Kuzenim eltim oldu...

yaf bu konu sahibi çok dengesiz yaff... tam dayaklık......kendi kendine takılıyo.....senden bişicik olmaz jnm o kötü niyetler düşünceler aklına girdi bi kere bi süreliğne kurtulur sonra devam edrsin..çünkü bu senin huyun suyun .....diğer konuda da yazdım şimdi de yazıyorum senin bu fesatlığın kıskançılığın olduğu sürece değil almanyaya bulunduğu yerden çıkamazsın...eline ayağına dolanır ...müsthak sizin gibi dengesizlere...boş aklınızda neler çektiriyosunuz milete....kuzenin mi artık eltin mi herneysee çokk sevindim onun adına....senin gibi fitne fesatın karşısında susup asilliğni korudu ne mutlu ona...azcık benzeseymişsin....yazık sana ...herşeye rağmen sana slm gönderiyo insan yerine koyup.o senden hep önde olucak ve hep senden güzel şık zarif ve asil bir affet olucak...sense kıskançlığından fesatlığındann herşey eline ayağına dolanıp olduğun yerde sayıklıycaksın....vicadanlıymışşş...peahhhh! ohhh beee şüküürrr patladım demin ki konuda sana saydırcaktım bi gzl ama konu senin değildi ve ban yemek istemedim....sevimsizzz....

Esim çalışıyor vize neden ret geliyor diye soru sordunuz.esim alman vatandaşı deil bu yuzden cok inceliyorlar busefer Alman vadatdasi inşallah olcak

ben sunu merak edıyorum sen ılk evlenseydın ayrı bır evemı cıkacaktın? suan kuzeninin oturdugu evde senmı oturacaktın

sorulara cevap versen artık cevap bekliyoruz sadece okumakla kalma

Sevgi,
konunu okumayı anca bitirebildim
dün sana diğer konuda da yazmıştım yine yazayım
bazı şeyler ne kadar istesek de olmaz, çünkü vakti vardır ya da nasip değildir ve engeller çıkar
kuzenin ve kaynının evliliği senin vesilenle olacakmış demek ki... ama belki de sen evlenemeyip ayrılacaksın bunu bilemeyiz Rabbim bilir
sana dün de dedim, sorun nişanlınla ilgili... eğer o seninle ileride kuracağı yuvanın planlarını yaparken seni değil de ailesinin dediklerini önemsiyorsa, o henüz evliliğe hazır olacak olgunlukta değil demek ki...
ailenden de bahsetmiştin, sen ailenin sözünü dinle eğer ki ileride sorun yaşamaktansa, baştan bazı şeyler olmadan bitmesinde hayır vardır
ha illa ki ayrıl demiyorum ama sadece her açıdan bak olaya, kuzenin hemen evlenip gidebiliyorken sen neden o kadar kursa ve sınava rağmen gidemiyorsun? demek ki sorun sende de değil, kolaylık olsun diye nikahlandığın nişanlında...
ya çok mu zor küçük bir ev tutmak? ne var sanki? sen 2 odalı yerde yaşa ama kendi düzenin olsun hem eşinin ailesiyle de yaşamak istemediğini anlat ona, evi de 2 yılda değil de 10 yılda alalım ama ben ayrı oturmak istiyorum de
tavrını koy, çünkü evlenen sensin eğer ki evliliğinde söz hakkın olmayacaksa o zaman evlenip yuva kurmanın ne anlamı var? adı üstünde evlenmek, kayınvalideyle yaşamak değil...
onlarla yaşaman belki hayırlı bunu da bilemezsin ama onların evi demek ki senin oraya gitmen için yeterli büyüklükte değil
dün kıskançlığı nasıl geçirebilirim diye sormuştun bugun daha güzel bir yorum okudum senden ve senin adına sevindim
arkadaşlar bence insan yanlış yapabilir önemli olan farkına varıp doğruya yönelmek ben bu açıdan bakıyorum
hakkında ne hayırlıysa o olsun
sen düşün taşın nişanlında da açıkça konuş, ben şu şartlarda bir evlilik istiyorum 4 yıldır da bekliyorum neden olmuyor diye... aileni de al arkana, sahipsiz olmadığını anlasın elini çabuk tutsun
yurtdışına gitmek herşey değidlir vatan hasreti öyle zor ki yaşayanlar daha iyi bilir yani demem o ki illa ben gitcem diye kendni kasma madem seni seviyor ve bunca zaman da bekletti o gelsin senn yanına... tavrını açıkça belirt
sevgiler...

ne saçma bi kıskançlıktır bu yaa benimde 6 senelik bi ilişkim var aşkımın kardeşi sevgilisiyle nişanlandı daha yeni ben hiç takılmadım hatta durumunuz varsa bizden öncede evlenebilirsiniz dedim ne yani durumum yok evlenemiyorum diye insanlar beni beklemek zorundamı bide ayırmaya çalışmışsınız böle insanlara diyecek lafım yok sizden sözlenmek içinden izizn almalarına ne desem bilemedim nişanlınızın sizden çekeceği var gibi hayırlısı..

Başlığı okuyup konu sahibinin derdini de okuyunca bu türkü geliyo aklıma hep
Geceler yarim oldu
Anamm anam anam garibeeem,
kuzenim eltim ollduu
anammm anam anam gariibem

Neden cevap vermiyorsun Sevgi?

2 gündür her yere yazdın nihayet konu da açabildin. İnsanlar soru soruyor sadece okuyorsun. Hayır orda sadece okuyup gizlenerek derdine çözüm bulamazsın. Konuşmadığın sürece gelecek cevapların hepsi sadece kıskançlığını yüzüne vuruyor olacak!

