kuzenimin evlilik dışı çocuğu

Valla helal olsun cok haklisin arkadaşım. . Yedi kat yabancı bunu düşünüyor kendi kuzenin düşünmüyor. Gerçekten bu millet ne hale geldi. Hep fitne hep fesat

Bir de gurur duyulucak sey yapmış gibi davranıyor diyor ya ora aayrı trajedi. Aldirmamis sokağaa atmamış konu sahibi gibi ufku ve vicdani dar değil tabi gurur duyacak. Cesur biriymis

ben size yetiştirdiğim çocuğun dışlanma sonucu yaşantısından bahsetmedim zira yaklaşım değil sıkıntım benim çocuğumda dahil babasız büyüyen ve sadece bu psikolojiyle yaşayan çocukların kendilerini hissettikleri durum....yani babası okula gelip ilgilenen bir çocuğum olmadı yada şöyle söyleyeyim kanser olduğunu duyduğunda eve gelip sadece bir kez ağlayıp zırlayıp giden bir baba örneği vardı...baba ve annelik kavramı kutsaldır... sorun tabiki çiftler arasında sıkıntı ,olursa boşanılmalıdır ama bu çocuğun psikolojisini sizinde birebir yaşadığınız için anlamanız gerek diye düşünüyorum...ne mutlu çocuğuna birşey yansıtmadan sadece onu kollayarak ayrılan çiftlere...ama her babasız büyüyen çocuk yada annesiz büyüyen çocuk sizin kadar şanslı olamıyor....ben asla oğluma babasını karalamadım çok şükür vicdanım bu konuda rahat ama o asla bir aiile ortamında büyüyemediği için babasını affetmedi....hiçbir kalıp konu sahibinin çocuğunun ne durumlarla adlandırabileceğini sınırlayamaz.....bu konuda konu sahibinin kuzenine hayranlık duyamam,cesur olabilir ama tasvip edip alkış tutmam..buda benim görüşüm...hepsi bu...

Şaşkınlıkla karşılıyorum bu gelişmişliği(!). Evlilik dışı çocukların olması gurur duyulacak başı dik durulacak bir duruma gelmişte benim haberim yokmuş. Evlilik dışını geçtim Kadının çocuk yaptığı adam nüfusuna bile almaktan aciz o kadarlık karaktere sahip bir adam ve öyle bir adamdan çocuğu olduğu için haklısınız gurur duymalı bunla.

O günahsız çocuğun şimdiden hayatının içine ettiği için, O çocuk büyüdüğünde babasının bile onu istemediğini düşünüp üzüleceği, baba özlemi çekeceği ve belki sorunlu bir geleceği olacağı için gurur duymalı. Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar olmuş. Gurur kaynaklarına bak!

medeniyet ölçüsü değişik bazı insanların, bizim gibilerede sığ ve kalıplı deniyor, anlamış değilim bu düşünceleri....kaldı ki sokakta her gördüğüne acaba babam mı diyebilecek, ilerde belki kızkardeşine aşık olabilecek ,vahim durumların olabileceği ,nedense insanların hiç aklına gelmiyor......yeterki yaşadığı toplum kurallarına biri aykırı davransın hemen alkış hazır neymiş medeniyetmiş...ben medeni olmak istemiyorum eğer buysa medeniyet....

Siz gurur kaynaklarını yanlış anlamışsınız bence. Saydığınız şeylerden dolayı gurur duymuyor. Burada biz de saydıklarınız için helal olsun deyip tebrik etmedik zaten. Her şeye ve herkese rağmen ayakta kalıp, kimseye aldırış etmeyip yaptığının arkasında durduğu için, çocuğuna sahip çıktığı için gurur duyuyor.

