Kuzenimin okulu yüzünden bizim eve taşınması

Amcası olduğunu bende anladım. Konu sahibinin babası için demiyorum, ama sonuçta bekar adam, ne kadar yeğeni olsa da el kızıdır bana göre. Yarın bu arkadaş evlenip gitse ne olacak? Evin hanımı yok yani, kız iş yapmaz diyor adam mı yapacak yemeği, temizliği, çamaşırı, ütüyü vs.

Kuzen de beleş ev, kira vermeyecek beleş yemek, kahvaltı, fatura derdi zaten yok. Bir yol parası veririm ( Üniversitede yakınmış) Kalan parayı da dışarıda yerim hesabıyla gelmek istiyor galiba. Ayrıca babanız ne kadar evin reisi olsa da o evde yaşayan bir birey olarak sizin düşüncenizi göz ardı edemez. Kendisi diyemiyorsa ve yüzsüzlük yapıp ısrar ederlerse arayıp deyin annemin kötü gününde yanında olmadınız sizi evimde istemiyorum diye bazısı da bundan anlıyor. Babanıza da söyleyin sen söyleyemiyorsan ben böyle arar söylerim diye.

Sonunda kötü olmak olsada gerçekten birşeyler yapıp engel olmam lazım.Ve bütün diğer okul masraflarını da babamın üstleneceğinden eminim.Yıllardır onlara maddi yardımda bulunuyor zaten.

Sonunda kötü olmak olsada gerçekten birşeyler yapıp engel olmam lazım.Ve bütün diğer okul masraflarını da babamın üstleneceğinden eminim.Yıllardır onlara maddi yardımda bulunuyor zaten.
Canım benim annene rahmet diliyorum öncelikle...

Seni kinlendirmek istemem ama babamla bile kötü olacağımı bilsem o insanı evime kabul etmezdim....
Annenin ve sizin zor gununuzde yanınızda olmayan insanlara herşeyi de soyleyebilirsin...
Eğer annen onlara kırgın gittiyse hiç oluru yokk..
Kabul etme evine....

Çok şükür annem hayatta onu üzen bir amca da bizde var geçen gün yine uzmus acayip sinirliyim..
Haftasonu düğünde görme ihtimalim var yüzüne bakmayacagim ne onun ne karısının...

Babanıza ters psikoloji uygulayın derim.
Kuzenini istemeyen kız olmak yerine kuzeninizi babanıza karşı istenmeyen yiğen durumuna sokun.
Örneğin: İnternette üniversite için teyzesinin dayısının amcasının yanına okumaya gelen kızın hazin sonu diye haberler uydurup okuyun. Sonra da
"Aaa baba tamam senin yiğenin benim kuzenim ama 20 yaşında emanet kızın sorumluluğunu nasıl alacaksın? Allah korusun Üniversitede bir erkek arkadaş edinse nerden bileceksin başına iş gelse amcam senden bilecek kanlı bıçaklı olursunuz mazallah.Ben gibimi sanıyorsun onu daha benim çalışmamı istemiyorsun o kızı nasıl kontrol edeceksin?Sürekli takipte edemezsin etüt var geç gelcem diye ortamlara girse Allah korusun düşünsene neler olur" falan de babanının aklını karıştır derim.
En iyi çözümün yurt olduğunu kafasına göre girip çıkamayacağını arada sırada hafta sonları gelebileceğini "dilersen yurtta kalsa da gidip ilgilenirsin bir ihtiyacı olursa amcalık vazifeni yaparsın" vs de.Babanın beynini yıka baban sen istemediğin için değil kendi istediği için yiğenini almasın.
Sen ters oldukça baban da sana ters gider Dediklerimi yap bakalım ne olacak?

Olmaz. Ben yaşadım. 1 dönem kuzenim geldi. Aynı dediğin gibi oldu. Üstüne de ben kötü oldum.

En kötü ihtimal belkide yerleşince babanla aranızı açar o cici yeğen kız olur olurmu niye olmasın 4 sene ona zindan olacağına sana zindan eder babana tatlı de
dili ile bağlayabilir kıskanç hasedçi seni yapar mazlum masum zavallıda kendini yapar en iyisi evinizde babanla huzurunu bozulmasına izin vermeyin

Eşim tarafından biri de kızı için bizim bulunduğumuz yerdeki okulları soruyordu öğretmen ataması için. Aşırı cimri bir aile ama durumları iyiydi. Okulları söylerken özellikle vurgulamıştık öğretmen evi var apart var yanına birini bulursa çok rahat ev tutabilir filan diye. Sen de öyle yap x tebrik ederim okulun. Buralarda söyle söyle yurtlar var başvuru yap erkenden sonra dolarsa sıkıntı yaşarsın de.

