Kuzenim eltim oldu...

bu Almanyaya kendini cok kaptırmıssın sen.

ana dili bozulur mu bir insanın yaa
zorla bozmuşsun anlaşılan

Türkcem iyi deil konusmam bile kırık 4 senedir Almanca hep full ders gördüm ondan Vidio izlenim ha vay gelinligi iyi seçememiş :) Gül var ağızda amcama ne oluyorsa onlara Gül veriyo agzindan al falan saçma

Az önce askim dedigin adama simdi esim olacak kisi diyorsun ve bence sana bak benden cok ciddi bir tavsiye,biraz kendini egit özgüven yönünde,

yoksa daha cok üzülürsün,cünkü yazdiklarindan anladigim : kendine güvenin cok az ve sen diyorsun ki gideyim oraya adam zaten benim önümde kul köle, ben istedigimi yaparim...

cevap verisen cok sevinirim

ama sahiden kendine bi sor sana bu söylediklerimi.

Türkcem iyi deil konusmam bile kırık 4 senedir Almanca hep full ders gördüm ondan Vidio izlenim ha vay gelinligi iyi seçememiş :) Gül var ağızda amcama ne oluyorsa onlara Gül veriyo agzindan al falan saçma

arkadaşım insanlarla dalga geçme
ders görmeyle türkçe bozulur mu ya
ben 8 sene haftada 24 saat ingilizce gördüm ,türkçeyi unutmuş mu olmalıydım
saçmalamayın lütfen
kendinize saygı duymuyorsunuz belliki ana dilimize saygı duyun
kimseye bu denli sert yorum yapmamıştım ama dil söz konusuysa cidden sinirleniyorum

Son düzenleme:

güzel kardeşim,hala aynı yerdesin..

ve ne hakla izinleri olmadan insanların düğün videolarını herkese açık olan bir siteye ekliyorsun?!

ayıp artık,bi dur de kendine...

dayanamadım yazcam. çok kıskanıosun belli ama gayet güzel bi videoydu. ayrıcada 4 yıl türkiyede almanca dersi almakla kimsenin türkçesi bozulmaz. bu kadar özenme almancılığa.

bu arada kızda, damatta , düğünde çok güzeldi. vaktiyle kıskançlık etmeseydin seninde olurdu

Vallahi benim senin 4senede türkiyede türkcen bozulduysa buraya gelirsen tamamen unutursun demek ki:26:

Ben cok ufak yasta gelip burada okudum ama türkcemde ona ragmen cok iyi

gelinligide kendide coook güzel oynamalarida cok güzel ne tatli olmuslar demi sevgi

Konuyu okurken boguldumm yaa az daha doguruyordum
Karman corman siniri stresini gecmis
Ne demisler nazar etme ne olur sakin ol seninde olur :)))

Eğer dediğin doğru olsa bütün Almanca öğretmenlerinin Türkçesi bozuk olurdu..Hatta yüksek lisans yapanlar hepten Türkçeyi unutmuş olurlardı bu teoriye göre..

Senin kıskançlıktan aklın karışmış..
Daha fazla dağılmadan kendine bir çeki düzen ver bana sorarsan..

Hüseyin & Sibel Özcan'ı Allah nazarlardan korusun , özellıklede senden korusun ..
Maşallah cok guzel bır dugun olmuş ( dugunlerı sevmeme ragmen hosuma gıttı cok samımıler )
Dünya üzerinde fesatlıktan kımseye fayda gelmez, senı Almanya'ya inşallah almazlar ,
mazallah butun Turklerı senın gb zannederlerse sadece kendıne değil,mılletede zarar verırsın sen.

Arkadaşım sen ne hakla insanların düğün videosunu binlerce kişinin ziyaret ettiği bir sitede deşifre edersin. Senden korkulur vallahi.
Kıskançlığından psikolojin bozulmuş.

Ben esim olcak kisiyi seviyorum es olmadıgı icin esim diyemiyorum cok isterim kocamcigim demeyi .mehmet bana asık bundan eminim izin yaparken adam mag oldu yolarda beni cadı buluyo çocuksu buluyo ben öyle düşünmüyordum sizde söylüyorsunuz aynı seyi bizi bitircen böyle yaparsan diyodu bir ara.bende tehtitmi ediyorsun dıyordun yok bitanem yavv of sevgi be neden böylesin ya der bende hiçbirşey olmamis gibi konu denistirim .birgun Mehmet aramasin sıkıyorsa evi ararim Mehmet'i tele çağırır beni aramasını söyler kapatirim. Hemen arar mecbur

Son düzenleme:
Vallahi benim senin 4senede türkiyede türkcen bozulduysa buraya gelirsen tamamen unutursun demek ki:26:

Ben cok ufak yasta gelip burada okudum ama türkcemde ona ragmen cok iyi

Esim Fransa dogumlu adam turkceyi gaayet iyi konusuyo
Bana demisti turkcem bozuldu diyenlere inanma hava basiyolar akli sira avrupaiiiiii oluyorlar der hepp
Eyvah anam demek aslimizi unutmakta varmisss

hiç iyi değilsin sen.lütfen tedavi ol.bu kadar kıskançlık,bu kadar fesatlık seni mahveder.allah yardımcın olsun.eltine ve ailesine de ömür boyu mutluluklar diliyorum

ya sevgi vallahi şaka gibisin yaa
bizimle dalga geciyorsun gibi bir his uyandı ben de:44:

Türkceyi yalan yanlış konusman (ki benım dogma büyüme kuzenlerim orada cok iyi konusuyorlar vallahi)

zaten samimiyetsizsin. zorla kendini kötü yapmaya calışıyorsun ne bileyim cok degişik ya
şu kkda senin gibi 1 tane daha vardı yani pek yok senden

Inanmiyorummmmmm. Isimde vermisss huseyin sibel diyee simdi google yazinca direkt kk cikiyor eltim kuzenim oldu diye ben eltinin yerinde olsam o eve seni gelin diye adim dahi attirmam desifre ettin kadini. Kaynini yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…