- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.757
- 248
alma netArkadaşlar iyi geceler hemen derdimi izah etmek istiyorum.ben 25 yaşındayım.benden 5 6 yaş küçük amcamın kızı kuzenim kazandığı üniversite bizim yaşadığımız ilde olduğu için buraya okumaya gelecek.Ve ben bizim eve yerleşmesine hiç razı değilim.benim için büyük bir sorun.hemen nedenlerini açıklayayım.annem 2 yıl kadar önce vefat etti.Ve bu kuzenimin annesi annemi ve bizi hastalıklarında (4 defa tekrarlayan kanser) düğünlerimizde dahi aramayan bir kadın.zamanında amcamda annemi üzmüş.İyi günümüzde kötü günümüzde dahi bizimle muhabbetleri olmayan bir aile.Ve ben bizi kullanmalarını istemiyorum.Bu kuzenim geçen sene bize geldiğinde yerinden kıpırdamadı nezaketen bir işin ucundan tutma teşebbüsünde bulunmadı.misafirdi sonuçta tamam ama koskoca güçlü kuvvetli kızın yerinden kalkmayıp kendine hizmet ettirmesi hiç hoş değildi.Ve %99 ihtimalle okumaya geldiğinde bi güzel bizim eve yerleşecek Üniv. Bize yakın zaten.evde babam ve ben varız diğer kardeşlerim evli.ben o kızın hizmetçiliğini yapmak istemiyorum.kendi evlerinde de iş yapmıyor.sabah gidecek akşam gelecek evi otel olarak kullanacak.ben o kıza hizmet etmek bakmak istemiyorum.arkasını toplayamam.O p..sunu devirip yan gelip yatarken ona hizmet edip sofra kurmuycam.kısaca kesinlikle bir yol bulmalıyım.bizim evde yaşamamalı lütfen önerilerilenize ihtiyacım var kullanılmak istemiyorum gerçekten.bir de yalnız yaşamaya alıştım.yabancı biriyle evimi yaşam alanımı paylaşmak istemiyorum. Ekleme: Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim.Babama dedim ki öğrenince o kız bu evde yaşarsa bende bir iş bulur işe başlarım bir saat bile evde durmam(maddi olarak ihtiyacım yok ve babamda çalışmama karşı aynı zamanda) babam da dedi ki o zaman bende onlara derim ki benim huzurumu bozmayın .böyle dedi ama bunu demeyeceğini biliyorum o reddedemeyecek onları diye korkuyorum edit: Sonunda kötü olmak olsada gerçekten birşeyler yapıp engel olmam lazım.Ve bütün diğer okul masraflarını da babamın üstleneceğinden eminim.Yıllardır onlara maddi yardımda bulunuyor zaten.bunu kıskançlık olarak algılamayın ama babamda kendi çocuklarını düşünmeli önce....
haklısın engel ol normal ögrencıler ne kosularda okuyosa oda öyle okusun canım ne munasebet ekmek elden su gölden engel ol hazıra konuyor resmenArkadaşlar iyi geceler hemen derdimi izah etmek istiyorum.ben 25 yaşındayım.benden 5 6 yaş küçük amcamın kızı kuzenim kazandığı üniversite bizim yaşadığımız ilde olduğu için buraya okumaya gelecek.Ve ben bizim eve yerleşmesine hiç razı değilim.benim için büyük bir sorun.hemen nedenlerini açıklayayım.annem 2 yıl kadar önce vefat etti.Ve bu kuzenimin annesi annemi ve bizi hastalıklarında (4 defa tekrarlayan kanser) düğünlerimizde dahi aramayan bir kadın.zamanında amcamda annemi üzmüş.İyi günümüzde kötü günümüzde dahi bizimle muhabbetleri olmayan bir aile.Ve ben bizi kullanmalarını istemiyorum.Bu kuzenim geçen sene bize geldiğinde yerinden kıpırdamadı nezaketen bir işin ucundan tutma teşebbüsünde bulunmadı.misafirdi sonuçta tamam ama koskoca güçlü kuvvetli kızın yerinden kalkmayıp kendine hizmet ettirmesi hiç hoş değildi.Ve %99 ihtimalle okumaya geldiğinde bi güzel bizim eve yerleşecek Üniv. Bize yakın zaten.evde babam ve ben varız diğer kardeşlerim evli.ben o kızın hizmetçiliğini yapmak istemiyorum.kendi evlerinde de iş yapmıyor.sabah gidecek akşam gelecek evi otel olarak kullanacak.ben o kıza hizmet etmek bakmak istemiyorum.arkasını toplayamam.O p..sunu devirip yan gelip yatarken ona hizmet edip sofra kurmuycam.kısaca kesinlikle bir yol bulmalıyım.bizim evde yaşamamalı lütfen önerilerilenize ihtiyacım var kullanılmak istemiyorum gerçekten.bir de yalnız yaşamaya alıştım.yabancı biriyle evimi yaşam alanımı paylaşmak istemiyorum. Ekleme: Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim.Babama dedim ki öğrenince o kız bu evde yaşarsa bende bir iş bulur işe başlarım bir saat bile evde durmam(maddi olarak ihtiyacım yok ve babamda çalışmama karşı aynı zamanda) babam da dedi ki o zaman bende onlara derim ki benim huzurumu bozmayın .böyle dedi ama bunu demeyeceğini biliyorum o reddedemeyecek onları diye korkuyorum edit: Sonunda kötü olmak olsada gerçekten birşeyler yapıp engel olmam lazım.Ve bütün diğer okul masraflarını da babamın üstleneceğinden eminim.Yıllardır onlara maddi yardımda bulunuyor zaten.bunu kıskançlık olarak algılamayın ama babamda kendi çocuklarını düşünmeli önce....
