Amca oluyor babası konu sahibinin amma hiç bir yakınlık görememişler diğer amcazadelerden işleri düşünce oh ne ala hazır ev rahat ortam okul yakın 5 kuruş harcama yok oldu bittiye getiriyorlar bu kız seni çileden çıkartır yüz vermeyin
Sonunda kötü olmak olsada gerçekten birşeyler yapıp engel olmam lazım.Ve bütün diğer okul masraflarını da babamın üstleneceğinden eminim.Yıllardır onlara maddi yardımda bulunuyor zaten.Amcası olduğunu bende anladım. Konu sahibinin babası için demiyorum, ama sonuçta bekar adam, ne kadar yeğeni olsa da el kızıdır bana göre. Yarın bu arkadaş evlenip gitse ne olacak? Evin hanımı yok yani, kız iş yapmaz diyor adam mı yapacak yemeği, temizliği, çamaşırı, ütüyü vs.
Kuzen de beleş ev, kira vermeyecek beleş yemek, kahvaltı, fatura derdi zaten yok. Bir yol parası veririm ( Üniversitede yakınmış) Kalan parayı da dışarıda yerim hesabıyla gelmek istiyor galiba. Ayrıca babanız ne kadar evin reisi olsa da o evde yaşayan bir birey olarak sizin düşüncenizi göz ardı edemez. Kendisi diyemiyorsa ve yüzsüzlük yapıp ısrar ederlerse arayıp deyin annemin kötü gününde yanında olmadınız sizi evimde istemiyorum diye bazısı da bundan anlıyor. Babanıza da söyleyin sen söyleyemiyorsan ben böyle arar söylerim diye.
Canım benim annene rahmet diliyorum öncelikle...Sonunda kötü olmak olsada gerçekten birşeyler yapıp engel olmam lazım.Ve bütün diğer okul masraflarını da babamın üstleneceğinden eminim.Yıllardır onlara maddi yardımda bulunuyor zaten.
Babanıza ters psikoloji uygulayın derim.Arkadaşlar iyi geceler hemen derdimi izah etmek istiyorum.ben 25 yaşındayım.benden 5 6 yaş küçük amcamın kızı kuzenim kazandığı üniversite bizim yaşadığımız ilde olduğu için buraya okumaya gelecek.Ve ben bizim eve yerleşmesine hiç razı değilim.benim için büyük bir sorun.hemen nedenlerini açıklayayım.annem 2 yıl kadar önce vefat etti.Ve bu kuzenimin annesi annemi ve bizi hastalıklarında (4 defa tekrarlayan kanser) düğünlerimizde dahi aramayan bir kadın.zamanında amcamda annemi üzmüş.İyi günümüzde kötü günümüzde dahi bizimle muhabbetleri olmayan bir aile.Ve ben bizi kullanmalarını istemiyorum.Bu kuzenim geçen sene bize geldiğinde yerinden kıpırdamadı nezaketen bir işin ucundan tutma teşebbüsünde bulunmadı.misafirdi sonuçta tamam ama koskoca güçlü kuvvetli kızın yerinden kalkmayıp kendine hizmet ettirmesi hiç hoş değildi.Ve %99 ihtimalle okumaya geldiğinde bi güzel bizim eve yerleşecek Üniv. Bize yakın zaten.evde babam ve ben varız diğer kardeşlerim evli.ben o kızın hizmetçiliğini yapmak istemiyorum.kendi evlerinde de iş yapmıyor.sabah gidecek akşam gelecek evi otel olarak kullanacak.ben o kıza hizmet etmek bakmak istemiyorum.arkasını toplayamam.O p..sunu devirip yan gelip yatarken ona hizmet edip sofra kurmuycam.kısaca kesinlikle bir yol bulmalıyım.bizim evde yaşamamalı lütfen önerilerilenize ihtiyacım var kullanılmak istemiyorum gerçekten.bir de yalnız yaşamaya alıştım.yabancı biriyle evimi yaşam alanımı paylaşmak istemiyorum. Ekleme: Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim.Babama dedim ki öğrenince o kız bu evde yaşarsa bende bir iş bulur işe başlarım bir saat bile evde durmam(maddi olarak ihtiyacım yok ve babamda çalışmama karşı aynı zamanda) babam da dedi ki o zaman bende onlara derim ki benim huzurumu bozmayın .böyle dedi ama bunu demeyeceğini biliyorum o reddedemeyecek onları diye korkuyorum edit: Sonunda kötü olmak olsada gerçekten birşeyler yapıp engel olmam lazım.Ve bütün diğer okul masraflarını da babamın üstleneceğinden eminim.Yıllardır onlara maddi yardımda bulunuyor zaten.bunu kıskançlık olarak algılamayın ama babamda kendi çocuklarını düşünmeli önce....
