Bunu size kim soyledi yani kalmaya gelecegini? Babani mi arayip soylemisler. Sonucta evin hanimi sensin. Sana sorulmali. Asla kabul etme. Yurtta kalsin ev tutsun.Arkadaşlar iyi geceler hemen derdimi izah etmek istiyorum.ben 25 yaşındayım.benden 5 6 yaş küçük amcamın kızı kuzenim kazandığı üniversite bizim yaşadığımız ilde olduğu için buraya okumaya gelecek.Ve ben bizim eve yerleşmesine hiç razı değilim.benim için büyük bir sorun.hemen nedenlerini açıklayayım.annem 2 yıl kadar önce vefat etti.Ve bu kuzenimin annesi annemi ve bizi hastalıklarında (4 defa tekrarlayan kanser) düğünlerimizde dahi aramayan bir kadın.zamanında amcamda annemi üzmüş.İyi günümüzde kötü günümüzde dahi bizimle muhabbetleri olmayan bir aile.Ve ben bizi kullanmalarını istemiyorum.Bu kuzenim geçen sene bize geldiğinde yerinden kıpırdamadı nezaketen bir işin ucundan tutma teşebbüsünde bulunmadı.misafirdi sonuçta tamam ama koskoca güçlü kuvvetli kızın yerinden kalkmayıp kendine hizmet ettirmesi hiç hoş değildi.Ve %99 ihtimalle okumaya geldiğinde bi güzel bizim eve yerleşecek Üniv. Bize yakın zaten.evde babam ve ben varız diğer kardeşlerim evli.ben o kızın hizmetçiliğini yapmak istemiyorum.kendi evlerinde de iş yapmıyor.sabah gidecek akşam gelecek evi otel olarak kullanacak.ben o kıza hizmet etmek bakmak istemiyorum.arkasını toplayamam.o p..sunu devirip yan gelip yatarken ona hizmet edip sofra kurmuycam.kısaca kesinlikle bir yol bulmalıyım.bizim evde yaşamamalı lütfen önerilerilenize ihtiyacım var kullanılmak istemiyorum gerçekten.bir de yalnız yaşamaya alıştım.yabancı biriyle evimi yaşam alanımı paylaşmak istemiyorum.
Babamla telefonda konuşuyordu kuzenim.babam hoparlör açık konuşur hepBunu size kim soyledi yani kalmaya gelecegini? Babani mi arayip soylemisler. Sonucta evin hanimi sensin. Sana sorulmali. Asla kabul etme. Yurtta kalsin ev tutsun.
Ne dedi baban peki? Gel kal burasi senin de evin mi dedi?Babamla telefonda konuşuyordu kuzenim.babam hoparlör açık konuşur hep
Kullanacaklar işte biz büyük bir ilde yaşıyoruz buradaki üniversiteyi yazmalarının nedeni malum masraf çıkmayacak onlara bedavaya getirecekler yurt vsKabul etmeyin olmaz diyin başka çaresi yok alınacaklarsa alınsınlar bem niye o şehri yazmış ki şehirler mi bitmiş koskoca ülkede
Annesiyle muhatap olmam da babamla aramı bozacak bu iş eminimIstemiyorsaniz sorumluluk alamam deyin.
Illaki gelipbyerlesirsede hemen is bolumu yapin onun her hatasinda annesini arayin soyleyin oda sikilir hemen yurt ya da ogrenci evi arayisna girer
Aynen zaten bu kadar irrite olmamın sebebi yengemin bu yaptıklarıÖlüm kalımda bile aramayan insanlara asla hizmet etmem başka durum olsa sırtını dönme yapan utansın derdim ama kabul edilir bişey değil
Baban ben sorumluluk alamam diyecek siz buraya tasının burası buyuk şehir hersey olur kız cocugu gelin başında durun diyecekKullanacaklar işte biz büyük bir ilde yaşıyoruz buradaki üniversiteyi yazmalarının nedeni malum masraf çıkmayacak onlara bedavaya getirecekler yurt vs
O kiz size gelince resmi davranin fazla sohbet etmeyin.Kullanacaklar işte biz büyük bir ilde yaşıyoruz buradaki üniversiteyi yazmalarının nedeni malum masraf çıkmayacak onlara bedavaya getirecekler yurt vs
Kız yerleşmeye niyetlenirde başarırsa gerçekten onu pişman etmem lazım kaldığına başka çarem yokbence de yurt konusunda yardımcı olabilir de. sizde birkaç gün kalacağım yurt bakarım daha sonra derse de o birkaç günü zehir edin ona. hep iş verin. eve yarım saat bile geç kalsa annesini arayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?