Aklına gelince ne yapması lazım?
Hayır yani, olan olmuş, dünyaya basbayağı bir insan gelmiş, bunun geri dönüşü yok. Ne dememizi ve doğuran kadının ne yapmasını bekliyorsunuz yani? "Üüü, şimdi böyle olacak, şöyle olacak, hay kafam, ay pişmanım" filan diye ağlanması mıı lazım? Çözüm ve ileriye odaklı değilsiniz, siz bu saatten sonra hiç bir işe yaramayacak yargılamaya ve karamsarlığa odaklısınız. Doğum yapan kadınla aranızdaki fark bu.
Şuraya "sevgilim istemiyor ama ben hamile kalmak istiyorum, çocuk istiyorum, vs" konu açılsa, bir kişi bile desteklemez. Ama bu konuda olay farklı. Burada yorumcuların konu sahibi gibilere neden kızıp, kuzen kızı desteklediğini bir türlü anlayamıyorsunuz.

"Hamile kaldım, sevgilim istemiyor, aldıracağım" konusu açıldığında "aldırma" demeyi biliyor herkes ama :)

"Hamile kaldım, sevgilim istemiyor, aldıracağım" konusu açıldığında "aldırma" demeyi biliyor herkes ama :)
Çünkü sihirli değnek değecek ve çocuk için onu isteyen bir baba kesinlikle gelecek. Gelmezse kadın suçlu. Çocuğu aldırırsa kadın katil, baba istemezse kadın bencil. Gerekirse zorla istetecek. Öyle sevişmeylen bitmiyor iş, öyleyse sevişmesinmiş.

Laf olsun
değil hanımefendi sizin gibilerin zihniyetine karşı satır satır kelime kelime bilinçli söylenmiş bir yorum. Terbiyesizlik değil gerçek. Terbiyesizlik ve haddi aşmak sizin yaptiginiz sey

Konu sahibi sen sütten cıkma akkaşıksın sanırım tam anlamıyla hani olursa böyle köylü cahil kocasının karşısında el pence duran zavallılar gibi heh ıste, ondan bu cekıncen .
cute neredesin, merak ettim seni cok. yavru cute nasil?

profilinize Sems-i Tebrizi'den alinti koymussunuz. yakin tek bir dirhem anlamamissiniz alinti yaptiginiz zattan.

sevde_ hic aciklama yapmakla ugrasmayin iste yazik oyle bir zihniyette ki bu insanlar Rumi'den - Sems'ten alinti koyup, koyduklari alintilarin ne ve nelere karsi yazildigini algilayamadan cekirdek ile dedikodu pesindeler.

parnaklarinizin harcadigi enerjiye yazik boyleleri icin.

profilinize Sems-i Tebrizi'den alinti koymussunuz. yakin tek bir dirhem anlamamissiniz alinti yaptiginiz zattan.
Şems tebrizini o zihniyetinizle böyle ahlak dışı konulara alet etmeyin. Dini ilmi karıştırıyorsunuz bide. O parmaklarınızda bahsettiğiniz enerjiyi benim zihniyetimde olanlara harcamayın zira komikte oluyorsunuz. Sizin gibilerden öğrenecek anlayacak değiliz mevlanayı şemsi.

Hanımefendi benim tez konumdu kendisi, esas ben sizden öğrenecek Değilim. Haddinizi bilin!

kuzeniniz tesadüfen avrupa'da doğmuş ve bu olayı gerçekleştirmiş olsaydı, son derece normal karşılanacaktı bu olay. kendi seçimimiz olmayan etiketlerden dolayı mutsuz, ruhsuz, huzursuz hayatlar yaşayan insanlarla dolu bu toplumumuz. kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez. neden böyle bir karar aldığı da sadece kendisini ilgilendirir. bu kararı alabilecek güç ve karakterde bir kadın o çocuğu doğru şekilde yetişririr ve toplumun ezmesine de müsade etmez. kuzeninize destek olmanız gerekir. eşiniz bununla ilgili sizi etik anlamda yargılayacaksa, kendisine "insan kınadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş" lafını hatırlatmak gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…