Belki okuldan arkadaşları ile tozutacak bu kız, gelmediği geceler olacak, belki okulunu asıp kötü arkadaşlarının peşinden gidecek, başına bir iş getirecek? Büyük sorumluluk bence, ailesi ve kendisinden emin olabilseniz kalsın ama başına buyruk işler yapıp sonra kötü bir şeyler olduğunda ailesi sahip çıkamadınız kızıma diye başınızı ağrıtırsa? Neden bize söylemediniz yaptıklarını vs. Teşekkür etmek şurada dursun bir de kanlı bıçaklı olmayın

Burda sizin babanizin tavri cok onemli o gelsin kalsin dedikten sonra o insanlarda istemediginizi nerden bilsin
Istemediginizi bir sekilde kirmadan belirtin sizden umutlarini kesip baslarinin caresine baksinlar
Simdi kayit isleri icin gelirlerse konusun gec kalmadan

ayyy gidip yurtta kalsın ne işi var sizde saçmalık kaldıki gelirse nasıl alıştırırsan öyle gider sakın ilk günler misafir hizmet edeyim kafasında olma madem beraber yaşayacağız bu evin kurallarına uymak zorundasın işlere yardım etmek zorundasın filan diyip açık açık söyle ve de hiçbir işini yap-ma ciddiyim çamaşırları filan yıkanmasın bakalım eş..k gibi yapacak

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah.

Sırf beleş evde yatıp kalkmak için gelecekse hiç gelmesin numarası sende varsa whatsapptan bikaç yurt fotoğrafı gönder bak bunlar güzel senin için yurt araştırıyorum değerimi bil diye de ekle. O anlar istemediğini , baban söylemeyebilir gelince huzurunuz hiç kaçmasın şimdiden al önlemini.

yaa masraf vs insanlar ne kadar iki yuzlu olabiliyor. Kesinlikle ve kesinlikle yazdiklarimda bir art niyet aramayin niyetim babanizi tohmet altinda birakmak deil ama o kizin sevgilisi olsa ailesi nasil kizar nasil azarlar vs vs ama babaniz ne kadar akraba da olsa yabanci sayilir bir erkek.nasil guvenip yolluyorlar sizde kalmaya hayret birsey dogrusu. Babaniz melek gibi bir adam olabilir lutfen yanlis anlamayin ben sadece ailenin bu derece umursamaz ve paragoz olusuna ve resmen ikiyuzlulugune takildim.

ya niye olayı bu kadar komplike hale getirdinizki. ara yın tebrik edin senin için yurt baktınız mı bende bakarım dışarı çıktıkça filan deyin. ayıp olır diye açık açık söyleyemiyosanıDa bence ayıplık bi durum yok evimizin düzeni belli sen yurtta kal bu herkes içim en iyisi dersiniz olur biter

pardon babaniz amcaymis. o kismi atlamisim kusura bakmayin. ama gene de aileye inanilmaz uyuz oldum. bize de ev buyuk diye memleketten kimin buyuk sehirde hastahane isi olsa bizde kalmak istiyor. Hem de gunlerce. Ben de simdiden ailenin sevilmeyen geliniyim. Ben calisiyorum esime bile tek kap yemek yapabiliyorum evimi haftada bir anca temizleyebiliyorum. kimseyi rahat ettiremem o kadar gun diyorum. sagolsun esim de destekliyor. Azicik kotu olmak lazim cunku basimla beraber deseniz burda hizmette bir kusur etsem gene arkamdan konusacaklar. Bari rahatimiz bozulmasin diyorum. bence siz de oyle yapin. eninde sonunda kuseceksiniz zaten bari bastan duzeniniz bozulmasin.

insanlardaki rahatlığa pes doğrusu..

kardeşim öz kardeşiim kendi canım benim yaşadıgım şehirde üni kazandı okul yanıbaşımda ama yurta çıktı zar zor geliyor bana haftasonlaru yalvar yakar çağırıyorum bu ne rahatlık ya ne hasta ruhlu insan bunlar. insan utanır biraz be.

inşallah bir çözüm bulursunuz bende hiç hoşlanmam evde bir başkası ile beraber yaşamaya.

Anladığım kadarıyla sizde kalınacak diye bir durum yok. Siz kafanızda kurup kendinize dert etmişsiniz.
Durun bakalım ne olacak. Kendi tahmininiz üzerine dertlenip sorun çıkarmışsınız.
Ben mi yanlış anladım yoksa. Her sorduklarında siz %99 bizde kalır, masraf olmaz vs. gibi laflar söylüyorsunuz. Kesin bir şey yok ki ortada daha neyin derdi bu.

kesinlikle kabul etme. gerekirse kötü ol açık açık söyle. çünkü perşembenin gelişi çarşambadan belli. bu kız bir güzel yerleşecek evinize. nasılsa amcamın evi diycek ev kalabalık da değil diycek bir güzel rahatına bakacak. aynı yaştaki kuzenim bize bir haftalığına misafir geldi de zor dayandım. son derece pervasız umursamaz bir kızdı ve ağırlamak için neler yaptık ondan bile memnuniyet duymamış. bu tipler böyledir. kesinlikle buna müsade etme. başka şehri yazarken yurt seçeneğini de işaretlemiş mi sorsaydın. şimdi bilmiyorum sistem değişti mi ama eskiden şehir dışında bir okul yazınca yurtla ilgili de bir seçenek vardı. ayy okurken bile sinir oldum ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…