kuzenimin evlilik dışı çocuğu

Bir kadının gayri meşru bebeği kuzeni ve eşini niye gerer ki?
Burada bile bu konu yüzünden kavga etmeye hazır insanlar varken çok da tuhaf karşılamamak lazım aslında değil mi?

Herkesin günahı sevabı kendine. Ne madalya takarım ne de kınarım. Allah güzel bir hayat yazmıştır inşallah der geçerim. Kocam duyacak diye de çekinmem zira kendim söylerim.

Burada ki namus timsali! insanları okuyunca o çocuğunun hayatta göreceklerine üzülüyorum. Allah vicdanlı, olgun insanlarla karşılaştırsın inşallah o çocuğu.

cnm kuzenine gitmeden bir madalya da götür! hem istenmeyen bir bebek doğurduğu, hem cesareti için hemde medeniyeti için!

Neden istenmeyen bebek diyorsunuz ki annesi istemiş işte babası istemediyse onun hesabını o verir. Istenmeyen bebek diye aldirilan masumlara denir bence
o hesabı sadece o masum verecek diyorum ...Babasız, babanın kabul etmediği bir çocuk,anneninde yaptım bir hata ama doğuracağım dediği....böyle bir çocuk olmak istemezdim....zira boşanmış ailelerin bile çocukları bu kadar sorunluysa onlarda daha travmatik yaşayacaklar diyorum......

Ben hiç de travmatik birsey yasayacagini sanmıyorum. Babasız olmasi kötü ama babasida ortada birakmasaydi ve eminim ki anne elinden gelen desteği çocuğuna sağlayacaktır. Babasız çocuk buyutulmez diye bi kavram yok gayette güzel buyutuluyor

bunu en yakından tecrübe etmiş biriyim tabi ki büyütülür ama çocuğun psikolojisi alt üst olur konuda ki durumda ise daha fazlası....boşandıktan 2 yıl sonra oğlum 7 yaşındayken kanser oldu travmatik olduğunu söylediler ve babasızlığa alışmaya çalıştığı dönemde kendimi suçlamıştım...bu demek değilki kimse boşanmasın elbette boşansın olmadığında ama şu durumdaki yani evlilik dışı, baba tarafından istenmeyen çocuklarada bunu yapmaya hakkımız yok....O çocuğun babasız olduğu gerçeği işte burda can yakar....

annesi hata mı yaptığını beyan etti ?
nerden biliyorsunuz annesi isteyerek yaptııı

Bahsettiğiniz yorumu ben yazdım, siz kim oluyorsunuz da bana bu ülkeden güle güle diyebiliyorsunuz? Burası müslüman bir ülkeymiş. Değil efendim. Yanlış öğrenmişsiniz. Bu mantıkla ben de size yallah arabistana mı diyeyim? Ne kadar saygısızsınız.
imla:edit

Hata ya da degi dogru ya da yanlis herkese gore degisir. kadin aldirmamis ve dogurmayi tercih etmis bence bu cok dogru birsey. Bu toplumda babasiz coxuk buyutmek biraz zor allah yardim etsin kendisini insallah coxukta kendiside kotu muamelelere maruz kalmazlar.

Bence siz biraz Beyninize rest atın.
Ne güzel yapmış aldirmamis günahı sevabı kendine ama helal olsun tek başına büyütmeyi göze almış dogurmuş.
Kimsenin Günahını küçücük bir bebek çekemez bu ilişkide tek masum şey o bebek . Sevemediyseniz gidip gormezsiniz olur biter . Eşim tepki verir mi diye düşünmeden önce siz kendi tepkinizi kontrol edin ondan önce siz vermissiniz bile.

İYİ DE SİZ BİLE OLAYI TAM OLARAK HAZMEDEMEMİŞSİNİZ Kİ!!!!

"ben neden diğer kuzenlerimin çocuklarına yaklaştığım gibi yaklasamadim neden onyargiliyim"
"Ben ziyaretine gittim ama o kadar gurur duyulacak birsey yapmis gibi davranıyordu ki insan azıcık mahçup olmaz mi"
DİYORSUNUZ.

ANLADIĞIM KADARIYLA KUZENİNİZLE ÇOK SAMİMİ DEĞİLSİNİZ.

O YÜZDEN BENCE, EŞİNİZLE HİÇ BU KONULARA GİRMEYİN. BEBEĞE DE ISINAMAMIŞSINIZ MADEM KUZENİNİZLE MESAFENİZİ KORUYUN, GEÇİN

benimde kuzenim evlilik dışı doğum yaptı ama hiç öyle farklı gözle bakmadık bebeğe.. onun bir suçu yokki. ama anneye ve babaya baya bi tepki göstermişlerdi bizimkiler ki haklılarda..

bir şey düşünmenize gerek yok herkesin hayatı kendine size yanlış gelebilir ama ona göre demek ki böyle olması gerekiyor lütfen on yargılı olmayıp diğer çocuklar gibi davranın

Benim ailemdede aynı şey oldu.Değil eş, erkek arkadaşım inanılmaz yadırgadı ve kuzenimle görüşmiceğini söyledi.Üstelik onlar doğumdan sonra evlendiler bebeğin babasıyla.Çocuk olunca.Yani eşinizin düşünce yapısıyla alakalı.Ama ben kuzenime kızamadım.Çünkü o benim canımdı, yaptığı bi hata yüzünden onu yargılamakta zaten bana düşmezdi ona duyduğum sevgide buna izin vermezdi zaten. bebeğin babasıyla evlenince aile kurduktan sonra insanlarda kabullendi. Tabi yinede sizin söylemeniz daha doğru.Eninde sonunda duyucaktır sonucta eşiniz o sizin.Sizinde ailenize girip çıkan biri. Ben eerkek arkadaşıma söylemicektim, zaten evlenicekler evlenmiş çocukları olmuş diye bilsin istedim. Ama telefonumdaki mesajı silmediğim için öğrendi. Yapıcak bisey yok.Kacarı yok. Rabbim bilir ne doğru ne yanlış.Bebeğe zaten hiç farklı gözle bakmadık o da bizim aşkımızz.Çok şirin bi çocuk oldu 2 yaşında şimdi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…