Kuzenimin okulu yüzünden bizim eve taşınması

Ay ne sinir
Ben bir haftadan fazla yatılı misafiri sevmem hatta ailem geldiginde 5 gun kaldilar ama yetmedi bir haftadan fazla kalsalardi sorun etmezdim aile sonuçta ama onlar da uzun süre kalamazlar herkes kendi evini ariyor bizde
O yüzden ev arkadaşına da karsiyim ben
Boyle bir durumda da ancak yurt /apart bulana kadar birkac gun idare ederdim daha fazlasına katlanamam

Kabul etseniz belki zorunuza gitcektir..

Valla olur da yerleşirse fırsat bu fırsat diyip yüklenin. Temizlik mi yapılacak hadi sen misafir değilsin tut şunun ucundan diyin. Zaten misafir olmak da zor ev sahibi olmak da zor. Belki sıkılır gider hiç belli olmaz.

Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim son durum şu burada birçok arkadaşın tavsiye ettiğini yaptım.ona mesaj yazdım.üniversitesini tebrik ettim.ve yurt başvurularında gecikilirse kontenjanlar dolabiliyor haberin Olsun, gerçi anlaşabileceğin bi ev arkadaşı bulursan öğrenci evi de olur siz bilirsiniz yazdım.o da dedi ki teyzem onlarda kalmamı istiyor ama ben benim için öğrenci evi uygun diye düşünüyorum dedi. Bizde kalabilirsin diye teklif etmedim anlamıştır herhalde.Evet yazmadığım bir ayrıntı var burda teyzesi var ama onların evinde eniştesinden dolayı rahat edemez teyzesi küçük bir dairede, biz müstakilde yaşıyoruz.bizim evde erkek olarak sadece amcası var.

Canım böyleleri anlamak istemez. Allah muhafaza ilk zamanlar falan bikaç gün diye gelir baban tutar getirir kal diye ısrar eder. Sonrası sana soldan soldan gelirler. Sakın ha ziyaret için bile gelmesin mümkünse sizin eve, bi şekilde önünü kes

Ne yapsamda kessem yollarını arıyorum o gelirse huzur kalmayacak bende kesinlikle engel olmam lazım daha ne yapayım bir fikrinix var mı

Ne yapsamda kessem yollarını arıyorum o gelirse huzur kalmayacak bende kesinlikle engel olmam lazım daha ne yapayım bir fikrinix var mı
Çok da iletişime geçmeyin şimdilik. Gıcıklığına gelip oturudüşme ihtimali de var. Babanıza konu açılırsa uygun bir dille net bir şekilde ifade edin. Olur da bir yerde görürseniz ya da sözü geçerse bir yerlerde "teyze anne yarısıdır orda kalsın diyin" "genç kız sorumluluğu zor diyin"..babanıza da kötü huylarını ana başlık olarak anlatıp "olmaz da olmaz diyin" ..yaaa sinir hastası eder böyleleri..benim amcamlar da karısı çalışıp eve daha çok para getirecek diye 2 yaşındaki çocuğunu diğer çocuklarıyla kaç aylığına bize göndermişti. Tek dertleri para çıkmasındır onların eminim

Teşekkürler ☺

Ben sana söylemiştim kız kendi hayatını yaşamak isteyecek

GELİŞME: Arkadaşlar dün gece bu konuda babamla konuştum.Dedim ki Ben kötü ve Şerli bi insan değilim .kuzenimin bize yerleşmesine razı değilim. Anlaşamam.huzurum kalmaz. Kaldırabilecek psikolojide değilim o iş yapmayacak evi otel gibi kullanacak hizmet etmek bakmak istemiyorum arkasını toplayıp kendimi kullandırtamam.Yalnız yaşamaya alıştım.Belli bi düzenim var bu evde.O kızın hayatıma yaşam alanıma dahil olmasını istemiyorum.Bu evin hanımı benim ve istemiyorum falan dedim.Babamda dedi ki o zaman amcanı arayıp bu söylediklerini söylersin dedi.(babam bu cümlede sırf blöf yaptı bunları amcamla konuşmamı asla istemez kabul etmez hani garezime dedi gerçekliği yoktu)Bende dedim amcamlar konusunu açtığında onlara gerekeni söyliycem tamam dedim.Annem yaşasaydı dedim bana kesinlikle engel olmazdı dedim.Yengem hangi bir gün annemi ağır hastalıklarında ve düğünlerimizde aradı diye devam ediyordum ki yeri göğü inleterek bağırdı yeter sus dinlemiycem diye annemi saymayan kalbini kıran insanlar için bana bağırıp kavga etti işte.O bağrınca yanından çıktım.

Bence direkt kızın annesini ara, konuyu aç ve istemedigini söyle, benim kv. kızının 25 yaşındaki oglunu başından bana atmaya çalıştı, hergün gelip bende yemek yiyecekmiş bu Türkiye' deyken, aradım kv.açıkca kimse bana güvenmesin dedim, aldı agzının payını aldı.Uyanık olun.Bugün gelir, yarın babanla aranı bozar.

açık açık sölemekle çözülecek gibi değil.babanı bıktır illallah gelsin babana istemiyorum baba beni biraz düşünüyorsan amcama söle kızım razı değil de aramız bozuldu yavrumla desin.kız alıştı artık tek yaşamaya yapamaz desin.huzurumuz aile ilşkilerimiz bozulmasın desin.benim teyze oğlumda üni kazanınca gelecekti bize annem kabul etmedi ben bakamam hizmet edemem dedi açıkca.ki kendi öz yeğeni annemin.

tecrubeyle sabittir

SAKIN diyoeum başkada birşey demiyorum asla ve asla evine kabul etme zaten sık görüştügün birisi değilmiş
bırak koparsa kopsun bağların zaten hayırsız ınsanlarmış.

kızla ilk görüştügünde en kısa zamanda yurt ayarla kendine kimseye yuk olma de
ben olsam kimsenın evinde rahat etmem kesinliklede kalmam falan de

Bu tip durumlara sonradan kötü olmaktansa baştan kötü olmak iyidir. Hayır demeyi öğrenmeniz gerekiyor. Kız kayıt için illaki gelecektir. O zaman böyle bir şeyin bahsi geçerse ben başkasının sorumluluğunu alamam. Bu bir gün değil, iki gün değil kabul edemem. Bana güvenmeyin, ben istemiyorum deyin. Açık konuşmak her zaman iyidir.

Ayrıca neden bu kadar üstünde durup moralini bozuyorsun ki. Kötü gününde hiç yanında olmayan, dışarıdaki herhangi bir insandan bile daha uzak birilerini kaybetmekten niye korkuyorsun ki? Açık açık söyle, eğer öyle bir teklif gelirse. Herkesin kendine has bir hayatı var. Kimsenin de bunu bozmaya hakkı yok. Yarın bir gün kızın erkek arkadaşı olur (amcanlar buna karşı mı bilmem ama), eve geç geli, bir şey olur (Allah korusun)...... tüm bu sorumlulukları kaldırabilecek misin?

O zaman bir müddet sessiz kalın.
Madem teyzesi gel kal demiş, annesi de bu yönde teşvik ederse orada kalır.
Eğer ki teyzesinde kalmayıp öğrenci evi isterse o zaman siz direkt 3. alternatif oluyorsunuz.

Bundan sonra hiç karıştırmayın bence. Konuyu unutun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…