Kuzenim eltim oldu...

walla uzun zamandır yorumları okurken bu kadar gülmemiştim ahahahaaayyy

Allah sizin gibi insanlardan kaynınızı sibeli ve butun ınsanları korusun ..
Hanımefendı dunya sızın etrafınızda dönmuyor , bu ne kıskanclık , kındarlık ..
İşte Allah herkezın gonlune göre verıyor demek kı bakın kız bır kere basvurmus vızesı cıkmıs , nısanı olmus evladını bıle kucagına almıs ,
Allah huzurlarını bozmasın ,
Sızide hasetlıkten ve ara bozuculuktan kurtarsın..

siz evlenip almanyaya gittiğinizde vahhh o sibelin halinee bide şu çok komık onca şeyden sonra sırf sızden önce evlendıler dıye bukadar kinlenip bide bu arada ben cok vijdanliyim bunu anladim heheee ölee

ayirmaya calistim beceremedim diyorsunuz daha ne olsun..

ayrica siz nikah yaptiniz ama sonra birdaha nikah yaptik diyorsunuz o neden ki?

Hani konu zaten cok sacma bir icerik tasiyor onu anladikta,bu anlatim bicimi,bu bozuk Türkce da neyin nesi oluyor arkadasim yaa

Ne ekersen onu biçersin, Allah insanın kalbine göre verirmiş gibi sözler boşuna söylenmemiş bunu bir kez daha anladık.

bu konu gerçekse öncelikle tebrik ederim sizi medeni cesaretinizden dolayı kendi kıskançlık hırs ve sonucu mağlubiyetinizi burada paylaştığınız için .

size sadece "Haset, başkasının balını kendi ağzına zehir etmektir..." diyorum..

Şakamı bu ya :) yani nişanlıyken boşanıp tekrar nikah kıymak bu kadar kolaymı ben bi buna taktım vala tuhaf...

Sonuçta nişanlın ve ailesi orda yaşıyor neden vize almadığını da 4 yıldır anlamış olmanız lazım bu soruna neden çözüm bulunmuyor böyle giderse temiz 4 sene daha beklersin sen Sibel de ikinci çocuğu doğurur ,ilki de ilkokula filan gider bizden söylemesi . Çözüm üretmeye bakın gerçekten kavuşmak istiyorsanız sen ve nişanlın boş işler peşinde koşmayın.

Ayy ilahi çok sevimli anlatmışsın.. Ama bişey anlamadımmm bu işten..

Dert ettiğin konu ne çözemedim.. Hem kuzeninle kaynının arasını yapıyosun sonra ayırmak istiyosun olmadı onlar ayrılmadı bari ben ayrılayım diyosun yok onuda yapamadım geri barışayım... :90:

Bide vicdanlıyım demişsin ama bana biraz kıskançsın gibi geldi...
:26:

Konu sahibi , daha sizin akıbetiniz belli değilken nişanlınızla evlilik yoluna gideceğiniz garanti bile değilken birde arkanıza kuzeninizi takmıssınız :) Bence yanlış yapmıssınız. Ben birilerine vesile olucaksam dışardan bir insansa o 10 kere akrabamsa 1000 kere düşünürüm. Çünkü akraba akrabanın açığını kollar ( genelde) illaki ufak bir kavgada dökülüverir herşeyi=) En başta yanlışınız bu olmuş. Neyi hesaplayarak arasını yaptınız kuzenınızın bilmiyorum. Acaba iyi niyetle mi? kötü niyetle mi?

2.si onların nişanlanmaları sizi ilgilendirmez ki. Siz ,kaynınız kuzeninizle gönül eğlendirsin diyemi aralarını yaptınız. Yoksa nişan , size ayrılan düğün parasından olacagı için mi istemediniz. bence neden kesinlikle bu. en azından büyük çoğunluğu maddiyat. Ve sizin ilk gelin olma isteğinizin en büyük sebebi yine maddiyat. Siz ilk gelin oldugunuz zaman ayrı bir evde oturcaktınız. kuzenınızın suankı oturdugu evde. ben öyle anladım o evde kaynanatanızın galiba. sizinde vize cıkmayınca sizden umudu kesmişler doğrusu.

