyor ayrık zorlama diyo onlar tercihi yapti sen geri dönmekle hata yaptin diyor
bu da olabilir ama sibelin evlenmesi demek onların ikiniz arasında tercih yaptığı anlamına gelmiyor o kaynının eşi sense onların abilerinin eşi olcaksın
sadece eşinle konuş anlat durumu
böyleyken böyle de tavrını net koy bak o zaman noluyor
ha eğer hala ağırdan alıyorsa gereğini yaparsın

çok yanılıyorsun arkadaşım.ben daha önce kk da bu kadar negatif dalgalar aldığım başka birine rastlamadım. yani nişan yaptrmıyor, kavga ediyor
, ayrılıyor. bu nasıl bir mantalitedir ya. insanlar sevmiş birbirini bu evlenmeden mutlu olmadan kimsenin hakkı yok gibi görüyor.ilk torunu verdi, kv ile iyi gibi diğer yorumları da cabası. yani en azından içinin çok aydınlık olmadığını hissediyorum tecrüblerimi es geçtim de...

Esim 28 ben 24 böyle iyimiz biz onunla cok konuştuk cok iyisin hos birisin çocuklu bıraksan varya tadından yenmiycek yavv dayak yersin benden çeneni kapatcan dedi bak sibele vursun kocası ilk dedim masus o yedi bile sevgi hüso sana laf söyletmiyor yengem diyo dedi neden vurdu araştırdım inşallah gelemez buraya mikrop demis kayinimda dayanamamış buna 5 aylık hamile kadına vurulurmu diye masus kızdım kayinvaldemle konusurken oda kocasına demis sevgide düzelme var demis ahh annem gercek olsa dedim keske içimde kaliyo duygularım

Son düzenleme:

Hiçbirşey anlamadım..

korkunç gerçekten...inşallah eltin senden kurtulur, demek ki 4 yıldır gidemeyişinizin de bir nedeni varmış, zavallı kız ne dualar ediyorsa artık

Konu sahibinde özel diye birşey kalmadı. sanal dedikodu dinliyor gibiyim
Allahım inşallah biri bizimle kafa buluyordur umarım konu sahibi gerçek bir şahıs değildir

Son düzenleme:
videyoya şöyle bir baktım
maşallah çok yakışmışlar çok da mutlu görünüyorlar
Allah sevenleri ayırmasın...

Derdimi. Anlatım yanlışımı bileyim diye saolun cok fazla yanlisim varmış hep buraya basımdan ne geçerse yazacagim viz çıkarmada haber vercem çıkmazsada ne yasarsam anlatan

Evet özcan Bulfun ha beğendinmi kizi

Önemli olan benim ne düşündüğüm değil ki..
Eşi beğenmiş, sevmiş ,evlenmiş..
Üstelik çok mutlu görünüyorlardı..Allah daha iyi etsin..

Sen niye kuzeninle kendini karşılaştırıyorsun ki?
Senin nişanlın seni beğenmiş mi..Önemli olan o..

Sen bırak kuzenin ile kendini kıyaslamayı..
Bu düşünceler seni hasta eder yoksa..Sonu yok bunun..

bana ikinci sedef vakası gibi geldi ama sedef vakası daha mı masum kalır bilmem:44:

Kusura bakmayın ama vizenizin gelmemesi hiç bir istediğinizin olmaması fesatlığınızdan olamaz mı sizene ya siz isteiyorsanız görüşmeyiverirdiniz ne demek ya bizim ilişkimiz ya onların ,bence biraz kıskançlıktan vazgeçin herkes kendi kısmetine düşeni yer

nolur yalvarırım Türkçe yaz,noktalama işareti kullan lütfen...

beyin hücrelerimzle oynama artık

sanki Türkiye'de değilde Almanya'da doğup büyümüş gibisin,çok enteresan ya!

Benim düşündüklerimi herkes yazmış. Eltinizi-kuzeninizi bariz bir şekilde kıskanmışsınız. Ayırmaya çalışmışsınız. Demek ki birbirlerini gerçektençok seviyorlarmış ayıramamışsınız...

Eltinizin vizesi daha önce çıktı, sizden önce evlendi, ayrı evde oturuyor, bebeği oldu vs bu kadar kıskançlık bünyeye iyi değil

Demek ki elti kuzen de olsa kıskanılıyormuş

dayak yersin dedi nişanlın ilk sibel yesin dedin
sibele mahsustan üzülmüş gibi yaptın dayak yedi diye

konu sahibi arkadaşım artık sana hiç bir şey yazmayacağım
allah aşkına bu iş buralara yazmayla olmaz psikiyatriste git ve tüm bunları anlat yalnız güzle bir Türkçe kullan bir şey anlamaz yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…