geldiği ilk gün fazla konuşma ve hemen evin kurallarını anlat. hatta dışarıda arkadaşlarla gezme filan unut bunları sen bize emanetsin ve babama çok ters böyle şeyler de. Yurtta kalsan daha rahat edersin ama bizde kalacaksan da kurallara uymak zorundasın de. her gün mutfak sırası yapın. her gün temizlik yapın. o yardım etmek istemezse de sende artık bu evin kızısın bu senin de görevin deKız yerleşmeye niyetlenirde başarırsa gerçekten onu pişman etmem lazım kaldığına başka çarem yok
Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim.Babama dedim ki öğrenince o kız bu evde yaşarsa bende bir iş bulur işe başlarım bir saat bile evde durmam(maddi olarak ihtiyacım yok ve babamda çalışmama karşı aynı zamanda) babam da dedi ki o zaman bende onlara derim ki benim huzurumu bozmayın .böyle dedi ama bunu demeyeceğini biliyorum o reddedemeyecek onları diye korkuyorum
Amca oluyor babası konu sahibinin amma hiç bir yakınlık görememişler diğer amcazadelerden işleri düşünce oh ne ala hazır ev rahat ortam okul yakın 5 kuruş harcama yok oldu bittiye getiriyorlar bu kız seni çileden çıkartır yüz vermeyinKötü gününüzde yanınızda olmamışlar, şimdi işleri düşünce orada akrabamız vardı mı diyorlar? Bir de Evin hanımı yok, bekar adamın yanına nasıl yolluyorlar? 4 senelik misafirlik olur mu? Açın telefonu söyleyin. Babam bekar adam, benden bile çekiniyor rahatsız olur diye uydurun birşeyler.
Kalıcam demedi direk. Ama %99 kalır eminim çünkü yurt masrafından falan kurtulmak içinKuzenin babani aradiginda sizde kalicammi dedi?
Oyle dediyse baban ne soyledi?
Eger kalicam demediyse baban arasin ve burdaki yurtlarri arastiriyim istersen gibi seyler soylesin.
Sizde kalicam dersede bu evin hanimi ensereh onun fikrini almam lazim desin.
Sende guzelce yol ver bence.
Gerci ben olsam acik acik soylerdim annemin zor zamaninda aramadniz ne oldu kiymetlendikmi diye.
Sen baban istemezseniz adımını bile atamaz zor günde yanınızda olmayana katlanmak zorunda değilsiniz çok sinir bozucu açın konuşun öyle bi niyetleri varsa boşuna heveslenmesinlerKalıcam demedi direk. Ama %99 kalır eminim çünkü yurt masrafından falan kurtulmak için
Kıza hangi yüzle gelip bizim evde kalmayı düşündünüz benim annemin zor gününde yanında olmayanı bizim evimizde hiç işi yok ayrıca küsmek isterseniz küsebilirsiniz umurumda değilsiniz benim için sorun olmaz deyin Babanda böyle konuşsun !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?