3.sü en büyük yanlışınız boşanmanız olmuş.! cok buyuk bır kafasızlık yapmıssınz. Olayları bulandırmısssınız iyice. Ki bir daha çalıcagınız kapıyı neden carpıp cıkıyorsunuz kıskanclık ve hırslarınız yuzunden.

4.sü görümceleriniz herkese kendını belli etmissin. kımse sen haklı dahi olsan kıskanc bırınden hoslanmazlar sevmezler. benım eltımde kıskanc ve gorumcelerım yuzune guler mecburen ama kımse sevmez bu huyunu.

5.si artık bırakın su sibelide siz bır an önce nasıl Almanyaya gıdıceksınız ona bakın.

Güldüm.
Vicdanlıyım demenize açık açık güldüm. İnsanları yalan dolanla tanıştırıyorsunuz, o iki genç insan mutluluğu yakalıyor, sonra çekemeyip ayırmak istiyorsunuz.
Sibelin vizesi çıkınca iyice çekemiyorsunuz, gereksiz kıskançlık yapıyorsunuz ve hala kendinizi sütten çıkmış ak kaşık gibi anlatıyorsunuz.

Desen ki, kuzenimle kaynımı tanıştırdım onun vizesi çıktı o bile gitti hemen, ben yıllardır gidemiyorum onlar mutlu mesut, o hallerine imreniyorum ben kavusamıyorum bu durum beni çok üzüyor vs vs... anlar sana destek olurduk sabret diye
ama seninki kötü niyet, kıskançlık, çekememezlik. ne diyelim ki biz ne yapalım?

çok anlamsız kıskançlıkların olmuş nişan olayın uzamış 4 yılı bulmuş.hatta arada boşanıp sanırım tekrar nikahlanmışsın:26:kuzeninle kendini yarıştırmışsın ama yanlış yapıyorsun herkesin hayatı kaderi kendine sen kendi hayatına odaklan.bu arada eşinin ailesi ile yaşamamanı öneririm senin asıl sıkıntın bu olmalı kuzeni bırak nişanlını ayrı ev için ikna et yoksa ilerde çok pişman olursun

Haklısınız hepiniz TSK ben bugünden sonra onları kale almıyorum kendi işime bakıyorum vizemi vercem inşallah cikar dua edin ne olur namaza bile başladım içimdeki su kini nefreti atmak icin. hocaya gittim namaz dua kizim dedi dünya dua ile dönüyor haklı .basladim inşallah sonsuz devam ederim bu arada eltim bugun bana slm söyledi bende ona aynısını oyada ediyorum dedim :) sayenizde eski Halim olsaydı bagirir çıkardım :) denisiyorum galiba

Son düzenleme:

senin vizen 4 yildir niye cikmadi onu merak ediyorum ?
nisanlin calismiyormu, ev mi kücük, ondanmi vermiyor sana alman devleti vize ?
Insanlar sana okadar cok soru sordu sen iki satir yazmakla yetiniyorsun !!!

iyi de kaynın da kuzenin de yetişkin insanlar sanane ki onların ilişkilerinden
ayırmaya çalıştım diyorsun ki bu ne kadar yanlış
işi inatlaşıp boşanmaya götürmüşsün bu ne demek ya
bence bir düşün neden vizen çıkmıyor neden istediğin olmuyor allahın kalbine göre vermesi olmasın

sonunda cevap vermiş olmana çok sevindim kıskançlık hiç iyi bişey değil bi an önce kendine çeki düzen ver ve eşinle mutlu olmak için elinden geleni yap inşallah bi an önce vizen çıkar ve eşinin yanına gidersin seni çok iyi anlıyorum beklemek çok zor kuzenimde 2 sene önce norveçe evlendi 1 ay önce gidebildi anca bu arada o sadece senin eltin değil kuzenin kardeşin bi bakıma yani o mutlu olunca seninde mutlu olman o üzülünce seninde üzülmen lazım

Son düzenleme:

bunca insan bukadar sey yazdı siz 2 satır yazmışsınız
bide dalga gecer gibi eltim bana selam söledi bende ona falan
çocuk gibi bu ne biçim iş yaaa dalga mı geciyosun sen

Esim çalışıyor vize neden ret geliyor diye soru sordunuz.esim alman vatandaşı deil bu yuzden cok inceliyorlar busefer Alman vadatdasi inşallah olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…