Belki okuldan arkadaşları ile tozutacak bu kız, gelmediği geceler olacak, belki okulunu asıp kötü arkadaşlarının peşinden gidecek, başına bir iş getirecek? Büyük sorumluluk bence, ailesi ve kendisinden emin olabilseniz kalsın ama başına buyruk işler yapıp sonra kötü bir şeyler olduğunda ailesi sahip çıkamadınız kızıma diye başınızı ağrıtırsa? Neden bize söylemediniz yaptıklarını vs. Teşekkür etmek şurada dursun bir de kanlı bıçaklı olmayınArkadaşlar iyi geceler hemen derdimi izah etmek istiyorum.ben 25 yaşındayım.benden 5 6 yaş küçük amcamın kızı kuzenim kazandığı üniversite bizim yaşadığımız ilde olduğu için buraya okumaya gelecek.Ve ben bizim eve yerleşmesine hiç razı değilim.benim için büyük bir sorun.hemen nedenlerini açıklayayım.annem 2 yıl kadar önce vefat etti.Ve bu kuzenimin annesi annemi ve bizi hastalıklarında (4 defa tekrarlayan kanser) düğünlerimizde dahi aramayan bir kadın.zamanında amcamda annemi üzmüş.İyi günümüzde kötü günümüzde dahi bizimle muhabbetleri olmayan bir aile.Ve ben bizi kullanmalarını istemiyorum.Bu kuzenim geçen sene bize geldiğinde yerinden kıpırdamadı nezaketen bir işin ucundan tutma teşebbüsünde bulunmadı.misafirdi sonuçta tamam ama koskoca güçlü kuvvetli kızın yerinden kalkmayıp kendine hizmet ettirmesi hiç hoş değildi.Ve %99 ihtimalle okumaya geldiğinde bi güzel bizim eve yerleşecek Üniv. Bize yakın zaten.evde babam ve ben varız diğer kardeşlerim evli.ben o kızın hizmetçiliğini yapmak istemiyorum.kendi evlerinde de iş yapmıyor.sabah gidecek akşam gelecek evi otel olarak kullanacak.ben o kıza hizmet etmek bakmak istemiyorum.arkasını toplayamam.O p..sunu devirip yan gelip yatarken ona hizmet edip sofra kurmuycam.kısaca kesinlikle bir yol bulmalıyım.bizim evde yaşamamalı lütfen önerilerilenize ihtiyacım var kullanılmak istemiyorum gerçekten.bir de yalnız yaşamaya alıştım.yabancı biriyle evimi yaşam alanımı paylaşmak istemiyorum. Ekleme: Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim.Babama dedim ki öğrenince o kız bu evde yaşarsa bende bir iş bulur işe başlarım bir saat bile evde durmam(maddi olarak ihtiyacım yok ve babamda çalışmama karşı aynı zamanda) babam da dedi ki o zaman bende onlara derim ki benim huzurumu bozmayın .böyle dedi ama bunu demeyeceğini biliyorum o reddedemeyecek onları diye korkuyorum edit: Sonunda kötü olmak olsada gerçekten birşeyler yapıp engel olmam lazım.Ve bütün diğer okul masraflarını da babamın üstleneceğinden eminim.Yıllardır onlara maddi yardımda bulunuyor zaten.bunu kıskançlık olarak algılamayın ama babamda kendi çocuklarını düşünmeli önce....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?