Evimiz dar dese 10 odalıda olsa sana yer yok desin yüzsüz insanlara böylede cevap az bile !!!ew müsait deil deyin sadece anlarlar. baban söylesin
Katılıyorum. Bence de hiç laf dolandırmaya, bahane aramaya gerek yok. Hatta onlar teklif edene kadar anlamazdan gelsin konu sahibi. Siz de kalsın lafı denildikten sonra ise bizim evde size yer yok desin.Kıza hangi yüzle gelip bizim evde kalmayı düşündünüz benim annemin zor gününde yanında olmayanı bizim evimizde hiç işi yok ayrıca küsmek isterseniz küsebilirsiniz umurumda değilsiniz benim için sorun olmaz deyin Babanda böyle konuşsun !
Arkadaşlar iyi geceler hemen derdimi izah etmek istiyorum.ben 25 yaşındayım.benden 5 6 yaş küçük amcamın kızı kuzenim kazandığı üniversite bizim yaşadığımız ilde olduğu için buraya okumaya gelecek.Ve ben bizim eve yerleşmesine hiç razı değilim.benim için büyük bir sorun.hemen nedenlerini açıklayayım.annem 2 yıl kadar önce vefat etti.Ve bu kuzenimin annesi annemi ve bizi hastalıklarında (4 defa tekrarlayan kanser) düğünlerimizde dahi aramayan bir kadın.zamanında amcamda annemi üzmüş.İyi günümüzde kötü günümüzde dahi bizimle muhabbetleri olmayan bir aile.Ve ben bizi kullanmalarını istemiyorum.Bu kuzenim geçen sene bize geldiğinde yerinden kıpırdamadı nezaketen bir işin ucundan tutma teşebbüsünde bulunmadı.misafirdi sonuçta tamam ama koskoca güçlü kuvvetli kızın yerinden kalkmayıp kendine hizmet ettirmesi hiç hoş değildi.Ve %99 ihtimalle okumaya geldiğinde bi güzel bizim eve yerleşecek Üniv. Bize yakın zaten.evde babam ve ben varız diğer kardeşlerim evli.ben o kızın hizmetçiliğini yapmak istemiyorum.kendi evlerinde de iş yapmıyor.sabah gidecek akşam gelecek evi otel olarak kullanacak.ben o kıza hizmet etmek bakmak istemiyorum.arkasını toplayamam.O p..sunu devirip yan gelip yatarken ona hizmet edip sofra kurmuycam.kısaca kesinlikle bir yol bulmalıyım.bizim evde yaşamamalı lütfen önerilerilenize ihtiyacım var kullanılmak istemiyorum gerçekten.bir de yalnız yaşamaya alıştım.yabancı biriyle evimi yaşam alanımı paylaşmak istemiyorum. Ekleme: Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim.Babama dedim ki öğrenince o kız bu evde yaşarsa bende bir iş bulur işe başlarım bir saat bile evde durmam(maddi olarak ihtiyacım yok ve babamda çalışmama karşı aynı zamanda) babam da dedi ki o zaman bende onlara derim ki benim huzurumu bozmayın .böyle dedi ama bunu demeyeceğini biliyorum o reddedemeyecek onları diye korkuyorum edit: Sonunda kötü olmak olsada gerçekten birşeyler yapıp engel olmam lazım.Ve bütün diğer okul masraflarını da babamın üstleneceğinden eminim.Yıllardır onlara maddi yardımda bulunuyor zaten.bunu kıskançlık olarak algılamayın ama babamda kendi çocuklarını düşünmeli önce....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?