Bahçıvan firması kurmus ama 5 senelik olmadı icin ret geldi hep ne kadatlr para ev gösterdiysekte ret geldi .neden diye sorarsanız iflas eder garanti is yürümedi icin 5 senelik firma olmasi gerekmis Alman akli iste busefer Askim ısı kardeşine geçirdi kendisi baska iste çalışıyor gibi yapti 6 ay maas badrosu istiyorlar onu bekledim önümüzdeki ayda 7 ay oluyo ya cok sevinçten çıksa bı hemen gelinlik bakmaya basliycam türkcem cok bozuk hep ders hep ders napayim ich muss :) okadar haklidinizki benim bunlari duymaya ihtiyacım vardi ailem hep arkamda hep beni haklı buluyo nisanlimin ailesi hariç beni cok dolduran oldu galiba biraz fazla kafa taktım piskolejim bozuk benim ağlamaktan geceleri görseniz gözlerim alti karardi zayıfladım cok kislaniyorum ya ama dua ediyorum iyi biri olayım deye aslında bana sen kendine bile pat pat yanlısını söylüyorsun cok dürüs gercekleri söylediğim icin öyle diyorlardı haa ablam bana sevgi seviyor gibi yap kizim bihterin izlemefinmi sen kizim diyo

iyiki biraz almanca ögrendin hemen türkcenmi bozuldu :)
Bizim burda ne almancamiz bozuk ne türkcemiz, tuhaf vallaa

bihter dediğin aşk-ı memnunysa konumuzla ne ilgisi var

ablan burada ne demek istedi acaba?

Son düzenleme:

arkadaşım eltinin yerinde olmayı istemezdim, senin gibi bir elti düşman başına gerçekten...
neden kıskanıyorsun bu kızı bu kadar?
ayrıca sen kimsin de senden izin alınıyor ben anladım kaynın yine insaflıymış bence
kıskanç bir insansın hem de çok kıskanç
sende bu kıskançlık varken eşinle de mutlu olamazsın evlensen de çocuğun da olsa sen hep eltini kıskanmakla geçirirsin ömrünü...
yazık gerçekten

Son düzenleme:

"Seviyor gibi yap" derken...
Eltin için mi söylüyor bunu?

kiskanclik cekememezlik diz boyu..
size ne canim insanlar sever de evlenir de, sizi beklemek zorundalar mi?
Cok kotu niyetlisiniz walla, keskin sirke kupune zararli derler bakin kendiniz bosanmissiniz kiskancliginizdan.
herkes kendi hayatina baksin

Hep bana suc verdiniz fesat kıskanç hırslı hiçmi sucları yok onların esim olcak kisi aşığım ama biraz pisirik ama cok yakisikli :) asigim abii 4 sene bekledim almancam süper kimin dost kimin dusman oldunu anladim cok agladim ben dilemesine dua ediyorum simdi siz bana kötü bisey yazdinizmi gece uyuyamiycam biliyorum sizde üzecek uyutsanız beni tuaf bisey oldum cok kafa takiyorum herseye herkezin dedini önemsiyorum dün gece bı kiz bana cok iyi birisin demişti sevinçle uyudum açamamı dedim iyimin galiba ya dedim Herkez beni sevsin istiyorum bas rolde ben olmak istiyorum bu bencillikmi bilmem ruhum böyle Mehmet'imi cok üzdüm cocuk iyi dayandı yerim ben onu ya cok tatli hee bu arada ...........yutubede dügün vidiosu var bakın sonra bana söyleyin

Son düzenleyen: Moderatör:

almancan süper de güzel kardeşim TÜRKÇE nin durumu beter hiç bir şey anlamadım

Evet bihter iki yüzlüymüs ya sende iyi ol melek ol gemini yüzdürür diyor ailem bu durumu beğenmiyor ayrık zorlama diyo onlar tercihi yapti sen geri dönmekle hata yaptin diyor

uzun zamandır okuduğum en itici konu.sabah konuya tıkladığımda şok oldum zaten.böylesine bir kapris ve böylesine bir fesatlık beni gerdi resmen. ben hem sibelin, kaynının, kayınvalidenin yerinde olsam seni silerdim. yani izin vermemen çok çok çok komik. anlatacak kelime bulamıyorum ki aha tam tarifi bu diyeyim sendeki durumun. sibel son derece kendisiyle ve çevresiyle barışık bir kişilik bence hayatında her şey istediği gibi oluyor. ama sen negatif düşündüğün için bütün eksileri üstünde topluyorsun.

Sevgi,
sanıırm tüm yorumları henüz okuyamadım
dün sana ben demiştim iyi birisin diye çünkü kötü olsan kıskançlığımı nasıl yenerim demezdin ben kıskanç değilim bi kere der umursamazdın bile...
ben kötü olduğuna inanmıyorum ama dediğin gibi herşeyi çok kafaya takıyorsun akışına bırak demiştim sana hatırlarsan
sen olumsuz yorumları da kafana takma sen kendini geliştir, hepimizin olumsuz yönleri var mükemmel değiliz ama sen önce kabahat arıyorsan kuzenin/eltinde ya da kaynında ya da kayınvalindende değil de eşinde ara
evet insan mutlu olmak için sevdiği insanla güzel bir yuva kurmak için evlenir senin gibi 4 yıl sabreder ama sadece sevgi yetmez, çaba da gerekir
inşallah gerekli çabayı nişanlın gösteriyordur
üzülme sadece sabret, onca zaman sabretmişsin biraz daha dişini sık, iyi düşün iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…