Kuzenimin okulu yüzünden bizim eve taşınması

çok sevdiğin yakın olduğun kuzenin bile olsaydı olmazdı . insan bir süre sonra evde başka birinin olmasından rahatsızlık duyuyor. bende istemezdim sonuçta üni boyunca kalacak

benim kuzenimin de geçen senelerde öyle bir durumu vardı ki kendisini de çok severim ama babam 1 gün değil 1 ay değil ben o sorumluluğu alamam demişti babanız da böyle demeli

Kız üniversite için gelecekse zaten siz de kalmak istemez o da kendi hayatını yaşamak ister merak etme ilk haftalar bir iki kalabilir belki ama daha sonra ev yurt vs. bulunca uğramaz bile sıkma sen canını :)

alma net

Sakin canim alma evine.Ayni benim kuzenim gibi anlattigin kuzen tipi .Seni de sinir hastasi eder babani da .Ara konus hatta sen netten yurt felan bak .Canim simdi gordum nette şoyle bir yurt var sana haber veriyim felan de anlar belki

başına bişey gelse mukayyet olamadınız diye suçlu da olursunuz; dersten kalsa, kötü arkadaşları olsa, erkek arkadaşıyla gezse tozsa, hasta olsa vs. hepsi sizin yüzünüzden olur. memleketten gelirken bi paket erişte bi kavanoz bal getirir ailesi yeme içmesini gönderiyoruz havalarına girer.

sonradan aranız bozulacağına önce bozulsun. konusu geçerse kesin tavrınızı koyun. söyleyin mümkün değil diye.

iş bulma olayını devreye sok. hem kendi paranı kazan. baban kuzenine baksın çok istiyorsa. git başka ile. sinirlendim sabah sabah niyeyse

başına birşey gelse sorumluluğu sizdeydi diye sizden bilirler. ben sorumluluk alamam. yurt konusunda yardımcı olurum de

boyle seylerde anne ve baba bisi diyemez akrabaliktan dolayi. daha once iki kere bir annem icin bikere de babam icin actim agzimi yumdum gozumu karsi tarafa. karsi taraf benle konuşmuyor umrumda da değil olmaz olsun oyle akraba.

annem ben tartisirken sus diyodu bana ama sonradan iyiki konustun demisti.

bir cinnet herseye iyi gelir. babanin yegeni asla boyle bisi diyemez. ama sen direkt onlari arayip cemkirebilirsin. en fazla kusurler. seni anneni aramamis insanlar kussunler bosver.

hakeden insanlar olsa sana da senlik olur derdim ama haketmiyorlarsa cemkir gitsin

Bence babani karistirma hic. baban arada kalmamak için kiza yurt bulup onun parasini odemeye de kalkabilir. net bi sekilde sen konus.

Kızı ara tebrik et ve direk yurtlardan bahset.
Derse ki sizde kalmayi düşünüyorum . Sen canim lütfen huzurumuzu bozma de.
Baban da neden dedin derse. Sende böyle söyleyecektim dersin.

eskilerde kaldı artık öyle şeyler.
yurtlar var. memnun değilse ev tutsun..
aranız çok iyi olsa bile kalması mantıksız..
ben üniversiteyi kazanıp gitsem, ablamın, abimin evi olsa da kalmam

arayıp tebrık ettıkden sonra
etrafımda yurtda evde kalan arkadaslarım var senın ıcın arastırım bu konuda yardımcı olabılecegım bırsey varsa yapabılırım deyın

Anlasabilecegin akilli uslu biri olsa tamamda anlattign gibiyse asla musaade etme canm kimsenin hakki yok senin duzenini bozmaya Allah rahmet etsin canim benim Zaten anne olmayinca hayat daha bi sorumluluk yüklüyo omuzlarina bide bunlami uğraşıcaksin bende senin gibiyim daha iyi anlayabiliyrm seni yurtta kalsin istemedigini belli et kabul etme...

haklısın engel ol normal ögrencıler ne kosularda okuyosa oda öyle okusun canım ne munasebet ekmek elden su gölden engel ol hazıra konuyor resmen

Böyle insanları iyi bilirim yemeye alışmışlar bir de yolunu öğrenmişlerse eyvah ki eyvah. Biz de amcamlarla benzer durumları yaşadık. Maalesef ki erkekler kardeşlerine karşı çok yumuşak oluyorlar. Walla çok akıllıca davranman lazım, babanı avuçlarının içine alıp tekrar yemeye başlamasınlar. Babanla kötü olacağını bilsen de asla eve girmesine izin bile verme. Pis para seviciler kızdım walla biz de çektik yıllarca böylelerinden.

Katılıyorum. Bence de hiç laf dolandırmaya, bahane aramaya gerek yok. Hatta onlar teklif edene kadar anlamazdan gelsin konu sahibi. Siz de kalsın lafı denildikten sonra ise bizim evde size yer yok desin.

Okulu kazanan kızın ağzını arayın. Siz de kalmaya hevesli mi öğrenin. Eğer gönüllü gibi duruyorsa caydırmaya çalışın. Mesela babam giriş çıkış saatlerine çok dikkat eder. Ders zamanları dışına fazla çıkmamalısın. Burası büyük şehir gözümüz arkada kalmasın. Kimlerle arkadaşlık ettiğini de bilmek istiyorum. Devir kötü. Ailene mahcup olacağımız bir durum oluşmasın. Emanetsin sen deyin.
Ben çalışmaya başladım. Ne iyi oldu bize gelecek olman. Ev işlerini bölüşürüz. Bana yardımcı olursun değil mi? gibi gibi cümleler kurarsınız.
O gelmeden kendi ağır planlarınızı ortaya koyarsanız kız gelmek istemez. Üstüne yurtları da övün. Hiç istemez. Ailesine de buradaki yurtlar çok güvenli. Biz ara sıra uğrar göz kulak oluruz derseniz onlarında ağzını kapatmış olursunuz. Daha fazla ısrar edemezler sanırım.

Ben olsam kabul etmem babamada resti çekerim o kız mı geliyor eve bende anında evden giderim bir süre kardeşlerimin yanında kalırım. İş bulur düzgün eve çıkarım kimse k.bakmasın.

Ben anlamadim babaniz neden bu kizin masraflarini oduyor ? Annende yokmus elin kizina siz nasil sahip cikacaksiniz bunun gece cikmasi olacak hafta sonu gezmesi sevgilisi bilmem nesi, amcaniz direk sizi sorumlu tutacak yani babanizi. Babanizda erkek ne derece ilgilenip yaklasimda bukunacak basinizda annede yok bence hic olacak is degil. Kizi duzgun bir yurda yerlestirin hafta sonlari arada birde istedigi zaman gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…