- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi rehordi-cui
-
Haha sakiniz sakiniz :)Yalnız sakin, Mune ince ince cımbızla dalacak yoksa hepimize
cnm kuzenine gitmeden bir madalya da götür! hem istenmeyen bir bebek doğurduğu, hem cesareti için hemde medeniyeti için!
doğru ,zaten annesi rahime yerleştirmiş olacak büyük ihtimal!istenmeyen bebek değil ki? annesi istemiş işte.
doğru ,zaten annesi rahime yerleştirmiş olacak büyük ihtimal!
doğru ,zaten annesi rahime yerleştirmiş olacak büyük ihtimal!
o hesabı sadece o masum verecek diyorum ...Babasız, babanın kabul etmediği bir çocuk,anneninde yaptım bir hata ama doğuracağım dediği....böyle bir çocuk olmak istemezdim....zira boşanmış ailelerin bile çocukları bu kadar sorunluysa onlarda daha travmatik yaşayacaklar diyorum......Neden istenmeyen bebek diyorsunuz ki annesi istemiş işte babası istemediyse onun hesabını o verir. Istenmeyen bebek diye aldirilan masumlara denir bence
o hesabı sadece o masum verecek diyorum ...Babasız, babanın kabul etmediği bir çocuk,anneninde yaptım bir hata ama doğuracağım dediği....böyle bir çocuk olmak istemezdim....zira boşanmış ailelerin bile çocukları bu kadar sorunluysa onlarda daha travmatik yaşayacaklar diyorum......
bunu en yakından tecrübe etmiş biriyim tabi ki büyütülür ama çocuğun psikolojisi alt üst olur konuda ki durumda ise daha fazlası....boşandıktan 2 yıl sonra oğlum 7 yaşındayken kanser oldu travmatik olduğunu söylediler ve babasızlığa alışmaya çalıştığı dönemde kendimi suçlamıştım...bu demek değilki kimse boşanmasın elbette boşansın olmadığında ama şu durumdaki yani evlilik dışı, baba tarafından istenmeyen çocuklarada bunu yapmaya hakkımız yok....O çocuğun babasız olduğu gerçeği işte burda can yakar....Ben hiç de travmatik birsey yasayacagini sanmıyorum. Babasız olmasi kötü ama babasida ortada birakmasaydi ve eminim ki anne elinden gelen desteği çocuğuna sağlayacaktır. Babasız çocuk buyutulmez diye bi kavram yok gayette güzel buyutuluyor
annesi hata mı yaptığını beyan etti ?o hesabı sadece o masum verecek diyorum ...Babasız, babanın kabul etmediği bir çocuk,anneninde yaptım bir hata ama doğuracağım dediği....böyle bir çocuk olmak istemezdim....zira boşanmış ailelerin bile çocukları bu kadar sorunluysa onlarda daha travmatik yaşayacaklar diyorum......
Bahsettiğiniz yorumu ben yazdım, siz kim oluyorsunuz da bana bu ülkeden güle güle diyebiliyorsunuz? Burası müslüman bir ülkeymiş. Değil efendim. Yanlış öğrenmişsiniz. Bu mantıkla ben de size yallah arabistana mı diyeyim? Ne kadar saygısızsınız.Ne kadar tuhaf kişilerle dolu burası böyle.ha bir de madalya takın gayrimeşru çocuk doğurdu diye.güçlü kişilik oluyormuş bak bak bak.herzaman söylüyorum burası amerika de yil müslüman bir toplum.Allah korkusu ve günah var bizim toplumumuzda.itirazı olan amerika ya güle güle....
O masum yavru nun günahı tabiki yok allah doğmasını yazmış doğmuş eşiniz e ne.ama cekinmeniz normal gayet normal merak etmeyin ...
bir şey düşünmenize gerek yok herkesin hayatı kendine size yanlış gelebilir ama ona göre demek ki böyle olması gerekiyor lütfen on yargılı olmayıp diğer çocuklar gibi davranınIyi akşamlar arkadaşlar. Benim bi kuzenim var. Kendisi biraz farklı birisiydi her zaman. Yakın bir zamanda öğrendim ki hamileymis ve gecenlerde de duydum ki doğum yapmış. Hatta ziyaretine de gittim ama eşime söyleyemedim. Çünkü evlilik dışı ilişkiden dunyaya gelmiş bir bebek. Eşime söylemeli miyim bilmiyorum.
Hadi onu da geçtim ben neden diğer kuzenlerimin çocuklarına yaklaştığım gibi yaklasamadim neden onyargiliyim. Çok garip hissediyorum. Ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?